- 5 Aralık 2012
- 198
- 2
- 96
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #4.261
Oyle aman aman bulanti yasamadigim icin ne zaman biter hic bilmiyorum canimsadece baliga karsi bi tiksintim var
insallah senin bulantin bi an once azalir cok zor oldugunu tahmin edebiliyorum
canım ıcebılıyosan gunde 2- 3 yemek kasıgı ıcc..ıcemıyorsan da suyla karıstır ıcıver hemenn
Bende olmadı canım herangi bir kanama veya lekelenme ,adet sancısıda olmadı ki 8. haftada olabiliyormuş , her kadın ve her gebelik farklı tabiki senin her halikarda ödün kopmasın:) serinkanliligini koru anne adayisin artık:) doktorunun dediklerini hatırla.
amin canım inş geçer inş senin benim kadar kötü olmaz eşime acıyorum artık adam ev hanımı oldu resmen sabah iş akşam ev yemek bulaşık hepsi onda ben mutfağa hiç giremiyorum sabah kahvaltımı da hazırlıyor toplauıp işine gidiyor geçse de ona da yük olmasam :)
selam kizlar , ben daha yeniyim ilk paylasimim oldu, hepimize allah kolaylik versin hamilelik insanin bünyesini fena halde sarsiyor haliyle insandan insan oluyor, ama migde bulantisina papatya cayi ile yesil cay cok iyi geliyor deneyin bi , benim 2 tane kizim var biri 5 bucuk yasinda digeride 2 bucuk yasinda simdi de 3 aylik hamileyim . allah izin verirse 02.08.2013 dogum tarihi olacak.
SIMDI SIZE SORUYORUM ICINIZDE HANGI HIS VAR KIZINIZMI OLACAK OGLUNUZMU OLACAK ????
bu arada kızlar konu sahibi tutimucize bayadır gözükmüyor bilgisi olan var mı bebeğine bişey olmamıştır inş
evet canım bende şimdi ona baktım Son Aktivite 25-12-2012 10:19 yazıyor profilinde. inşallah bir sıkıntısı yoktur ..................
evet canım bende şimdi ona baktım Son Aktivite 25-12-2012 10:19 yazıyor profilinde. inşallah bir sıkıntısı yoktur ..................
selam kizlar , ben daha yeniyim ilk paylasimim oldu, hepimize allah kolaylik versin hamilelik insanin bünyesini fena halde sarsiyor haliyle insandan insan oluyor, ama migde bulantisina papatya cayi ile yesil cay cok iyi geliyor deneyin bi , benim 2 tane kizim var biri 5 bucuk yasinda digeride 2 bucuk yasinda simdi de 3 aylik hamileyim . allah izin verirse 02.08.2013 dogum tarihi olacak.
SIMDI SIZE SORUYORUM ICINIZDE HANGI HIS VAR KIZINIZMI OLACAK OGLUNUZMU OLACAK ????
Konu sahibi bebegini kaybetti diye okumustum sanki?
Konu sahibi bebegini kaybetti diye okumustum sanki?
Sagol canım , allah herkesın evladını annesıne babasına bagısalısın, bızde ılkte kız ıstedık sonra dedık aralarında fazla yas farkı ıkıncıde kız olur dıye dua ettık, sımdıde bı erkek bebek ıstıyoruz allah tabııkı öncelıkle saglıklısını hayırlısını versın, benımde ıcımden gecen erkek bu sefer dıgerlerındede hıssetmıstım ,
Bu donemlerde bir sorun olsa genelde kanama oluyor ama mesela bulantin halsizlik uyku hali falan varsa onceden ve devamda ediyorsa hep hamileligin iyi gidiyor demektir :)aile hekimi bana öyle dedi bekliyorum içim çok tuhaf uzun geldi gebeliği kabul edemedim keseyi kalp atışlarını duyamadım diye off... mesela bi sorun olsa hala kanama olmadan durur mu
Sagol canimm. Evet cok tedirgindim doktorla elektirigim tutmassa diye. Utanma ya doktorun erkegi kadini olmaz. :)) alisirsin ne guzel hem her soruna cevap veriyomus
159 bizimki.. kiz mi o zaman
bu arada kalp atış hızını söylemedi dr kağıda baktımda bi 150 değeri war o muki yani kız mı ki :)
Kızlar iyı akşamlar,nasılsıniyz?
Benim birkaç gündür sağ kalcam ağrıyor.ozellikle yatarken.biraz araştırdım mg eksikliğinden olabiliyormus.ama hamileliğin daha ilerleyen haftalarında oluyormuş.sizde de olan var mi acaba?cinsiyetine gelince henüz net birşey hissedemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?