- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #4.181
kızlar nasılsınız bakalım????????????kızlar geçmişi okudum 8.haftada kanama oluyormuş yazıyordu bende 8+2herkeste oluyormu yada olan ve olmayan arkadaşlar yazabilirler mi bizdede olursa ödümüz patlamasın :))))
Burdan bir arkadas söylemişti ama kimdi hatirlayamadim. Bende nette bir doktor sitesinde okumuştum burun kemiği ve down sendromu iliskisini. Ladyi bende merak ettim bu arada.burun kemiği hı? hiç bilmiyordum iyi ki varsınız vallahi
ben de 29'unda gidicem 2 li test için, ben de sorayım bakalım...
hayırlı sonuçlarla karşılaşalım hepimiz inşallah.
bakalım bugün kontrole giden ladybird ne yaptı
kızlar nasılsınız bakalım????????????kızlar geçmişi okudum 8.haftada kanama oluyormuş yazıyordu bende 8+2herkeste oluyormu yada olan ve olmayan arkadaşlar yazabilirler mi bizdede olursa ödümüz patlamasın :))))
kızlar nasılsınız bakalım????????????kızlar geçmişi okudum 8.haftada kanama oluyormuş yazıyordu bende 8+2Herkeste oluyormu yada olan ve olmayan arkadaşlar yazabilirler mi bizdede olursa ödümüz patlamasın :))))
Bende olmadı. 11. haftam başladı ara ara çok şiddetli kasık ağrılarım var. Rahim içi genişlediği için olurmuş ve onlar da normalmiş.
slm arkadaşım ben sata göre 8 haftalığım bende hiç kanama olmadı bugüne dek ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR.. herkeste olacak diye bir şey yok. inşallah hiç birimizde olmaz dualarla geçiricez artık bu günleri
slm cnm o kasık ağrısı bendede oluyo yaa bazen uykuda dönerken oluyo hemen uyanıyorum. ani hareket ettiğim zamanda çok oluyo
nasılsınız hamişler ne cok yazmısınız bugun yıne oku oku bıtmıyor
ben progesteron kullanıyorum igneyı sordum bende suanda küçük oldugundan kanamanı artıra bilir dedi sen kacıncı haftadan berı kullanıyosun[/QU
ilk doktora gittiğimde 5+2 olduğunu öğrendim.o zamandan beri kullanıyorum.şimdi 9+3 oldum.halende kullanıyorum.canım çok yansada katlanılıyor onlar için işte...
bende gun asırı oksapar ıgne oluorm esım ypıo ogrendı artık lekelenme olabılıo ama doktorum onemlı olmadıgını soluo asırı yakıo ama o ıı olsunda ktlanıcz npalım
Teyzecikler biz geldik. :) Aslinda geleli baya oldu ama yeni firsat bulabildim.
Findigimin kalp sesini duyduk. muthis bi duyguydu. 159 atti. :)
Kesemiz gayet duzgunmus. Boyu da 12 mm :)
benim tarihimle uyumlu. 7 hafta 4 gunluk. rutin testlerimi yapti. Haftaya bugun tekrar goruscez. Hem bebegini tekrar gorursun hem de ilaclari konusuruz dedi. (Talasemi tasiyicisiyim da ben. Tam kan, demir baglama kapasitesi onlara bakip detayli konuscaz.
En guzeli de doktorumu cok sevdim. Dakikalarca seyrettik bebegi. Masallah cok iyi aman da aman deyip durdu :) ve samimiydi. Sanirim bu hastanede devam ederim.
12. haftada ikili tarama icin gitmem gerekiyomus. haberler boyle.
kızlar face .e oglumun vıdeosunu yuklemıstım gordunuz mu?
gözün aydın canım maşallah bebişinebiz de şok olmuştuk kalbini duyunca bebişimin nasıl bi hoperlör sistemi varsa doktorun midemiz bile sarsılmıştı gümbürtüden
Ladybird hangi hastaneye gittin, İstanbul'da mısın ya da?
Az önce eşimle konuşuyordum hastaneden mi devam etmeliyiz diye, üzerine sen yazdın isabet oldu :)
nerde nerde
Sagol canimm :) Hepimiz icin her sey şahane olsun. herkes boyle guzel haberler versin insallah
Hosgeldin , vayy be spirale bile guvenemiyecekmiyiz e nasil korunucam ben dogumdan sonra kara kara onu düşünüyorum şimdi. Bende kaza ile hamile kaldım 2 yasında kızım var. Isı garantiye almak icin norlevo ertesi gün hapi bile içmiştim o bile ise yaramadı. Şimdi mutluyum iyi olmus aslında da doğumda spiral taktirmayi düşünüyordum şimdi onada guvenemiyecegim. Bende de ise yaramaz kesin.
hoş geldinnn canım...:)
evet canım işsizlik zor hele bu devirde çok şükür halimize.. taamam karar verdim kocişin aklına bi gireyim ben dur bakalım inşallah gorurum duyarım pıt pıtlarını yaaa inşallahh
benım gittigim iki doktorun biri demir+folik asıt+b12 vitamını verdı dıgerı sadece folik asıt verdı ben ikisinde kullanıyorum belkı faydası olur diyede zararı olmaz heralde dimi:)
Teyzecikler biz geldik. :) Aslinda geleli baya oldu ama yeni firsat bulabildim.
