2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm ben bulantıdan kılo bıle verdım ama karnım cıktı.artık kot gıyemıorm sıkıo.tayt ve tunık gıyıyorum uzun cızmeyle rahat ettm

Evet canım benim de sıkıyor pantolonlar. Bir de bebişime zarar verecek diye korkuyorum az sıksa bile. Zaten muhtemel doğum tarihlerimiz aynı, demek ki artık çıkacak göbüşler :)

bende ilk başta progestan ile folicasit kullandım şu an sadece elevit kullanıyorum

bulantım yok dıyenlere nası ımrenıormmm...off ya allahım sen bnm gbı bulantı ceken hamıs arkadslarıma yardım et bıran once su mıdelerımız agzımızdan olması gereken yere gerı gtsınnn nolurrrr

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bilmiyorum canım yaa kendime göre buldugum sebepler (bahaneler) var aslında. Benim de ilk doğumum gayet iyiydi sonrasında da hiçbir problem yaşamadım. işte yogun olması ve ıstedıgın an ulasılabılır olmaması ilkinde de cok canımı sıkmıstı. Cunku ben yurtdışındayım ve gerekli durumlarda sorular sorup karşılıgını alabılecegım bır doktora ihtiyacım var. Oğlumda asırı rahat bır hamılelık gecırdım yani hamile degıl gıbıydım ama bu kez bıraz zorluyor beni. Herman İşçi var ona gittim arkadas tavsıyesı ile o kadar memnun kaldım ki anlatamam. Saat kac olursa olsun, gecenin bir yarısı dahi olsa arayabilirsin nolcak yani dedi. Mail ile de ulasılabılıyor mesela ben ultrason goruntulerımı kendısıne atıcam o da yorumlayacak oyle yani :) Sema Hn. dan sogudum nedense ben..

saadeeeeeeeeeeeet

sen bi doktora git hadi kanamam yok benim diye

hic akillaniyo mu bak gossgoca ogretmen olcak bi de

seviyorum seni ya :)) sana ragmen :))))))))))))

yavrum ben doktora da yapsam değişmez ne yapayım içgüdülerim tavan yapmış zaten sen anla beni. bu sana gelsin ladydimbrütüsüm
Beni böyle sev seveceksen
Olduğum gibi göreceksen
Girme gönlüme girme ömrüme
Ne dertliymiş bu diyeceksen

tabi burada araya müzik giriyor onuda agzınla yap lallaallala lalalala :))))

Sagol canimm. Evet cok tedirgindim doktorla elektirigim tutmassa diye. Utanma ya doktorun erkegi kadini olmaz. :)) alisirsin ne guzel hem her soruna cevap veriyomus

göstermekten utanmıyorum sorun tüylerrr her seferinde yeni gelin gibi hazırlanıyorum mecbur( anladın sen) kadın olsa nasıl olsa oda bizden hesabı yapyorum :)))))

aman iyi canım.yalnış hatırlıyorum demek ki kusura bakma:)

günaydın güzel anne adayları sizlere bi sorum olacak. gece uyurken yatma pozisyonuna dikkat edebiliyormusunuz, yada nasıl bir pozisyonda uyuyorsunuz. ben bu konuda baya zorlanıyorum.

günaydın güzel anne adayları sizlere bi sorum olacak. gece uyurken yatma pozisyonuna dikkat edebiliyormusunuz, yada nasıl bir pozisyonda uyuyorsunuz. ben bu konuda baya zorlanıyorum.

Günaydın canım seninle tarihlerimiz çok yakın bende yüzüstü yatan biriydim.Ama artık yan yaıyorum çok zor oluyor ama yüzüstü yattıgımda karnımda baskı hissediyorum istesemde yatamıyorum .

aynen bende çok zorlanıyorum çok dönüyorum ben uykuda sırt üstü yatıyorum yan yatarak veya yüzüstü uyanıyorum şimdi bebek küçük büyüdüğü zaman da böyle dönmeye devam edersem bebeğe bişi olur diye de düşünüyorum

hg cnm benim. kız bu evlilik takvimini nerden ekledin (çok alakasız oldu ama :)
canım burdan bı arkadasımız lınkını vermıstı ordan yhaptım ama lınkı bulamadım eskı sayfalarda vardı yenı cıkmıss

gozun aydınn canımmmm

günaydııın kızlaarrr ben geldim kızm hastaydı dün işe gelmedim hafta sonu da girmiyorum zaten nbsiniz laddyy başbaşayızzz topikte kimsecikler yokk napıyosunn

haftaya ikili testim var inşallah hayırlı haberler getiririm çok heyecanlıyım biraz da endişeli . acaba cinsiyeti de belli olur mu ?

günaydııın kızlaarrr ben geldim kızm hastaydı dün işe gelmedim hafta sonu da girmiyorum zaten nbsiniz laddyy başbaşayızzz topikte kimsecikler yokk napıyosunn

günaydın kuzum çok merak ettim seni şükürler olsun ki iyisin :)

iyiyim canım hala dünün sarhoşuyum bebeğimi gördüm kalp sesini duydum iyiymiş onu öğrendim.

sen naptın geçmiş olsun neyin var kuşummm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…