2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cok normal.. Ben et yiyemez oldum. Aksam yemegim tereyagli yumurtaydi dusun:))

O ne demek yahu ben de cok cahilim :)))

hehehe canım kocakarı yöntemiyle cinsiyet öğrenme alyansın içinden saç telini geçirip karnına tutuyorsun sallanma şekline göre cinsiyet tahmini yapıyorsun tabi eğlencesine ben inanmıyorum kocakarı efsaneleri:))))

kızlar merhaba ben geldim nasılsınız günler geçmek bilmiyor bulantılar yoğunlaştı. uzmana daha gitmedim şimdi gitsem mi siz ne dersiniz 8 haftaya gidim ama dolmasını bekliyorum siz ne zaman gittiniz

biri hamile kadının saçına çaktırmadan tuz serper hamiş kadın burnuna dokunursa erkek agza dokunursa kız:))))kehanetler devam ediyor :)))rüyada altın küpe erkege kolye kıza yorumlanıyor (bence saçma kızlar küpe takar)
not:bu bilgiler babaanne bilgileridir bilimsel değildir kızlarrrr

Alyans olayi neymis diye bakarken bi sey daha buldum. Kadin odaya girdiginde 2koltuk bos birakilirmis birinin ustune makas digerine bicak konurmus. Makasa oturursan kiz, bicaga oturursan erkek olurmusmus yaw ne zaman goruruz cinsiyetleri en erken? İyice delircez yoksa

kızlarr bende yıne kahverengı bı akıntı olduu bugun oglen..hastanede pekde yormadım kendımı ama...ogleden sonra odanın bırıne gectım ayaklarımı uzattımmm...sımdılık yokk..doktorum da bı sıkıntının olmadıgını,bebegın saglıgı kesenın durumu ıyıoldugunu soylemıstı persembe gunu gıttıgımdee..o gunden bu gune olmamıstı...ama bugun yıne olduu..ıcım rahat nedense anlamadımm..aynı dr gıden baska bı arkadasımı aradım onun da kanaması olmusstu,tavrı nasıldı dıye sordumm...cok sukur benım o denlı bı akıntım olmadı.onun ayaklarına kadar kan bosanmı,sonra da adet gıbı olmuss..kıı bu durumda bıle dr normal demıs..benım ıcın onemlı olan bebegın durumu,kesenın duzenı demıs...arkadasım o halıyle bıle calısmıstıı..demekkı bu aylarda normal yasadıgımız...arkadasla konustuktan sonra rahatladımm..bebeslerımız Allahın ıznıyle bızlerı bırakmayacak arkadaslar....

Kahverengiden bisey olmaz derler, icini ferah tut cnm. İyi dusun, iyi olsun. Pozitif enerji cagir:))

hehehe p..... girsin makas veya bıçak görürüz cinsiyeti sabırsız olmak çok kötü en garanti yöntem beklemek galiba gerçi benim ilk olacak farketetmez Rabbim nasip etsin sağlıklı sıhhatli cinsiyete takılmıyorum ama hayal kuruyorum kız olsa tamamda kendimin erkek versiyonunu hayal edemiyorum:)))ne hikmetse anasıda babasıda ben oalcam sanki babadan bişey almayacakmış gibi düşünüyorum:)))

rabbim esirgesin bebişini canım kahveden korkma diyorlar ama dinlen yinede takip et ve dikkat et

Aynen canım ya ne yiyeceğimi şaşırdım! En sevdiğim şeyleri yiyemiyor, içemiyorum. Tost yemekten içim kurudu. Ete, tavuğa yaklaşamıyorum. Bulantım aşırı derecede değil ama bu tiksinti beni bitiriyor. Patates iyi geliyor bir de ne alakaysa..

Benimki 140 atiyordu:)
7. Ve 8. Haftadakiler dogru cikiyormus genelde bizimde 160 cikti sen tam ortadasin:)

Bende pek yiyemiyorum hersey kokuyor helede yaptigim seyi hic yiyemiyorum/'(
kızlar merhaba ben geldim nasılsınız günler geçmek bilmiyor bulantılar yoğunlaştı. uzmana daha gitmedim şimdi gitsem mi siz ne dersiniz 8 haftaya gidim ama dolmasını bekliyorum siz ne zaman gittiniz

Ben ikk 6 haftalik gimistin 8. Haftada yine cagirdi ilk uc ay sık kontrol ediyorlar
İlk dogumda bana makas bicak olayini yapmislardi erkek cikmisti butun hurafeler tuttu bende:))

Sen icini ferah tut canim dinlenmeye bak bu haftalarda olabiliyor kanamalar

ay kıyamama yaaa için kurumuş :) benimde bulantım hafif düzeyde şu sıralar ama o tiksinti yok mu o tiksintiiii :) ama bebişimiz için herşeye değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…