- 24 Mart 2009
- 3.258
- 4.547
- 658
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #4.481
günaydınn herkesee bende 2013 ağustos annesi olucam allah izin verirse inşaallah...çok heycanlıyım :)
Arkadaslar bugum cok kotu sey oldu 11 haftalik hamileyim ben sabah cok fazla kanamam oldu doltora gittim bebek yerinfe kalp atisi var ama cogalirsa hemen gel defi progestan vetdi cok korluyorim benom goobi p
olan varmi birde dua eder misoniz bama
Canım ben de yaşadım aynı şeyi hem de 3 kezkendine çok dikkat et yürürken bile yavaş hareket et bebeğine hiiiç bişey olmayacak korkma canım allah herkesin bebeğini korusun. ilacını sakın atlama çok da stres yapmamaya çalış
Rabbim bebişlerimizi korusun bende olmadı çok şükür ama kanaması olan hamişlere çok üzülüyorum inşallah kimsenin bebegine birşey olmaz aman bugün çok duygusalım:)))
amin inş Allah hepimizin bebişlerini korusun duygusallık zirve yaptı ya haberleri izlyorum şimdi bu nasıl baba ya adam eşini 2 çocuğunu öldürmüş 45 günlük bebeği bırakıp gitmiş bebek 3 gün açlıktan ölmüş çok kötü oldum ya biz bebeklerimizi dört gözle beklerken nasıl yapabiliyorlar yaaa biraz vicdannn
aman izleme cnım psikolojimizi bozacak şu son zamanlarda millet kafayı yedi herşey öldürme sebebi cani olmuşlar iyice boşver izleme bebeginide üzme canım zaten bizde üzülecek bahane arıyoruz :)))[
sanki ağlamaya yer arıyorum ya bütün gün evdeyim canım sıkılıyorr zaman geçsin die izliyorum
Günaydın güzel anneler.. Ben de sizlerle bu uzun yolda beraber yürümek istiyorum.Beni de aranıza kabul eder misiniz?
Günaydın güzel anneler.. Ben de sizlerle bu uzun yolda beraber yürümek istiyorum.Beni de aranıza kabul eder misiniz?
günaydıınnn milleett herkes işe gelince ilk maillerini açar ben burayı açıyorummm yemişim işini gücünü
hoşgeldin canım ne demek bak yanımda yer açtım sana:)))hayırlı olsun hamişliğin Allah kucagına almayı nasip etsin
hoşgeldin daha yolumuz uzun yol arkadaşlarına her zaman açığız :)
neyse kızlar ben daha kahvaltı etmedim yatak keyfini bırakıp kahvaltı hazırlayım öpüyorum sizleriii
neyse kızlar ben daha kahvaltı etmedim yatak keyfini bırakıp kahvaltı hazırlayım öpüyorum sizleriii
bence de değmezdi , iyiki burdasın canım. ben bebeğimin kalp atışını 8. haftada duydum çok şükür. şimdi 12+4teyiz. cumartesi gideceğiz kısmetse, 2li taramayı da yaptıracağız. belki cinsiyetini de öğreniriz :)
bu arada cetveldeki tarihimi değiştirdim sata göre tahmini doğum 2 Ağustos görünüyor. kızlar allah kısmet ederse ağustosun ilk annelerinden olacağım. belki de temmuz annesi olurum kimbilir. ama temmuz bile olsa yine de bu topikte olcağım inşallah.
Arkadaslar bugum cok kotu sey oldu 11 haftalik hamileyim ben sabah cok fazla kanamam oldu doltora gittim bebek yerinfe kalp atisi var ama cogalirsa hemen gel defi progestan vetdi cok korluyorim benom goobi p
olan varmi birde dua eder misoniz bama
Hoşgeldin :) E seninkinde de yazıyo ki zaten :) Yapmışsın anlaşılanmerhaba güzel anneler aranıza yeni katıldım bizde 9+3 olduk hepinize sağlıklı günler diliyorum .
ayrıca çoğunuzun yazılarının altında bebeğiniz bu kadar günlük şu kadar gr yazıyor onu nasıl yapacağım yardımcı olursanız sevinirim
günaydıınnn milleett herkes işe gelince ilk maillerini açar ben burayı açıyorummm yemişim işini gücünü
Hain saadetneyse kızlar ben daha kahvaltı etmedim yatak keyfini bırakıp kahvaltı hazırlayım öpüyorum sizleriii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?