2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

valla canım ben buranın en tecrübesiz annelerinden biri olarak cevap veremiyorum.. bugünde başlayabilir başka günde.. sen en iyisi bi doktoru ara.. hayırlısı olsun.. bende bekliyom ama gelmiyo o nişanlar bana

Merhaba hanımlar..
Denizimizin geliş tarihi bugün belli oldu Allah nasip ederse , 22 Ağustos Perşembe günü minik kızımla randevum var..
Allah sağlıklı , akıllı , huzurlu bir bebek nasip hepinizi ve bana :)

Canım hadi hayırlısı olsun Genelde nişan doğumun belirtisi olmakla beraber günler yada hafta bekleyebilirsin. Önemli olan suyunun gelmesi yada çok sancının olması. Ama kişiye göre değişiyor bu durum bazılarının sancısı olmaz suyu gelir yada gelmez belli olmaz. Doktorunu arama şansın varsa aramanı öneririm.

Oh mis gbi duş aldım rahatladım.) bu gün de görümce iftara davet etti. Dün de eltimdeydik.. Yarın da annem geliyo memleketten çok mutluyumm)) tabî kendi evine geliyo. Ama bna uzak değil,) özlemişim anne evinin boş olması kötü oluyo .. O yokken doğurcam sanıyordum artık. Cuma dan itibaren de kardeşim benimle kalacakmış,,) ablasının çillisidir o, hem yardım hem de doğum alarmına karşı yanmda olmak istiyor:) yavaş yavaş hazırlanıyım şimdi öpüyorummm

Ayyy canm ya inş hayırlısıyla doğurursun:) nişanın gelmiş en azından sabret biraz daha ben kendimi düşünemiyorum yaa sizi böyle okudukça ...)

selam güzel anneler ve minnoşları
bugün kontrolümüz vardı. 37 haftayı doldurduk 2750 gr olmuş oğlum. doktor suyun azalmış 40 haftayı beklemez dedi. bu saatten sonra da doğsa çok erken olmaz zaten istediği zaman gelebilir oğlum. ama suyumun azalıp sancının gelmemesinden ve suni sancıya ya da sezeryana maruz kalmaktan korkmaya başladım. haftaya tekrar çağırdı alttan muayene de yapacakmış. hayırlısı olsun inşallah. günler yaklaştıkça beklemek daha da zorlaşıyor..

Maşallah oğluna canım, sen normal doğum istiyorsun belli ki suyunun az olması buna engel değil sonuçta rahmin açılmasında bitiyor olay. Ama sancı meselesinde dediğin gibi olma riskide var, belki de hiç gerek kalmaz kolay olur herşey bunu yaşamadan bilemezsin.Hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah, sonuçta aşağıdan yada yukarıdan her türlü kesilip doğurucaz Son 10 günüm kaldı şaka gibi geliyor banada, aylar haftalar geçti günler geçmiyor..

eşim yokken hiç yemek yapıp yiyesim yok.. ki bugün 2 çekyat 1 halı yıkadım.. can çekişiyorum diyebilirm.. ama bu gece bişiler yemem lazım çünkü dün geceyi tost ile geçiştirdim.. bu arada söylemeyi unuttum.. bildiğiniz fok balığı olmuşum ben meğer. dün sağlık ocağında tartıldım an itibari ile aldığım kilo 19.5 nasıl becerdim bilmiyorum ki daha önceleri kilo almak için ilaç bile kullandım alamadım.. işin sırrı hamile kalmakmış.. ayaklarıma çok acıyorum

Selim Koyduk Canım Adını

ismi çok güzel canım.. adıyla uzun bir ömür yaşasın inş.

Merhaba hanımlar..
Denizimizin geliş tarihi bugün belli oldu Allah nasip ederse , 22 Ağustos Perşembe günü minik kızımla randevum var..
Allah sağlıklı , akıllı , huzurlu bir bebek nasip hepinizi ve bana :)

tarih belli oluncada zaman geçmiyor yahu.. benim de 13 günüm kaldı ama nedense hiç doğurmucakmışım bu yaptığım temizlikte bayram için gibi geliyor

canım sana bişey sorucam senin kontrole gittiginde açıklıgın vardı dimi nasıl olmuştu sonraki gdişinde artmışmıydı

Selam kızlar
Sizce Mina ismi nasıl? İsmimiz yok yahu daha, karar veremiyorum
Söylenişi zor mu sizce? Bir de Masal ve Elif var seçenekler arasında.

Selam kızlar
Sizce Mina ismi nasıl? İsmimiz yok yahu daha, karar veremiyorum
Söylenişi zor mu sizce? Bir de Masal ve Elif var seçenekler arasında.

benim kızın adı masal olucak... dayımın kızının adı da elif mina :) çok akıllı bi kız.. 3 ü de güzel.. işin zor.. :)

canım sana bişey sorucam senin kontrole gittiginde açıklıgın vardı dimi nasıl olmuştu sonraki gdişinde artmışmıydı

Evet canım, pazartesi rutin kontrole gittiğimde aaa 2cm açılman var nişanın da gelmiş demişti doktor. Sancı falan hissetmiyordum, nstde de 20lerde çıkmıştı. Çarşamba tekrar gittim, açılma 4 cm olmuştu ve regl ağrısı şeklinde belime de vuran sancılarım başlamıştı.
Ertesi gün sancılar doğum sancısına döndü, açılma 5 cm oldu, sonra bebek sıkışınca açılma durdu ve sezaryen...

evet canım normal istiyorum Allahın izniyle ama böyle şartlanmakta kötü oluyor işte sonuçta bizim için hangisi hayırlı onu bilemeyiz.Rabbim hayırlısını nasip etsin. yanlış hatırlamıyosam seninle sat tarihlerimiz aynıydı. sezeryan tarihi olarak değiştirmişsin. 10 gün hiçbir şey kalmamış canım. sağlıcakla ve kolaylıkla kucağına alırsın inşallah. haklısın geçmiyor zaman. ama bugünleri de özleyeceğiz. tekmelerini hareketlerini.. bunlar da öyle güzel ki..

kızımın şekerleri ve kolonyaları da hazırrr

haftaya da kapı süsümüz ve altın yastığımız gelecek inşallah..şu an yapılıyo...

ve yatağımız da haftaya değişecek..ondan sonra tamamız artıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…