2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Eğitim konusu hassas. Daha şimdiden kendi annemi bile uyarıyorum. Ben kizarken kucak acarsan fena tartisiriz dedim. Yada ben istedigi seye hayir dediysem beni ezip istedigini veremezsin dedim. Kirildi biraz ama alissin. Napiim yaaa :-(

Eğitim konusu hassas. Daha şimdiden kendi annemi bile uyarıyorum. Ben kizarken kucak acarsan fena tartisiriz dedim. Yada ben istedigi seye hayir dediysem beni ezip istedigini veremezsin dedim. Kirildi biraz ama alissin. Napiim yaaa :-(

aynen canım.. ben sadece kızacağımı eşimede söyledim.. öle bir durum olursa her iki tarafa o anda söylemeyi düşünüyorum.. öncesinde söylersem kırılabilirler.. ay ben mi çok ince düşünüyom yav.. siz patır patır söylüyonuz herşeyi

kızlar ben bişe sorcam . normalde ilişkide çok zorlanıyorum normal doğuma engel olur mu bu durum doktoruma sorcaktım doğumu sonra konuşalım dedi

Kuzum o anda daha kirici olmaz mi? Sen karisma dicen yada ne kadar yumusatirsan yumusat bole anlasilcak. Hemde ortamdaki kisiler belki sen karisma demeni bile engellicek. Atiyorum misafir falan var, senin minnak gitti birinin tabagindaki biseyi aldi. Sen de geri goturup koydun cocuk agladi. Kaynana o seyi alip cocuga verdi. Hicbisey yapamazsin sinirdencatlamaktan baska.

Ayy senarist olsaymisim ya ben kiiiizzzz... ne yazdim bugun yaaa... :-D

kızlar ben bişe sorcam . normalde ilişkide çok zorlanıyorum normal doğuma engel olur mu bu durum doktoruma sorcaktım doğumu sonra konuşalım dedi

canım bu şahsi fikrimdir. ilişkide zorlanıyorsan normal doğumunu güçleştirebilir.. yine en net yanıtı sana doktorun çatına baktıktan sonra verir..

hahahahaha gerçekten de yani.. şimdiden doğurdun büyüttün misafirliğe götürdün çocuğu hahaha canım ben kendi anneme yumuşacık söylerim.. kayınvalideme yumuşacık söylesemde yanlış anlayabilir. o yüzden o kısmı eşime bırakırım.. o halletsin.. herşeyi bizden beklemesinler dimi ama

kızlarrr dun kontrolumuz vardıı!!bebısım 35 haftama bugun gırdıgım halde 2800gr olmuss!!bıraz tontık olacak galıba!drmuz oyle dedı!!dıl cıkardı babasınaaa....bıde dr tam ultrasonu koydu hıckırık nobetı olduu!!sabah sabah guldurdu bızı sebekk... :))kuzum benımm!!dogumu konustukk!sonuna kadar normal ,herhangı bı sıkıntı cıkarsada sezyapamaya karar verdık!ama 3500 ustune cıkarsa da normal dogum yapmayı dusunmuyorum acıkcasıı!dr um zaten sezeryan yanlısı bı dr!cocuk da sende rıske gırmezsın dıyooro!bakalım hayırlısıı!!

Bu ne ki benim herife her kahve yaptigimda ' gelininin kahve yapcagi gun hani nerde ' diyorum. Dalga gecio o da benle

Egitim ve kayinvalide konularini heriflere birakirsak yandik ki ne yandik. Valla benimki halledemezdi. Annen bole yapti sole yapmasin desem soylerdi ama her olayi tek teeek bunu da sole sunu da sole olmuyo. Kacamayiz, bi yerlerde mudahil olcaksin ama simdiden karartmayim seni. Sustum. Orneklemicem. :-D :-D :-D

hayırlı akşamlar arkadaşlar, bugün bizimde kontrolümüz vardı nst de sancılarımız çıktı yine ama idare eder seni dedi doktorumuzz :44: nihanım da büyümüş tombik olmuş 3540 olmuş, inşallah normal doğurabilirim, birde sormak istediğim bir şey var sizlere, normal doğumda doğuma girerken o hastane kıyafetini mi giydiriyorlar yoksa kendi geceliğimizi mi giyiyoruz, ben bir tane doğum için bir tane doğumdan çıkış için gecelik koydum çantama birde pijama takımı aldım, merak ediyorum nasıl olacak

anladım canım sağolasın kafama takıldı benim sancım felan yok doktor açılma var dedi ama hayırlısı yarın ki kontrolde ne diyecek bakalım...
canım geçmiş olsun yaa...umarım erken gelmez bebişş..ağrılarının ne şekilde olduğunu soracaktım yazmıssın.. benim de belimde baya ağrı var bi de karnımın sag tarafında... karında sertleşme vs.hepsi var ayrıca hareketleri de çok sert ve canımı yakıyo...ama ben normal olduğunu düşünerek ne doktoru aradım ne de doktora gittim..

