2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar selam
Bende bugün gidip ilk hamile kıyafetimi aldım.Kotlarım ciddi anlamda sıkıyodu.Kendime gidip pantolon aldım.Oh çok rahatım şimdi:)

Ohh ne güzel ben de şimdiden yaza askılı şortlardan alırım diye plan yapıyorum çok cici oluyolar :) Geçen haftadan beri kot giymiyorum doktor tavsiyesiyle hiç kilo almadım ama düşük riski olduğu için baskı yasak. Tayt giyiyorum ohhh kocam hayatta işyerine taytla gelmeme izin vermezdi çok rahatım

Merhaba canlarım :) bende hiç kilo almadım ama karnım kocaman oldu neden böyle anlamadım tartıda kilom aynı ama bi görsenız beni günlük yaşantımda yani işyerimde kimse bilmıyor henüz bakalım... 25/01 de randevum var ve bbeğimi çok özledim

kızlar benım normalde başım pek ağrımaz acaba hamileliktenmidir son 4-5 gündür hergün azda olsa başım ağrıyor. offff. bide başka yerlerde korkunç doğum hikayeleri işte sağlıksız bebekler filan okudum psikolojimide bozdum şimdi, 6,5 ay kaldı doğuma :)
herkesinki sağlıklı doğsun inşallah....

kızlar selam
Bende bugün gidip ilk hamile kıyafetimi aldım.Kotlarım ciddi anlamda sıkıyodu.Kendime gidip pantolon aldım.Oh çok rahatım şimdi:)
güle güle giy canım aldıklarını

benimde kızım 3 sene kreşe gitti 2 yıl hastalıktan mahvolduk ama dediğiniz gibi 1. sınıfta hemen hemen hiç hastalanmadı çok şükür

önce zaten ense kalınlıgı sonra 2 li test sonra amino testi eger sonuçlar negatif çıkarsa ne yapacaksınız bunu kendinize sorup ona göre yaptırmalı yada yaptırmamalısınız bugün doktorum banada dedi açıkçası bende yaptırmayı düşünmüyorum kızımdada yaptırmamıştım . geçen sene bi arkadaşım amino testinden sonra bebeğini kaybetti sonucu ögrenmek bile istemedi çünkü eger sonuç temizse çok daha fazla üzülecekti çok zor bi karar

Amin canım hepimizin sağlıklı bebekleri olsun. Benim bugün başağrım var sol şakağımda dün az uyudum ondan mı bilmiyorum. Öyle şeyler okuma canım ya zaten hassasız yapma bunu kendine altıbuçuk ay sonra sağlıklı miniğini kucağına alacaksın içini ferah tut :)

Merhaba hanımlar;

Benim bulantılarım hafifledi ama devam ediyor. Burayı seviyorum. Çok yazmasam da sık sık girip okumaya çalışıyorum. Umarım beni de arada hatırlarsınız Siparişini bi kaç gün önce verdiğim hamilelik, doğum ve bebek bakım kitabı geldi. İçerisinde bir de emzirme rehberi cd'si çıktı. Damilelik egzersizleri, beslenme, doğum çeşirleri, bebekler için doğum sonrası egzersizler, bebek masajı, Hastaneye giderken valizde olması gerekenler, doğum çeşitleri, emzirme, aşılar, bebek odası hazırlığı, ilk yardım bebek güvenliği gibi konular var. Ben beğendim. Kitap almayı düşünenlere fikir olsun diye de buraya yazayım dedim.

