2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

O benden de geliyor, hem koku da oluyor normal karsiliyordum ben bunu. Rahim degisiyor sonucta, atiklari olacaktir....

kızlar ya benim kukuşumdan sümük gibi akıntı geliyor bildiğiniz sümük rengi ve kıvamında sarı falan daha önce hiç olmamıştı koku yanma kaşıntı falan yok ama huzursuz ediyor beni sizde de oluyor mu akıntı?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
EVET BU GIBI AKINTILAR NORMAL KANAMA DISINDA TABIIKI, KORKMA ILK HAMILELIGIN SANIRIM ?

Test yaptığım ilk günden beri içime kız doğuyor ama belli de olmaz :))

benim de kiz dogsa keske icime üüüüü neyse saglikli olsunlar da

Bende yok ama idrar tahlilo ister muhtemelen doktorunuz kuru tutmaya calisin:)

benim hep vardi zaten. bebekten sonra iyice artti, cok gittim doktora. hatta daha gecen ay kultur falan verdim. bisey cikmiyo, benimki oyle bacim akintili

evet ilk canım çok belli oluyor sanırım saolun kızlar içimi rahatlattınız...

amin inş sağlıklı bir oğlun olur kızın da sevinir genelde kızlar erkek kardeş istemez ama maaşallah kardeşine isim de bulmuş cimcime biz kız istiyoruz ama kaynana oğlan oğlan diyip duruyor oğlan olursa issmini ben koyayım diyor o öyl deyince daha çok kız olsun istiyorum inat :):):):)

kızlar bana deli diyebilirsiniz özgürsünüz ama anlatıcam naaptımı benim arkadaşım aralıkta doğum yaptı oğlu oldu topikte de biri ağustos kız ayıdır doktor demişti ben de açtım aralık 2012 anneleriyle ağustos1012 annelerinin topiklerini kız bebeklerle erkek bebekleri saydım gerçekten de aralıkta erkekler ağustosta da kız bebekler açık ara öndeler ben ilk olduğu için farketmez diyorum ama azıcık daha fazla kız istiyorum

Arkadaşlar takvimimde de yazıyor. Artık kıyafetleriniz dar gelmeye başlayacak diye ama daha erken değil mi? GÖbeğim hafiften çıktı benim. Normal mi? Sizin kilo durumları nasıl ki?

Arkadaşlar takvimimde de yazıyor. Artık kıyafetleriniz dar gelmeye başlayacak diye ama daha erken değil mi? GÖbeğim hafiften çıktı benim. Normal mi? Sizin kilo durumları nasıl ki?

cnm ben bulantıdan kılo bıle verdım ama karnım cıktı.artık kot gıyemıorm sıkıo.tayt ve tunık gıyıyorum uzun cızmeyle rahat ettm

sabrına hyaranım cnm helal olsun sıkılmadan saymısın..bnmde ılk farketmz saglıklı olsun ama kız bebıslerı cok severım hep hayalımdı kızım oldum onuda kendım gbı süslü yapım dıe..magazalara gttmde kndımı hep kız cocuklarınn reyonunda gezerkn buluormm.ama tabı allah ne derse o erkekte olsa o bnm canımmmmmmmmmmmmmmm saglıklı olsun yterr

aynen bnmkıde yemek ypıo camasr yıkıo asıo falann utude ypıo bıraz zorlansada...onu boyle gormk cok hosuma gdıo.bnm ısımın ne kdr zor oldugunu goruo boylece..hamılelık guzelmıss ya yan gelıp yat..allah kocisimden razı olsun :)

Oyle aman aman bulanti yasamadigim icin ne zaman biter hic bilmiyorum canim sadece baliga karsi bi tiksintim var

insallah senin bulantin bi an once azalir cok zor oldugunu tahmin edebiliyorum

bulantım yok dıyenlere nası ımrenıormmm...off ya allahım sen bnm gbı bulantı ceken hamıs arkadslarıma yardım et bıran once su mıdelerımız agzımızdan olması gereken yere gerı gtsınnn nolurrrr

cnm korkma bndede oluo arada 2 kanama oldu cok azdı ama ustune bıkcgun devm ettı khverengı akıntılar...olası seyler cnını sıkma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…