2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sol tarafa yattıgım zaman rahat edıyorum.hemde bebek daha ıyı kan alısverısı yapıyormuuss anne karnındann

selamlar,hamiişler,ben yüz üstü yatmanın tadını çıkarıyorum valla .çünkü son demleri bu keyfin..ilerde göbüşler büyüyünce yatamıcaz,tavsiye ederim,kızımda da yüz üstü yatmayı çok özlemiştim

HTML:

kızlar yaa midem nasıl kazınıyo yaaa ama canım bişey istemiyo hala iştah sıfırrr..

Bende ogleyim yiyebildigim peynirli tost icim kuruyacak yakinda

Arkadaslar bugum cok kotu sey oldu 11 haftalik hamileyim ben sabah cok fazla kanamam oldu doltora gittim bebek yerinfe kalp atisi var ama cogalirsa hemen gel defi progestan vetdi cok korluyorim benom goobi p
olan varmi birde dua eder misoniz bama
Gecmis olsun cnm dinlenmeye dikkat et allahim hepimizi korusun

ayy oku oku anca bitti kanaması olan kızlar geçmiş olsun yatın dinlenin bol bol inş bi sıkıntı olmaz.
mide bulantısı olanlar az kaldı biraz daha sabır.
yatma şeklinizi değiştirmeye çok az kaldı göbüş çıkınca zaten istesenizde yüz üstü yatamayacaksınız. :)
birde şu evlilik linkini bi şey ettirinde bende yapayım

canım kullanıcı kontrol panelinden gir profilimi düzenle de hitap şekli özel gün ve tarihi doldur birde görsel seç onayla olurrr:)

1 saatir oku oku bitiremedim neyse bitti kanaması olan kızlara geçmiş olsun bol bol dinlenin
bu arada benimde 24 ocakta randevum var 2 li tarama demedi doktor ense kalınlığına ve burun kemiği ölçümü yapılacakmış bende merakla günlerin geçmesini bekliyorum
geçen gün migrenim tuttu resmen meledim ağrıdan okula bile gidemedim ilaçta kullanamayınca çok fena idim neyse şu an iyim elevit kullanmaya devam kızlar bende kilo aldım 3 kilo kadar ben zaten oğlumda da 28 kilo almıştım :) yani anlayacağın tombalak bir şekilde hamileliği tamamlayacağım neyse artık sağlıklı bir şekilde çocuğumuzu kucağımıza alalımda herkese güzel günler diliyorum

ben oğlumda 8 kilo aldım umarım bundada 10 u geçmem

çok teşekkürler valla içimi rahatlattın...
12. haftaya kadar çok bulantım vardı ama kusma yoktu pek, 12. haftaya giriş yaptım kusmalar da başladı... umarım geçer (

günaydın kızlar.. benim bulantım vardı ama şu 2 sabahtır berbat bir durum aldı .. kaç ay daha sürecek bilen var mı?

merhaba güzel anneler aranıza yeni katıldım bizde 9+3 olduk hepinize sağlıklı günler diliyorum .
ayrıca çoğunuzun yazılarının altında bebeğiniz bu kadar günlük şu kadar gr yazıyor onu nasıl yapacağım yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…