2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende de var o dediğinden bitane :)
yarın arkadaşları mangala çağırıyor ama erken gelsinlermiş, ya havuza yada denize gidelimmiş mangaldan önce
halim yok denize gidecek diyorum, fena mı bu sıcakta serinlersin işte diyor

canım ikinizde harika görünüyorsunuz..hayırlı ve uğurlu bir evlat olur inş.. Allah uzun ve sağlıklı ömürler versin size.. kayınvalideni Allah bildiği gibi yapsın ne diyeyim... inş.. benim ki de arada mama yiyor fakat ben çay kaşığı ile yediriyorum mememi bırakmasın diye. keşke bu kayınvalidenin örümcek kafasınada gelseydi..

Ah canm ya hem normal doğum yapmışsın hem de sezeryan olmuşsun sen hem de bütün zorluklarıyla çok şükür ki bebeğini sağlıkla almışsın kucağına.. İnş geçmiştir bütün sıkıntıların.. Tebrik ederim tekrar... Ve maaşallah size çok güzelsiniz :)))

maşallah baya tosuncuk geliyor desene zaten tüp bebek olupta normal doğuran hiç duymadım canım önemli olan bebişlerimize kavuşmamaız gersi teferruat

canım yaa çok çok geçmiş olsun...sorunlu olmuş epeyce,çok yıpranmışsın ama çok şükür sağsalim kavuşmuşsunuz...Allah analı babalı büyütsün inşallah maşallahh ikiniz de çok tatlısınız

kayınvalidene de Allah akıl fikir versin..karışmasalar olmaz...hiç umursama takma canım sen sadece bebeğini düşün çok etkilenirsin sütün etkilenir..o yüzden aman boşver...çok zor biliyorum ama mecbursun...

Allah yardımcınız olsun...

okurken ben de heyecanlandım çok...bu hafta ben de sezeryana giricem şimdiye kadar korkum yoktu ama şimdi heyecan ve stres var biraz...sorunsuz hallolur inşallah...

canim benim sen uzuldun ben uzuldum.burada zor bir dogum olmus ama rabbim kurtarmis ikinizi sukurler olsun.sut sorunu bende de var ahhh bitanem simdilik sari sivi geliyor sadece baska bisey yok :-( aksam dus alicam sicak :-(

canım çok geçmiş olsun...
nasıl kovmadın sen kvni şimdiye kadar...

benim soru arada kaynadı sanırım
SAT ı ile ultrasonu farklı olan var mı aranızda? doğum tarihi SAT a göre mi ultrasona göre mi beklenmeli? başından beri SAT ım 15 gün önde, işin garibi bebeğin gelişimi de SAT a uygun gidiyor

usg önden gidiyor bizdede ama canım sata göre hesaplanıyoo önemli olan sat

tşkler kızlar...biraz iyyimm günde 4 minosete kadar içebilirsin dedi dr...ağrılar normalmiş..hayatımsınn çook tatlısınız bebeğinle..zor olmş ama atlattın çok şükür..Allah sağlıklı uzun ömürler wersin..benmde sorunum gazzz....5 gün oldu hala karnım hamile gibi...

kiloda weremedm sadece doğumda 5 kilo gitti...ağlama krizi bile gelio arada...lohusa bunalımı

bebişimde sarılık çıktı bgn komtrole gittik 2 kız hemşire bebeğimi bi odaya aldı yarım saat bağırttıı ben ağladm ağladm yeter diyorum kapıya wuruyorum açmıolar...aşşağıdan başka hemşire çağırttırıp açtırttık alamıosanız bırakın dedm ya bayılcak bebeğimm.. ( çook üüsüldmm sizin aklınzıda olsun bebeğin damar yolu bulunmuo topuktan alınması gerekiomş ..bu kızlar bilmiofu heralde..gittim başka hastanede yaptırdım çok şükür geçiomş sarılık...bizdden bgnlük bukadar....bebişimnde arkadaşlarına slmı war...

