- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #44.761
herşey istediğiniz gibi olur inş canım.. evet bende ben kızım ve eşim çekirdek aile olarak yaşamayı isterim.. ve sanırım benim de kayınvalidem bütün kış direk bizim evde yatıp kalkıcak.. gelme gitme diyemem ben :) eşim tek çocuk. kızımız ilk torun olucak.. sürekli torunlarının hayalini kuruyorlar.. napalım..benimde en çok kızacağım şey benim vereceğim eğitime karışmaları olur heralde
Eğitim konusu hassas. Daha şimdiden kendi annemi bile uyarıyorum. Ben kizarken kucak acarsan fena tartisiriz dedim. Yada ben istedigi seye hayir dediysem beni ezip istedigini veremezsin dedim. Kirildi biraz ama alissin. Napiim yaaa :-(
aynen canım.. ben sadece kızacağımı eşimede söyledim.. öle bir durum olursa her iki tarafa o anda söylemeyi düşünüyorum.. öncesinde söylersem kırılabilirler.. ay ben mi çok ince düşünüyom yav.. siz patır patır söylüyonuz herşeyi
kızlar ben bişe sorcam . normalde ilişkide çok zorlanıyorum normal doğuma engel olur mu bu durum doktoruma sorcaktım doğumu sonra konuşalım dedi
Kuzum o anda daha kirici olmaz mi? Sen karisma dicen yada ne kadar yumusatirsan yumusat bole anlasilcak. Hemde ortamdaki kisiler belki sen karisma demeni bile engellicek. Atiyorum misafir falan var, senin minnak gitti birinin tabagindaki biseyi aldi. Sen de geri goturup koydun cocuk agladi. Kaynana o seyi alip cocuga verdi. Hicbisey yapamazsin sinirdencatlamaktan baska.
Ayy senarist olsaymisim ya ben kiiiizzzz... ne yazdim bugun yaaa... :-D
canım bu şahsi fikrimdir. ilişkide zorlanıyorsan normal doğumunu güçleştirebilir.. yine en net yanıtı sana doktorun çatına baktıktan sonra verir..
hahahahaha gerçekten de yani.. şimdiden doğurdun büyüttün misafirliğe götürdün çocuğuhahaha canım ben kendi anneme yumuşacık söylerim.. kayınvalideme yumuşacık söylesemde yanlış anlayabilir. o yüzden o kısmı eşime bırakırım.. o halletsin.. herşeyi bizden beklemesinler dimi ama
canım geçmiş olsun yaa...umarım erken gelmez bebişş..ağrılarının ne şekilde olduğunu soracaktım yazmıssın.. benim de belimde baya ağrı var bi de karnımın sag tarafında... karında sertleşme vs.hepsi var ayrıca hareketleri de çok sert ve canımı yakıyo...ama ben normal olduğunu düşünerek ne doktoru aradım ne de doktora gittim..anladım canım sağolasın kafama takıldı benim sancım felan yok doktor açılma var dedi ama hayırlısı yarın ki kontrolde ne diyecek bakalım...
hoş geldin canımm nerelerdesin sen ne zamandır :) oğluşuna maşallah annesi geliyor yavaştan seninki de desenehayırlısıyla gelsin inşallah kuzum
ayy cnm arasın sorsun ama bnmkı fazla arayıp soruyo daha oglunun ewlendıgını yenı yenı kabullendırıyom önceden hep orda yedık bızım ewimize bi yatmaya yollardı (burda yatın dıye ısrar ettıgıde cok oldu ) sımdıde torununa taktı ılk torun olcak böle bı duskunluk görmedım hayallerle uyuyo ruyaları anlatsa sasırırsın sütüm olsa ben emzırırım dedı kısın orda kalmamızı park yatagı oraya kuralım cocuk orda kalsın ıstedı en ufak bı tavız verırsem herseyımı alıcak anlıcan o yuzden cadı gelın olmak zorundayım mecburen aslında cok ıyıdır ama ıste hala oglunu cocuk goruyo ewlendıgını kabullenemıyo kıskanıyo neyse aradım sordum sımdı nıye hepsını yolladın dıye o benden daha fena cıktı kahkahayı bastı sen sarar dolaba koyarsın bızımkınıde sararsın bız beceremıyoz dedı :):) aman benı rahat bıraksın on bıdon sarar yollarım :)
kızlar daha once yazmıstım belkı bılırsnız bnm kv de bana cok yakın durmadan arayıp cagırıyodu benı yemege gelın otrmaya gelın devamlı tacız edıyodu anlıcanz :) bende ramazaan gırdıgınden berı yavs yavas tavrımı koydum arada bı gıtmedım yemege gunduz bı saat ugradım ewıme geldım kv bozuluyo tabı sız burda gidersnz bn napıcam demekkı uzak olsanz hıc gelmezsınız fln dedı bende alısın cocuk olunca ewımde olucam dedım sen bızı alıstrmaya calısıyon ozaman dedı bende güldüm ewıme gıttım. neyse kv bıraz kabullendı gibi durumu ama bu seferde durmadan arayıp agrın varmı sancın varmı ne yedın ac ac oturuyonmu sankı ewde yemek yıyemıyom kızdım bende yalandan dedım bı annem arıyo bı sen bı esım zaten bısey olsa arar soylerım ıkıdebır sancın varmı sancın varmı kızıyorm dedm ıkı gundur araymıyo ve ben ıkı gundurde ust uste hıc gıtmıyorm bugunde gitmedm bı ılk oldu nerdeyse ama kesın kararlıyım cocuk olunca tamamen degıstırıcem duzaenımı aza önce gorumcem msj attı arayamıyoya cocuga msj attırıyo napıyon dıye ıyıyım dedm yatıorum uzerımı degısıp gelmek zor gelıyo aksam abın sıze tatlı getrmıstı gelde al cnm dedım gelırkende bıraza yaprak getrde sarma sarıcam gözüm alırsa dedım aza önce geldı koca bıdonun hepsını getrmıs nıye dedım hepsını getrdın annem ayırmak zor olur dedı hepsını sararsın ıste dedı gıtttı ben sokk yapragıda annem vermıstı ona memleketten gelmıstı sızce bu bana karsı bı tavırmı ?
