2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı


hoşgeldin canım bende Ankaradayım ama şimdilik hastaneye karra vermedim bi doktorun özel muayenehanesine gidiyorum ama Ladyybirdümüz var o Akrapole gitmiş ve çok memnun kalmış demi kız :)
 

bende de aynı dert aşırı bi tembellik var üzerimde bide üzerine hızla gelen kilolar iyice hantallaştım
 

ben hiç okumuyorum öyle şeyler. şu kadarcık hamilelik sürecimde bile olumsuzlukları duyup okuyup depresif, endişeli oldum; bebeğimin varlığından şüphe ettim çoğu zaman ortada bir sebep yokken. doğum için öyle bir psikolojiye girmeyeyim bari diyorum. olumlu şeyler düşünüp okumaya çalışıyorum.

nette oradan oraya atlarken geçenlerde bir bloga rast geldim: pozitif doğum hikayeleri diye bir bölüm var, googledan böyle aratınca çıkıyor. annelerden gerçek ve pozitif(burası önemli) hikayeler var. okurken hissettim resmen ve vay be dedim işte tabiat ananın bize verdiği doğal mucize... çok şeyi de yeni duydum, yeniden araştırmaya koyuldum doğumda faydası olur diye... bakın bence bi
 

Sana sabır diliyorum canım inşallah 9 ay sürmez de rahat edersin. O günler gelsin eşin arkadaşların yardımcı olurlar merak etme. Benim arkadaşlarım benden daha hevesli bebeğe kıyafet almaya :)
 
hoşgeldin canım bende Ankaradayım ama şimdilik hastaneye karra vermedim bi doktorun özel muayenehanesine gidiyorum ama Ladyybirdümüz var o Akrapole gitmiş ve çok memnun kalmış demi kız :)

bana leydi de bebeğim bördü falan karıştırma ivit çok memnun kaldım :131:
 
Son düzenleme:
şş bak ne dicem akro da ikiliyi 70 lira yapcaklarmış iyi dimi fiyatları ya bu hastanenin diğer özellere göre bence?:13:

ben ikili fiyatı hiç araştırmadım ama burda kızların söylediğine göre çok iyi tabi kız sgk ile yaptırınca
acaba özel yaptırınca ne tutarkine :26:
 
İzmirli taze anne adayları doktor ve hastahane seçimlerini paylaşabilir mi ?

benim doktor kızımında doktoru olduğu için aynı doktoruma devam ediyorum.KARATAŞ HASTANESİ nde Ahmet Kılyar.Arkadaşımda medicalparkta doğum yaptı o da çok memnundu.eltim egopole gitmişti sonradan benim doktoruma geçiş yaptı. Daha önceden Gazi hastn ve şifaya gittim ama kendi doktorum gibi ilgili ve tecrübelisini görmedim arkadaşlar.
 
canım bende izmirdenim bana çiğdem kukulu önerdiler şuan özel deniz hastanesinde çalışıyormuş yenişehirde

özel deniz hastanesi dediğin eski kocaman hastanesi dimi canım? Orda Burcu Hanım da var ben hastası olmadığım halde bir arkadaşımdan telefonunu almıştım bana yardımcı oldu sağolsun. Ben çok düşündüm hep egepolü istedim zor randevu buldum çok yoğunlar. şifa da aynı şekilde çok yoğun ama orda da tanıdığım var mine genç tavsiye ederim.
 

Ahmet Beyi de duydum iyi diyen çok var benim işyerim şuan mendereste buradaki bir hastanede görev yapmış birkaç yıl önce. Buradakiler iyi anlatmadı nedense ama iyi doktor olduğunu duydum.
 

uff ya gercekten bole sorunlar duydukca ve bızzat zamannda yasayınca ııce gerıldım doktorumdan yuz bulsam hergun gdıcem ..bı kez buydugunu gorup klbını tekrar dnleyınce rahatlıcamm ama sakın olmamız lazımm zor ama ole
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…