2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende çok korkardım kan vermekten ama bugüne kadar o testi bu testi derken 4 kere kan verdim toplam 16 tüp alışım artık galiba napalım herşey bebişler için :)

hoşgeldin aramıza bebişin hayırlı olsun inş sağlıkla kucağına alırsın kızın da kardeş sevgisini tadar ne güzel yaşını da problem etme bende 36 normal bir yaş bence

Sağol arkadaşım:) Valla ne biliyim bana öyle zor geliyor anlatamam,ama kızım şimdiden bayılıyor kardeş olayına,bense, ben şu yaştayken o bu yaşta olacak diye hesaplar peşindeyim...

Hoşgeldin aramıza. Şeker yükleme de mi gelecek başımıza Ben de aynen senin gibi iğneden kan vermekten falan hiiiiç hoşlanmıyorum. Bizi bir de doğum bekliyor, düşündükçe kabuslar görüyorum ne yapacağız hiç bilmiyorum [/QUOTE]

Teşekkürler arkadaşım:) Valla aslında benim duyduğum,doktorlar nerdeyse her ay bi tahlil çıkarıyormuş ama,ben direnişçi olduğum için:) Toplam 2 tahlille bitiriyorum hamileliklerimi,onun yanında onu da çıkaralım falan diyor artık doktorda,üstelik bu iğne fobisi konusunda bir dünya para verip hipnoterapi falanda aldım ama yinede bayılmıyorum iğne olmaya diyelim...Şeker yükleme 20 li haftalarda yapılıyor sanırım,ona daha var diye dertlenmiyorum:)

Sağol arkadaşım:) Valla ne biliyim bana öyle zor geliyor anlatamam,ama kızım şimdiden bayılıyor kardeş olayına,bense, ben şu yaştayken o bu yaşta olacak diye hesaplar peşindeyim...

ben 24 yaşındayım 10 yaşında kerdeşim var annem 39 yaşında doğum yapmıştı o zaman annem de çok düşünüyordu yaş farkı olucak falan diye ama şimdi iyiki olmuş diyor ailenin neşe kaynağı ki senin kızın daha 7 yaşında kaynaşmaları da kolay bence yaş farkı çok açılmadan tam zamanı :)

İnşallah canım çok sağol. Evde 1 haftadır hiçbirşey yapmıyorum ne temizlik ne yemek. 8. haftada kanama olduğunu duymamıştım biraz içim rahatladı çok teşekkürler

2012 agustos annesiyim soyle bir bakayimde gecmişe doneyim dedim..ayynı seyleri yasadım bende kan alınacak seker yuklemesii eyyvah doğum diye diyee kızım şimdi 4.5 aylık olduu hiiç dusunmeyin hersey okadar cabuk ve acısız bitiyorki inanamazsınız

merhaba arkadaşlar dr dan geldim bugün ben de.tahlillerim vardı onları gösterdim bir de eşim görmek istiyordu bebeği o yüzden gittim.bizimki birz uykucu galiba dr.karnıma hızlıca dokununca uyandı kollarını kaldırıp esnedi,gerindi sonra ayaklarını içe çekip yana dönüp tekrar yattı.neyseki o arada dr ense kalınlığını ölçebildi.herşey çok iyi dedi.tahlil sonuçları da normal çıktı clexane 0.4 e devam,birde b12 takviyesi bir ilaç verdi biraz eksikmiş.Mevlam hepimize kucağımıza alıp kokularını içimize çekmeyi de nasip etsin inşallah.

olmaz allahın izniyle..9 ay kanaması olup ona rağmen sağlıklı çocuğu olanlar var.içine ferah tut.stres olumsuz etkiliyor.senin bol bol dinlenmen lazım imkanın varsa sadece lavabo için ayağa kalk.onun dışında hep yat.benimde başımdan geçti ama atlattım çok şükür.bebeğim sağlıklıydı ancak her kanama neticede düşük tehdidi.bol bol yat dinlen en önemlisi o.benimde 8 haftada oldu kanamam devir teslim kanaması diye birşey buldum internette onlada ilgili olabilir.bir araştır istersen.progestanı kesinlikle atlama.allah sağlık versin evladına..

