- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #4.221
O ne demek yahu ben de cok cahilim :)))evet sanırım öylee neyse bende karnıma yüzük tutarım o zaman :))))kız mı erkek mi diye
Bende oyle bir kagit yok, ama kalp sesini verince ekranda kocaman rakamlar cikti 98 120 139 140
Cok normal.. Ben et yiyemez oldum. Aksam yemegim tereyagli yumurtaydi dusun:))hamişleeerr size bi sorum var iştahınız ne durumda? ben normalde hiç yemek seçmeyen iştahlı biriydim ama şu günlerde herşey iğrenç gelmeye başladı herşeyden tiksiniyorum ve iştahım çok azaldı. sizin iştahlar ne durumda kızlar ?
Ya 6. Ya da 7.haftadaydim sanirim, 27 aralikta gitmisim en son, cok olmus yaakucukken verilmiyordur belki? Simdi verir herhalde dimi? Cts randevu var ama zaman gecmiyor
O ne demek yahu ben de cok cahilim :)))
canım o zanlar kfotosu verıyorlar onda yokturr...cmrtesı verır sana
biri hamile kadının saçına çaktırmadan tuz serper hamiş kadın burnuna dokunursa erkek agza dokunursa kız:))))kehanetler devam ediyor :)))rüyada altın küpe erkege kolye kıza yorumlanıyor (bence saçma kızlar küpe takar)
not:bu bilgiler babaanne bilgileridir bilimsel değildir kızlarrrr
kızlarr bende yıne kahverengı bı akıntı olduu bugun oglen..hastanede pekde yormadım kendımı ama...ogleden sonra odanın bırıne gectım ayaklarımı uzattımmm...sımdılık yokk..doktorum da bı sıkıntının olmadıgını,bebegın saglıgı kesenın durumu ıyıoldugunu soylemıstı persembe gunu gıttıgımdee..o gunden bu gune olmamıstı...ama bugun yıne olduu..ıcım rahat nedense anlamadımm..aynı dr gıden baska bı arkadasımı aradım onun da kanaması olmusstu,tavrı nasıldı dıye sordumm...cok sukur benım o denlı bı akıntım olmadı.onun ayaklarına kadar kan bosanmı,sonra da adet gıbı olmuss..kıı bu durumda bıle dr normal demıs..benım ıcın onemlı olan bebegın durumu,kesenın duzenı demıs...arkadasım o halıyle bıle calısmıstıı..demekkı bu aylarda normal yasadıgımız...arkadasla konustuktan sonra rahatladımm..bebeslerımız Allahın ıznıyle bızlerı bırakmayacak arkadaslar....
Alyans olayi neymis diye bakarken bi sey daha buldum. Kadin odaya girdiginde 2koltuk bos birakilirmis birinin ustune makas digerine bicak konurmus. Makasa oturursan kiz, bicaga oturursan erkek olurmusmusyaw ne zaman goruruz cinsiyetleri en erken? İyice delircez yoksa
kızlarr bende yıne kahverengı bı akıntı olduu bugun oglen..hastanede pekde yormadım kendımı ama...ogleden sonra odanın bırıne gectım ayaklarımı uzattımmm...sımdılık yokk..doktorum da bı sıkıntının olmadıgını,bebegın saglıgı kesenın durumu ıyıoldugunu soylemıstı persembe gunu gıttıgımdee..o gunden bu gune olmamıstı...ama bugun yıne olduu..ıcım rahat nedense anlamadımm..aynı dr gıden baska bı arkadasımı aradım onun da kanaması olmusstu,tavrı nasıldı dıye sordumm...cok sukur benım o denlı bı akıntım olmadı.onun ayaklarına kadar kan bosanmı,sonra da adet gıbı olmuss..kıı bu durumda bıle dr normal demıs..benım ıcın onemlı olan bebegın durumu,kesenın duzenı demıs...arkadasım o halıyle bıle calısmıstıı..demekkı bu aylarda normal yasadıgımız...arkadasla konustuktan sonra rahatladımm..bebeslerımız Allahın ıznıyle bızlerı bırakmayacak arkadaslar....
Ladybird hangi hastaneye gittin, İstanbul'da mısın ya da?
Az önce eşimle konuşuyordum hastaneden mi devam etmeliyiz diye, üzerine sen yazdın isabet oldu :)
Canım ben İstanbuldayım. Hastanemden ve doktorumdan çok memnunum şimdilik. Sen muayeneye mi gidiyordun ki?
hamişleeerr size bi sorum var iştahınız ne durumda? ben normalde hiç yemek seçmeyen iştahlı biriydim ama şu günlerde herşey iğrenç gelmeye başladı herşeyden tiksiniyorum ve iştahım çok azaldı. sizin iştahlar ne durumda kızlar ?
7. Ve 8. Haftadakiler dogru cikiyormus genelde bizimde 160 cikti sen tam ortadasin:)Benimki 140 atiyordu:)
hamişleeerr size bi sorum var iştahınız ne durumda? ben normalde hiç yemek seçmeyen iştahlı biriydim ama şu günlerde herşey iğrenç gelmeye başladı herşeyden tiksiniyorum ve iştahım çok azaldı. sizin iştahlar ne durumda kızlar ?
kızlar merhaba ben geldim nasılsınız günler geçmek bilmiyor bulantılar yoğunlaştı. uzmana daha gitmedim şimdi gitsem mi siz ne dersiniz 8 haftaya gidim ama dolmasını bekliyorum siz ne zaman gittiniz
İlk dogumda bana makas bicak olayini yapmislardi erkek cikmisti butun hurafeler tuttu bende:))Alyans olayi neymis diye bakarken bi sey daha buldum. Kadin odaya girdiginde 2koltuk bos birakilirmis birinin ustune makas digerine bicak konurmus. Makasa oturursan kiz, bicaga oturursan erkek olurmusmusyaw ne zaman goruruz cinsiyetleri en erken? İyice delircez yoksa
Hangi hastane hangi doktor canim?
Aynen canım ya ne yiyeceğimi şaşırdım! En sevdiğim şeyleri yiyemiyor, içemiyorum. Tost yemekten içim kurudu. Ete, tavuğa yaklaşamıyorum. Bulantım aşırı derecede değil ama bu tiksinti beni bitiriyor. Patates iyi geliyor bir de ne alakaysa..
Ben ikk 6 haftalik gimistin 8. Haftada yine cagirdi ilk uc ay sık kontrol ediyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?