2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba çiçeği burnunda aneeler. sonuunda kızımı kucağıma aldım. benim doğumum bayaa zor oldu ama sonunda minik kızım da ben de iyiyiz çok şükür. inşallah gün sayan arkadaşlarda biran önce kavuşurlar minnaklarına muhteşem bi duyggu. rabbim sağlıklı anne ve bebişler nasip etsin hepimize hamile olanlarımızı dakolayca kurtarıversin inş. amin..

saol tatlım zorlu bi dogumdan sonra aldım çok şükürr.. ağırlıgımı koysam beni takan olmadıki ama annecim mama yemeden olmaz aç karnı dedi ve bi baktım mama veriliyor. şimdi evden kovuldu buyüzden benim mememde ağlıyor die kızımı kucagımdan çekip alıyordu hemen mama yapıyordu eşimde çok sinirlendi bayramın 2. günü gelmemişşti bize eşimde gidip demiş. hayatımsının sadece annesi kalcak aksamları her zaman mama veriyosun gelirsin görürsün gidersin demiş die kıyamet kopmuş bana net konusmamıstı eşim bugün evime geldi bi hırcımla kavga edildi lohusayım ya lanet olsun sütü kacarmı die düşünen yok. ALLAHlardından bulsunlar.. dediğin gibi su şişesi yanımda tahin helvası yanımda çok sık süt yapan çaydanda içiyorum canım bide kızım ağız tadıyla beni emmek istese ..ben sağıp biberonla vermek yerine emsin istıyorum cok canım acıyor buduruma... inşallahh inşallahhh amin

kızlar kocaman bir maşallahta biz istiyoruz allah herpimşzn meleğini nazarlardan korusun inşallah.. Buda benim süt lokumummmm...Eki Görüntüle 773934

redcimm iyi olmanıza sevindim..geçmiş olsun bizde seni özledik....

canımmm dualarımız sizinle....en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde dönmeniz dileğiyle....

kizimla hastaneyiz cok sukur iyiyiz darisi tüm bekleyrnlerin basina meleğim uysnacak diye uyuyamiyorum bilee

bütün bebeklere ve ailelerine maşallahhh diyelim...... Daha yarısını alıntı yapabildim devam etseydım sayfalarca sürerdi devamınada bakıcam arkadaşlar... Alıntı yaptığım doğum yapan arkadaşlarımmm hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün.....

duruselcim çokkk geçmiş olsun tez zamanda yavrun iyileşsin.. ne sıkıntılar yaşıyoruz ya herkesin farklı bisıkıntısı oluyor.. İnsanın gözü gerçekten söz konusu yavrusu olunca hiç bi acısını hissetmiyor. inşallah yakın zamanda güzel haberlerinle dönersin..

Amin Saol canım dosya yükleye kadar yapıyorum uploadı yapmamıştım.... demek ondan olmuyor deneycem teşekkür ederim....

Canım hayırlı olsun gözün aydın Allah analı babalı büyütsün.....

Merhaba kuzularım ben geldim
Hayatımsın canım zor bi doğum atlatmışsın okudum şükür ki bebişin sağlıklı maşallah ikiniz de çok güzelsiniz Kayınvalidenle yaşadığınız sıkıntılara çok üzüldüm Benimki de biberon almadın mı diyip duruyor. İnşallah hastanede senin gibi sorun yaşamam en güzel günümde gerilmek istemem of çok zor gerçekten

Oh oh maşallah ne çok doğuran olmuş bütün doğum yapan arkadaşlarım gözünüzaydın yavrularınızla inşallah sıkıntısız bir lohusalık geçirirsiniz Hepiniz için minik meleklerinize bakma gücü, sabır, sağlık ve bol bol süt diliyorum kossskocaman da öpüyorum kucaklıyorum canlarım benim

evet canım ama cok şükürr.. teşekkür ederiz teyzesi o sıkıntılar inan çok zorrr sanırım yaşamayan yoktur. sizler yaşamayanlar arasında olursunuz inş. canm.. bak bazı arkadaşların tavsiyesi oldu şırınga al koy yanına biberondan bin kat iidir en azından çok gelecek die beklemez bebeğin meme gibi az az sıkarsınız agzına. ben bunu denicem umarım işe yararda biberondan soğur

şimdi anladım canım o zaman sen haklısın endişelenmekte 40 haftası dolunca gerçekte 42 haftalık olucak 17 ağustosa kadar gelmezse biraz daha beklersin son gün 31 ağustos olur tam 42 haftaya denk gelir ki inş o kadar beklemesszin en azından sat ne olduğunu bulmuşsun buda ii bi kazanım bence allah hepimizi sağ salim kurtarsın v meleklerimize kavuştursun

İnşallah sorun çıkmadan emziririm canım ya sağlıkla bir kucağıma alayım :) Ahh ah gelsin kuzum artık

Ben artk eylulumu kucqgima almak.istiyorm...gunebakan dilemma bebekkafa seyyah funda bikqc kisi daha var heralde dogum bkleyen...bzde istiyoruzzzzzzz gun sayiyorm ayin 16sna.ama sezeryandanda korkmaya bsladim bu gaz olayi cok kotu galiba..allah yardmcmz olsn kizlar

Senin yine tarih belli 16sına şuda ne kalmış kiii Ben de kucağıma almak istiyorum kuşumu artıkkkkk

Dün gece eşimle balığa gittik yoldayken diyor ki ya şimdi balık tutarken sancın tutarsa doğurmaya kalkarsan nolcak Dedim çok heyecanlı bir doğum hikayem olur valla fena olmaz ama malesef ki ne sancı ne bişey olmadı

3 gundur ayaklarim ellerim heryerim cok sisiyor kendimi ucmaya hazir balon gibi hissediyorum sata gore 39cu haftamdayim ama dr gore 38ci haftamdayim...artik dogurmak istiyorum demek istesemde belirti yok daha ins agustosu ayi bitmeden saglikla dogar yavrum.

Canım maşallah kızlarında sende çok güzelsiniz.minik kızın ablasına çok benziyor.Sağlıkla,mutlulukla ve hayırlısıyla büyüt kızlarını.Allah acılarını yaşatmasın kimseye evlatlarının.

Herkese iyi geceler

Hayatımsın, bebişini tebrik ederim sabrını ise ayrıca tebrik ederim. Ben olsam o kv yi daha hastanedeyken benzetirdim. Büyük konuşuyor deme dün akşam görümcemi hallettim onunla da kv ye mesajımı ilettim.

Melek'çim,öz hakiki Ağustos analarından beni nasıl unutursun doğurmayı bekleyenler arasında?hatta ben artık abartıp eylül ayına kalmayalım diye dua etmeye başladım bile.hiç gelesi belirtisi yok.nst'de sancılar daha 50'yi bile görmedi ve o kadar simetrik ki!!!!!! Karnımda hala 1 cm inmedi bence.yoksa midem hala sırt üstü yatınca ağrıyor olmazdı.doğum yapan arkadaşların doğumdan sonra yaşadıklarını okuyuncada karnımda kalması daha hayırlıymış gibi gelmeye başladı.inşallah kızlar hepimizin ne sıkıntısı varsa hepsi geçer,can-ı gönülden dualarımdasınız.

Selam kızlar ben de normal doğumu bekliyorum her gün 5 km yürüyüş yapıyorum doğum kolay olmazsa isyan edeceğim zaten çatlak olmasın diye bir sürü krem yağ denedim bir işe yaramadı ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…