- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #4.501
amin inş Allah hepimizin bebişlerini korusun duygusallık zirve yaptı ya haberleri izlyorum şimdi bu nasıl baba ya adam eşini 2 çocuğunu öldürmüş 45 günlük bebeği bırakıp gitmiş bebek 3 gün açlıktan ölmüş çok kötü oldum ya biz bebeklerimizi dört gözle beklerken nasıl yapabiliyorlar yaaa biraz vicdannn
hehheyyytt günaydınnnn canın vişneli turta çekti ellaaaammm
bizim bölümde 3 adet hamile var 2 tane de doğum izninde olan var haahaha dün de çaycımızın gibeyim haberini aldıkk daire başkanımız kafayı yiyecek gebelerin arasında
bu arada leydim arkadaş da akroyu düşünüyomuş sen ışın hanımdan kolay aldın mı randevuyu?
sabah sabah bak şimdi :125: çiiskek de olabilir2 kilo almışım zaten nerden aldıysam
ben 64 düm yaa ilk kontrolümde dün tartıldım 64,4 üm biliyodum zaten hiç iştahım yokk
.................................
nolduu kızzzz ne dimek bu noktalar bize küfür mü ettin yoksa
benim canım sürekli balık kraker istiyor...Sanırım bebeğin istekleri başladı.Hamileyken canı balık kraker isteyen tek benimdir herhalde :)
bende varım canım ama benım balık kraker degılde pızza kraker ıstemıstı
Oooh!Pizza kraker daha güzel olur baharatlı falan..Acı apacı bir kraker olsa da yesek...
Oooh!Pizza kraker daha güzel olur baharatlı falan..Acı apacı bir kraker olsa da yesek...
ask olsunnn kusum olur muu hıcccc oraya kadar okudum sayfayı kapatınca dırekt yerımı kaybedıyorum bende cevap yazayım bu sekılde dedım actıgımda sayfayı kaldıgım yer bellı olsun ordan devam ederım okumaya dıyeeee
aynen vallahı ben zaten asırı derece acılı lımonlu eksılı tursulu seylere as erıyorum acı bıber tursunu cerez gıbı yıyorum en favorum ıse acılı salgammm suyu
ne ilginç bişey demi kızlar ne duysak ne görsek canımız çekiyo gece yarısı albeni reklamı izlemiştim o zara öldürdü beni aaaallll beni alllll zıkkımın dibiiiiii ertesi gün 2 tane yedimmm
ne ilginç bişey demi kızlar ne duysak ne görsek canımız çekiyo gece yarısı albeni reklamı izlemiştim o zara öldürdü beni aaaallll beni alllll zıkkımın dibiiiiii ertesi gün 2 tane yedimmm
ask olsunnn kusum olur muu hıcccc oraya kadar okudum sayfayı kapatınca dırekt yerımı kaybedıyorum bende cevap yazayım bu sekılde dedım actıgımda sayfayı kaldıgım yer bellı olsun ordan devam ederım okumaya dıyeeee
aaaaa saol canım bak bunu bılmıyordum bırdahakıne oyole yapayım tesekkur ederımmmsüper zeka seniiiiii bu arada sayfadan çıkıp tekrar girdiğinde sağ üst köşede 1. okunmamış mesajı göster diye bişey var oraya tıklayınca kaldığın yerden devam ediyo
Midemiz de bizimle birlikte helak oluyor hamilelikte.Dili olsaydı neler söylerdi kim bilir:)Acı,ekşi,tuzlu,tatlı,sonra yine ekşi....Yazık vallahi onlara:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?