hoş geldin canımm nerelerdesin sen ne zamandır :) oğluşuna maşallah annesi geliyor yavaştan seninki de desene hayırlısıyla gelsin inşallah kuzum

hoş bulduk kuzum. iki haftadır evdeyim artık o yüzden fazla giremiyorum.ev işi, yemek işi, bebek hazırlıkları derken gün evde nasıl geçiyor anlamıyorum. ama çok zevkliymiş.yata kalka yavaş yavaş işlerimi hallediyorum tüm gün
Sağol tatlım inşallah sağlıcakla gelirler. bu kadar özlem yeter gelsinler artık di mi.. şükür bu günleri gördük. şurda sayılı günlerimiz kaldı Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah

kızlarr midem agrıyor ya bu aksam yemekten sonra sık sık karın ağrısı yaşadım. şimdide midem sancıyor arada (

Alıntı birgulaktekin kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
kızlar nezamandır takip edemiyordum. geçmişide okumadım ama az önce NİŞANIM GELDİ. açık kahve rengi jöle gibi bişi. çok heycanlıyım. hiç sancımda yok şu an sadece vajinam biraz ağrıyor. ayy inşallah doğuruyorumdur :) bileniniz varmı nezaman başlar sancılar?

alıntı yapmayı beceremedim ama benim ilk hamileliğimde sabah 9-1 gibi gelmişti nişen, dr yi aradık bekle sancın başlarsa gel demişti. öğleden sonra 2-3gibi sancılar başladı adet sancısı ama belden vuruyodu, içini ürperden bi sancı. saat 4 gibi yatış yapıldı nst çekildi ağrın var ama bu sancıyla doğum olmaz dedi dr. ben ilçeden geliyorum deyince kal istersen dedi. öyle deyince yatmaya karar verdik, 6-7 gibi sancılar coştu, 11:45 de oğlum doğdu....

Seni cok iyi anliyrum ayni seyleri bende yasiyorum insan evinde oturmak istiyor pijamasiyla esofmaniyla benimkide hergun aramami beklet aramassam arar yemk var burda yiyin der bende duzen oturtma cabalarindayim Rabbim yardimcimiz olsun

Bende aynı şeyi doktoruma sorardım daha erken çatına bakalım anlarız derdi. Bu hafta baktı doğurabilirsin normal annen nasil doğurmuş rahatmi dedi evet dedim .

cnm bence çok uyguna yaptırmışsın...ben burda (ilçedeyiz) pastanede sordum kalp şeklinde çikolatası üzerinde bebiş var tanesi 5 lira dedi...cnm antalyada yaptırdıysan nerde yaptırdınöğrenebilir miyim?

Slm kizlar biz geldik.
Jersey Cok guzel cok yolunda gecti. Kizim ve Ben Cok iyiyiz. Allah sizleri de kurtarsin insalllah....
Dogumum sezeryan oldu . Sipinal anestezi Ile. Cok memnun kaldim. Hiçte Öyle abartildigi Gibi korkulacak birsey yokmus. Ameliyat ekibi cok süperdi zaten, güle oynaya hazırladılar beni. Sonra dr.umuz geldi 10 dk sonrada bebegimi alıverdi zaten. Ben daha hazırlık yapıyor sanıyordum,sohbet ediyordukki bir ağlama sesi geldi bebegimi koyuverdiler yanıma, hayatımın en ennnnn ennnn mükemmel aniydi. Ilimizde cok iyiyiz,bebeğim 3.420 gr 50 cm. Doğdu. Sağlıklı cok güzel pamuk gibi bir kız. Dün sürekli duyguydu neredeyse. Arada emzirdim ama memeyi tutamıyordu. Ama bugün sutumde geldi cok şükür,kızım emmeyide öğrendi.yarın evimize gideceğiz inşallah.
Hepinize cok teşekkür ederim. Dualarını esirgemeyenlerden allah razı olsun.
Umarım hepinizin dogumlari kolay geçer bebekleriniz sağlıklı olur :)
Hepinizi. Dominik oluyoruz kızımın teyzeleri

CANIM TEKRARDAN GÖZÜN AYDIN.. RABBİM YAGMURUNA UZUN ÖMÜRLER VERSİN .. ikinizinde iyi olması çok güzel bir haber.. ne güzel kızına kavuştun bakalım biz geriye kalanlar nezaman kavuşacagız :)

maşallah çok sevindim rabbim evladını hayırlı etsin sizi bir ömür boyu ayırmasın inşallah darısı başımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…