- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #4.341
bende senin gibiyim benimde 10 + 1 perşembe gidicem doktora inşallah ikli testimi yapar
canım içli köfte istiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım benin seni çok iyi anlıyorum sanırım kreşte ilk senesi bu sen hep böyle geçiyor benim oğlanda aynen böyleydi 12 kutu antibiyotik içti toplamda kafayı yedim geçen sen 10 gün ilaç içiyordu ilaç bitince ateş tekrar başlıyordu en sonunda bademcikleri alındı kuzumun Allah kimseya yaşatmasın çok zordu geçen sene
geçmiş olsun sizede ama vitaminini vermeyi asla unutmayın
Günaydın güzel anneler, hosgeldin polianna gecmis olsun canım.
kızlar ben şuan 10+2 yim cumartesi 10+6 olucam inşallah acaba 2li testi yapar mı doktor yoksa haftaya cumartesiyi mi beklemeliyim
-idrar tahlili
-idrar kültürü
-toxoplazma ıgG
-toxoplazma ıgM : şu testlere 209 ytl istediler ya yuh devlet te yapılıyormu acaba olmadı devlete gidicem :/
selam kızlar ben ultrasona göre 7 haftalığım dün sağlık ocağına gittim aile hemşirem sata göre 9 haftalık olduğumu söledi 3 hafta sonra 2 li tarama testi yaptır dedi. daha özel doktora başlamadım sizler nezaman yaptırcaksınız ikili testi
Ben bu testlerı bu gebelıgımde yaptırmadım temmuzda yaptırmıstım gerek gormedı doktorum ben de ozelde yaptırmıstım bu ve daha bırsuru test ıcın yanlıs hatırlamıyorsam 80 cıvarı bı para odemıstım, ozeller artık ıyıce zıvanadan cıktı...
Benım bıldıgım devlette yapılıyor tum bu testler...
Ben de sımdı ıkılı testın fıyatını arastırıyorum...
cnm kanamaların ne kadar surdu senn.benm 2 kez cok az kırmızı kanamam oldu ve kahverengı olarak az az hala var.bıraz yuruyunce falan daha cok oluo npmam lazım vla kafam karıstı
Teyzecikler biz geldik. :) Aslinda geleli baya oldu ama yeni firsat bulabildim.
Findigimin kalp sesini duyduk. muthis bi duyguydu. 159 atti. :)
Kesemiz gayet duzgunmus. Boyu da 12 mm :)
benim tarihimle uyumlu. 7 hafta 4 gunluk. rutin testlerimi yapti. Haftaya bugun tekrar goruscez. Hem bebegini tekrar gorursun hem de ilaclari konusuruz dedi. (Talasemi tasiyicisiyim da ben. Tam kan, demir baglama kapasitesi onlara bakip detayli konuscaz.
En guzeli de doktorumu cok sevdim. Dakikalarca seyrettik bebegi. Masallah cok iyi aman da aman deyip durdu :) ve samimiydi. Sanirim bu hastanede devam ederim.
12. haftada ikili tarama icin gitmem gerekiyomus. haberler boyle.
Kanamam oldu yine kızlar onu yazmamışım kusura bakmayın. Şimdi birşey yok ama bu üçüncü oldu anlamıyorum neden oluyor progesteronu düzenli kullanıyorum. İşim rahat zorlanmıyorum gündüzleri ama cuma günü kontrolden sonra rapor alabilirim bakalım.
-idrar tahlili
-idrar kültürü
-toxoplazma ıgG
-toxoplazma ıgM : şu testlere 209 ytl istediler ya yuh devlet te yapılıyormu acaba olmadı devlete gidicem :/
kızlar nasılsınızz benm günüm war haftasonu güsel menü we tariflerinizi bekliyorum :)) değişik bi tatlı bulamadım yada salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?