- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #4.441
tokitoki diyim sen anla. :) 10 dkyı bekleyemicem mesai bitti çünkü :) he her seferinde dicen kaydetmiyo kuşum malesef, çok şey istiyosunöptüm iyi geceler
bribirimizi tanımamız acısından bir liste olusturulsa kim hangi sehirde hangi hastaneye gidiyor bunların listesi yapılsa daha ii olacak die düşünüyorum ne dersiniz
slm kızlar ben geldim.tuğbacım kalp atışlarını duymuşsun sevindim darısı bize yarın dr.a gidiyoruz inş. bizde duyarız..
kızlar ben şuan 10+2 yim cumartesi 10+6 olucam inşallah acaba 2li testi yapar mı doktor yoksa haftaya cumartesiyi mi beklemeliyim
cnm kanamaların ne kadar surdu senn.benm 2 kez cok az kırmızı kanamam oldu ve kahverengı olarak az az hala var.bıraz yuruyunce falan daha cok oluo npmam lazım vla kafam karıstı
cnm korkma bndede oluo arada 2 kanama oldu cok azdı ama ustune bıkcgun devm ettı khverengı akıntılar...olası seyler cnını sıkma...
günaydın güzel anne adaylarısizlere bi sorum olacak. gece uyurken yatma pozisyonuna dikkat edebiliyormusunuz, yada nasıl bir pozisyonda uyuyorsunuz. ben bu konuda baya zorlanıyorum.
isettberyy beğendin ihale sana kaldı
ben hiç okumuyorum öyle şeyler. şu kadarcık hamilelik sürecimde bile olumsuzlukları duyup okuyup depresif, endişeli oldum; bebeğimin varlığından şüphe ettim çoğu zaman ortada bir sebep yokken. doğum için öyle bir psikolojiye girmeyeyim bari diyorum. olumlu şeyler düşünüp okumaya çalışıyorum.
nette oradan oraya atlarken geçenlerde bir bloga rast geldim: pozitif doğum hikayeleri diye bir bölüm var, googledan böyle aratınca çıkıyor. annelerden gerçek ve pozitif(burası önemli) hikayeler var. okurken hissettim resmen ve vay be dedim işte tabiat ananın bize verdiği doğal mucize... çok şeyi de yeni duydum, yeniden araştırmaya koyuldum doğumda faydası olur diye... bakın bence bi
güle güle giy canım aldıklarını
benimde kızım 3 sene kreşe gitti 2 yıl hastalıktan mahvolduk ama dediğiniz gibi 1. sınıfta hemen hemen hiç hastalanmadı çok şükür
önce zaten ense kalınlıgı sonra 2 li test sonra amino testi eger sonuçlar negatif çıkarsa ne yapacaksınız bunu kendinize sorup ona göre yaptırmalı yada yaptırmamalısınız bugün doktorum banada dedi açıkçası bende yaptırmayı düşünmüyorum kızımdada yaptırmamıştım . geçen sene bi arkadaşım amino testinden sonra bebeğini kaybetti sonucu ögrenmek bile istemedi çünkü eger sonuç temizse çok daha fazla üzülecekti çok zor bi karar
hoşbulduk canım, çok teşekkür ederim. cuma günü çok kötüydüm, sanki dayak yemiş gibi bütün kemşklerim ağrıyordu, öğlene kadar resmen kıpırmadan yattım. kasıklarım da da bir ağrı sanki bir bıçak saplandı kaldı gibi oldu. Açlığa dayanamayıp kalktım ve birşeyler atıştırıp tekrar yattım. ertesi gün birşeyim kalmadı. ama birazda korkumdan yattım, bebeğe birşey olacak sandım. Ama kanamam falan olmadı çok şükür, biraz üşüttüm galiba, ama daha kötüye gitmeden toparlandım. Doktora gitmedim, boşuna evham yapmayayım diye. Cumartesiyi bekliyorum. İnşallah herşey yolundadır.
sen nasılsın görüşmeyeli :) bebiş nasıl :)
Arkadaslar bugum cok kotu sey oldu 11 haftalik hamileyim ben sabah cok fazla kanamam oldu doltora gittim bebek yerinfe kalp atisi var ama cogalirsa hemen gel defi progestan vetdi cok korluyorim benom goobi p
olan varmi birde dua eder misoniz bama
kızlar nasılsınızzz herkes benm gibi bir an önce dr randevusunumu beklioo bebişimi merak ediyorum görmek istiyorum artk hareket edebilir ultrasonda
Arkadaslar bugum cok kotu sey oldu 11 haftalik hamileyim ben sabah cok fazla kanamam oldu doltora gittim bebek yerinfe kalp atisi var ama cogalirsa hemen gel defi progestan vetdi cok korluyorim benom goobi p
olan varmi birde dua eder misoniz bama
aynı şekilde canımm daha doktordan çıkar çıkmaz bir sonraki randevunun gününü sayıyorum bende:)) biz boyle randevu saya saya bi bakmışız doğumdayız :)) ama günler sıkıcı geçio bide çalışmıosa insan hergunum ye iç yat kimsede yok ,dışarıda çıkamıom.eşim aksam gelsın dıe kapıda beklıom ..nasıl geçicek bılmıyorum gunler
buna bende katılıyorum canım ama bunun için uğraşacak biri lazım :)
ayy arkadaşım bende yarın gidicem aslında bugün gittim ama ultrasonda randevu vardı yarına kaldık inşallah duyarız meleklerimizi yarın burdan haberleşiriz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?