- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #4.541
canım aramıza hoşgeldin ben de 11+3 bu arada :)
haklısın bu testler çok tutuyo gerçekten
işyerimde bi arkadaş var ikili testi yaptırdı doktoru demiş ki 2li düzgün çıktıktan sonra 3 ve 4 e gerek yok bunlar ticari şeyler demiş sende yine de bi doktoruna sorarsın
Sen ne dersin? Sende aktif gözüküyorsun gunebakan bence burda kapatalım bu ısı.
özel deniz hastanesi dediğin eski kocaman hastanesi dimi canım? Orda Burcu Hanım da var ben hastası olmadığım halde bir arkadaşımdan telefonunu almıştım bana yardımcı oldu sağolsun. Ben çok düşündüm hep egepolü istedim zor randevu buldum çok yoğunlar. şifa da aynı şekilde çok yoğun ama orda da tanıdığım var mine genç tavsiye ederim.
Hep böyle mutlu haberler alırız inşallah..Senin adına çok sevindim canım.Vitamin takviyesine başlamanı yavsiye etti mi? Ben hala folik asit dışında bir ilaç kullanmıyorum da....
yok canımbanada folik asite devam dedi sadece bulantı ve kusmam çok hastanedede kustum( dr.bu bebeğinin gelişimin ii olduğunu gösterir bulantı varsa korkma dedi.bulantı ilacı yazdı ama eşim içme dio.kan tahlili yapmadı ya 1 ay sonra çağırdı sabah kakverengi leke geldi sordum sorun yok dedi bu haftalarda görülebiliyomuş atışı 158 dedi normalmi kızlar seninkinden daha hızlı atıyo dedi:)çok güzel bi duyguymuş ya allahım herkese yaşatsın..
ne ilginç bişey demi kızlar ne duysak ne görsek canımız çekiyo gece yarısı albeni reklamı izlemiştim o zara öldürdü beni aaaallll beni alllll zıkkımın dibiiiiii ertesi gün 2 tane yedimmm
yok canımbanada folik asite devam dedi sadece bulantı ve kusmam çok hastanedede kustum( dr.bu bebeğinin gelişimin ii olduğunu gösterir bulantı varsa korkma dedi.bulantı ilacı yazdı ama eşim içme dio.kan tahlili yapmadı ya 1 ay sonra çağırdı sabah kakverengi leke geldi sordum sorun yok dedi bu haftalarda görülebiliyomuş atışı 158 dedi normalmi kızlar seninkinden daha hızlı atıyo dedi:)çok güzel bi duyguymuş ya allahım herkese yaşatsın..
MERHABA KIZLAR
ben 2010 eylül annesiyim şimdi ağustos 2013 annesi olmaya hazırlanıyorum
ilk hamileliğimde 3 ay yataktan kalkamamıştım bulantıdan şimdi biraz bulantı biraz baş dönmesiyle
idare ediyorum1 haftadır da kanamam var progestan kullanıyorum 3. ayı doldurmayı sabırsızlıkla bekliyorum
ilk hamileliğimde normal yaşama 13. haftada dönebilmiştim :)
Cumayı iple çekiyorummm ben de kalbini duyayım sağlıklı olduğunu göreyim hatta bide kıpırdasın istiyorum :)
evet canım eski adı kocaman benim aklımda hep o hastane var üstelik ssk ile anlaşmalı nasipse çiğdem kukulun hastası olmayı istiyorum
hg cnm baya bii 2 çocuklu hamiş var aramızda. tecrübeli anneler çoğunlukta. umarım bulantılarında biran önce geçer
çok sevindim :) ortak dertlerimiz var demek ki :) biz anneme bir süreliğine taşındık çünkü miniğim sefil olacak malum yemek yapamıyorum
kucağıma alamıyorum hepimiz sağ sağlim kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi
inş herşey gönlünce olur cnm o kıpırdamaya başlayalı nerdeyse 1 hafta olmuş cnm ama hissetmene daha çok var. usg de görürsün elini kolunu. usg ye girmeden yarım saat nce şekerli şeyler ye iç çikolata, m.suyu vs o zaman daha çok hareket eder
aynen canım oyle helekı ben bılmem esım bılır dıye bı program varya bazı bolumnlerınde su kadar dakıka sunu nekadar yer dıye ozaman bıtıyorum yaaa canım cekıyor resmen gecen hafta koca mangalı koyup uzerıne koftelerı dızmıslerdı hemen sabahına yapıp yedım yoksamkı bı tarafım sısıserdı
valla ben mecburen oğlumu kucağımada alıyorum merdüven inip çıkıyoruz. yapcak bişey yok rabbime emanet yavrum.
hg cnm baya bii 2 çocuklu hamiş var aramızda. tecrübeli anneler çoğunlukta. umarım bulantılarında biran önce geçer[/QU
Benim Rabbim nasip ederse 3.olacak inşallah.Sürpriz bir bebek oldu.Hatta eşimle kavga bile ettim dikkat etmiyorsun diye.Ama o heyecenı yeniden yaşamak çok çok özel..10 kere de hamile kalsan yine de acemi gibi oluyor insan.Ama yine de tecrübeyse evet....
1.çıraklıktı, 2. kalfalık bu ise ustalık eserimiz olacak sanırım :)
benim düşük tehlikem var 3. ayın sonuna kadar yasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?