2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben hiç haber falan izlemiyorum bebeğim bu kirli dünyanın halini henüz görmesin. Duygusallık bende de zirvede çizgili pijamalı çocuk filmini izledim ağlamaktan helak oldum :) Normalde filmlerde o kadar ağlayan biri değilim

bizim bölümde 3 adet hamile var 2 tane de doğum izninde olan var haahaha dün de çaycımızın gibeyim haberini aldıkk daire başkanımız kafayı yiyecek gebelerin arasında
bu arada leydim arkadaş da akroyu düşünüyomuş sen ışın hanımdan kolay aldın mı randevuyu?

Kızlar dün sanırım ilk defa aşerdim :) Gece yatıyorum aklıma birden kivi yemek geldi nasıl ağzım sulanıyor anlatamam sağa dön sola dön yok resmen ağzımdan sular akacak :) Allahtan evde vardı üşenmeyi bırakıp kalktım sonunda yiyip yattım.

hehheyyytt günaydınnnn canın vişneli turta çekti ellaaaammm

sabah sabah bak şimdi :125: çiiskek de olabilir 2 kilo almışım zaten nerden aldıysam

dün biri facede de sormuştu bana. Ben kolay aldım da zaten hastasıydım ben onuçün kolay verdiler. Kistim vardı ona gitmiştim. Sanırım biraz yoğun bi kaç ay atıyo olabilirler.

Son düzenleme:
nolduu kızzzz ne dimek bu noktalar bize küfür mü ettin yoksa

ask olsunnn kusum olur muu hıcccc oraya kadar okudum sayfayı kapatınca dırekt yerımı kaybedıyorum bende cevap yazayım bu sekılde dedım actıgımda sayfayı kaldıgım yer bellı olsun ordan devam ederım okumaya dıyeeee

benim canım sürekli balık kraker istiyor...Sanırım bebeğin istekleri başladı.Hamileyken canı balık kraker isteyen tek benimdir herhalde :)

Oooh!Pizza kraker daha güzel olur baharatlı falan..Acı apacı bir kraker olsa da yesek...

ne ilginç bişey demi kızlar ne duysak ne görsek canımız çekiyo gece yarısı albeni reklamı izlemiştim o zara öldürdü beni aaaallll beni alllll zıkkımın dibiiiiii ertesi gün 2 tane yedimmm

süper zeka seniiiiii bu arada sayfadan çıkıp tekrar girdiğinde sağ üst köşede 1. okunmamış mesajı göster diye bişey var oraya tıklayınca kaldığın yerden devam ediyo

Son düzenleme:
aynen vallahı ben zaten asırı derece acılı lımonlu eksılı tursulu seylere as erıyorum acı bıber tursunu cerez gıbı yıyorum en favorum ıse acılı salgammm suyu

ne ilginç bişey demi kızlar ne duysak ne görsek canımız çekiyo gece yarısı albeni reklamı izlemiştim o zara öldürdü beni aaaallll beni alllll zıkkımın dibiiiiii ertesi gün 2 tane yedimmm

Midemiz de bizimle birlikte helak oluyor hamilelikte.Dili olsaydı neler söylerdi kim bilir:)Acı,ekşi,tuzlu,tatlı,sonra yine ekşi....Yazık vallahi onlara:)

aynen canım oyle helekı ben bılmem esım bılır dıye bı program varya bazı bolumnlerınde su kadar dakıka sunu nekadar yer dıye ozaman bıtıyorum yaaa canım cekıyor resmen gecen hafta koca mangalı koyup uzerıne koftelerı dızmıslerdı hemen sabahına yapıp yedım yoksamkı bı tarafım sısıserdı

Herkese günaydın , yeni gelenler hosgeldiniz ne güzel kalabalık oluyoruz artık. Gamze bu sabah ta sen güldürdün beni aslında polianna nin katkısı daha büyük. Burayı seviyorum.

süper zeka seniiiiii bu arada sayfadan çıkıp tekrar girdiğinde sağ üst köşede 1. okunmamış mesajı göster diye bişey var oraya tıklayınca kaldığın yerden devam ediyo
aaaaa saol canım bak bunu bılmıyordum bırdahakıne oyole yapayım tesekkur ederımmm
Midemiz de bizimle birlikte helak oluyor hamilelikte.Dili olsaydı neler söylerdi kim bilir:)Acı,ekşi,tuzlu,tatlı,sonra yine ekşi....Yazık vallahi onlara:)

aynen oyle canım ısyan bayragını tyam cekıcek bırgun bakalım nezamann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…