2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bribirimizi tanımamız acısından bir liste olusturulsa kim hangi sehirde hangi hastaneye gidiyor bunların listesi yapılsa daha ii olacak die düşünüyorum ne dersiniz

buna bende katılıyorum canım ama bunun için uğraşacak biri lazım :)

slm kızlar ben geldim.tuğbacım kalp atışlarını duymuşsun sevindim darısı bize yarın dr.a gidiyoruz inş. bizde duyarız..

ayy arkadaşım bende yarın gidicem aslında bugün gittim ama ultrasonda randevu vardı yarına kaldık inşallah duyarız meleklerimizi yarın burdan haberleşiriz artık

cnm kanamaların ne kadar surdu senn.benm 2 kez cok az kırmızı kanamam oldu ve kahverengı olarak az az hala var.bıraz yuruyunce falan daha cok oluo npmam lazım vla kafam karıstı

gecmiş olsun canım...kahverengıyse korkma dedı dr...parlak kırmızıysa kork dedii...eevdeysen yat dınlen.calsıyosan bos vakıtlerınde uzan ...ben oyle yapıyorum.bıde bız yogunuz hastanede..hasta olmadımı gecıyorumm ıkılı koltuklara..ayaklarımı da kaldırıyorumm...sen de oyle yapabılrsınnn

günaydın güzel anne adayları sizlere bi sorum olacak. gece uyurken yatma pozisyonuna dikkat edebiliyormusunuz, yada nasıl bir pozisyonda uyuyorsunuz. ben bu konuda baya zorlanıyorum.

sol tarafa yattıgım zaman rahat edıyorum.hemde bebek daha ıyı kan alısverısı yapıyormuuss anne karnındann

Bu da cok pozitifmis canim yaaa oturdum okudukca agladim:))

Doğru haklısın canım, bu tarz kararlar mutlaka içinde biraz risk bulunduruyor.Ama ben bu testleri yaptırırken moraliminde çok bozulup bi sürü kötü şey düşüneceğimi tahmin ediyorum.Kötü hiç birşey düşünmek istemiyorum doktorda istemezsen yaptırma dedi zaten.Uff bilemiyorum yani çok ıncığını cıncınğınıda çıkartmamak gerekiyor galiba ya.

Arkadaslar bugum cok kotu sey oldu 11 haftalik hamileyim ben sabah cok fazla kanamam oldu doltora gittim bebek yerinfe kalp atisi var ama cogalirsa hemen gel defi progestan vetdi cok korluyorim benom goobi p
olan varmi birde dua eder misoniz bama

Tekrar gecmis olsun canım. Toparlanmana sevindim. Sadece dinlenerek atlatmissin ne güzel, yolundadir her şey merak etme. Ben ve bebek iyiyiz . Bizim kontrolümüzde ayın 25 inde. İkili teste gireceğiz bizde. Mutlu gelişmelerle doneriz inşallah kontrollerimizden.

Arkadaslar bugum cok kotu sey oldu 11 haftalik hamileyim ben sabah cok fazla kanamam oldu doltora gittim bebek yerinfe kalp atisi var ama cogalirsa hemen gel defi progestan vetdi cok korluyorim benom goobi p

Gecmis olsun, iyi olursunuz inşallah dualarım tüm annelerimize, her birimiz saglikla kucaklayalım bebeklerimizi.

kızlar nasılsınızzz herkes benm gibi bir an önce dr randevusunumu beklioo bebişimi merak ediyorum görmek istiyorum artk hareket edebilir ultrasonda

kızlar nasılsınızzz herkes benm gibi bir an önce dr randevusunumu beklioo bebişimi merak ediyorum görmek istiyorum artk hareket edebilir ultrasonda

aynı şekilde canımm daha doktordan çıkar çıkmaz bir sonraki randevunun gününü sayıyorum bende:)) biz boyle randevu saya saya bi bakmışız doğumdayız :)) ama günler sıkıcı geçio bide çalışmıosa insan hergunum ye iç yat kimsede yok ,dışarıda çıkamıom.eşim aksam gelsın dıe kapıda beklıom ..nasıl geçicek bılmıyorum gunler

yat dinlen canım kendini yorma ilacını düzenli kullan Allah bebeğini sana bağışlasın Allah c.c. nin ya hafiz celle celalü ismi şerifini çekebilirsin canım bide ya şafi celle celalü de çekebilirsin şifa için Rabbim yardımcın olsun inşallah

ben çalışıyorumm ama çok zor gelioo uyku hallerim çook fazla...bakalım böyle böyle geçicek günler :) hayırlı haberler alalımm hep inş.

slm hamişler.mutluluk yarın ikimiz için büyük günn inş.güzeeel haberlerle geliriz.yarın sabah kontrolüm eşimle gitcez ordanda okula gitcem artık gelince haberleşiriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…