2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok sağol vitamin falan yazmadı doktor ne vitamini veriyodun sen eskiden antibiyotik ile vitamin verirlerdi ya şimdi vermedi neden bilmiyorum..

merhaba arkadaslar...
Okuyorum sızlerı fakat her zaman yazma sansım olmuyor...

kızlar ben şuan 10+2 yim cumartesi 10+6 olucam inşallah acaba 2li testi yapar mı doktor yoksa haftaya cumartesiyi mi beklemeliyim

polianna ben de bugun 10+6 yım persembe gunu gıdıcem o gun 11+1 olucam en erken bu tarıhte dıye bılıyorum bana ondan once gelme dedı doktorum ... ama bebgın onden gıdıyorsa gunu denk gelebılır arkadasım... insan heyecandan yerınde duramıyor degıl mı

Ben hala yatıyorum lekelenmem bıttı ama doktorun verdıgı yatıs suresı persembe o gunde kontrolum var zaten hayırlı haberler almamızı nasıp etsın Allah ım hepımıze

selam kızlar ben ultrasona göre 7 haftalığım dün sağlık ocağına gittim aile hemşirem sata göre 9 haftalık olduğumu söledi 3 hafta sonra 2 li tarama testi yaptır dedi. daha özel doktora başlamadım sizler nezaman yaptırcaksınız ikili testi

-idrar tahlili
-idrar kültürü
-toxoplazma ıgG
-toxoplazma ıgM : şu testlere 209 ytl istediler ya yuh devlet te yapılıyormu acaba olmadı devlete gidicem :/

Son düzenleme:
-idrar tahlili
-idrar kültürü
-toxoplazma ıgG
-toxoplazma ıgM : şu testlere 209 ytl istediler ya yuh devlet te yapılıyormu acaba olmadı devlete gidicem :/

Ben bu testlerı bu gebelıgımde yaptırmadım temmuzda yaptırmıstım gerek gormedı doktorum ben de ozelde yaptırmıstım bu ve daha bırsuru test ıcın yanlıs hatırlamıyorsam 80 cıvarı bı para odemıstım, ozeller artık ıyıce zıvanadan cıktı...
Benım bıldıgım devlette yapılıyor tum bu testler...
Ben de sımdı ıkılı testın fıyatını arastırıyorum...

mrb.arkadaşlar.ben aranıza yeni katılıyorum.11+2 haftalık hamileyim.inşAllah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız ...:)))

ultrason sata göre daha dogru olandır. 7 haftalıksan ultrasona göre 3 hafta sonra ikili test için erken bence özel bir doktora gidip baktırıp net tarihini aldırmalısın. sağlık ocakları bu konuda pek ilerlemiş değil.
ikili tarama testi 11 haftadan önce yapılmıyor

cnm kanamaların ne kadar surdu senn.benm 2 kez cok az kırmızı kanamam oldu ve kahverengı olarak az az hala var.bıraz yuruyunce falan daha cok oluo npmam lazım vla kafam karıstı

cnm kanamaların ne kadar surdu senn.benm 2 kez cok az kırmızı kanamam oldu ve kahverengı olarak az az hala var.bıraz yuruyunce falan daha cok oluo npmam lazım vla kafam karıstı

ilk kanamam 8+6 dayken olmustu, cok az kırmızı renktı ama cook korktum temmuzda kanamadan kaybetmıstım cunku bebegımı... Hastaneye gıttık hemen, yatırdılar benı ıkı gun yattım hastanede... Benım kanamam plesantadaymıs...
Ole aman aman bı kanamam olmamıstı acıkcası...
İşte doktor 15 gun tuvalet harıcı kalkmadan yat dedı, ıkı gun kaldı suremın dolmasına... bu surecte toplamda 4-5 gun kahverengı akıntım oldu, doktoru aradım endıselenmene gerek yok dedı...
aynen ben de bı kere ıyıyım dıye kalktım yemek yaptım hemen o gece kahverengıyı gordum, doktorunuz ne dıyorsa onu yap canım, calısıyormusun bılmıyorum ama evdeysen yat canım

merhba arkdslar umarm iysnzdr
bn bayadr giremedm
kizim hastalandi
bnm de rahim de kanama gorunuyrdu
progestan kullndm bir hafta
mahvetti benii
cok kotu kabiz yapti
neyseki kanama alani azalmisss
birak dedi o zamn dr ilaci
bu arada hic kilo almdm bnn
59 kiloyum
ilk hamileligimde 58
idm
bir kilo fazla basldm
size tavsye cook yemeyn arkdslar
kararinda yiyin
sonra onune gecilmiyrrr
kendnze iyi baknn
gorusmk uzere

canım cok sevındım dün öglen cıktıktan sonra bidaha giremedım ama baya merak ettım naptın diye inş hepimiz duyarız dünyanın en güzel sesini kendinize cok dıkkat edın:)

geçmıs olsun canım progesteronu günde kaç defa alıyosun?

-idrar tahlili
-idrar kültürü
-toxoplazma ıgG

devletde yapılıyor ama doktora kalmış doktor gerekli görürse yapılıyor ben şu testleri yaptırmak istiyorum deyip yapmıyorlar benim ablama yapmamışlardı gidip özelde yaptırmıştı

kızlar nasılsınızz benm günüm war haftasonu güsel menü we tariflerinizi bekliyorum :)) değişik bi tatlı bulamadım yada salata

merhaba hanımlar bende sizin gibi inşallah ağustos annesi olacağım bebeğim 10+2 bugün kontrolümüz vardı testlerim temizdi çok şükür bebeğimde gayet iyiymiş maşallah tek sorun biraz fazla kilo almışım doktorum dikkat et dedi son aylar daha çok kilo alacaksın ilk başlarda ayda 1 kilo idealmiş. yürüyüş içinde spor tarzında yapma dedi havalar zaten soğuk bi 20 dk. falan yürü yada günlük hareketlerini hızlandır dedi.ilk aylar anlamadım rehavetle saldım kendimi ama bugünden itibaren bebişim için elimden geleni yapacağım.

kızlar nasılsınızz benm günüm war haftasonu güsel menü we tariflerinizi bekliyorum :)) değişik bi tatlı bulamadım yada salata

canım pek anlamam hamur işi yapımından fakat bi keresinde muhallebili kadayıf yapmıştım misafirlerime herkes çok beğenmişti bide mavi haşhaşlı revani yapıp üzerine krem şanti yapıyorlar oda kalabalık için iyi oluyor fakat bana biraz ağır gelmişti aklıma değişik bunlar geldi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…