- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #48.121
bebeğinin iri olduğunu söylemiş drun kaç kilogram şuan tahmini 4000 gr aşacağı ön görülen bebeklere sezaryen öneriorlar bide tüp bebek olunca riske atmak istemiyordur benim bebeğimde 29 temmuzda 3500 civarınd
aydı ve 25 gün vardı tahmini drum 4000 kilo olma ihtimali üzerine banada sezaryen olabilir demişti ama geçen hafta hiç kilo almadığını söyledi o yüzden beklioruz bakalım allah yardımcımız olsun sağ salim kavuşuruz meleklerimize
güzellll annelerr tatlı bebişler dünyaya gelioo muhabbetler bebek muhabbetine dönmüş...
benim bebişimm 4 günlük oldu çoook tatlı doyamıyorum ona...ama ben fenayımmm
sezeryan kesiğimm acıooo yanıoo oturamıyorum kalkamıyorum karnım hala 5 aylık hamile gibi gazlıyımm çıkmıoo(
bebeğimi emzirirkenn taşımak sorun oluo dikişlerm acıo nası emzirceğimi şaşırdımm
sırtm belim ağrıo bacaklarım hala şiş...
korkutucu oldu ama ciddenn naapmalyımm rezene aldm gaz gidericiymş işe yarar dediler...dikiş yeri ağrısı normalmi
Bu nazar ne kötü şeymiş
Odanın ortasındaki sehpa katlarken kırıldı , dolu pilav tenceresi tam ters devrildi kulpu kırıldı , elekt süpürgesinin motoru yandı , dolapların kulpu gitti, haslanmak icin koyulan yumurta bomba gibi patladı duvarları yumurta sarısı yaptı
Bakalım basımıza daha neler gelecek
Allah beterinden saklasın
a aaa inanmıyorum cidden neler olmuş öylee
nazara ben de çok inanırım..Allah korusun hepimizi kötü gözlerden...
bu arada bişey sorucam size,bu sabah 5 te uyandım wc ye gitmek için günlük pedimde çok ufak iki nokta gibi yani ufacık leke şeklinde bişey vardı koyu renk,,koyu kahve siyah gibi..ne olduğunu anlamadım...pedi değiştirdim tekrar gelecek mi diye baktım az önce kalktığımızda yine vardı ufacık..eşime de söyledim...dr.u arıycaz ama ne olabilir bu?? nişan böyle bişey değil anladığım kadarıyla..o daha kanımsı akıntı gibi oluyor galiba? bu nedir ki,yaklaştığını gösteren bişey olduğu kesin de...
dr.umuz yarın dönüyor tatilden..of keşke 15 ini görebilsek doğum için ama bu gidişle zor sanırım
herkese günaydınnn
yine sancısız ağrısız geçen bir gece ve benim minnoştan tık yok.. acaba ben mi acele ediyorum diyorum elbet geleceği gün bellidir sanırım benim endişem bişey olursa diye.. Rabbim yardımcımız olsun..
güzellll annelerr tatlı bebişler dünyaya gelioo muhabbetler bebek muhabbetine dönmüş...
benim bebişimm 4 günlük oldu çoook tatlı doyamıyorum ona...ama ben fenayımmm
sezeryan kesiğimm acıooo yanıoo oturamıyorum kalkamıyorum karnım hala 5 aylık hamile gibi gazlıyımm çıkmıoo(
bebeğimi emzirirkenn taşımak sorun oluo dikişlerm acıo nası emzirceğimi şaşırdımm
sırtm belim ağrıo bacaklarım hala şiş...
korkutucu oldu ama ciddenn naapmalyımm rezene aldm gaz gidericiymş işe yarar dediler...dikiş yeri ağrısı normalmi
NTS bebegin kalp atis grafiinin cekildigi alet, ayni zamanda seninde kasilmalarinin siddetini olcerek sanci takibi yapiyor.
Normal dogum yapabilmen icin sancilarinin baslamasi geek :s acaba baska birsey soruyorsunda ben mi yanlis anladim??
Birde eger dogum yapacagin hastahanede cocuk unitesi veya doktoru yoksa tedbiren baska hastahanede yapmak daha iyi tabii, merakimi mazur gor ama, anlamadigin konulari doktoruna neden sormadin muayenen sirasinda?
