2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben göremedim bida bakayım akşam :) Sağol canım benim amin darısını hepinizin başına müthişti gerçekten. küçücük şeyden gelen o kalp sesi.. bir mucize ya. başka hiç bir şey olamaz...

canım benim çok sağol kızım hastaydı teyzesi bademcikleri şişmiş ben de izin aldım kreşe gidiyo bir türlü iyileşemedi kuzum..

gözünnn aydınnnAllaha şükür duymuşsun bebişinin kalbinii nsldı doktoru hastaneyi beğendin demi akrapole gittin heralde

göstermekten utanmıyorum sorun tüylerrr her seferinde yeni gelin gibi hazırlanıyorum mecbur( anladın sen) kadın olsa nasıl olsa oda bizden hesabı yapyorum :)))))

Ben seni zaten böyle seviyorum ballı lokma tatlım Anladım.. kıl tüy işleri can sıkıcı ya, bi de nası acıyo dimi hamilelikte aldırırken. ay öldüm vallahi geçen gün

oy oy oy çok geçmiş olsun canım benim...

Sağol canım. duyduk şükür. Çok güzel bi duyguydu. :) beğendim canım. kadın böyle huzur verdi bana. sakin sakin muhabbet ettik. sanki ilk defa anne karnında bebek izliyomuş gibi anlattı. samimiydi yapmacık gelmedi yani. orda devam diyorum :) rutin testler için ve muayene dahil 175 tl ödedik bu arada.

çok sevindim canımmm huzurla bi doktora gitmek çok önemlii 175 tl de çok iyi bence de devam et oraya sgk için çok iyiymiş fiyat.

ayy canım minik kızına çok geçmiş olsun bu aralar salgın var bogaz şişkinliği öksürük ve kusma benim öğrencilerinde çoğu gemiyor inşallah en kısa zamanda iyleşir.

Ben seni zaten böyle seviyorum ballı lokma tatlım Anladım.. kıl tüy işleri can sıkıcı ya, bi de nası acıyo dimi hamilelikte aldırırken. ay öldüm vallahi geçen gün

bende seni seviyorum canımm aynen sanki daha hassas oldum çok acıyor amannnn bu doktorada alışınca onada öyle giderim ne yapayım :)))ilerleyen zamanlarda karnımız büyüyünce zaten ne halde olacagız Allah bilir :)))

Maan doğru diyosun. bence doktor civanın da alışmıştır zaten. o neler neler görmüştür

ayy canım minik kızına çok geçmiş olsun bu aralar salgın var bogaz şişkinliği öksürük ve kusma benim öğrencilerinde çoğu gemiyor inşallah en kısa zamanda iyleşir.

inşallah canım çok sağol çok zor evdeki canavarın sessiz sessiz yatmasını izlemek şımarmasını arıyorum hasta olmasın da tek şımarsın kuzum çok zor yaa ne yiyor ne içiyor şurubu bile içiremedim çok yıpratıyo insanı Allah büyük hastalık veremesin inş.

kızlar ben şuan 10+2 yim cumartesi 10+6 olucam inşallah acaba 2li testi yapar mı doktor yoksa haftaya cumartesiyi mi beklemeliyim

bende senin gibiyim benimde 10 + 1 perşembe gidicem doktora inşallah ikli testimi yapar

ben 12 hafta dolsun öyle yaptırıcam 12. haftada daha doğru sonuç veriyormuş benim doktorum 12 hafta dolunca yapalım demişti bakalım merakla bekliyorum belki cinsiyetini de görürüm diye umutlanıyorum ama :)

canım benin seni çok iyi anlıyorum sanırım kreşte ilk senesi bu sen hep böyle geçiyor benim oğlanda aynen böyleydi 12 kutu antibiyotik içti toplamda kafayı yedim geçen sen 10 gün ilaç içiyordu ilaç bitince ateş tekrar başlıyordu en sonunda bademcikleri alındı kuzumun Allah kimseya yaşatmasın çok zordu geçen sene
geçmiş olsun sizede ama vitaminini vermeyi asla unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…