- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #4.521
Herkese günaydın , yeni gelenler hosgeldiniz ne güzel kalabalık oluyoruz artık. Gamze bu sabah ta sen güldürdün beni aslında polianna nin katkısı daha büyük. Burayı seviyorum.
aaaaa saol canım bak bunu bılmıyordum bırdahakıne oyole yapayım tesekkur ederımmm
rica ederim ama galiba önce seçeneklerden konuya abone olu seçmen lazım...
aaaaa saol canım bak bunu bılmıyordum bırdahakıne oyole yapayım tesekkur ederımmm
rica ederim ama galiba önce seçeneklerden konuya abone olu seçmen lazım...
ozaman obane oluverdım bende:))
ne guzel bızlere oz<aman bende burayı da senıde hepınızı de sevıyorum ulennyyyy
kızlarrr yok mu bizi evlat edinecek konu sahibi olmak isteyen sürekli takip edebilen kendine güvenen yaww
selam arkadaşlar bende ağustos annesi olucam inşallah 11+4 oldu fasulyem çok şükür
haftaya ikili testlerim var bu ayın başında gitmiştim en son bir de ay sonunda ikililer için gidicez
kafama takılanlar var sizinde fikrinizi almak istedim
hem merak ediyorum sonuçlar ne çıkıcak ölçüm yapılcakmış önce sanırım sonrada kan alıncakmış fiyatı 90 tl miş
normalde çok yüksek değil elbet bebeklerimiz için herşeye değer ama bu ay hem muayene ücreti artı bi test daha yapıldı birde bu ikili bize 300 tl li buldu bu ay biraz sarstı tabi
aslında şart olduğunu düşünmüyorum çünkü risk çıksa bile su aldırmayı düşünmem sanırım o da riskliymiş çünkü allahım nasıl ugun gördüyse öyle olucak inş sağlıklı bebişler verir hepimize
peki 2li normal çıkarsa inş 3lüyü yaptırmak zorunda mıyız acaba bununla ilgili bi bilginiz var mı??
selam arkadaşlar bende ağustos annesi olucam inşallah 11+4 oldu fasulyem çok şükür
haftaya ikili testlerim var bu ayın başında gitmiştim en son bir de ay sonunda ikililer için gidicez
hem merak ediyorum sonuçlar ne çıkıcak ölçüm yapılcakmış önce sanırım sonrada kan alıncakmış fiyatı 90 tl miş
normalde çok yüksek değil elbet bebeklerimiz için herşeye değer ama bu ay hem muayene ücreti artı bi test daha yapıldı birde bu ikili bize 300 tl li buldu bu ay biraz sarstı tabi
aslında şart olduğunu düşünmüyorum çünkü risk çıksa bile su aldırmayı düşünmem sanırım o da riskliymiş çünkü allahım nasıl ugun gördüyse öyle olucak inş sağlıklı bebişler verir hepimize
peki 2li normal çıkarsa inş 3lüyü yaptırmak zorunda mıyız acaba bununla ilgili bi bilginiz var mı??
sen ol işte isetbery de olabilirdi ama o telefondan giriyorum sıkıntı olur diyo. sen ol sen :))))))
kız ben herzaman giremiyorum işerim yoğun olunca akşamda giremiyorum hafta sonları da yani gönüllü biri olsunnn buldummm SENNNNNN KURRA ÇEKTİM SANA ÇIKTI :)
kızlarrr yok mu bizi evlat edinecek konu sahibi olmak isteyen sürekli takip edebilen kendine güvenen yaww
Ay çok güldüm buna :) yetim kaldık kimse bizi istemiyor... Bence sen iyi bir adaysın poli neden olmasın? En aktiflerdensin sanki
Sen ne dersin? Sende aktif gözüküyorsun gunebakan bence burda kapatalım bu ısı.
Hosgeldin canım, inşallah ikili test sonuclarımız iyi cikar. Şimdi ikili testte trizomi yakalama orani yüzde doksan üçlüde ise yüzde atmışmis. Yalnız üçlü testte trizomi dısında noral tup defekti gibi başka anomalileride yakalamak mümkün . Bir şey daha var ayrıntılı ultrason üçlü testte yakalanan anomalileri yakalıyormuş zaten. Eğer ayrıntılı ultrasona gireceksen ikili testte iyi çıkarsa üçlüyü yaptırmaya gerek duymuyormuş bazı doktorlar. Kaan Kocatepe'nin sitesinde okumuştum.
Kızlar dr.dan geldik okuldayım çok şükür kalbi ne güzel atıyor tam 8 haftalıkmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?