- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #4.201
Kizlar bebislerin kalp atim hizi kac cikti hiza gore cinsiyet tahmini yapilabiliyormus kizlarin erkeklere gore daha hizli atarmis kalbi tabi bilimsel degil ama birazda eglence olsun 140 ve alti erkek 140 ustude kizmis ilk hamileligimde 132 ydi tesaduf olsada bir oglum oldu:))
Kizlar bebislerin kalp atim hizi kac cikti hiza gore cinsiyet tahmini yapilabiliyormus kizlarin erkeklere gore daha hizli atarmis kalbi tabi bilimsel degil ama birazda eglence olsun 140 ve alti erkek 140 ustude kizmis ilk hamileligimde 132 ydi tesaduf olsada bir oglum oldu:))
iyide sadece dinletti doktor sayısını söylemedi bende sormadım
Banada doktor soyemedi, ekranda yaziyordu. Cihaz farkliysa yazmiyordur belki.
canım ekrana baktım ama bilmediğim için dikkat etmedim bana o anı gösteren yani kalp atışını gösteren utrasyon kagıdı verdi onda yazar mı?
Yok canım depremden sonra ayrıldık Adapazarı'ndan bir dahada donmedik. Çok kötüydü gercekten gorduklerimden sonra birdaha huzurlu uyku uyuyamiyacagimi zannediyordum o zamanlar ama insan unutuyor yeterki hayat devam etsin.Bende 99 depreminde adapazarindaydim cok fenaydi gercekten adapazarinda mi oturuuorsun canim? Ben orda dogdum ama istanbulda yasiyorum suan
Canim icini ferah tut ama yinede dikkat et dinlenmeye calis
Benimde ikinci hamileligim 13 aylik bir oglum var bu tamamen supriz oldu :)
Benim oglum daha kucuk 13 ayligiz daha
Bence yinede yaptir ben yaptiracagim
Bendede bulanti cok ama istifra etmiyorum surekli midede bir bulanti var
Bence duyarsin canim ben 6 haftalikken duymustum dunde kontrole gittik 8 haftalik olmusuz gayet netti pit pit lar:)
eger ılk keseyı gordugunden farklı baska bı kagıt vermsııe gorebılırsın..cızgı cızgıı..bulnaık gıbı bı kagtı..o da sıyah renktee..en altta yazarr kalp atım hızı.ama bebegın buyuklugune gore de degısır...
eger ılk keseyı gordugunden farklı baska bı kagıt vermsııe gorebılırsın..cızgı cızgıı..bulnaık gıbı bı kagtı..o da sıyah renktee..en altta yazarr kalp atım hızı.ama bebegın buyuklugune gore de degısır...
evet çizgi çizgi kagıt verdi zaten arıyorum bulmadım aman cahillik ne kötü yav :)))
O ne demek ya hicbisey anlamadim???
evet çizgi çizgi kagıt verdi zaten arıyorum bulmadım aman cahillik ne kötü yav :)))
Normal siyah kagit degil mi???
Ya 6. Ya da 7.haftadaydim sanirim, 27 aralikta gitmisim en son, cok olmus yaaen son kacıncı haftada gıtıın dR?eger ultrason kagıdın da bebegını gorebılıyorsan.dogru kagıttasındır ...keseyı demıyorumm ama...bebegını gordugun kagıdın altında bı bolum daha varr cızgı cızgıı,bulnaık,sıyahla grı arası bırsey...orda yazıyoo..ama anlasılan sana dr o kagıdı vermemııs.
evet canım kalp atımını dinletti sonra aletten bu kagıdı çıkarttı ama çok anlamsız şeyler yazıyor fra 2.5 gn23 AO/100 türkçe bişey yazmıyor
Bana vermemis onu sanirim böhü(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?