2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar ben geldim.tuğbacım kalp atışlarını duymuşsun sevindim darısı bize yarın dr.a gidiyoruz inş. bizde duyarız..

kızlar konu sahibimiz tutimucize ortada yok KAZENe msj atsam konuyu başkasına devredebiliyo galiba varmı isteyennnnn

bnm esımın tayta alerjısı vardı foı gbı dıyelımm..mınıck bebısım babasını ıkna ettı bnm yapamadıgımı yptı smdı cok rahatız

saol cnm..calısmıorm suann..bnmde ole aman aman bı kanamam olmadı smdı cok az khverengı glıo doktorum onemlı olmadıgını soyluo..bıraz cok ayakta durunca flan artıo

Ahmet Beyi de duydum iyi diyen çok var benim işyerim şuan mendereste buradaki bir hastanede görev yapmış birkaç yıl önce. Buradakiler iyi anlatmadı nedense ama iyi doktor olduğunu duydum.

evet menderesten hala daha çok hastası var..bu kişisel bir tercih tabi ama şöyle bir örnek vereyim ben normal doğum yapacaktım ama bebeğin başı yukarıda kalmış ve kalp atışları zayıflamıştı ve hemen sezeryana almam lazım dedi ama son karar sana ait dedi hemen sezeryana girdim ve çok şükür sağlıklı bir şekilde evladımı dünyaya getirdim..benden 1 hafta önce yine bir hastası normal doğum diye diretip ölü doğum yapmıştı..bu tarzda yaşanan birçok örnek var bu sadece 1 örnek demek istediğim biri kötü bişey yaşadıysa belki sorumlu tutmuş olabilir..benim 3.hamileliğim ve çok memnunum kendisi 99 senesinde yeğenimide dünyaya getirtmişti.çok arkadaşım ve akrabam var Ahmet beye giden kesinlikle tavsiye ederim...

slm kızlar günlerdir topiğe giriş yapamadım. cuma hastalandım işe gelemedim haftasonu nasıl geçti hiç bilmiyorum 2 gündür işler maşallah hiç bitmiyor.
ancak fırsat buldum. herkes iyidir inşallah. geçmişi okuyamadım 100 sayfa kadar olmuş maşallah.
********** layd burda olmana sevindim:)

Evet canım bu bulantılar genetik maalesef ama ben biraz icini ferahlatayim. Benim annemin ve teyzeleriminde 9 ay surmuş bulantilari anneciğim çalışıyormuş birde ve beni 50 kilo ile doğurmuş ( boyu 1,68m bu arada)ben 3,5 kilo doğmuşum ama :). Benim de ilk hamileliğim çok bulantiliydi şimdi olduğu gibi ve cok korkuyordum annem gibi 9 ay surecek diye ama 16 haftalık olduktan sonra kesildi.Kuzenleriminde öyle oldu.Şimdi gün sayıyorum geçecek elbet. Ve birinci trimesterin sonunda da eski enerjimize kavuşacağız o zaman yaparsın alışverişini su an icin de internet alışverişini deneyebilirsin .

kızlar 2li tesi yaptıran oldumu ? benim cumartesi kotrolüm var 2li testi yaptıracağız. offf çok heyecanlıyım ve sürekli dua ediyorum bir sorun çıkmasın diye..........

geçmiş olsun çekirgem :) dikkat et kendine

burda olmana derken sevindim derken :) bişi mi dicen ya da bana mı dedin :) lady benim dimi bakim evet benim

geçmiş olsun çekirgem :) dikkat et kendine

burda olmana derken sevindim derken :) bişi mi dicen ya da bana mı dedin :) lady benim dimi bakim evet benim

Evet canım sana dedim. ben en son giriş yaptığımda (bu konuya tekrar girmek istemiyorum ama) kürtajla ilgili tartışmalar, gereksiz muhabbetler olmuştu geçen hafta. o zaman veda eder gibi yazıp gitmiştin. Ondan sonra daha yeni giriş yapabildim ve geçmişi okuyamadım. On dan dedim burda olmana sevindim diye.

Hosgeldin , gecmis olsun senide merak etmiştim yazmistimda.

haaa ay canımsın ya :) evet gitmiştim ama baktım arkadaşlar çok ısrar etti :125: sensiz olmuyo dediler geri döndüm =))))))))))))

şaka bi tarafa değmez diye düşündüm ve geldim. iyiki de gelmişim :)

Bebeğini görmeye gitceksin galiba yarın umarm güzel geçer hayırlısıyla gider duyarsınız kalp atışını :)

Hosgeldin , gecmis olsun senide merak etmiştim yazmistimda.

hoşbulduk canım, çok teşekkür ederim. cuma günü çok kötüydüm, sanki dayak yemiş gibi bütün kemşklerim ağrıyordu, öğlene kadar resmen kıpırmadan yattım. kasıklarım da da bir ağrı sanki bir bıçak saplandı kaldı gibi oldu. Açlığa dayanamayıp kalktım ve birşeyler atıştırıp tekrar yattım. ertesi gün birşeyim kalmadı. ama birazda korkumdan yattım, bebeğe birşey olacak sandım. Ama kanamam falan olmadı çok şükür, biraz üşüttüm galiba, ama daha kötüye gitmeden toparlandım. Doktora gitmedim, boşuna evham yapmayayım diye. Cumartesiyi bekliyorum. İnşallah herşey yolundadır.

sen nasılsın görüşmeyeli :) bebiş nasıl :)

tokitoki diyim sen anla. :) 10 dkyı bekleyemicem mesai bitti çünkü :) he her seferinde dicen kaydetmiyo kuşum malesef, çok şey istiyosun öptüm iyi geceler

bence de değmezdi , iyiki burdasın canım. ben bebeğimin kalp atışını 8. haftada duydum çok şükür. şimdi 12+4teyiz. cumartesi gideceğiz kısmetse, 2li taramayı da yaptıracağız. belki cinsiyetini de öğreniriz :)

bu arada cetveldeki tarihimi değiştirdim sata göre tahmini doğum 2 Ağustos görünüyor. kızlar allah kısmet ederse ağustosun ilk annelerinden olacağım. belki de temmuz annesi olurum kimbilir. ama temmuz bile olsa yine de bu topikte olcağım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…