2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oyle aman aman bulanti yasamadigim icin ne zaman biter hic bilmiyorum canim sadece baliga karsi bi tiksintim var

insallah senin bulantin bi an once azalir cok zor oldugunu tahmin edebiliyorum

amin canım inş geçer inş senin benim kadar kötü olmaz eşime acıyorum artık adam ev hanımı oldu resmen sabah iş akşam ev yemek bulaşık hepsi onda ben mutfağa hiç giremiyorum sabah kahvaltımı da hazırlıyor toplauıp işine gidiyor geçse de ona da yük olmasam :)

saadeeeeeeeeeeeet

sen bi doktora git hadi kanamam yok benim diye

hic akillaniyo mu bak gossgoca ogretmen olcak bi de

seviyorum seni ya :)) sana ragmen :))))))))))))

selam kizlar , ben daha yeniyim ilk paylasimim oldu, hepimize allah kolaylik versin hamilelik insanin bünyesini fena halde sarsiyor haliyle insandan insan oluyor, ama migde bulantisina papatya cayi ile yesil cay cok iyi geliyor deneyin bi , benim 2 tane kizim var biri 5 bucuk yasinda digeride 2 bucuk yasinda simdi de 3 aylik hamileyim . allah izin verirse 02.08.2013 dogum tarihi olacak.

SIMDI SIZE SORUYORUM ICINIZDE HANGI HIS VAR KIZINIZMI OLACAK OGLUNUZMU OLACAK ????

her seyin bi guzel tarafi var aslinda :) simdi sen kiymetini bilmiyosun ama olaya bi de bu tarafindan bak. ne guzel iste. esinin bu hallerini gormek hos olsa gerek. oh prenses modunda dolan iste :))) sahsen ben isterdim kocam yemek yapsin temizlik yapsin ben de onu seyredeyim ama nerdeee benim bulantim yok diye adam rahat :)

bence keyfini cikar azcik da yuk oluyorum diye dusunme

Son düzenleme:

Allah bagislasin kizlarinizi. yeni bebisi de saglikla dunyaya getirmenizi dilerim

biz kiz cok istiyoruz ama oglum olcakmis gibi geliyo :44:

bu arada kızlar konu sahibi tutimucize bayadır gözükmüyor bilgisi olan var mı bebeğine bişey olmamıştır inş

evet canım bende şimdi ona baktım Son Aktivite 25-12-2012 10:19 yazıyor profilinde. inşallah bir sıkıntısı yoktur ..................

Sagol canım , allah herkesın evladını annesıne babasına bagısalısın, bızde ılkte kız ıstedık sonra dedık aralarında fazla yas farkı ıkıncıde kız olur dıye dua ettık, sımdıde bı erkek bebek ıstıyoruz allah tabııkı öncelıkle saglıklısını hayırlısını versın, benımde ıcımden gecen erkek bu sefer dıgerlerındede hıssetmıstım ,

Kızlar iyı akşamlar,nasılsıniyz?

Benim birkaç gündür sağ kalcam ağrıyor.ozellikle yatarken.biraz araştırdım mg eksikliğinden olabiliyormus.ama hamileliğin daha ilerleyen haftalarında oluyormuş.sizde de olan var mi acaba?cinsiyetine gelince henüz net birşey hissedemiyorum.

Son düzenleme:

hoşgeldin hayırlı olsun inş Allah gönlüne göre versin
valla biz kız diye tahmin ediyoruz adını bile koyduk Eylül eşimde sürekli eylülüm diyip duruyor
bu arada doğum tarihi tutarsa annesiyle aynı gün olacak doğum günü :)

kızlar ya benim kukuşumdan sümük gibi akıntı geliyor bildiğiniz sümük rengi ve kıvamında sarı falan daha önce hiç olmamıştı koku yanma kaşıntı falan yok ama huzursuz ediyor beni sizde de oluyor mu akıntı?

insallah erkek olur o zaman bu defaki :) saglikli bir erkek benimki de kiz olursa memnun olurum

ben şuan bişey hissetmiyorum ama k.validem kız istemesine rağmen erkek hissediyorum diyor :) benden önce kadına malum oldu zaar

Amın hetıcecım allah herkesın gönlüne göre versın , sag salım bebıslerımızı kucaımıza almayı nasıp etsın.benım büyük kızımda oglan o adı cınar olacak dıyo karnıma yatıyo cınaaaar merhaba kardesım dıyo. Cok oglan kardes ıstıyo bı kız kardesım var annecım buda oglan olsun nolur dıyor_, bızım ıcın fark etmıyor ıllakı demem ama bıtanede oglum olsun ısterım . Kızım hayalkırıklıgına ugrayacak dıye korkuyorumm zaman zaman.

aile hekimi bana öyle dedi bekliyorum içim çok tuhaf uzun geldi gebeliği kabul edemedim keseyi kalp atışlarını duyamadım diye off... mesela bi sorun olsa hala kanama olmadan durur mu
Bu donemlerde bir sorun olsa genelde kanama oluyor ama mesela bulantin halsizlik uyku hali falan varsa onceden ve devamda ediyorsa hep hamileligin iyi gidiyor demektir :)
Sagol canimm. Evet cok tedirgindim doktorla elektirigim tutmassa diye. Utanma ya doktorun erkegi kadini olmaz. :)) alisirsin ne guzel hem her soruna cevap veriyomus

Ben ilk hamileligimde 1 ayda 3 doktor degistirdim ama bormal dogum istedigimden kadin olsun diye ugrasmistim ama erkek doktorlar bana daha guvenilir ve tecrubeli geliyor sonuc erkek bir doktorum var 2. Hamileliktede ona gidiyorum ve ilkino normal dogun yapmistim

159 bizimki.. kiz mi o zaman

Galiba:))

bu arada kalp atış hızını söylemedi dr kağıda baktımda bi 150 değeri war o muki yani kız mı ki :)

Bu efsaneye gore oyle:))

Magnezy eksikligi genelde agri gibi degil ama hamileligin ilerleyen haftalarinda kramp seklinde oluyor geneldede uykuda yasaniyor doktorlarimiz ilerleyen zamanlarda mg vereceklerdir ama suan icin erken olabilir bir doktorunla konus istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…