- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #4.381
kızlar selam
Bende bugün gidip ilk hamile kıyafetimi aldım.Kotlarım ciddi anlamda sıkıyodu.Kendime gidip pantolon aldım.Oh çok rahatım şimdi:)
güle güle giy canım aldıklarınıkızlar selam
Bende bugün gidip ilk hamile kıyafetimi aldım.Kotlarım ciddi anlamda sıkıyodu.Kendime gidip pantolon aldım.Oh çok rahatım şimdi:)
Yaaa kızlar çok tutuyomuş bu ikili test
Bu ay acaip sıkıştık geçen aydan -200deydik şimdi tabii katlanarak gidiyor
Bütün masraflar üst üste geldi nasıl kalkıcaz altından(((
Bu arada çocuğu kreşe gidip hasta olanlar; ben anasınıfı öğretmeniyim. Çocuk toplu ortama girdiğinde mutlaka hasta oluyor bu çok normal.
Sizler çok şanslısınız aslında çünkü anasınıfına-kreşe-yuvaya gitme şansı bulamayıp direk 1. sınıfa başlayan çocuklar sapır sapır dökülüyorlar.
Sizin bu sene yaşadığınızı onlar ilk defa 1. sınıfta yaşıyorlar ve pek çok konu kaçırıyorlar.
1. sınıfta da kaçan konuları evde tekrar etmek okuldakinin yerini asla tutmuyor.
O yüzden bardağın dolu tarafından bakın :)
Evet hastalanıyorlar, anne olarak çok zorlanıyoruz, keşke hiç hastalanmasalar ama bağışıklık kazanabilmek için bu hastalıklar bile çok değerli.
Canım teşekkür ederim benimde daha küçük aslında ama rahat hareket edemeyince aldım bende.
İkili teste gelince;
Hanımlar banada doktor ikili test dedi.ancak istemezsen yaptırmayabilirsin gibi bir cümlede kurdu(ki doktorum gerçekten iyi bir kadın).Kafam karışınca burada diğer kadınlara sordum bir tane bayanın doktoru ultrasonda ense kalınlığını ölçmüş ikili testte esas olan ense kalınlığı dır bu işin zaten %70 dir demiş.İçim rahatladı benimde zaten doktorumda istemezsen yaptırma demişti ben yaptırmayacağım kızlar.
Kızlar çok uykum geldi ben biraz kestireyim...
kızlar benım normalde başım pek ağrımaz acaba hamileliktenmidir son 4-5 gündür hergün azda olsa başım ağrıyor. offff. bide başka yerlerde korkunç doğum hikayeleri işte sağlıksız bebekler filan okudum psikolojimide bozdum şimdi, 6,5 ay kaldı doğuma :)
herkesinki sağlıklı doğsun inşallah....
kızlar benım normalde başım pek ağrımaz acaba hamileliktenmidir son 4-5 gündür hergün azda olsa başım ağrıyor. offff. bide başka yerlerde korkunç doğum hikayeleri işte sağlıksız bebekler filan okudum psikolojimide bozdum şimdi, 6,5 ay kaldı doğuma :)
ben de baş ağrısı çekmeye başladım..bugün 11. haftamızı bitirdik....kabızlık,mide yanması,gaz şikayetine bir de bu eklendi;hadi hayırlısı...bir de o kadar saldım ki kendimi,saçımı fönlemeye,bir ruj sürmeye üşenir oldum..nerdeyse işe pijama ile gideceğim ..üşengeçlik,isteksizlik maxımum seviyede...bir de kıyafet derdi var...beli geniş pantolon almam lazım...yaşadığım şehirde pek hamile kıyafeti satan yer de yok...internetten alacağım olmazsa...zaten şimdiden 70 kiloyum...halim harap anlayacağınız..(
ben de baş ağrısı çekmeye başladım..bugün 11. haftamızı bitirdik....kabızlık,mide yanması,gaz şikayetine bir de bu eklendi;hadi hayırlısı...bir de o kadar saldım ki kendimi,saçımı fönlemeye,bir ruj sürmeye üşenir oldum..nerdeyse işe pijama ile gideceğim ..üşengeçlik,isteksizlik maxımum seviyede...bir de kıyafet derdi var...beli geniş pantolon almam lazım...yaşadığım şehirde pek hamile kıyafeti satan yer de yok...internetten alacağım olmazsa...zaten şimdiden 70 kiloyum...halim harap anlayacağınız..(
Merhaba canlarım :) bende hiç kilo almadım ama karnım kocaman oldu neden böyle anlamadım tartıda kilom aynı ama bi görsenız benigünlük yaşantımda yani işyerimde kimse bilmıyor henüz bakalım... 25/01 de randevum var ve bbeğimi çok özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?