kızlar ben bişe sorcam . normalde ilişkide çok zorlanıyorum normal doğuma engel olur mu bu durum doktoruma sorcaktım doğumu sonra konuşalım dedi
kızlar bugün öğleden sonra alışverişteydim bayag bi eksikleri hallettim hastahaneden sonra eve gelecekler için çikolata yaptırdım hani şu parlak varaklı kâğıtlarla kaplı üzerine bebek biblosu yada biberon gibi süsler yapıştırılanlardan 1 kiloya 36 tane girdi şimdilik 1 kilo yaptırdım renkli drajelerden de alacağım arasına serpiştiririm.yetmezse zaten evime çok yakın pastahane telefon açın eve de yollarız dediler.üzerine hoş geldin Ahmet eren yazılsın istedim hazırmış birazdan yürüyüş bahanesiyle gidip alırız.
Slm kizlarbiz geldik.
Jersey Cok guzel cok yolunda gecti. Kizim ve Ben Cok iyiyiz. Allah sizleri de kurtarsin insalllah....
Dogumum sezeryan oldu . Sipinal anestezi Ile. Cok memnun kaldim. Hiçte Öyle abartildigi Gibi korkulacak birsey yokmus. Ameliyat ekibi cok süperdi zaten, güle oynaya hazırladılar beni. Sonra dr.umuz geldi 10 dk sonrada bebegimi alıverdi zaten. Ben daha hazırlık yapıyor sanıyordum,sohbet ediyordukki bir ağlama sesi geldi bebegimi koyuverdiler yanıma, hayatımın en ennnnn ennnn mükemmel aniydi. Ilimizde cok iyiyiz,bebeğim 3.420 gr 50 cm. Doğdu. Sağlıklı cok güzel pamuk gibi bir kız. Dün sürekli duyguydu neredeyse. Arada emzirdim ama memeyi tutamıyordu. Ama bugün sutumde geldi cok şükür,kızım emmeyide öğrendi.yarın evimize gideceğiz inşallah.
Hepinize cok teşekkür ederim. Dualarını esirgemeyenlerden allah razı olsun.
Umarım hepinizin dogumlari kolay geçer bebekleriniz sağlıklı olur :)
Hepinizi. Dominik oluyoruz kızımın teyzeleri
Slm kizlarbiz geldik.
Jersey Cok guzel cok yolunda gecti. Kizim ve Ben Cok iyiyiz. Allah sizleri de kurtarsin insalllah....
Dogumum sezeryan oldu . Sipinal anestezi Ile. Cok memnun kaldim. Hiçte Öyle abartildigi Gibi korkulacak birsey yokmus. Ameliyat ekibi cok süperdi zaten, güle oynaya hazırladılar beni. Sonra dr.umuz geldi 10 dk sonrada bebegimi alıverdi zaten. Ben daha hazırlık yapıyor sanıyordum,sohbet ediyordukki bir ağlama sesi geldi bebegimi koyuverdiler yanıma, hayatımın en ennnnn ennnn mükemmel aniydi. Ilimizde cok iyiyiz,bebeğim 3.420 gr 50 cm. Doğdu. Sağlıklı cok güzel pamuk gibi bir kız. Dün sürekli duyguydu neredeyse. Arada emzirdim ama memeyi tutamıyordu. Ama bugün sutumde geldi cok şükür,kızım emmeyide öğrendi.yarın evimize gideceğiz inşallah.
Hepinize cok teşekkür ederim. Dualarını esirgemeyenlerden allah razı olsun.
Umarım hepinizin dogumlari kolay geçer bebekleriniz sağlıklı olur :)
Hepinizi. Dominik oluyoruz kızımın teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?