- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #4.281
kızlar ya benim kukuşumdan sümük gibi akıntı geliyorbildiğiniz sümük rengi ve kıvamında sarı falan daha önce hiç olmamıştı koku yanma kaşıntı falan yok ama huzursuz ediyor beni sizde de oluyor mu akıntı?
kızlar ya benim kukuşumdan sümük gibi akıntı geliyorbildiğiniz sümük rengi ve kıvamında sarı falan daha önce hiç olmamıştı koku yanma kaşıntı falan yok ama huzursuz ediyor beni sizde de oluyor mu akıntı?
malesef ayni sekilde bende de var
deme yaaaaakesin mi bu bilgi inşallah değildir üfffffff
Test yaptığım ilk günden beri içime kız doğuyor ama belli de olmaz :))
Bende yok ama idrar tahlilo ister muhtemelen doktorunuz kuru tutmaya calisin:)
kızlar ya benim kukuşumdan sümük gibi akıntı geliyor bildiğiniz sümük rengi ve kıvamında sarı falan daha önce hiç olmamıştı koku yanma kaşıntı falan yok ama huzursuz ediyor beni sizde de oluyor mu akıntı?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
EVET BU GIBI AKINTILAR NORMAL KANAMA DISINDA TABIIKI, KORKMA ILK HAMILELIGIN SANIRIM ?
Amın hetıcecım allah herkesın gönlüne göre versın , sag salım bebıslerımızı kucaımıza almayı nasıp etsın.benım büyük kızımda oglan o adı cınar olacak dıyo karnıma yatıyo cınaaaar merhaba kardesım dıyo. Cok oglan kardes ıstıyo bı kız kardesım var annecım buda oglan olsun nolur dıyor_, bızım ıcın fark etmıyor ıllakı demem ama bıtanede oglum olsun ısterım . Kızım hayalkırıklıgına ugrayacak dıye korkuyorumm zaman zaman.
Test yaptığım ilk günden beri içime kız doğuyor ama belli de olmaz :))
Arkadaşlar takvimimde de yazıyor. Artık kıyafetleriniz dar gelmeye başlayacak diye ama daha erken değil mi? GÖbeğim hafiften çıktı benim. Normal mi? Sizin kilo durumları nasıl ki?
malesef ayni sekilde bende de var
kızlar bana deli diyebilirsiniz özgürsünüz ama anlatıcam naaptımıbenim arkadaşım aralıkta doğum yaptı oğlu oldu topikte de biri ağustos kız ayıdır doktor demişti ben de açtım aralık 2012 anneleriyle ağustos1012 annelerinin topiklerini kız bebeklerle erkek bebekleri saydım gerçekten de aralıkta erkekler ağustosta da kız bebekler açık ara öndeler ben ilk olduğu için farketmez diyorum ama azıcık daha fazla kız istiyorum
amin canım inş geçer inş senin benim kadar kötü olmaz eşime acıyorum artık adam ev hanımı oldu resmen sabah iş akşam ev yemek bulaşık hepsi onda ben mutfağa hiç giremiyorum sabah kahvaltımı da hazırlıyor toplauıp işine gidiyor geçse de ona da yük olmasam :)
Oyle aman aman bulanti yasamadigim icin ne zaman biter hic bilmiyorum canimsadece baliga karsi bi tiksintim var
insallah senin bulantin bi an once azalir cok zor oldugunu tahmin edebiliyorum
kızlarr bende yıne kahverengı bı akıntı olduu bugun oglen..hastanede pekde yormadım kendımı ama...ogleden sonra odanın bırıne gectım ayaklarımı uzattımmm...sımdılık yokk..doktorum da bı sıkıntının olmadıgını,bebegın saglıgı kesenın durumu ıyıoldugunu soylemıstı persembe gunu gıttıgımdee..o gunden bu gune olmamıstı...ama bugun yıne olduu..ıcım rahat nedense anlamadımm..aynı dr gıden baska bı arkadasımı aradım onun da kanaması olmusstu,tavrı nasıldı dıye sordumm...cok sukur benım o denlı bı akıntım olmadı.onun ayaklarına kadar kan bosanmı,sonra da adet gıbı olmuss..kıı bu durumda bıle dr normal demıs..benım ıcın onemlı olan bebegın durumu,kesenın duzenı demıs...arkadasım o halıyle bıle calısmıstıı..demekkı bu aylarda normal yasadıgımız...arkadasla konustuktan sonra rahatladımm..bebeslerımız Allahın ıznıyle bızlerı bırakmayacak arkadaslar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?