2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hafta sonu yine beni korkuttu bebeğim Bu cuma kontrole kadar bekliycem inşallah çabucak geçer bu hafta...

Kanamam oldu yine kızlar onu yazmamışım kusura bakmayın. Şimdi birşey yok ama bu üçüncü oldu anlamıyorum neden oluyor progesteronu düzenli kullanıyorum. İşim rahat zorlanmıyorum gündüzleri ama cuma günü kontrolden sonra rapor alabilirim bakalım.

kanamanın rengi kırmızı mıydı yoksa kahverengi mi??

kanamanın rengi kırmızı mıydı yoksa kahverengi mi??

Kırmızıydı canım o yüzden telaşlanıyorum 1 hafta içinde birkaç kez yaşadım. Doktor kontrolünde kesede herhangi bir bozulma yok diyor düşüğe yapılabilecek çok fazla şey yok dedi hormon ilacı ve dinlenmekten başka... Çok dikkat ediyorum inşallah birşey olmaz

Arkadaşlar merhaba,bende aranıza yeni katıldım.İkinci çocuğuma 8 haftalık hamileyim.Kızım 7 yaşında ve onun aşırııı kardeş isteğine daha fazla dayanamayıp,tam rahata çok alışmışken ikinciye kalkıştık,çok şükür çabukta kaldım,sanrım birazda onun şoku ile ilk öğrendiğimde bi alt üst oldum...Ha tabi birde 36,5 yaşında olunca:)Şu an herşey gözümde büyüyor nasıl geçecek hamilelik,nasıl doğuracağım,nasıl bakacağım,v.s.v.s.

Bir kaç gündür bulantılar ömrümü yedi.İlkinde çalışıyordum düzenli bulantı ilacı almıştım,doktorum zorda kalmadıkça içme dedi ama ciddi zordayım,su bile içemedim,dün ilaçla rahattım.Gün aşırı içerim olmazsa diye düşünüyorum.

İlk doğumumu Medipolde Sema hanımda yapmıştım,yine ona gidiyorum,ben biraz nazlı cazlı sorunlu bir hatun olduğum için,nazımı çekecek biri lazım bana:) İğne ile aram hiç hoş değil mesela,Şubatta ikili test ve hazır kan vermişken,yapılacak tüm testleri peşinen kapsayan 2 sayfa test yapılacak.Sonra birde şeker yükleme yaptırırım,sonrası doğuma artık:)

Hoşgeldin canım inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirip sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın.

arkadaşlar bende 7 haftalık hamileyim mide bulantısından ölüyorum bulantı için ilaç alan varmı ayrıca 23 aylık bebeğim var benim gibi ufak bir bebeği olupta hamile kalan varmı şubatta 2 yaşında olucak kızım..ve 31 yaşındayım sevgiler...

Arkadaşım,ben ilk defa dün aldım bulantı için ilaç,kızımda nerdeyse hergün içmiştim ama,o zamanki ilaçla bugün ki farklı,şimdi hem verdi hemde içmesen iyi olur dedi,ama bu bulantı ve ksuma ile yaşanmaz,zorlamadan,belim ve başım ağrıdı iki gün,eziyet oluyor içmezsem,bugün henüz içmedim ama,akşamı çıkarmam gibi geliyor,bir an önce geçse şu bulantı günleri....

Çok gecmis olsun. Saglicakla atlatirsin inşallah .

inşallah sorunsuz ve saglıklı bır hamılelık gecırır , bebişini de kucagına alırsın. Ben de ilk dogumumu Sema hanımda yapmıstım bu sefer kararsızım

Hosgeldiniz, bende hala çekiyorum bulantilardan, iki yasında bir kızım var. İlaçta kullanıyorum ilaç sadece kusmamı azaltıyor. Böylece beslenebiliyorum ama bulanti hiç geçmiyor. Konuşurken bile midem bulanıyorum . Bu nedenlede burda uzun takılıyorum galiba. Konuşamıyorum bari yazayım dimi. Birbirimize uzaktan destek oluyoruz iste.

Canım çok geçmiş olsun, bol bol yatarak geçirmeye çalış bu dönemi. 8. hafta civarı normalde regl döngü zamanı olduğundan vücut bazen kanama yapabilirmiş. Doktor kontrollerini de aksatma, içini de fazla sıkma. Sağlıkla atlatırsın inşallah.

Hoşgeldin aramıza. Şeker yükleme de mi gelecek başımıza Ben de aynen senin gibi iğneden kan vermekten falan hiiiiç hoşlanmıyorum. Bizi bir de doğum bekliyor, düşündükçe kabuslar görüyorum ne yapacağız hiç bilmiyorum

hoşgeldin aramıza bebişin hayırlı olsun inş sağlıkla kucağına alırsın kızın da kardeş sevgisini tadar ne güzel yaşını da problem etme bende 36 normal bir yaş bence

Teşekkürler arkadaşım hep birlikte inşallah.Ben ilk çocuğumda başka bir sitede geçirmişti dokuz ayımı,müthiş güzel arkadaşlıklar kurduk,hala görüşüyoruz,burasınında öyle olacağından hiç şüphem yok,dertler paylaştıkça azalacak inşallah:)

inşallah sorunsuz ve saglıklı bır hamılelık gecırır , bebişini de kucagına alırsın. Ben de ilk dogumumu Sema hanımda yapmıstım bu sefer kararsızım

Neden kararsızsın canım Sema hanım konusunda,biraz bende öyleyim de onun için soruyorum,Hakan beye kayıyor hep aklım ama,ilk doğumum çok rahattı,gırgır şamata girmiştik Sema hanımla,macera mı arıyorum kendime ne bende bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…