2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cok sagol valla cok guzel moral veriyosun insallah iki hafta daha beklicek bebegim doktor artik haftada bir kontrole gitmemi soyledi bide bana coeap yazdi sislikler icinmis giymem lazimmis ilk defa gorcem esim isten gelince alcak duydugum kadariyla siki biseymis bu sicaktada hic cekilmez ya bebegim icin katlanirim :))

Şimdi biraz daha iyi sanırım.Bir arkadaşamın başına gelmiş.Sol ayağı sağ ayağının üç katı olmuş.Dr.u aramış.Dr. da bebeğin oradaki damarlara oturmuş olabileceğini söylemiş.Arkadaşım da yanınıza geleyim mi diye sorunca dr.un cevap: Gelsen ne yapacağım?Çocuğu kolundan tutup kaldıracak mıyım?

şekerleme gibisi yok valla canım...
şu yemek olayı son zamanlarda tam bi işkence oldu
gerçi pek bişiy yaptığımda yok hep kolay şeyler yapıyorum kocişim isyan etmiyoo Allahtan

İsyan etmesinler artık tatlım zaten çok zor şartlarda yapıyoruz. Ben de kolay şeyler seçiyorum şu ara. Sıcaktan yenmiyo bile doğru dürüst. Kalıyor yemekler :)

Senin gibi olmayı ne çok istedim bir an.Gerçi halime çok şükür.Nankörlük etmeyeyim. 8. ay bitene kadar ne mide ağrısı ne kabızlık en küçük sorunum yoktu.8. ayı bir bitirdik pir bitirdik.Bel ağrılarım ve ödemler hemen başladı.Ödem yüzünden öyle hızlı kilo alıyorum ki... Yemek miktarı hem de daha az olmasına rağmen. Belim desen taş çatlasa 1 saat işe ancak dayanıyor.Yürüyüş sürem de azaldı maalesef.Eskiden 1-1.5 saat deli danalar gibi gezerdim, şimdi 30 dk anca dayanıyor belim.Evde bazen 20 dk egzersiz yapıyorum. Aaaah aaah nerede o eski günlerim? Eskiden hamileliği 3 yıla çıkarana oyumu vereceğimi söylerdim, şimdi 32 hafta yeter diyorum. Allah beterinden saklasın.

İnci'nin tülünü merakla bekliyorum canım. Bakıyorum da hamaratlık boy göstermiş doğurur ayak inci de işleyecek misin tüle ?

elimdeki uyuşma için gittim dr . sınır sıkışmasıymış karpel tünel olmuşum, su toplamasından ötürü doğuma kadar hiç bir ilaç veremiyor agrıı kesıcı dışında bıde gece lerı daha fenalaştığı ıcın ıkı elimede atel gibi bandaj verdı sarıp yatmak ıcın..onun harıcınde doğumdan sonra geçmesse bi çağresini arıyacagız dedi yanı 8 gun daha çekecegım inşallah sonrasında kalmaz

İsyan etmesinler artık tatlım zaten çok zor şartlarda yapıyoruz. Ben de kolay şeyler seçiyorum şu ara. Sıcaktan yenmiyo bile doğru dürüst. Kalıyor yemekler :)

etmiyolar valla canım kocişe kalsa bişiy yapma dioo ama yapmadanda olmuyo dışardan yiyemem bu dönemde zaten kolay yemekler yapıyorum dediğin gibi yenmiyoo zaten soğuk salatalar mezeler ii gidiyoooarada kocişin teyzoşu çağrıyoo zaten sağolsun

Bizim isim hiç düşünmediğimiz bir isim oldu rüyamda görüm CANIM. Sagolsun eşimde bisey demedi ama ikimizde hiç babalarımızın ismi olsun istemedik düşünmedik ben arada saka takıldım tabi esimin öyle bir ısrarı olsa diyeceğim şey ben zaten sizin soyadınıza girdim yavrumuzda öyle olucak buna gerek yok derdim. Ama bôyle ısrarcı olan cok es var. Alıp karsına konuşcan başka yolu yok kimliği o çıkartacak sonuçta ne istiyorsa yazdırır

CANIM benim sen bize anlat en güzeli insallah bu sureci en kısa surede asarız hepimiz.

