- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #4.301
cnm ben bulantıdan kılo bıle verdım ama karnım cıktı.artık kot gıyemıorm sıkıo.tayt ve tunık gıyıyorum uzun cızmeyle rahat ettm
ben elevit ve ferrum fort kullanıyorum. doktorum elevit in içindeki mıktar yeterlı oldugu ıcın ayrıca folık asıt almana gerek yok dedı. ama ılk gıttıgım doktor sadece folık asıt vermıstı bende almıs bulundum arada ılaveten ondan da içiyorum
bulantım yok dıyenlere nası ımrenıormmm...off ya allahım sen bnm gbı bulantı ceken hamıs arkadslarıma yardım et bıran once su mıdelerımız agzımızdan olması gereken yere gerı gtsınnn nolurrrr
Neden kararsızsın canım Sema hanım konusunda,biraz bende öyleyim de onun için soruyorum,Hakan beye kayıyor hep aklım ama,ilk doğumum çok rahattı,gırgır şamata girmiştik Sema hanımla,macera mı arıyorum kendime ne bende bilmiyorum
nerde nerde
walla sayfaya yukledım canım dun face e gorunmuyo mu yoksammmm:26: bu arada haberler sahaneee gozun aydın datlum darısı benim gibi pıtpıtlarıııı duymayanların basınaaaa cok guzel bır duygu degıl mııı aglayası gelıyo ınsanınnnmaşaallahhh
saadeeeeeeeeeeeet
sen bi doktora git hadi kanamam yok benim diye
hic akillaniyo mu bak gossgoca ogretmen olcak bi de
seviyorum seni ya :)) sana ragmen :))))))))))))
Sagol canimm. Evet cok tedirgindim doktorla elektirigim tutmassa diye. Utanma ya doktorun erkegi kadini olmaz. :)) alisirsin ne guzel hem her soruna cevap veriyomus
Tüm güzel hamişlereee ve minnakk kuzucuklarına günaydınlarrr...
günaydın canım sana ve bebişine sabah sabah sadece ikimiz varız eşim uyandırdı uyuyamadım bi daha
cevaplarınız için çok teşekkür ederim kızlar genelde olmamış anladığım kadarıyla.nkt efe canım benim kanamam olmadıçok şükür başka arkadaşla karıştırıyorsun heralde aman olmasın yinede kanama insan yinede istemiyor
günaydın güzel anne adaylarısizlere bi sorum olacak. gece uyurken yatma pozisyonuna dikkat edebiliyormusunuz, yada nasıl bir pozisyonda uyuyorsunuz. ben bu konuda baya zorlanıyorum.
günaydın güzel anne adaylarısizlere bi sorum olacak. gece uyurken yatma pozisyonuna dikkat edebiliyormusunuz, yada nasıl bir pozisyonda uyuyorsunuz. ben bu konuda baya zorlanıyorum.
canım burdan bı arkadasımız lınkını vermıstı ordan yhaptım ama lınkı bulamadım eskı sayfalarda vardı yenı cıkmısshg cnm benim. kız bu evlilik takvimini nerden ekledin (çok alakasız oldu ama :)
Teyzecikler biz geldik. :) Aslinda geleli baya oldu ama yeni firsat bulabildim.
Findigimin kalp sesini duyduk. muthis bi duyguydu. 159 atti. :)
Kesemiz gayet duzgunmus. Boyu da 12 mm :)
benim tarihimle uyumlu. 7 hafta 4 gunluk. rutin testlerimi yapti. Haftaya bugun tekrar goruscez. Hem bebegini tekrar gorursun hem de ilaclari konusuruz dedi. (Talasemi tasiyicisiyim da ben. Tam kan, demir baglama kapasitesi onlara bakip detayli konuscaz.
En guzeli de doktorumu cok sevdim. Dakikalarca seyrettik bebegi. Masallah cok iyi aman da aman deyip durdu :) ve samimiydi. Sanirim bu hastanede devam ederim.
12. haftada ikili tarama icin gitmem gerekiyomus. haberler boyle.
günaydııın kızlaarrr ben geldim kızm hastaydı dün işe gelmedim hafta sonu da girmiyorum zaten nbsiniz laddyy başbaşayızzz topikte kimsecikler yokk napıyosunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?