2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cok normal.. Ben et yiyemez oldum. Aksam yemegim tereyagli yumurtaydi dusun:))

bende et yiyemiyorum zorluyorum kendimi ama olmuyor , senin akşam yemeğinde epey ilginçmiş canım benim kide fırında yapılmış pilavdı 2 kaşık.(normalde pilav hiç yemezdim) akşam yemek yiyemedim ve şuan yine acıktım

aile hekimi bana öyle dedi bekliyorum içim çok tuhaf uzun geldi gebeliği kabul edemedim keseyi kalp atışlarını duyamadım diye off... mesela bi sorun olsa hala kanama olmadan durur mu

canımcım iyi düşünelim iyi olsun bende diken üstündeyim kalp atışlarını duymadan bi ohh diyemeyeceğiz orası kesin ama dua edelim bol bol ve bekleyelim başka elden gelen bişi yok. Sen yine de vucudunu dinle mesela bulantıların devam ediyor mu, göğüslerde ki acıma devam ediyor mu belirtilerde ki değişikliklere dikkat et Allah esirgesin bi sorun olursa belirtiler birden kesiliyormuş etrafımdaki sonlanan gebeliklerde bunları söylediler bana tatlım. Allah yavrularımızı bize bağışlasın.

Sagol canimm. Evet cok tedirgindim doktorla elektirigim tutmassa diye. Utanma ya doktorun erkegi kadini olmaz. :)) alisirsin ne guzel hem her soruna cevap veriyomus

159 bizimki.. kiz mi o zaman

gecmis olsun canim. Iyi dusunmeye calis sen. kotusunu hic aklina getirme, saglikla kucagina alirsin insallah

aynen katılıyorum ya sevdiğim herşeyden tiksindim hele tavuk kokusu mahvediyor çay bile içemiyorum tadı kötü

kızlar merhaba ben geldim nasılsınız günler geçmek bilmiyor bulantılar yoğunlaştı. uzmana daha gitmedim şimdi gitsem mi siz ne dersiniz 8 haftaya gidim ama dolmasını bekliyorum siz ne zaman gittiniz

neden bekliyosun ki :) senle ayni gundeyiz. ben bugun gittim. kalp atisini duydum rutin testler yapildi. madem bu kadar merak ediyosun neden gitmiyosun annesi bebegini gormeye

Son düzenleme:
bende pekmez hiç sewmiyorumm çokmu yararlı ki keşke içebilseydm

Yüksek enerji kaynağı
Keçiboynuzu, kalsiyum olarak sütün üç katı E vitamini içerir,

Çocukların kemik gelişiminde

Kansızlıkta,

Kemik erimesine karşı

Sindirim sistemi
Hem kabızlık hemde ishale karşı

Mide şişkinliği ve bağırsak gazları

Bağırsak parazitleri

(Yüksek ham selilöz etkisiyle bağırsak ve gastritte)

Antiseptik
Bakteri yok edici özelliği ile yara ve iltihapların kolayca iyileşmesine yardımcı oluyor. Afrodizyak
Afrodizyak etkisi bulunan keçiboynuzu; cinsel performansın artırılmasında yardımcı oluyor. (Düzenli kullanımında hareketli sperm sayısı artıy

bana ılk hamıle kaldıgımda demıslerdıı..dr faydası olu demıstı..ben arı sutu her gece,pekmezı ne yazıkkı kokusundan dolayı 3-4 gunde 1,arı polenıını de her gece sutle ıcıyorumm

canım ya bu keçiboynuzunun kendisi var bende. bundan nasıl faydalanabilirim kaynatsam mı direk mi yesem çok yararlıymış yazdıklarına göre

bu arada kızlar konu sahibi tutimucize bayadır gözükmüyor bilgisi olan var mı bebeğine bişey olmamıştır inş

of ya sürekli biryerden balık kokusu geliyor sanki balık lafını duymak bile yetiyor kusmam için yaa hani ileredikçe azalıyordu bulantı 11 oldu dahaa da arttı

Oyle aman aman bulanti yasamadigim icin ne zaman biter hic bilmiyorum canim sadece baliga karsi bi tiksintim var

insallah senin bulantin bi an once azalir cok zor oldugunu tahmin edebiliyorum

Selam kızlar,
kabus gibi bir akşamdan sonra...
Dün içtim bulantı ilacını bugün içmiyim dedim ama 4 ten beri resmen eziyet çektim,en son 2 de yemek yemiştim( yemekten kastım normal insan yemekleri değil tabi ki), akşam 6 gibi iyice coştu bulantı,çıkarsam çıkaramadım,boğazıma durdu kaldı,kabusum oldu resmen,ağzım kurudu su bile içemiyorum,2 gündür folik asidi içemiyorum,ama baktım olmayacak 9,5 ta içtim bulantı hapını,sonra tostumu yedim,içim tost dışım tost....Artık iyice sinirlerim bozuldu sanırım,ağladım zırladım bu akşam, evden çıkamaz oldum resmen,kızımı okuldan almaya bile gidemedim,yarın sabah dr randevusu var nasıl gidecez bakalım,sonra hafta sonu doğum günü,ve sınıf arkadaşlarını çağırmak istiyor,hazırlık yapmam lazım,bu yıla kadar hep çok caf caflı yaptık,bu sene hem okullu hem kardeşli oldu diye es geçememde,Eminönüne gitmem gerek ama nasıl nasıl nasıl....Normal insan hayatıma dönmek istiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…