günaydınlar bana geceden beridir vuruyor sancılar bebek toplanıp duruyor karnımda onun haricinde başka belirti yok acaba doğuruyor muyum
kaç gündür nete filan giremiyorum kızlar
ama aklım hep burda, hayırlısıyla doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum darısı başımıza
ama bu gidişle benim doğumum ne kadar geç olursa benim için o kadar iyi olacak sanki
eşimin ailesin bitmek bilmez sorunları nedeniyle bu seneki bayramımız malesef berbat geçti
bizim oğluştan önce evimize kayınvalidemin küçük oğluşu geliyor
ve sanırım bir kaç kalacak
kızlar ne yapacağımı şaşırdım 18 yaşında koskoca delikanlı
oku desen, okumaz çalış desen çalışmaz sorumsuzun, serserin biri
kayınvalıdemler doğum yapan görümcemin yanında onlar gider gitmez bizimki hemen işyerinden ayrılmış
serseriliğe devam yani
buda benim eşimin kulağına gelince bana sormayı aklına bile getirmeden kardeşini arayıp hemen biletini alıp buraya geliyorsun demiş
bizimkinden biraz çekinen kardeşi de tamam haftaya geliyorum demiş
eşim bir kaç ay kalsın olmazsa burda bir işe başlar diyor
kızlar sinirimden çatlıcam ben şu halimle 4 yaşındaki kızımla zor başediyorum
şurda doğuma ne kaldıki ben nasıl dayanıcam bu kadar işe güce
yahu kayınvalidem de eşimi arıyo naptın konuştunmu kardeşinle diye
senin eşinde hamile son zamanları sıkıntı olur boşver çağırma demiyor
anlıcanız bu bayram bana zehir oldu
ALLAH sonumuzu hayır etsin...
Kızlar umarım hepinizin bayramı güzel geçmiştir. Ben artık çok ağırlaştım heryerim ağrıo öle aşırı kilo almadım ama son zamanda karnım çok büyüdü hiç bir şeyim olmaz oldu dün gittim elbise aldım doğurur ayak :)) kasılmalarım yalancı sancılarım oluo özellikle akşamları ama gerçek sancıların başlamaya niyeti yok sanırım internetten doğumu doğal yollarla tetiklemek hakkında yazılar okuyorum kafayı bozdum iyice :))40 haftayı geçer de sezeryan olurum die korkuyorum Allah herşeyin hayırlısını versin tabi sağlıkla sıhhatle olması önemli ama ben ameliyattan daha çok korkuyorum hurma ve almamas doğumu tetikliyormuş doğumu başlatan hormon oksitosin mevcutmuş bazı okuduğum makalelerde daha sık takip ile 42 hafta ya kadar beklenmesi tavsiye ediliyor zamanında bie doğum 38 ile 42 hafta arası oluyormuş topikteki bomboş ayrıca bayramda doğuran falan yok heralde :))
bende snein gibiyim sürekli doğumu tetikleyen neler var diye makale okuyorum... günü geçerde sezeryan olurum endşeside var hayırlısı bakalım..
Kızlar umarım hepinizin bayramı güzel geçmiştir. Ben artık çok ağırlaştım heryerim ağrıo öle aşırı kilo almadım ama son zamanda karnım çok büyüdü hiç bir şeyim olmaz oldu dün gittim elbise aldım doğurur ayak :)) kasılmalarım yalancı sancılarım oluo özellikle akşamları ama gerçek sancıların başlamaya niyeti yok sanırım internetten doğumu doğal yollarla tetiklemek hakkında yazılar okuyorum kafayı bozdum iyice :))40 haftayı geçer de sezeryan olurum die korkuyorum Allah herşeyin hayırlısını versin tabi sağlıkla sıhhatle olması önemli ama ben ameliyattan daha çok korkuyorum hurma ve almamas doğumu tetikliyormuş doğumu başlatan hormon oksitosin mevcutmuş bazı okuduğum makalelerde daha sık takip ile 42 hafta ya kadar beklenmesi tavsiye ediliyor zamanında bie doğum 38 ile 42 hafta arası oluyormuş topikteki bomboş ayrıca bayramda doğuran falan yok heralde :))
alın bendende o kadar, cinsel ilişki falan diyo makaler ama ben eşimi ikna edemiyorum, bişey olcak diye korkuyorum diyo :) sadece hurma aldı ve ahududunun kendisini (ahududu yaprağı çayı yazıyor bi kaç yerde),,,,,
bu gece değil önceki gece sancılarım 3- 5 dk bir oldu ve gece 1 den 4 e kadar sürdü, az daha şiddetlensin diye bekledim hastaneye gitmedim, sonra uyumuşum.... sabah geçmişti. hastaneye gidersen sunu sancı verirlerse, doğuramazsam falan diye endişeliyim bende....
bayramdaki her tanıdık eşin dostunda doğmadımı bebek, doğurmadın mı daha vs. söylemleri de cabası....
alın bendende o kadar, cinsel ilişki falan diyo makaler ama ben eşimi ikna edemiyorum, bişey olcak diye korkuyorum diyo :) sadece hurma aldı ve ahududunun kendisini (ahududu yaprağı çayı yazıyor bi kaç yerde),,,,,
bu gece değil önceki gece sancılarım 3- 5 dk bir oldu ve gece 1 den 4 e kadar sürdü, az daha şiddetlensin diye bekledim hastaneye gitmedim, sonra uyumuşum.... sabah geçmişti. hastaneye gidersen sunu sancı verirlerse, doğuramazsam falan diye endişeliyim bende....
bayramdaki her tanıdık eşin dostunda doğmadımı bebek, doğurmadın mı daha vs. söylemleri de cabası....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?