Canım gözün Aydın,biraz sıkıntılı olmuş doğumun ama Masal kız değer valla buna.maşşallah ne kadar güzelsiniz kızın ve sen.Allah sağlık ve mutlulukla büyütmeyi nasip etsin.kayınvalide sorununa gelince,kv'si olan herkes aynı yollardan geçecek,illa bir karışan eden olacak be canım.beni de o güzel günler bekliyor,biliyorum ben başıma geleceği,senden fazlası olur eksiği olmaz.ne kadar sakin kalabilirim bilmiyorum,keşke ağız tadıyla olsa herşey ama o kadar çok bilmiş çıkıyor ki ortaya,hepsiyle nasıl başedicez bilmiyorum.yinede inşallah düzelir temennisi dışında bişey gelmiyor elimden,çünkü bende bilmiyorum ne yapacağımı.sağlıkla büyüt yavrunu

bende ultrason geride.. ultrasona göre 36. hafta ama bebeğin boyu ve kilosu 38. hafta olması gereken
ve bugüne kadar kontrollerde hep böyle 2 hafta daha büyük bebek...sadece ilk ultrasonlarda küçüktü. oyüzden SATı 24 Kasım diye girmişti doktor ama aslında 10 Kasım

korkum yanlış şeyi baz alıp gereğinden fazla beklemiş olmak

canim benim sen uzuldun ben uzuldum.burada zor bir dogum olmus ama rabbim kurtarmis ikinizi sukurler olsun.sut sorunu bende de var ahhh bitanem simdilik sari sivi geliyor sadece baska bisey yok :-( aksam dus alicam sicak :-(

canım çok geçmiş olsun...
nasıl kovmadın sen kvni şimdiye kadar...

bende tam 5 kilo verdim canım. çok şişim inş. eski kilomuza döneriz. bebeğimde çok ii emmediğinden nasıl olcaka bilemiyorum

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Sıkıntılarıma değecek harika bir kızım var acım olmasına rağmen kucagıma alıp emzirmeye calıstıgımda agladıkca kv gelip kucagımdan aldı mama verdıtti. eşim süt ver kv mama ver diip durdu ama kv dediği oldu. Başıma geleceği biliyordum ama dogurmadan önce burdada yazmıstım kv mama verir ilk andan die.. eşim geçen gün gitmiş şu cocuga mama verip durma annesi durcak onun yanında sen gidersin durursun bişeye karısma demiş. az once gorumcemler ve kv bıze geldi resmen kavga cıktı.. kv bebek gibi ağlama modundaa yok beni istememişiniz falan dedim istememe söz konusu yok kocan öyle dedi dio. ben dedim gaz için hastaneye yattım gazımı cıkartmam gerekırken sen varsın dıe sıktım kendımı utandıgım ıcın ben esımın yanında bıle bıkere gaz cıkarms degıleye dedim. bide sen mama diosun kocam meme dio aranızda kaldım dedim. eşimde annesine cok kızıyor bu yzuden zaten bebek bakmayıda bılmıyor dıo bide herseye karısıo dio.. eşim basladı bagırmaya ben sana guzel dılle soyledım yok gelme bıze dur hemen kalk demedim dio. hayır oyle dedın dıo. birlik olmus kızlarıyla eşimemi inanayım onlaramı sapıttım.. kv dio bana güzelce dein anne şöyle yapma şunu yap değin yaparım dio. dedim ben sana o akşamı her agladıgında nıe mama verıoruz anlamadı mdedim de hemen agladın dedim. canıma tak etti agzıma ne geldiğse dedim yaa valla offfffff... eee alındım dio, eee alınıosun hemde bana soyleyın alınmam dıosun.

