- 28 Ocak 2013
- 255
- 4
- 26
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #44.681
Demek ki korkulacak bir durum yok , olsa hastaneye yatırırdı ya da yarın vs. gel derdi ; burada yazan arkadaşlar oluyordu ya dr. bir risk görünce mutlaka önlem alır boş bırakmaz , o nedenle rahat ol . Belki de sadece dinlenmen yetecek , bu arada strese yapıp hem kendini hem bebeği yorma sakın . Internette yazanlara çok takılmamak gerek , doğru yanlış bilemiyoruz ; yoksa herkes ona göre hareket eder hele bizim durumumuzda olanlar :) En iyisi güvenip gittiğimiz dr ; o da risk görse mutlaka uyarırdı seni , demek ki yavrun biraz daha seninle annesi :)
Şimdi biraz daha iyi sanırım.Bir arkadaşamın başına gelmiş.Sol ayağı sağ ayağının üç katı olmuş.Dr.u aramış.Dr. da bebeğin oradaki damarlara oturmuş olabileceğini söylemiş.Arkadaşım da yanınıza geleyim mi diye sorunca dr.un cevap: Gelsen ne yapacağım?Çocuğu kolundan tutup kaldıracak mıyım?Haklısın valla ; bu vurmalar çok hoşumuza gidiyor , olunca oh dedirten tek vurma :)
Valla ben de dr a sormayı unuttum ; benim de tek taraf bu hafta şişmeye başladı ; sağ el ve ayak ; sol da bir şey yok . İkisini inceleyince iki ayrı vücuttan birleştirme gibi duruyor ; sağ taraf el , ayak shrek gibi :)
günaydın canım.. benim de sadece sağ elim şişiyor.. hatta bu aralar hep şiş :/ kapatmaya çalışırken çok acıyor o denli rahatsızlık veriyor anlayacağın..
Geçmiş olsun canım. Ben biraz başımın üstünde tutmaya çalıştım elimi belki iner diye, sanırım faydası oldu. Umarım daha kötü hale gelmeyiz.
şekerleme gibisi yok valla canım...
şu yemek olayı son zamanlarda tam bi işkence oldu
gerçi pek bişiy yaptığımda yok hep kolay şeyler yapıyorum kocişim isyan etmiyoo Allahtan
İsyan etmesinler artık tatlım zaten çok zor şartlarda yapıyoruz. Ben de kolay şeyler seçiyorum şu ara. Sıcaktan yenmiyo bile doğru dürüst. Kalıyor yemekler :)
Allah yardımcın olsun cnm zor kadınmış senn kv. baya bencilmiş yani..bnm eşimde annesiyle öle vıcık vıcık olsa deliririm galiba,kıskançlık en tehlikeli duygu bu durumda.zaten zor günler yaşıyoruz hassasız kapris yapmak bzm hakkımız di mi amaaa
bebişlerinizin isimleri belli mi? bzde bu konu hala sorun çünkü eşim babasının adını kaoymak istio bnse asladiyorum.o bni ikna edeceği günü beklio bnde onu..derken son altı haftaya girdik oğluşumun adı yok.derseniz ki iki isim koy sen istediğini söle,o da olmaz çünkü onların ailede hep gelinlerin koyduğu isim sölenmio hep dede ismi tek söleniyo öbür isim havada kalıyo
bu yazdıklarında o kadar kendimi gördümkü...şu an gözlerim doldu zaten hep ağlamaklıyım...aynı sorunlar bendede var hatta daha fazlası..içimi bi açıp okusalar...huzurum hiç yok kaç ay önceden başladı düşün düşün düşün kafayı yiycem..bebeğime bile sevinemiyorum bazen...eminim doğumdan sonrada bi huzursuzluk çıkıcak eminim buna...Allah yardım etsin bize...benimde aynen senin gibi bağırasım var gelmeyin istemiyorum ben kocam ve bebeğimle kalmak istiyorum die....dertleşecek kimsemde yok kocama bile anlatamam içimdekileri o kadar sıkıntılıyımkii ..
elimdeki uyuşma için gittim dr . sınır sıkışmasıymış karpel tünel olmuşum, su toplamasından ötürü doğuma kadar hiç bir ilaç veremiyor agrıı kesıcı dışında bıde gece lerı daha fenalaştığı ıcın ıkı elimede atel gibi bandaj verdı sarıp yatmak ıcın..onun harıcınde doğumdan sonra geçmesse bi çağresini arıyacagız dediyanı 8 gun daha çekecegım inşallah sonrasında kalmaz
Maşallah canım bebeğine.
Su mu içiyor o,ya ben biberon götürmeyi düşünmüyordum kaşıkla veririm biberona alışmasın diyordum ama götürsem mi ki....
İnci'nin tülünü merakla bekliyorum canım. Bakıyorum da hamaratlık boy göstermiş doğurur ayakinci de işleyecek misin tüle ?
Slmlarrrr güzelliklerr ve güzellikleri:) önce bi okuyayım diyorum geçmişi sabırsızlık işte hiç bitmiyor sayfalar sanki.. Bebiş geldimi bebiş ????
Kızımla kopuyoruz evde hahhhahah biri bizi durdursun !!!! Tarkan la tanıştı kızım
Şimdi biraz daha iyi sanırım.Bir arkadaşamın başına gelmiş.Sol ayağı sağ ayağının üç katı olmuş.Dr.u aramış.Dr. da bebeğin oradaki damarlara oturmuş olabileceğini söylemiş.Arkadaşım da yanınıza geleyim mi diye sorunca dr.un cevap: Gelsen ne yapacağım?Çocuğu kolundan tutup kaldıracak mıyım?
günaydın canım.. benim de sadece sağ elim şişiyor.. hatta bu aralar hep şiş :/ kapatmaya çalışırken çok acıyor o denli rahatsızlık veriyor anlayacağın..
Geçmiş olsun canım. Ben biraz başımın üstünde tutmaya çalıştım elimi belki iner diye, sanırım faydası oldu. Umarım daha kötü hale gelmeyiz.
Ay allah canini almasiiiiinnn cok güldüm yav :-D :-D
sabah pisikolojik olarak çok kötüydüm.resmen çökmüştüm ya müzik dinleyip biraz yemek yapınca sakinleştim.birilerine anlatmak iyi geldi.herkese teşekkür ederim.hiç birşey bebeğimden ve benden önemli değil başkaları yüzünden kendimide bebeğimide üzmemeye karar verdim...
kızlar bebek şekerlerimizin yapımı sonunda bitti sadece isim etiketimiz kaldı onuda pcden çıktı alıp yapıcazEki Görüntüle 762976 Eki Görüntüle 762977
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?