2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende de ges. diabet var son 2-3 ayda 1 kilo aldım ama toplamda 10 kilo oldu bugün sanki sancılarım var gibi bebişim alta baskı yapıor gibi eşimde beni bırakıp kahveye okey oynamaya gitti

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar...Umarım hepinizin iyi haberlerini alırım....

REDCİM tamda bahsettin bıçak saplanması gibi sancılar acılar bende de haftalardır var. Onlara kramp diyoruz canım. benim uyurken bile oluyor zıplatıyor beni dr. magnezyum ilacımı 2 ye çıkardı ama faydası yok. doğum sansı ise rahime giren agrı ile birlikte beline de bir ağrı geliyor aniden zonkluyor gib resmen, bir dk. kadar kasılıyorsun. geçen benim tamda NST de iken çıktı, sancım 80 ni gösterdi bende o zaman anladım. hatta yanımdaki ebe bu sancı gün içinde kaç kez oluyor 3 defayı geçiyorsa tehlikeli demişti.

Sorma canım yaa, hiç o kadar canım acımamıştı. Ama bu benim dr. değildi ama durumu tehlikeli gördüğü için açılma falan varsa doğumun başlar, antalyaya yetişemezsin biz bakalım gerekirse müdahele ederiz deyince bende mecbur kaldım...
Malum taa Antalyaya gidiyoruz dr. 2,5 saatlik yolll....

Bunu söylediğin iyi oldu cnm dışarda erimezmi ama acaba. Nezaman geleceği de belli değil ki ozaman alsam. Önümüzdeki günlerde almam lazım ..

bilmiyorumki canım bizede öyle dedi ordaki adam ama bence o şekerler duruda çikolotalar çok fazla durmaz sanki sen yinede al ama dursun aldığın yere sorup bilgi alırsın cnm

canım ben Ceyo aldım rahatlık önemli bencede ama rengini kırmızı almıştım şimsi sevmedim açık bir renkle değiştiricem pijamalara uymadı pek :) ya birde kızlar bana pijama geldi hediye hastane için ikisindede pembe renkler var baya oğlum alınmasın :)

Kaçıncı haftandasın cnm sen göremiyorum da telden girdiğim için.. Ben 34. Haftadayım ve tedirgin ediyo beni çok dinlenmek lazım...
normalde 36. haftamın içindeyim ancak bebeğin gelişimi 38 haftalık. bende de 34. haftadan beri vardı ama bi kaç gündür çok ciddileşti. sanırım doğumum yaklaşıyor. doktor 27 temmuz dedi doğuma hayırlısı olsun hakkımızda hepimizin.

ellerim ve ayaklarım kabar kabar oldu kaşınmaktan ve hala geçmedi 5 gündür nedeninide bilmiyorum hala tahlillerde temiz çıkıyor offfff ffff

Kızlar çok kötüyüm. Oğlumun kanında mikrop çıktı. Anne karnında kapmış geceden beri göremedim bebeğimi. Parmaklarım uyuştu üzüntüden nefes alıp vermesi hırıltılıydı çok küçük benim bebeğim . Yoğun bakımda

Canım benim çooook geçmiş olsun.keşke olmasaymış ama en azından şu an uzman ellerde ve farkedilip müdahale edilmiş.biraz bir antibiyotik tedavisiyle gör bak hemen düzelecek.sonuçta bebekler bizden daha dirençli.lütfen paralama kendini, sen bebeğine lazımsın.Allaha emanet olun.dualarım sizinle,Allah şifa versin

Günaydın canlar.uyuyamayınca vakitte geçmiyor.heralde öğlen olmuştur diye düşündüm bir baktım saat 7 daha.vakit geçmiyor bir türlü.miskin miskin tv izliyorum.kitap okuyayım diyorum içimden gelmiyor.normalde kitap manyağımdır,cebimde son para kalsa ve aç olsam yemek yemem çok beğendiğim bir kitap görürsem onu alırım ama şu an hiiiiiiiiiiiç içimden kitap okumak gelmiyor.BEYAZÇEKİRGE,umarım ağrıların,sancıların geçer.sıkıntılı günler geçirmişsin üzüldüm gerçekten.aramıza dönüp senden iyi kötü haber aldığımıza çok sevindim.bence de Pazartesi hazırlıklı git Antalya'ya.ne zaman ne olacağı bellî olmaz artık.senin kız maşallah büyümüş artık,Allah'ın izniyle doğsada artık bişey olmayacaktır.hepinizi çoooook öpüyorum canlarım.hepimize yine çoooooook güzel birgün diliyorum.

