2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam arkadaşlar bende ağustos annesi olucam inşallah 11+4 oldu fasulyem çok şükür
haftaya ikili testlerim var bu ayın başında gitmiştim en son bir de ay sonunda ikililer için gidicez
kafama takılanlar var sizinde fikrinizi almak istedim
hem merak ediyorum sonuçlar ne çıkıcak ölçüm yapılcakmış önce sanırım sonrada kan alıncakmış fiyatı 90 tl miş
normalde çok yüksek değil elbet bebeklerimiz için herşeye değer ama bu ay hem muayene ücreti artı bi test daha yapıldı birde bu ikili bize 300 tl li buldu bu ay biraz sarstı tabi
aslında şart olduğunu düşünmüyorum çünkü risk çıksa bile su aldırmayı düşünmem sanırım o da riskliymiş çünkü allahım nasıl ugun gördüyse öyle olucak inş sağlıklı bebişler verir hepimize
peki 2li normal çıkarsa inş 3lüyü yaptırmak zorunda mıyız acaba bununla ilgili bi bilginiz var mı??

kızlarrr yok mu bizi evlat edinecek konu sahibi olmak isteyen sürekli takip edebilen kendine güvenen yaww

Son düzenleme:

canım aramıza hoşgeldin ben de 11+3 bu arada :)
haklısın bu testler çok tutuyo gerçekten
işyerimde bi arkadaş var ikili testi yaptırdı doktoru demiş ki 2li düzgün çıktıktan sonra 3 ve 4 e gerek yok bunlar ticari şeyler demiş sende yine de bi doktoruna sorarsın

Son düzenleme:

Merhaba arkadaşım hoşgeldin inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. Bu 2li test ve 3lü test konusunu detaylı olarak doktoruma sormayı düşünüyorum daha benim için erken zaten o yüzden bilgi sahibi değilim. Cuma günü kontrolümde doktorum bişeyler anlatırsa paylaşırım canım

Hosgeldin canım, inşallah ikili test sonuclarımız iyi cikar. Şimdi ikili testte trizomi yakalama orani yüzde doksan üçlüde ise yüzde atmışmis. Yalnız üçlü testte trizomi dısında noral tup defekti gibi başka anomalileride yakalamak mümkün . Bir şey daha var ayrıntılı ultrason üçlü testte yakalanan anomalileri yakalıyormuş zaten. Eğer ayrıntılı ultrasona gireceksen ikili testte iyi çıkarsa üçlüyü yaptırmaya gerek duymuyormuş bazı doktorlar. Kaan Kocatepe'nin sitesinde okumuştum.

sizi sizi beni gaza getiriyolar bakk yok ayool ben öyle uğraşamam bu işlerle bekleyelim bakalım çıkar bi aday
belki de aktarma yapmazlar boşuna uğraşıyoruz..

çok saol canım inş güzel sonuçlar alırız hepimiz , ayrıntılı ultrasyon girmek istiyorum radyoloji uzmanı geliyormuş sanırım ayrıca o inceliyormuş inş ondada sağlıklı gözükür eğer sorun görürlerse istiyolar 3lüyü belkide
hayırlısıyla kucağımıza alalım da her randevuyu heyecanla bekliyorum şuan ne durumda merak ediyorum 12.hafta videolarını izledim bi heyecan kapladı içimi :) benim fasulyemde böyle mi acaba dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…