- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #44.721
anaaaa doğuruyon mu ne
kızlar nezamandır takip edemiyordum. geçmişide okumadım ama az önce NİŞANIM GELDİ. açık kahve rengi jöle gibi bişi. çok heycanlıyım. hiç sancımda yok şu an sadece vajinam biraz ağrıyor. ayy inşallah doğuruyorumdur :) bileniniz varmı nezaman başlar sancılar?
Selim Koyduk Canım Adınısabah şekeri midir bu nediirrrrr yaaamaşallah minik kartala büyüyor gerçektenn ya bu arada bu küçük adamın ismi noldu Sulozcm söyledin de ben mi kaçırdım acaba :44: :))
inşalllah ama internetten baktım az önce 1 gün sonrada olur 1 hafta sonrada diyor belli olmaz mış sanırım
kızlar nezamandır takip edemiyordum. geçmişide okumadım ama az önce NİŞANIM GELDİ. açık kahve rengi jöle gibi bişi. çok heycanlıyım. hiç sancımda yok şu an sadece vajinam biraz ağrıyor. ayy inşallah doğuruyorumdur :) bileniniz varmı nezaman başlar sancılar?
Maşallah canım bebeğine.
Su mu içiyor o,ya ben biberon götürmeyi düşünmüyordum kaşıkla veririm biberona alışmasın diyordum ama götürsem mi ki....
selam güzel anneler ve minnoşları
bugün kontrolümüz vardı. 37 haftayı doldurduk 2750 gr olmuş oğlum. doktor suyun azalmış 40 haftayı beklemez dedi. bu saatten sonra da doğsa çok erken olmaz zaten istediği zaman gelebilir oğlum. ama suyumun azalıp sancının gelmemesinden ve suni sancıya ya da sezeryana maruz kalmaktan korkmaya başladım. haftaya tekrar çağırdı alttan muayene de yapacakmış. hayırlısı olsun inşallah. günler yaklaştıkça beklemek daha da zorlaşıyor..
Selim Koyduk Canım Adını
Merhaba hanımlar..
Denizimizin geliş tarihi bugün belli oldu Allah nasip ederse , 22 Ağustos Perşembe günü minik kızımla randevum var..
Allah sağlıklı , akıllı , huzurlu bir bebek nasip hepinizi ve bana :)
su değildir sanırım,6 ay su gerekmiyor bebeklere...
ne olur ne olmaz diye ben götürücem biberon...belki ememez falan...ay çok az kaldı
Selam kızlar
Sizce Mina ismi nasıl? İsmimiz yok yahu daha, karar veremiyorum
Söylenişi zor mu sizce? Bir de Masal ve Elif var seçenekler arasında.
canım sana bişey sorucam senin kontrole gittiginde açıklıgın vardı dimi nasıl olmuştu sonraki gdişinde artmışmıydı
Maşallah oğluna canım, sen normal doğum istiyorsun belli ki suyunun az olması buna engel değil sonuçta rahmin açılmasında bitiyor olay. Ama sancı meselesinde dediğin gibi olma riskide var, belki de hiç gerek kalmaz kolay olur herşey bunu yaşamadan bilemezsin.Hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah, sonuçta aşağıdan yada yukarıdan her türlü kesilip doğurucazSon 10 günüm kaldı şaka gibi geliyor banada, aylar haftalar geçti günler geçmiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?