- 25 Nisan 2012
- 229
- 41
- 118
- 40
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #4.421
Ohh ne güzel ben de şimdiden yaza askılı şortlardan alırım diye plan yapıyorum çok cici oluyolar :) Geçen haftadan beri kot giymiyorum doktor tavsiyesiyle hiç kilo almadım ama düşük riski olduğu için baskı yasak. Tayt giyiyorum ohhh kocam hayatta işyerine taytla gelmeme izin vermezdi çok rahatım
ilk kanamam 8+6 dayken olmustu, cok az kırmızı renktı ama cook korktum temmuzda kanamadan kaybetmıstım cunku bebegımı... Hastaneye gıttık hemen, yatırdılar benı ıkı gun yattım hastanede... Benım kanamam plesantadaymıs...
Ole aman aman bı kanamam olmamıstı acıkcası...
İşte doktor 15 gun tuvalet harıcı kalkmadan yat dedı, ıkı gun kaldı suremın dolmasına... bu surecte toplamda 4-5 gun kahverengı akıntım oldu, doktoru aradım endıselenmene gerek yok dedı...
aynen ben de bı kere ıyıyım dıye kalktım yemek yaptım hemen o gece kahverengıyı gordum, doktorunuz ne dıyorsa onu yap canım, calısıyormusun bılmıyorum ama evdeysen yat canım
Ahmet Beyi de duydum iyi diyen çok var benim işyerim şuan mendereste buradaki bir hastanede görev yapmış birkaç yıl önce. Buradakiler iyi anlatmadı nedense ama iyi doktor olduğunu duydum.
kızlar konu sahibimiz tutimucize ortada yok kazene msj atsam konuyu başkasına devredebiliyo galiba varmı isteyennnnn
kızlarr, geçmiyor bulantılar, işyerinde çıldırmak üzereyim, çalışamıyorum... annemin her iki hamileliğinde de 9 ay sürmüş, umarım ona çekmemişimdir. bu haftada azalması gerekirken daha bi arttı sankifazla kusmuyorum, aslında kussam rahatlıyorum en azından bir-iki saat... bi de isteksizlik ve üşengeçlik hali var. ben bebeğime nasıl çıkıp çıkıp alışveriş yapıcam veya kendime nasıl gidip kıyafet bakıcam... karnım iyice çıktı, hiçbir pantolonum olmuyor, en kısa zamanda çıkıp bi hamile pantolonu almam lazım ama üşeniyorum ((
slm kızlar günlerdir topiğe giriş yapamadım. cuma hastalandım işe gelemedim haftasonu nasıl geçti hiç bilmiyorum2 gündür işler maşallah hiç bitmiyor.
ancak fırsat buldum. herkes iyidir inşallah. geçmişi okuyamadım 100 sayfa kadar olmuş maşallah.
********** layd burda olmana sevindim:)
geçmiş olsun çekirgem :) dikkat et kendine
burda olmana derken sevindim derken :) bişi mi dicen ya da bana mı dedin :) lady benim dimi bakim evet benim
slm kızlar günlerdir topiğe giriş yapamadım. cuma hastalandım işe gelemedim haftasonu nasıl geçti hiç bilmiyorum2 gündür işler maşallah hiç bitmiyor.
ancak fırsat buldum. herkes iyidir inşallah. geçmişi okuyamadım 100 sayfa kadar olmuş maşallah.
********** layd burda olmana sevindim:)
poli mesaj sürem şey olsun atcam şimdi :)
Evet canım sana dedim. ben en son giriş yaptığımda (bu konuya tekrar girmek istemiyorum ama) kürtajla ilgili tartışmalar, gereksiz muhabbetler olmuştu geçen hafta. o zaman veda eder gibi yazıp gitmiştin. Ondan sonra daha yeni giriş yapabildim ve geçmişi okuyamadım. On dan dedim burda olmana sevindim diye.
Hosgeldin , gecmis olsun senide merak etmiştim yazmistimda.
kızlar konu sahibimiz tutimucize ortada yok KAZENe msj atsam konuyu başkasına devredebiliyo galiba varmı isteyennnnn
haaa ay canımsın ya :) evet gitmiştimama baktım arkadaşlar çok ısrar etti :125: sensiz olmuyo dediler geri döndüm =))))))))))))
şaka bi tarafa değmez diye düşündüm ve geldim. iyiki de gelmişim :)
Bebeğini görmeye gitceksin galiba yarın umarm güzel geçer hayırlısıyla gider duyarsınız kalp atışını :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?