- 28 Haziran 2012
- 1.784
- 279
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #4.161
canım facede grubumuz var orada ayrıntılı konuşuyoruz 2013anneleri olarak gir.
canım ben yeni yaptırdım bunlar haricinde birkaç tane daha vardı benim indrect coombs falan da vardı .özelde sgksız 190 tl tuttu.ama bazılarını sağlık ocakları ücretsiz yapıyormuş ben beklemek istemedim.
canım ben de seninle aynı gün regl oldum ve bende gec yumurtladıgımı biliyorum cünkü reglden 1 hafta önce doktora kontrol icin gittigimde doktor cok güzel kocaman bir yumurtan var dedi ben bir gün sonra esimle beraber oldum yani reglme birkacgün kala dün de kontrole gittim bebegi gördü ama kalp atısı yok dedi hemen umutsuz konustu ben de beklemedeyim senin gibi bakalım ne olacak ama bizim ins gec döllenmedir...
Bebeğin ense kalınlığı, kan testi ve anne ile ilgili bilgiler( yası, sigara, akraba evliliği vs) başka bir şey yok . Ama burdan bir arkadas yazmıştı doktoru burun kemiğinede bakacakmış. İkili test standardında yok bu ama burun kemiği down sendromlu bebeklerde yuksek oranda olmuyormuş . Bu nedenle bende doktoruma soracağım ayın 25 inde olacak benimde ikili testim .
selam kızlar nasılsınız, bebişleriniz nasıl? inşallah herkes iyidir. ben çok çok çok sabırsızım yarın kontrole gidicem sata göre 8 haftalık hamileyim ama adet döngülerim ortalama 35 gün falandı acaba yarın kalp atışlarını duyabilir miyiz? geç döllenme olmuş olabilir mi ? kalp atışlarını duyamazsak herhalde korkudan oracıkta ölürüm
selam kızlar nasılsınız, bebişleriniz nasıl? inşallah herkes iyidir. ben çok çok çok sabırsızım yarın kontrole gidicem sata göre 8 haftalık hamileyim ama adet döngülerim ortalama 35 gün falandı acaba yarın kalp atışlarını duyabilir miyiz? geç döllenme olmuş olabilir mi ? kalp atışlarını duyamazsak herhalde korkudan oracıkta ölürüm
senle aynıyız canım bende çarşamba günü gidicem inş. duyarız kalp atışını 2 hafta önce gitmiştim daha 5 haftalık küçük kalp atışı duyulmaz dedi 2 hafta sonra çağırdı.bu haftalar hiç uymuyo zaten gelişimi ilerledikçe tam ortaya çıkar.
2013 TEMMUZ AGUSTOS ANNELERI:) ----olarakmı geçiyor facebook taki grup?
evet canım elma resmi var.
senle aynıyız canım bende çarşamba günü gidicem inş. duyarız kalp atışını 2 hafta önce gitmiştim daha 5 haftalık küçük kalp atışı duyulmaz dedi 2 hafta sonra çağırdı.bu haftalar hiç uymuyo zaten gelişimi ilerledikçe tam ortaya çıkar.
2013 TEMMUZ AGUSTOS ANNELERI:) ----olarakmı geçiyor facebook taki grup?
evet canım elma resmi var.
Hayırlı olsun arkadaşım,bence duyarsınız,biz geçen hafta gittik,dr dinletti,sende duyarsın inşallah sağlıkla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?