Findigimin kalp sesini duyduk. muthis bi duyguydu. 159 atti. :)
Kesemiz gayet duzgunmus. Boyu da 12 mm :)
benim tarihimle uyumlu. 7 hafta 4 gunluk. rutin testlerimi yapti. Haftaya bugun tekrar goruscez. Hem bebegini tekrar gorursun hem de ilaclari konusuruz dedi. (Talasemi tasiyicisiyim da ben. Tam kan, demir baglama kapasitesi onlara bakip detayli konuscaz.
En guzeli de doktorumu cok sevdim. Dakikalarca seyrettik bebegi. Masallah cok iyi aman da aman deyip durdu :) ve samimiydi. Sanirim bu hastanede devam ederim.
12. haftada ikili tarama icin gitmem gerekiyomus. haberler boyle.
Doğru ya sen de haklisin ,perişan oldu oralarda , deprem çok sarstı Vani maalesef. Bende Marmara depremini Adapazarı'nda yasamıştım. Depremden sonra uç günden fazla kalamadık orda. Lise sonuda Adapazarı'nda okudum. Offf çok gezdim ben yaaa.
Bende 99 depreminde adapazarindaydim cok fenaydi gercekten adapazarinda mi oturuuorsun canim? Ben orda dogdum ama istanbulda yasiyorum suan
Canim icini ferah tut ama yinede dikkat et dinlenmeye calisKanamam oldu yine kızlar onu yazmamışım kusura bakmayın. Şimdi birşey yok ama bu üçüncü oldu anlamıyorum neden oluyor progesteronu düzenli kullanıyorum. İşim rahat zorlanmıyorum gündüzleri ama cuma günü kontrolden sonra rapor alabilirim bakalım.
Benimde ikinci hamileligim 13 aylik bir oglum var bu tamamen supriz oldu :)Arkadaşlar merhaba,bende aranıza yeni katıldım.İkinci çocuğuma 8 haftalık hamileyim.Kızım 7 yaşında ve onun aşırııı kardeş isteğine daha fazla dayanamayıp,tam rahata çok alışmışken ikinciye kalkıştık,çok şükür çabukta kaldım,sanrım birazda onun şoku ile ilk öğrendiğimde bi alt üst oldum...Ha tabi birde 36,5 yaşında olunca:)Şu an herşey gözümde büyüyor nasıl geçecek hamilelik,nasıl doğuracağım,nasıl bakacağım,v.s.v.s.
Bir kaç gündür bulantılar ömrümü yedi.İlkinde çalışıyordum düzenli bulantı ilacı almıştım,doktorum zorda kalmadıkça içme dedi ama ciddi zordayım,su bile içemedim,dün ilaçla rahattım.Gün aşırı içerim olmazsa diye düşünüyorum.
İlk doğumumu Medipolde Sema hanımda yapmıştım,yine ona gidiyorum,ben biraz nazlı cazlı sorunlu bir hatun olduğum için,nazımı çekecek biri lazım bana:) İğne ile aram hiç hoş değil mesela,Şubatta ikili test ve hazır kan vermişken,yapılacak tüm testleri peşinen kapsayan 2 sayfa test yapılacak.Sonra birde şeker yükleme yaptırırım,sonrası doğuma artık:)
arkadaşlar bende 7 haftalık hamileyim mide bulantısından ölüyorum bulantı için ilaç alan varmı ayrıca 23 aylık bebeğim var benim gibi ufak bir bebeği olupta hamile kalan varmı şubatta 2 yaşında olucak kızım..ve 31 yaşındayım sevgiler...
Benim oglum daha kucuk 13 ayligiz daha
Bence yinede yaptir ben yaptiracagimHanımlar merhaba,
Bende ağustos annesi olacağım inşallah. Bu benim ilk bebeğim bu haftalarda ikili test yaptırmak gerekiyor.Doktorum bana dilersen yaptırmayabilirsin dedi.Kararsız kaldım sizler ne yapıyorsunuz ikili test işini?
Bendede bulanti cok ama istifra etmiyorum surekli midede bir bulanti varhanımlar merhabalar bende hamileliğimin 9. haftasındayım şuan 9+3 olduk bugün. kasıklarım belim dün özellikle çok ağrıyordu. bugün hafif bel ağrım var. sürekli idrara gidiyorumartık tuvalete kamp kuracam yani. birde kasıklarımda bi şişkinlik hissediyorum. sanki gaz sancım varda gaz çıkarınca rahatlıcakmış gibi bi şişkinlik ama gaz değil yani böyle anlatabiliyorum ancak. forumda yorumların bi kısmını okudum. ben hamileliğimi 8. haftasında öğrendim. öncesinde hafif bulantılarım oluyodu ama hamileliğe bağlamıyodum. kesinlikle baş dönmem kusmam olmadı şimdiye kadar. sadece hafif bulantım vardı. bu yönden şanslıyım galiba. sizde de varmı benzer şikayetler ?
selam kızlar nasılsınız, bebişleriniz nasıl? inşallah herkes iyidir. ben çok çok çok sabırsızım yarın kontrole gidicem sata göre 8 haftalık hamileyim ama adet döngülerim ortalama 35 gün falandı acaba yarın kalp atışlarını duyabilir miyiz? geç döllenme olmuş olabilir mi ? kalp atışlarını duyamazsak herhalde korkudan oracıkta ölürüm
Bence duyarsin canim ben 6 haftalikken duymustum dunde kontrole gittik 8 haftalik olmusuz gayet netti pit pit lar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?