Hamileliğimi ilk öğrendiğim zamanlar yorgunluk ve sürekli uyumadan şikayet ederken, üstüne mide bulantılarım eklendi bulantılarla zar zor baş edebiliyorken bir süredir de acayip midem kazınmaya başladı. yemekten kalktığım anda bile midem kazınıyor, sanki midemdeki asit ne yesem hemen sindiriveriyor. bu da midemi daha berbat yapıyor, sanki açlıktan midem bulanıyormuş gibi 24 saat bulantı yaşıyorum artık ayrıca midem davul gibi, resmen şiş... karnım da öyle. bugüne kadar 1 kilo vermiş olmama rağmen pantolanlarım hafif sıkıyor, bol olanları giyiyorum sadece. sizde de böyle sıkıntılar var mı?

ben de baş ağrısı çekmeye başladım..bugün 11. haftamızı bitirdik....kabızlık,mide yanması,gaz şikayetine bir de bu eklendi;hadi hayırlısı...bir de o kadar saldım ki kendimi,saçımı fönlemeye,bir ruj sürmeye üşenir oldum..nerdeyse işe pijama ile gideceğim ..üşengeçlik,isteksizlik maxımum seviyede...bir de kıyafet derdi var...beli geniş pantolon almam lazım...yaşadığım şehirde pek hamile kıyafeti satan yer de yok...internetten alacağım olmazsa...zaten şimdiden 70 kiloyum...halim harap anlayacağınız..(

merhaba kızlar bugun doktora gittim 11+1 bebişim ikili test istedi devlet hastanesine gittim ama orada randevular doluymuş oğlumda gittiğim özel hastane var fiyatı ne kadar bilmiyorum amam yarın oraya gidicem bi fiyat için sizlerde ne var ne yok

:))) valla ben de çok üşengecim bebişi nasıl yapmışız bilmem :) o zmanlar halim varmış demekki :)
saçlarımda uzadı kestiremiom sölentilerden.örüp öörüp işe gelıyorum.
liseli kızlar bile daha süslüler valla

ayy ssorma bu halsizlik bende de çok vardı ama şimdi düzeldi biraz sanki herşey üşeniyodum evde nefes nefese kalıyodum.
bu arada lcw ufak yerlerde falan da var diye biliyorum sen nerdesin orda güzel pantolonlar varmış ben hiç bakmadım kızımdan kalanlarla idare ediyorum iyiki saklamışım :)

kızlarr, geçmiyor bulantılar, işyerinde çıldırmak üzereyim, çalışamıyorum... annemin her iki hamileliğinde de 9 ay sürmüş, umarım ona çekmemişimdir. bu haftada azalması gerekirken daha bi arttı sanki fazla kusmuyorum, aslında kussam rahatlıyorum en azından bir-iki saat... bi de isteksizlik ve üşengeçlik hali var. ben bebeğime nasıl çıkıp çıkıp alışveriş yapıcam veya kendime nasıl gidip kıyafet bakıcam... karnım iyice çıktı, hiçbir pantolonum olmuyor, en kısa zamanda çıkıp bi hamile pantolonu almam lazım ama üşeniyorum ((

gecmış olsun canım benımde tek sorunum nette yazılan gebelıkle ilgili olumsuz haberler inan hamileliğimin tadını cıkaramıyorumkeske cahıl olsaydım okumam yazmam olmasaydı diorum bazen bunları okudukca hep korku yasıyorum ama gördüğüm kadarıyla herkeste aynı korkular var bende tek sorun bende mı diodum düşün dün benı sağlık ocagından aradılar tahılıller var gelmenız gerek dedi ben persembe dr konturollum var eğer yasıyorsa gelirim dedim kadında sasırdı:)heran kaybetme korkusu sardı benı netten uzak durmak gerek sanırım...

ben bulantılardan 3 kilo verdim ama benim de karnım bayağı çıktı :) internete "12 weeks belly photos" yazınca bizimle aynı haftada olan kocaman karınları görebilirsinz :))

bribirimizi tanımamız acısından bir liste olusturulsa kim hangi sehirde hangi hastaneye gidiyor bunların listesi yapılsa daha ii olacak die düşünüyorum ne dersiniz

kesinlikle korkmayın, benim de cuma günü resmen çatladı başım, baktım nete, bu haftaların belirtisi baş ağrısıymış...

Herkese merhabalar... ben yeni üye oldum arkadaşlar doğumunu Ankarada yapcaklar bana özel hastane tavsiye edebilirler mi? hiç bilgim yok ve korkuyorumda kötü bi doktora denk gelirsem diye ...ve ilk gebeliğim ilk doğumum olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…