İnşallah canım çok sağol. Evde 1 haftadır hiçbirşey yapmıyorum ne temizlik ne yemek. 8. haftada kanama olduğunu duymamıştım biraz içim rahatladı çok teşekkürler

Aynen bizim evi bi görsen Canımızdan değerli değil ya, amaaan boşver :))

Sen rahat ol canım bak burada da yazıyor:

"

• Bu hafta içinde bebeğin yerleştiği rahim iç tabakasının gelişimi ve idamesinden sorumlu olan hormonun üretim işlevi yumurtalık dokusundan plasenta adı verilen yapıya devredilecektir. Bu devir esnasında bazı anne adaylarında az miktarda lekelenme tarzında kanamalar olabilmektedir ("plasental shift", yani "devir teslim" kanaması).
  • Yine çok ilginç bir şekilde rahminiz gebelik öncesi dönemin alışkanlıklarını sürdürerek bu hafta içinde, tam adet kanamanıza denk gelen günlerde, adet sancılarına benzer kramp tarzı ağrılar oluşmasına ve hatta bazen kanama bile görmenize neden olabilir. Rahimin bu "programlı davranışı" %20 anne adayının bu kramplar nedeniyle endişelenmesine neden olmaktadır. Gerçekte gebelik devam etmekte, rahim ise sanki adet kanaması olacakmışçasına kurulu bir saat gibi zamanı geldiğinde kasılmaktadır. Bu durum önümüzdeki aydan itibaren büyük olasılıkla normale dönecek olsa bile çok az anne adayında her ay belli zamanlarda kramp tarzı sancılar devam edebilir."

Kaynak: Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 8.gebelik (hamilelik) haftas - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe

Hanımlar merhaba,
Bende ağustos annesi olacağım inşallah. Bu benim ilk bebeğim bu haftalarda ikili test yaptırmak gerekiyor.Doktorum bana dilersen yaptırmayabilirsin dedi.Kararsız kaldım sizler ne yapıyorsunuz ikili test işini?

canım benim bebeğimin ense kalınlığını ölçünce dr gerekli görmedi ikil teste,ense bu olayın %70i dedi,test %12 siymiş yani önemli olan ense kalınlığı dedi .ben zaten yaptırmayı düşünmüyordum.

kızlar göbüşüm büyümeye başladı artık pantolonlar sıkıyo cok garip bi duygu bu :)

cnm bnm benimde büyüyorgöbüşümm gerçekten cok tuhaff bi his bunlar ben 1ay ve 2ay olmak üzere resmimi çekiyorum 9aya kadar çekiceğim :) sizlerde yapın cok guzel oluyorr:))

böyle yapın sizde arkadaşlarnetten buldum bu resmi süperr bir fotoraf olmuşş

Teşekkür ederim arkadaşım ya kafam o kadar karışmıştıki, işim ne testler nede doktorlar konusunda bi türlürast gitmedi 4 tane yer değiştirdim şimdiden kan testlerini 3 kere verdim.Ya kaybediyolar ya kan pıhtılaşıyor sonunda düzgün bi doktor buldum o söyledi bana zaten istersen yaptırma diye ikili testi.Ense kalınlığının ölçümü peki ultrason sırasında mı yapılıyor bu konu hakkında bana bilgide verilmedi..

kızlar bu arada bu testleri yaptıranlar varmı fiyatı ne kadar tutuyor acaba normal hastanelerde yaptıranlar varsa ne kadaramaal oldugunu yazarmıı ?
DİER TESTLERİMİ ANASAĞLIĞI YAPTI COK SUKUR BI BUNLAR KALDI dr bunlar onemlı bunları hastanede yaptırmamı istedi inş çok tutmaz bu tahlıller

-idrar tahlili
-idrar kültürü
-toxoplazma ıgG
-toxoplazma ıgM

evet benim normal ultrasonla bakılırken yana dönünce ölçebildi dr. seninkini de ölçebilir o sorunsuz olunca 2li teste gerek kalmıyor zaten endişelenme canım...

canım ben yeni yaptırdım bunlar haricinde birkaç tane daha vardı benim indrect coombs falan da vardı .özelde sgksız 190 tl tuttu.ama bazılarını sağlık ocakları ücretsiz yapıyormuş ben beklemek istemedim.

slm güzel hamişler sohbet almış başını gitmiş: yeni üyeler hoşgeldiniz aramıza bende okuldan yeni geldim direk daldım :))

Çok teşekkürler arkadaşlar canımı sıkmıyorum moralimi hiiç bozmuyorum artık :) kızım olursa adını narin koyucam bu gidişle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…