Son düzenleme:

ellerim ve ayaklarım kabar kabar oldu kaşınmaktan ve hala geçmedi 5 gündür nedeninide bilmiyorum hala tahlillerde temiz çıkıyor offfff ffff

Gecmis olsun cnm, bende de var aynisi, puppp hastaligini duydun mu? Onu bir arastir derim. Benim de tahlillerim temi cikti, gebelik kolestazim yokmus cok sukur. Once karin catlaklarim yara oldu ve deli gibi kasinmaya basladi, ardindan tum vucudumayayildi, ust bacaklarimda kocaman kabartilar oldu. Alt bacaklarima dogru da indi, oralarda sinek isirigi seklinde idi. En cok rahatsiz eden bolge ise ayak tabanlarimdi, ayaklarimda kabariklik yoktu ama delicesine kasiniyordu, hep su dolu kovanin icindeydiler. Ayakkabi giyemedigm icin evden calisma izni aldim. Uc kez cildiyeye iki kez kd doktoruma gorundm, bebek buyumus oldugu icin kortizonlu kremler verdiler zarari olmaz artik dediler ama puppp doguma kadar gecmiyor, bu kremler sadece yatistirma amacli, tabi bende hic bi ise yaramadilar, bi pazar gunu aglayrak cildirmis bi sekilde kd doktorumu aradigimda zyrtec kullanabilirsin dedi, 3-4 saate etkisini gosterir, gece uyursun en azindan dedi ama zyrtec in etkisini gostermesi 10 gunu buldu ve gecti. Kremleri ise yaramio diye biraktim, gunde bi tane zyrtec aliyorum, kabartilar sondu, ama iz kaldi heryerde, kasinti devam ama azaldi bayagi, en azindan insani caresiz birakacak, aglatacak seviyede degil. Ellerimi felan kasimiyorum, direkt isiriyorum bu arada :) gecen gun kasintilar azaldi diye zyrtec i de birakayim dedim gece yine uyuyamadim kasintidan, telefondan girdigim icin kacinci haftanda olduunu goremiyorum cnm ama doktoruna puppp u ve zyrtec kullanip kullanamicani sor cnm. Puppp yuzunden bi suru kisi dayanamadigi icin dogumuni erkenden sezaryenle yaptirmis, arastirdiktansonra ogrendim. O kadar vahim bi hastalik yani ama bebege zarari yokmus Allahtan. Tahliller temzi cikmasaydi, gebelik kolestazi bebege zarar verecegi icin dr hemen bebegi almak isteyebilirdi, tekrar gecmis olsun. Insallah seninki bu kadar rahatsiz edici degildir.

Ah cnm gecmis olsun, dr ne diyo durumun cidiyeti ile ilgili.kolaylikla tedavi edilecek birseymiymis?

Arkadaslar selammm .... Uzun zamandır siteyi takip edemiyorum internet paketimde bı sorun oluştu... Bugun eksikler icin dışarda olacağım e bebek kodunu alanlar bana özelden mesaj atabilirse cok memnun olurum...

geçmiş olsun canım oğlunda sende çok güçlüsünüz eminim bunu atlatacak allahın izniyle üzülme

Bebeğime dua edin nolur. Yarım saat önce gidip gördüm. bi daha da 2-3 arası gidip görücem. Kanında mikrop varmış. Ne zaman iyileşeceği bebeğime bağlıymış. Benim oğlumdan da küçük bebekler vardı. Allah anne babalarına sabır versin. Evladını öyle görmek. Evladının ağrı sızısı derdi daha kötüsü yok. sütüm kesilmesin diye kendime moral vermeye çalışıyorum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…