- 5 Mayıs 2010
- 1.177
- 45
- 318
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #4.461
sol tarafa yattıgım zaman rahat edıyorum.hemde bebek daha ıyı kan alısverısı yapıyormuuss anne karnındann
HTML:
kızlar yaa midem nasıl kazınıyo yaaa ama canım bişey istemiyo hala iştah sıfırrr..
Gecmis olsun cnm dinlenmeye dikkat et allahim hepimizi korusunArkadaslar bugum cok kotu sey oldu 11 haftalik hamileyim ben sabah cok fazla kanamam oldu doltora gittim bebek yerinfe kalp atisi var ama cogalirsa hemen gel defi progestan vetdi cok korluyorim benom goobi p
olan varmi birde dua eder misoniz bama
Bende ogleyim yiyebildigim peynirli tost icim kuruyacak yakinda
ayy canım ben okadar çok severdimki kaşarlı tostu şimdi kokusuna dahi dayanamıyorum yaaa((
ayy oku oku anca bitti kanaması olan kızlar geçmiş olsun yatın dinlenin bol bol inş bi sıkıntı olmaz.
mide bulantısı olanlar az kaldı biraz daha sabır.
yatma şeklinizi değiştirmeye çok az kaldı göbüş çıkınca zaten istesenizde yüz üstü yatamayacaksınız. :)
birde şu evlilik linkini bi şey ettirinde bende yapayım
canım kullanıcı kontrol panelinden gir profilimi düzenle de hitap şekli özel gün ve tarihi doldur birde görsel seç onayla olurrr:)
1 saatir oku oku bitiremedim neyse bitti kanaması olan kızlara geçmiş olsun bol bol dinlenin
bu arada benimde 24 ocakta randevum var 2 li tarama demedi doktor ense kalınlığına ve burun kemiği ölçümü yapılacakmış bende merakla günlerin geçmesini bekliyorum
geçen gün migrenim tuttu resmen meledim ağrıdan okula bile gidemedim ilaçta kullanamayınca çok fena idim neyse şu an iyim elevit kullanmaya devam kızlar bende kilo aldım 3 kilo kadar ben zaten oğlumda da 28 kilo almıştım :) yani anlayacağın tombalak bir şekilde hamileliği tamamlayacağım neyse artık sağlıklı bir şekilde çocuğumuzu kucağımıza alalımda herkese güzel günler diliyorum
gunaydııınnn bacılarrrrr herkeslerrr ıyıdır bugun ınsallahhhh
Günaydın kissslarr
günaydınnnn anneler we bebişlerii :))
Evet canım bu bulantılar genetik maalesef ama ben biraz icini ferahlatayim. Benim annemin ve teyzeleriminde 9 ay surmuş bulantilari anneciğim çalışıyormuş birde ve beni 50 kilo ile doğurmuş ( boyu 1,68m bu arada)ben 3,5 kilo doğmuşum ama :). Benim de ilk hamileliğim çok bulantiliydi şimdi olduğu gibi ve cok korkuyordum annem gibi 9 ay surecek diye ama 16 haftalık olduktan sonra kesildi.Kuzenleriminde öyle oldu.Şimdi gün sayıyorum geçecek elbet. Ve birinci trimesterin sonunda da eski enerjimize kavuşacağız o zaman yaparsın alışverişini su an icin de internet alışverişini deneyebilirsin .
saadet26 aynı günlerde doğurucaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?