yok ben bu yaşadıgım yerde en şanslı gelinlerin içindeymısım herseyı rahat soyluomusum. herseyı yapıyolarmış.. hepsine yazıklar olsun.. lohusa bı kadına bu tartısma yapılırmı kızlar. bu ne düşüncesızlık sütü gidermi die düşünen yok. zaten o nun yüzünden mememe alışamadı kızım. çok zorlanıyorum ve gercekten memede agzını kocaman acıo ve aranır gıbı agzı bıraz emse sütüm gelecek ama yok biberon ucu gibi olmadıgından almıo.. rabbim hayırlısıyla bebeğime mememi nasip etsin. kendimi anne hissedemiyorum süt gelirken sagıp biberonla vermek çok zoruma gidio ( eşim dio artık hepsi benim için bitti dedim oyle deme senin için hep ugrastılar bundan sonra ugrasmasınlar dedi. takılan takıları aldı fırlattı yere alın takılarını gıdın die. ama kalkmadılar oturdular. benim annem nasıl aglıo kadın hıckırarrak onlardan özür dilio. onların ıcınde ona bagırdım sen ne aglıosun ya sen naptın die. ben arada kalmısım kötü duruma düşmüşüm. dedim ben nedüşcem biri süt biri mama dio ben onların arasında kaldım benlik bişey yok burda dedim. hiçte umrumda değil yaa annemi aglattılar ya oytüzden bundan sonra benim için bittiler. sahte gülerim yüzlerine şu dakıkadan itibaren.

Ne olur siz siz olun dogurmayanlar birgün ağlasın bebek hiç bişey olmaz ama ne olur biberonla beslemeyin.

HERA cım o kaskafalının kolayına geliyor kaşıkla verir mi.. annemse kaşıkla vermeye çalışıo kadın yeterki ona alısmasın die. geçen anneme bagırdım ne ugrasıosun boyle alıstı alısacagı kadar kasıkla tatmin olmuo görmuomusun die aglamaya basladım..

Kızlar kv. çok zor yaaa başamı gelecekleri biliyordum ve aynılarını yaşadım.. şimdi yanımda annem var. eşimde anneme dio anne sen kal 1 ay annem bişey anlamıo güzelde soylesek aglıo alınıo dio... gülermisiniz ağplarmısınız ben cok bunaldım gerçekten lohusa depresyonuna girdim. zaten dogru düzgün daha dogrualamadım.. uykudayken meme başı takıp mememi veriyorum öyle alıyorsa alıo öbür türlü kavga edio ((

Son düzenleme:
canım yaaa korkuttun şimdi beni.... ozaman benim doğum 31 Ağustos değil, 15 Ağustos
geç döllenme de olsa SAT yani esas olan öyle mi?

şimdi seninki en başta geriden gelip önmei geçti benmi yanlış anladım ölçümlerde önemli olan ilk haftalar diye biliyorum canım bence sen drunla bu konuyu konuşmalısın

Hayatimsin cok gecmis olsun,
Gule gule buyut bebgini,
Canim bir arkadasim yasamisti senin sorununu
Annesi memnin yanindan siringayla sut akitiyordu bebgin agzina
Bol sut gelince memeye gecti yavas yavas
Ay misafir geldi bilmem anlatabildim mi??

Cnm oncelikle bebisn hayrli olsun zor olmus ama kvusmusn yavruna darisi bze olsun cokta guzel bi kiz masallah..o kv ye gelince bogazlaya geldi herseye o guzel burunlarini sokmaya bayiliyolar...lohusa bi kadina bu yapilirmi ya mubarek gun allah buyuk tatlim

Canım ya öncelikle gözün Aydın meleğine kavuşmuşsun doğum hikayeni okurken ağladım tutamadım kendimi Or bir doğum zor bir lohusalık geçiriosun Allah yardımcın olsun insan bu dönemde zaten yeterince hassas bide bu sıkıntılar iyice yıpratıyor biZim sana söyleyebileceğimiz takma bebeğini düşün üzülme den öte olabilse keşke bizleride bekliyor bu günler Allah hepimizin yardımcısı olsun günahsız yaerulsrımızın hattrına huzur sağlık nasip etsin bu arada anne kız çok güzelsiniz Rabbim daim kılsın nazarlardan kem gözlerden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…