2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba hayırlı olsun ve masallah:) inş böyle sorunsuz ve saglıklı devam edersiniz:)

canım seni hatırladım diyet başarı öykülerinden inşallah bebişini sağlıcakla kucağına alırsın Rabbim hepimizin evladını sağsağlim kucağımıza almayaı nasip etsin inşallah

merhaba hayırlı olsun ve masallah:) inş böyle sorunsuz ve saglıklı devam edersiniz:)

inşallah canım inşallah hepimiz sağlıklı keyifli hamilelikler geçiririz.ilk çocugumda her gittiğimde kötü şeyler duyduğum için doktor kontrolleri benim için resmen kabus gibi kalbim her defasında yerinden çıkacak gibi atıyor.halbuki sagsağlim bi bebek olarak doğdu kızım sağ olsun doktorum felaket tellali gibiydi çok şükür şimdiki doktorum rahatlatıyor beni

öyle doktorlar insanı canından bezdirebiliyor gercektende sonra 9 ay sıkıntı cekıyorsun ya bır sey varsa bebekte diye..

cnm dier büsürü testi anasağlıkta yaptırttım tüp bebek yontemıyle hamıle kaldıgım ıcınmı bılıyorum bu testlerı ayrıca kendı doktorum ıstedı sana katılıyorum cnm özeller iyce cıktı zıvanadan 4teste 200küsür ne demek ya yrn erkenden gıdıcem devlete artık rica edicem dr dan bu 4testı yazsın erkenden yaptırır gelırım olmadı..inşllah su bu yapılmıo demezler bosuna yol yapıcam bu halımle bıde en cok ondan korkuom

-idrar tahlili
-idrar kültürü
-toxoplazma ıgG
-toxoplazma ıgM : şu testlere 209 ytl istediler ya yuh devlet te yapılıyormu acaba olmadı devlete gidicem :/

ben ssk ile anlaşması olan özel bi hastahanede dün yaptırdım bu testleri bir sürü şey vardı listede yarım a4 kağıdını kaplıyordu liste hepsine 113.00 tl verdim

canım içli köfte istiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

benımde mercımek koftesı ama yapmayı bılmıyorum bır kere denedım cok cıvık olmustuuuu

polıanna cok gecmıs olsun benım oğlum gecen yaz basladı krese sureklı gıttı ama o hastalanmaları gelde bıze sor sureklı hasta bogaz enfeksıyonu hala daha da oyle gıdıyor ne zaman duzelır bılmıyorumm

kendımı temızlıge vurdumm kızlar dıp* kose gırıstım dınlemek ıcın ıkı dakıka oturayım dedim cok sık yazamıyorum bugun syfalar bırıkmıs yıne

elimdeki liste ile aile hekimime gittim sağlık ocağına sadece 1 tanesi yapılıyormuş sağlık ocağında oda en fazla 3 tl tutar özelde dedi boşu boşuna 2 kere kan verme dedi aile hekimim bende doktorumun anlaşmalı olduğu özel hastahenede yaptırdım ssk çalışan olmasam anlaşmasıda olmasa hastahenenin Allah bilir ne kadar tutardı 113 bile çok fazla ama 4 test değildi benimki bir sürü şey vardı

iyimiş cnm bi sürütest dediğini tahmın ediyorum 2tane a4 sayfasıydı bnmkıde yaptırdıklarım hyrlısı hakkımızda artık hangı hastaneye guvenecegımı sasırdım bende vala..

canım seni hatırladım diyet başarı öykülerinden inşallah bebişini sağlıcakla kucağına alırsın Rabbim hepimizin evladını sağsağlim kucağımıza almayaı nasip etsin inşallah

Allah razı olsun canım hepımız saglıkla alalım ıns yavrularımızı kucagımıza...
Zaman ne cabuk gecıyor o zamanlar tek derdım kılo vermektı
hayat akıp gıdıyor

Bence özel doktora gitmesen bile artık bi hastaneye görünmelisin diye düşünüyorum egelim. tabii şahsi fikrim ikili test için beni 12. haftada çağırdı doktorum sevgiler.. :)

canım cok sevındım dün öglen cıktıktan sonra bidaha giremedım ama baya merak ettım naptın diye inş hepimiz duyarız dünyanın en güzel sesini kendinize cok dıkkat edın:)

sağol canımmm benim. inşallah.

