2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bebislerin kalp atim hizi kac cikti hiza gore cinsiyet tahmini yapilabiliyormus kizlarin erkeklere gore daha hizli atarmis kalbi tabi bilimsel degil ama birazda eglence olsun 140 ve alti erkek 140 ustude kizmis ilk hamileligimde 132 ydi tesaduf olsada bir oglum oldu:))

iyide sadece dinletti doktor sayısını söylemedi bende sormadım

Benimki 140 atiyordu:)

canım ekrana baktım ama bilmediğim için dikkat etmedim bana o anı gösteren yani kalp atışını gösteren utrasyon kagıdı verdi onda yazar mı?

eger ılk keseyı gordugunden farklı baska bı kagıt vermsııe gorebılırsın..cızgı cızgıı..bulnaık gıbı bı kagtı..o da sıyah renktee..en altta yazarr kalp atım hızı.ama bebegın buyuklugune gore de degısır...

kızlarr bende yıne kahverengı bı akıntı olduu bugun oglen..hastanede pekde yormadım kendımı ama...ogleden sonra odanın bırıne gectım ayaklarımı uzattımmm...sımdılık yokk..doktorum da bı sıkıntının olmadıgını,bebegın saglıgı kesenın durumu ıyıoldugunu soylemıstı persembe gunu gıttıgımdee..o gunden bu gune olmamıstı...ama bugun yıne olduu..ıcım rahat nedense anlamadımm..aynı dr gıden baska bı arkadasımı aradım onun da kanaması olmusstu,tavrı nasıldı dıye sordumm...cok sukur benım o denlı bı akıntım olmadı.onun ayaklarına kadar kan bosanmı,sonra da adet gıbı olmuss..kıı bu durumda bıle dr normal demıs..benım ıcın onemlı olan bebegın durumu,kesenın duzenı demıs...arkadasım o halıyle bıle calısmıstıı..demekkı bu aylarda normal yasadıgımız...arkadasla konustuktan sonra rahatladımm..bebeslerımız Allahın ıznıyle bızlerı bırakmayacak arkadaslar...

evet çizgi çizgi kagıt verdi zaten arıyorum bulmadım aman cahillik ne kötü yav :)))

O ne demek ya hicbisey anlamadim???

en son kacıncı haftada gıtıın dR?eger ultrason kagıdın da bebegını gorebılıyorsan.dogru kagıttasındır ...keseyı demıyorumm ama...bebegını gordugun kagıdın altında bı bolum daha varr cızgı cızgıı,bulnaık,sıyahla grı arası bırsey...orda yazıyoo..ama anlasılan sana dr o kagıdı vermemııs.

Ya 6. Ya da 7.haftadaydim sanirim, 27 aralikta gitmisim en son, cok olmus yaa kucukken verilmiyordur belki? Simdi verir herhalde dimi? Cts randevu var ama zaman gecmiyor

hamişleeerr size bi sorum var iştahınız ne durumda? ben normalde hiç yemek seçmeyen iştahlı biriydim ama şu günlerde herşey iğrenç gelmeye başladı herşeyden tiksiniyorum ve iştahım çok azaldı. sizin iştahlar ne durumda kızlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…