- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #4.401
İzmirli taze anne adayları doktor ve hastahane seçimlerini paylaşabilir mi ?
Herkese merhabalar... ben yeni üye oldum arkadaşlar doğumunu Ankarada yapcaklar bana özel hastane tavsiye edebilirler mi? hiç bilgim yok ve korkuyorumda kötü bi doktora denk gelirsem diye ...ve ilk gebeliğim ilk doğumum olcak
ben de baş ağrısı çekmeye başladım..bugün 11. haftamızı bitirdik....kabızlık,mide yanması,gaz şikayetine bir de bu eklendi;hadi hayırlısı...bir de o kadar saldım ki kendimi,saçımı fönlemeye,bir ruj sürmeye üşenir oldum..nerdeyse işe pijama ile gideceğim ..üşengeçlik,isteksizlik maxımum seviyede...bir de kıyafet derdi var...beli geniş pantolon almam lazım...yaşadığım şehirde pek hamile kıyafeti satan yer de yok...internetten alacağım olmazsa...zaten şimdiden 70 kiloyum...halim harap anlayacağınız..(
kızlar benım normalde başım pek ağrımaz acaba hamileliktenmidir son 4-5 gündür hergün azda olsa başım ağrıyor. offff. bide başka yerlerde korkunç doğum hikayeleri işte sağlıksız bebekler filan okudum psikolojimide bozdum şimdi, 6,5 ay kaldı doğuma :)
herkesinki sağlıklı doğsun inşallah....
kızlarr, geçmiyor bulantılar, işyerinde çıldırmak üzereyim, çalışamıyorum... annemin her iki hamileliğinde de 9 ay sürmüş, umarım ona çekmemişimdir. bu haftada azalması gerekirken daha bi arttı sankifazla kusmuyorum, aslında kussam rahatlıyorum en azından bir-iki saat... bi de isteksizlik ve üşengeçlik hali var. ben bebeğime nasıl çıkıp çıkıp alışveriş yapıcam veya kendime nasıl gidip kıyafet bakıcam... karnım iyice çıktı, hiçbir pantolonum olmuyor, en kısa zamanda çıkıp bi hamile pantolonu almam lazım ama üşeniyorum ((
hoşgeldin canım bende Ankaradayım ama şimdilik hastaneye karra vermedim bi doktorun özel muayenehanesine gidiyorum ama Ladyybirdümüz var o Akrapole gitmiş ve çok memnun kalmış demi kız :)
bana leydi de bebeğim bördü falan karıştırmaivit çok memnun kaldım :131:
arkadaş yeni katılmışya o bakımdan şettim uzun uzunn bebeemm
Ben ilk dogumu orada yapmistim, ama doktorum diasaridandi, hastane hakkinda yorum yapabilirim, ama doktor bilgim yok.istanbulda olup medipol e giden var mı?
Egepol Dilek Hanım
şş bak ne dicem akro da ikiliyi 70 lira yapcaklarmış iyi dimi fiyatları ya bu hastanenin diğer özellere göre bence?:13:
ben ikili fiyatı hiç araştırmadım ama burda kızların söylediğine göre çok iyi tabi kız sgk ile yaptırınca
acaba özel yaptırınca ne tutarkine :26:
şimdi yüzde 30'u 70 ise, yüzde yüzü 230 tl civarı bişey olsa gerek diye düşünüyorum
hıımmm evt mantıklı sgkda yüzde otuzunu mu ödüyorsun
İzmirli taze anne adayları doktor ve hastahane seçimlerini paylaşabilir mi ?
canım bende izmirdenim bana çiğdem kukulu önerdiler şuan özel deniz hastanesinde çalışıyormuş yenişehirde
benim doktor kızımında doktoru olduğu için aynı doktoruma devam ediyorum.KARATAŞ HASTANESİ nde Ahmet Kılyar.Arkadaşımda medicalparkta doğum yaptı o da çok memnundu.eltim egopole gitmişti sonradan benim doktoruma geçiş yaptı. Daha önceden Gazi hastn ve şifaya gittim ama kendi doktorum gibi ilgili ve tecrübelisini görmedim arkadaşlar.
ben hiç okumuyorum öyle şeyler. şu kadarcık hamilelik sürecimde bile olumsuzlukları duyup okuyup depresif, endişeli oldum; bebeğimin varlığından şüphe ettim çoğu zaman ortada bir sebep yokken. doğum için öyle bir psikolojiye girmeyeyim bari diyorum. olumlu şeyler düşünüp okumaya çalışıyorum.
nette oradan oraya atlarken geçenlerde bir bloga rast geldim: pozitif doğum hikayeleri diye bir bölüm var, googledan böyle aratınca çıkıyor. annelerden gerçek ve pozitif(burası önemli) hikayeler var. okurken hissettim resmen ve vay be dedim işte tabiat ananın bize verdiği doğal mucize... çok şeyi de yeni duydum, yeniden araştırmaya koyuldum doğumda faydası olur diye... bakın bence bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?