2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaslar bugum cok kotu sey oldu 11 haftalik hamileyim ben sabah cok fazla kanamam oldu doltora gittim bebek yerinfe kalp atisi var ama cogalirsa hemen gel defi progestan vetdi cok korluyorim benom goobi p
olan varmi birde dua eder misoniz bama

Canım ben de yaşadım aynı şeyi hem de 3 kez kendine çok dikkat et yürürken bile yavaş hareket et bebeğine hiiiç bişey olmayacak korkma canım allah herkesin bebeğini korusun. ilacını sakın atlama çok da stres yapmamaya çalış

Rabbim bebişlerimizi korusun bende olmadı çok şükür ama kanaması olan hamişlere çok üzülüyorum inşallah kimsenin bebegine birşey olmaz aman bugün çok duygusalım:)))

Rabbim bebişlerimizi korusun bende olmadı çok şükür ama kanaması olan hamişlere çok üzülüyorum inşallah kimsenin bebegine birşey olmaz aman bugün çok duygusalım:)))

amin inş Allah hepimizin bebişlerini korusun duygusallık zirve yaptı ya haberleri izlyorum şimdi bu nasıl baba ya adam eşini 2 çocuğunu öldürmüş 45 günlük bebeği bırakıp gitmiş bebek 3 gün açlıktan ölmüş çok kötü oldum ya biz bebeklerimizi dört gözle beklerken nasıl yapabiliyorlar yaaa biraz vicdannn

aman izleme cnım psikolojimizi bozacak şu son zamanlarda millet kafayı yedi herşey öldürme sebebi cani olmuşlar iyice boşver izleme bebeginide üzme canım zaten bizde üzülecek bahane arıyoruz :)))

günaydın güzel anne adayları,

bende kendime doktor buldum sonunda. haftasonu kontrole gittim. memnun kaldım şimdilik. inşallah hep böyle gider.

ikili test için fiyatlara baktınız mı hiç? ne kadar tutar acaba?

aslında en çok şunu merak ediyorum. acaba 12. haftada 2li test için gittiğimizde cinsiyetini öğrenir miyiz?

çok güzel ve çok heyecanlı bir süreç. Rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin inşallah

neyse kızlar ben daha kahvaltı etmedim yatak keyfini bırakıp kahvaltı hazırlayım öpüyorum sizleriii

he ben yanlış şey yaptım o zaman :) senin bebiş kocamanmış be ya hadi bakalım hayırlısıyla git gel güzel haberleri bekliyoruz canım ve evet mümkünse burda kal salla temmuzu falan :))

Arkadaslar bugum cok kotu sey oldu 11 haftalik hamileyim ben sabah cok fazla kanamam oldu doltora gittim bebek yerinfe kalp atisi var ama cogalirsa hemen gel defi progestan vetdi cok korluyorim benom goobi p
olan varmi birde dua eder misoniz bama

geçmiş olsun arkadaşım. inşallah hiç bişicik olmaz bebişine.

Hoşgeldin :) E seninkinde de yazıyo ki zaten :) Yapmışsın anlaşılan

günaydıınnn milleett herkes işe gelince ilk maillerini açar ben burayı açıyorummm yemişim işini gücünü

Günaydın vişneli turtam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…