Son düzenleme:
iyimiş cnm bi sürütest dediğini tahmın ediyorum 2tane a4 sayfasıydı bnmkıde yaptırdıklarım hyrlısı hakkımızda artık hangı hastaneye guvenecegımı sasırdım bende vala..

aynen canım o güvensizlik hepimizde var

Allah razı olsun canım hepımız saglıkla alalım ıns yavrularımızı kucagımıza...
Zaman ne cabuk gecıyor o zamanlar tek derdım kılo vermektı
hayat akıp gıdıyor

evet sen ozaman bekardın hatırlıyorum ben 86-87 kiloyken sizlerin başarı öykülerinizle motive oluyordum çok şükür 62 ye kadar düştüm bende sonra 69 a kadar çıkıp ikinci bebeğime hamile kaldım ozamanlar bende gün gelecek hamilelik sayfalarında gezineceğimi hayatta aklımdan bie geçirmezdim

kızlar selam
Bende bugün gidip ilk hamile kıyafetimi aldım.Kotlarım ciddi anlamda sıkıyodu.Kendime gidip pantolon aldım.Oh çok rahatım şimdi:)

Yaaa kızlar çok tutuyomuş bu ikili test
Bu ay acaip sıkıştık geçen aydan -200deydik şimdi tabii katlanarak gidiyor
Bütün masraflar üst üste geldi nasıl kalkıcaz altından (((

Bu arada çocuğu kreşe gidip hasta olanlar; ben anasınıfı öğretmeniyim. Çocuk toplu ortama girdiğinde mutlaka hasta oluyor bu çok normal.
Sizler çok şanslısınız aslında çünkü anasınıfına-kreşe-yuvaya gitme şansı bulamayıp direk 1. sınıfa başlayan çocuklar sapır sapır dökülüyorlar.
Sizin bu sene yaşadığınızı onlar ilk defa 1. sınıfta yaşıyorlar ve pek çok konu kaçırıyorlar.
1. sınıfta da kaçan konuları evde tekrar etmek okuldakinin yerini asla tutmuyor.
O yüzden bardağın dolu tarafından bakın :)
Evet hastalanıyorlar, anne olarak çok zorlanıyoruz, keşke hiç hastalanmasalar ama bağışıklık kazanabilmek için bu hastalıklar bile çok değerli.

kızlar selam
Bende bugün gidip ilk hamile kıyafetimi aldım.Kotlarım ciddi anlamda sıkıyodu.Kendime gidip pantolon aldım.Oh çok rahatım şimdi:)

hayırlı olsun canım darısı bizim basımıza :):) benım daha cok yeni ama cok özeniyorum inş bebeğim sağlıklı olurda banada nasip eder

canım benım ilk gebeliğim banada baya test verdiler ama suara yaptıracak durum yok tahmınen ne kadar tutuyor bu testler birde ikili test ne zaman yapılıyor canım bilgin var mı?benım 8+3 oldu inş

canım benım ilk gebeliğim banada baya test verdiler ama suara yaptıracak durum yok tahmınen ne kadar tutuyor bu testler birde ikili test ne zaman yapılıyor canım bilgin var mı?benım 8+3 oldu inş

Canım teşekkür ederim benimde daha küçük aslında ama rahat hareket edemeyince aldım bende.

İkili teste gelince;
Hanımlar banada doktor ikili test dedi.ancak istemezsen yaptırmayabilirsin gibi bir cümlede kurdu(ki doktorum gerçekten iyi bir kadın).Kafam karışınca burada diğer kadınlara sordum bir tane bayanın doktoru ultrasonda ense kalınlığını ölçmüş ikili testte esas olan ense kalınlığı dır bu işin zaten %70 dir demiş.İçim rahatladı benimde zaten doktorumda istemezsen yaptırma demişti ben yaptırmayacağım kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…