- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #4.241
Cok normal.. Ben et yiyemez oldum. Aksam yemegim tereyagli yumurtaydi dusun:))
aile hekimi bana öyle dedi bekliyorum içim çok tuhaf uzun geldi gebeliği kabul edemedim keseyi kalp atışlarını duyamadım diye off... mesela bi sorun olsa hala kanama olmadan durur mu
canım çok sevindim maşallah bebeişine inşallah rahatsızlığın soru çıkarmaz.bak doktor çok önemli Allaha şükür benimde çok tatlı bir doktorum var tek kusuru erkek olması biraz utanıyorum ama çok iyi uzun uzun saçma sapan sorularıma cevap veriyor:))))
Kizlar bebislerin kalp atim hizi kac cikti hiza gore cinsiyet tahmini yapilabiliyormus kizlarin erkeklere gore daha hizli atarmis kalbi tabi bilimsel degil ama birazda eglence olsun 140 ve alti erkek 140 ustude kizmis ilk hamileligimde 132 ydi tesaduf olsada bir oglum oldu:))
kızlarr bende yıne kahverengı bı akıntı olduu bugun oglen..hastanede pekde yormadım kendımı ama...ogleden sonra odanın bırıne gectım ayaklarımı uzattımmm...sımdılık yokk..doktorum da bı sıkıntının olmadıgını,bebegın saglıgı kesenın durumu ıyıoldugunu soylemıstı persembe gunu gıttıgımdee..o gunden bu gune olmamıstı...ama bugun yıne olduu..ıcım rahat nedense anlamadımm..aynı dr gıden baska bı arkadasımı aradım onun da kanaması olmusstu,tavrı nasıldı dıye sordumm...cok sukur benım o denlı bı akıntım olmadı.onun ayaklarına kadar kan bosanmı,sonra da adet gıbı olmuss..kıı bu durumda bıle dr normal demıs..benım ıcın onemlı olan bebegın durumu,kesenın duzenı demıs...arkadasım o halıyle bıle calısmıstıı..demekkı bu aylarda normal yasadıgımız...arkadasla konustuktan sonra rahatladımm..bebeslerımız Allahın ıznıyle bızlerı bırakmayacak arkadaslar...
Aynen canım ya ne yiyeceğimi şaşırdım! En sevdiğim şeyleri yiyemiyor, içemiyorum. Tost yemekten içim kurudu. Ete, tavuğa yaklaşamıyorum. Bulantım aşırı derecede değil ama bu tiksinti beni bitiriyor. Patates iyi geliyor bir de ne alakaysa..
aynen katılıyorum ya sevdiğim herşeyden tiksindim hele tavuk kokusu mahvediyor çay bile içemiyorum tadı kötü
kızlar akşamm sütünüzü içmeyi unutmayınn :) bebişler gece acıkırr
kızlar merhaba ben geldim nasılsınız günler geçmek bilmiyor bulantılar yoğunlaştı. uzmana daha gitmedim şimdi gitsem mi siz ne dersiniz 8 haftaya gidim ama dolmasını bekliyorum siz ne zaman gittiniz
hemde kalsıyım metobolızması gece calısıyorr...bu arada arısutu,polen,keciboynuzu pekmezını de ıhmal etmeyın...
bende pekmez hiç sewmiyorumm çokmu yararlı ki keşke içebilseydm
Yüksek enerji kaynağı
Keçiboynuzu, kalsiyum olarak sütün üç katı E vitamini içerir,
Çocukların kemik gelişiminde
Kansızlıkta,
Kemik erimesine karşı
Sindirim sistemi
Hem kabızlık hemde ishale karşı
Mide şişkinliği ve bağırsak gazları
Bağırsak parazitleri
(Yüksek ham selilöz etkisiyle bağırsak ve gastritte)
Antiseptik
Bakteri yok edici özelliği ile yara ve iltihapların kolayca iyileşmesine yardımcı oluyor. Afrodizyak
Afrodizyak etkisi bulunan keçiboynuzu; cinsel performansın artırılmasında yardımcı oluyor. (Düzenli kullanımında hareketli sperm sayısı artıy
Yüksek enerji kaynağı
Keçiboynuzu, kalsiyum olarak sütün üç katı E vitamini içerir,
Çocukların kemik gelişiminde
Kansızlıkta,
Kemik erimesine karşı
Sindirim sistemi
Hem kabızlık hemde ishale karşı
Mide şişkinliği ve bağırsak gazları
Bağırsak parazitleri
(Yüksek ham selilöz etkisiyle bağırsak ve gastritte)
Antiseptik
Bakteri yok edici özelliği ile yara ve iltihapların kolayca iyileşmesine yardımcı oluyor. Afrodizyak
Afrodizyak etkisi bulunan keçiboynuzu; cinsel performansın artırılmasında yardımcı oluyor. (Düzenli kullanımında hareketli sperm sayısı artıy
canım ya bu keçiboynuzunun kendisi var bende. bundan nasıl faydalanabilirim kaynatsam mı direk mi yesem çok yararlıymış yazdıklarına göre
Baliktan tiksindim bööööğgormek duymak bile istemiyorum. aha bak simdi balik yazdim ya midem kalkti
of ya sürekli biryerden balık kokusu geliyor sanki balık lafını duymak bile yetiyor kusmam için yaa hani ileredikçe azalıyordu bulantı 11 oldu dahaa da arttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?