- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #4.321
][/B] walla sayfaya yukledım canım dun face e gorunmuyo mu yoksammmm:26: bu arada haberler sahaneee gozun aydın datlum darısı benim gibi pıtpıtlarıııı duymayanların basınaaaa cok guzel bır duygu degıl mııı aglayası gelıyo ınsanınnnmaşaallahhh
günaydın kuzum çok merak ettim senişükürler olsun ki iyisin :)
iyiyim canım hala dünün sarhoşuyum bebeğimi gördüm kalp sesini duydum iyiymiş onu öğrendim.
sen naptın geçmiş olsun neyin var kuşummm
günaydııın kızlaarrr ben geldim kızm hastaydı dün işe gelmedim hafta sonu da girmiyorum zaten nbsiniz laddyy başbaşayızzz topikte kimsecikler yokk napıyosunn
yavrum ben doktora da yapsam değişmez ne yapayım içgüdülerim tavan yapmış zaten sen anla beni. bu sana gelsin ladydimbrütüsüm
Beni böyle sev seveceksen
Olduğum gibi göreceksen
Girme gönlüme girme ömrüme
Ne dertliymiş bu diyeceksen
tabi burada araya müzik giriyor onuda agzınla yap lallaallala lalalala :))))
göstermekten utanmıyorum sorun tüylerrr her seferinde yeni gelin gibi hazırlanıyorum mecbur( anladın sen) kadın olsa nasıl olsa oda bizden hesabı yapyorum :)))))
günaydın geçmiş olsun nasıl şimdi iyi mi
canım benim çok sağol kızım hastaydı teyzesi bademcikleri şişmiş ben de izin aldım kreşe gidiyo bir türlü iyileşemedi kuzum..
gözünnn aydınnnAllaha şükür duymuşsun bebişinin kalbinii nsldı doktoru hastaneyi beğendin demi akrapole gittin heralde
oy oy oy çok geçmiş olsun canım benim...
Sağol canım. duyduk şükür. Çok güzel bi duyguydu. :) beğendim canım. kadın böyle huzur verdi bana. sakin sakin muhabbet ettik. sanki ilk defa anne karnında bebek izliyomuş gibi anlattı. samimiydi yapmacık gelmedi yani. orda devam diyorum :) rutin testler için ve muayene dahil 175 tl ödedik bu arada.
teşekkür ederim biraz daha iyi çok şükür annannede yoğun bakımda :)
ALLAH annannene de acil şifalar versin inş yoğun bakımda olduğuna göre durumu ciddi galiba
canım benim çok sağol kızım hastaydı teyzesi bademcikleri şişmiş ben de izin aldım kreşe gidiyo bir türlü iyileşemedi kuzum..
gözünnn aydınnnAllaha şükür duymuşsun bebişinin kalbinii nsldı doktoru hastaneyi beğendin demi akrapole gittin heralde
çok sevindim canımmm huzurla bi doktora gitmek çok önemlii 175 tl de çok iyi bence de devam et oraya sgk için çok iyiymiş fiyat.
Ben seni zaten böyle seviyorum ballı lokma tatlımAnladım.. kıl tüy işleri can sıkıcı ya, bi de nası acıyo dimi hamilelikte aldırırken. ay öldüm vallahi geçen gün
haftaya ikili testim var inşallah hayırlı haberler getiririm çok heyecanlıyım biraz da endişeli . acaba cinsiyeti de belli olur mu?
bende seni seviyorum canımm aynen sanki daha hassas oldum çok acıyor amannnn bu doktorada alışınca onada öyle giderim ne yapayım :)))ilerleyen zamanlarda karnımız büyüyünce zaten ne halde olacagız Allah bilir :)))
ayy canım minik kızına çok geçmiş olsun bu aralar salgın var bogaz şişkinliği öksürük ve kusma benim öğrencilerinde çoğu gemiyor inşallah en kısa zamanda iyleşir.
kızlar ben şuan 10+2 yim cumartesi 10+6 olucam inşallah acaba 2li testi yapar mı doktor yoksa haftaya cumartesiyi mi beklemeliyim
bende senin gibiyim benimde 10 + 1 perşembe gidicem doktora inşallah ikli testimi yapar
inşallah canım çok sağol çok zor evdeki canavarın sessiz sessiz yatmasını izlemek şımarmasını arıyorum hasta olmasın da tek şımarsın kuzum çok zor yaa ne yiyor ne içiyor şurubu bile içiremedim çok yıpratıyo insanı Allah büyük hastalık veremesin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?