- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #41.901
ya yok mesela şu anda oturuyorum ince ince yokluyor. ayakta durmasamda oluyor benim mesela. doktorumu da arayamıyorum öyle net kuralları var,mesela telefonu en fazla 2 kez çalıyosa ve açmıyosa ısrar edemiyoruz,hafta sonu arayamıyoruz,mesai saatleri içinde arayamıyoruz vs...
REOC
Canım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim bende gestasyonel çıktı diyet yapıyorum kilo almıyorum bu sayede bebeğim besleniyor çok şükür bazen haftası ilerde görünüyor bazen de normal görünüyor ... Ben dondurma konusunda fena hassasım çok severim ve yemiyorum çok çok canım isterse bir çay kaşığı yiyorum o kadar doğumu bekliyorum umarım doğumdan hemen sonra normal yaşantıma dönerim ...
BEYAZÇEKİRGE
Canım sezaryen olacaksan neden alttan muayene edip strese soktu ki seni bir de canını yakmış o kadar
Bunu söylediğin iyi oldu cnm dışarda erimezmi ama acaba. Nezaman geleceği de belli değil ki ozaman alsam. Önümüzdeki günlerde almam lazım ..
ya kızlar bide bi sorum olacak çok kararsızım bu konuda
hastanede terlik olarak ne tercih ettiniz ? bugün çarşıdan baktım ama çooooooooooookkkkkkkkkk kararsızııııııımmmmmm
hem rahat hem şık bir şey istiyoruuummmmm
lütfen önerilerinizi esirgemeyin zira kararsızlıktan öliciiimm
Maşallah canım.Herşeyin yolunda olması çok güzel :)Fitil ne verdi doktorun?
normalde 36. haftamın içindeyim ancak bebeğin gelişimi 38 haftalık. bende de 34. haftadan beri vardı ama bi kaç gündür çok ciddileşti. sanırım doğumum yaklaşıyor. doktor 27 temmuz dedi doğuma hayırlısı olsun hakkımızda hepimizin.Kaçıncı haftandasın cnm sen göremiyorum da telden girdiğim için.. Ben 34. Haftadayım ve tedirgin ediyo beni çok dinlenmek lazım...
Kızlar çok kötüyüm. Oğlumun kanında mikrop çıktı. Anne karnında kapmış geceden beri göremedim bebeğimi. Parmaklarım uyuştu üzüntüdennefes alıp vermesi hırıltılıydı çok küçük benim bebeğim . Yoğun bakımda
REOC
Canım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim bende gestasyonel çıktı diyet yapıyorum kilo almıyorum bu sayede bebeğim besleniyor çok şükür bazen haftası ilerde görünüyor bazen de normal görünüyor ... Ben dondurma konusunda fena hassasım çok severim ve yemiyorum çok çok canım isterse bir çay kaşığı yiyorum o kadar doğumu bekliyorum umarım doğumdan hemen sonra normal yaşantıma dönerim ...
Ne güzel dikkat ediyorsun.Bebeğin çok şanslı.Onu her şeyden çok düşünen, onun için bazı şeylerden vazgeçen bir annesi var.Her şey yoluna girecektir merak etme.Maşallah ikinize de.
ellerim ve ayaklarım kabar kabar oldu kaşınmaktan ve hala geçmedi 5 gündür nedeninide bilmiyorum hala tahlillerde temiz çıkıyor offfff ffff
Kızlar çok kötüyüm. Oğlumun kanında mikrop çıktı. Anne karnında kapmış geceden beri göremedim bebeğimi. Parmaklarım uyuştu üzüntüdennefes alıp vermesi hırıltılıydı çok küçük benim bebeğim . Yoğun bakımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?