Söylemiştim :) Merak etme doğumdan sonra geçer.

selamlar meraklı anneler ve bebişlerii..bizim bi sıkıntımız varr suyumuz azalmışş dr öyle dedi ama önlem ne olur süreç nasıl ilerler hiç bir konuda aydınlatmadı hep gittiğim drum istifa edince bu yeni dra tek seferde sorular sorup merakımıda gideremedim zaten umutsuz gitmiştim ayaklarım geri geriydi muayeneye girerkenbu haber oldukça korkuttu bu sebepten erken doğuma giden yada bebeğinde gelişim geriliği yaşayan kimse var mı aramızda???normal doğum istiyorum ben ama suyum azalırsa sanırım normali beklemek sakıncalı olacak kafam çookk karıştı...

selam hamilşer dün son kez sağlık ocağındaydım kan vermiştim sonuçlarını aldım kansızlık vardı şükür yükselmiş kanım ayaklarım çok şişiyo tansiyonumu ölçtü 13,5 çıktı normalde hep düşüktür ödem olduğundan tansiyonumda yükseliyormuş dikkat et arada ölç 12 olması gerekiyo dedi baktın çok yükseliyo hemen gel dedi. doğumdan sonra görüşücez ama doğum yaptıktan hemen sonra bizi ara bebeğin boy kilo vss sölemen gerekiyo topuk kanıda alıcaz dedi doğumdan 1 hafta sonra mutlaka gel dedi sağılk ocağındaki aile doktorumuzla ebemizi seviyorum çok ilgililer herşeyi sorup konuşuyorum

Slmlarrrr güzelliklerr ve güzellikleri:) önce bi okuyayım diyorum geçmişi sabırsızlık işte hiç bitmiyor sayfalar sanki.. Bebiş geldimi bebiş ????

Kızımla kopuyoruz evde hahhhahah biri bizi durdursun !!!! Tarkan la tanıştı kızım

Maşallah canım bebeğine.
Su mu içiyor o,ya ben biberon götürmeyi düşünmüyordum kaşıkla veririm biberona alışmasın diyordum ama götürsem mi ki....

su değildir sanırım,6 ay su gerekmiyor bebeklere...

ne olur ne olmaz diye ben götürücem biberon...belki ememez falan...ay çok az kaldı

İnci'nin tülünü merakla bekliyorum canım. Bakıyorum da hamaratlık boy göstermiş doğurur ayak inci de işleyecek misin tüle ?

Bitirmeyi başarırsam paylaşırım canım . Sorma ya çok geç kalmışım karnımdan koca tülü tutamıyorum bir de ter bastırdı :) süslü bir kurdela aldım danteli çiçeklerin icinde inci islemisler hazır. Biye gibi kenarına onu geçmeyi düşünüyorum .

sabah pisikolojik olarak çok kötüydüm.resmen çökmüştüm ya müzik dinleyip biraz yemek yapınca sakinleştim.birilerine anlatmak iyi geldi.herkese teşekkür ederim.hiç birşey bebeğimden ve benden önemli değil başkaları yüzünden kendimide bebeğimide üzmemeye karar verdim...

kızlar bebek şekerlerimizin yapımı sonunda bitti sadece isim etiketimiz kaldı onuda pcden çıktı alıp yapıcaz

Son düzenleme:
Ayyy azıcık sancım oluo bugun ara ara daha çok daha cok olsun istiyorum artık

Çok şirin olmuşlar :)) Allah güle güle ikram etmeyi nasip etsin canım. O tatilci familyadan da tez zamanda kurtulursun inşallahhh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…