- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #49.061
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Sütün gelmiştir inşallah.
Çok teşekkür ederim benimle ilgili güzel sözlerin ve temennilerin için,bende hepiniz için aynen böyle düşünüyorum.öncelikle yaş konusunda kartlığı :)))) kimseye bırakmam.profilinde yaşın yazmıyor ama ben tammmm 33 yaşındayım ve kısmet olursa ilk çocuğumu doğurucam.inşallah 2.'de olsun çok isterim hiç gözüm şimdiden almasada.hayatta yalnız olsun istemiyorum ve ben kardeşimle ablama(ablama biraz:)))) ölürüm mesela,çok kıymetliler benim için.gerçi elimi çabuk tutmam lazım 2. çocuk için.bilinçli bir seçim değildi ama 33 yaşında ve bu sıcakta doğurmam.tamamen mucize!!!! vardır Rabbimin bildiği bir hayır ne diyelim.Allah hepimize sabır versinde hepsi bitip geçecek,tek derdimiz bu olsun.gerçekten Yalova ilindende sevgiler,burda yaşıyorum çünkü.benim uyku kaçıp siteye girmişim sen çıkmışsın.Herkese ve sanada iyi uykular.nöbeti ben devraldım!!!!
Merhaba kizlar dun sabah 8 de yaren dila mi normal dogumla kucagima aldim.cennet kokulum cok tatli darisi sizlerin basina...bu arada dogum yapan anneleri tebrik ediyorum...gecmise bakamadim daha eve gecince ins.hepinizi optukkkk
Merhaba kizlar dun sabah 8 de yaren dila mi normal dogumla kucagima aldim.cennet kokulum cok tatli darisi sizlerin basina...bu arada dogum yapan anneleri tebrik ediyorum...gecmise bakamadim daha eve gecince ins.hepinizi optukkkk
canım nasıl oldun doğum yaptın mı merak ettim.
Güzel anneler slmlarrr.. Doğum yapanlar olmuş tebrik ediyorumm:))
Bu gece resmen kabuslar gördüm, yarısını da unuttum. Savaşa hazırlanıyomuluz, beni kovalayanlar taş atanlarresmen koca göbeğimle koşuyorum rüyamda.. Birisi koltukla beni duvara sıkıştırıyo bebek ezilsin diye:S çok kötü çok hiç iyi uyuyamadım, her uyandığımda karnım taş gbi ve ağrı vardı.. Gel artık Saremm
İyi geceler canlarim. Hastane yatagimdan bildiriyorum :)) OGLumu ; canimin icini bu aksam ustu 6 civarinda spinal sezeryan ile dunyaya getirdim.. Cok guzel bir bebegim oldu.bakmaya doyamiyorum. Ben de iyiiym biraz agrim disinda. Ayrintilar sonra artik :)) hepinizi cok opuyorummm.
Her iddiaya varım ben buradaki herkesi doğurtmadan doğuramıycam.topiğin açılışı medvecezirden kapanışıda Yalova'dan olacak.bu kadar iddialıyım yani kızlar.tabi bunun böyle olmasını istediğim için demiyorum.ne sancı,ne yumuşama,ne açıklık,ne sancı,be bel ağrısı,ne yüzümde değişiklik....... Yok ki yok bişey.üzülmeyin kaderdaşlarım sizi sona bırakmam ben,bu fedakarlığı ben yaparım sizin için....doğurunca herşey çok çok mu güzel olacak?yine farklı sıkıntılarla uğraşıcaz ama galiba doğuranları görünce gaza geliyoruz,havalar sıcak ve sıkıldık galiba biraz.hareketlerimiz ağırlaştı,ne şekilde doğuracağımızı bilmediğimiz için ne yaşayacağımızı bilmiyoruz ve korkuyoruz.Allah sabır versin kızlar hepimize.bu bebekler hep içimizde kalacak değil ya!!!!!!! Ama ne zaman?????????????
Allah hepimizin kucağına sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin inşallah! Bende de hiç bir belirti yok ne göbek inmesi, ne sancı, ne ağrı, ne nişan ama hayırlısı diyorum demek ki daha zamanı var...Rabbim doğru zmanı bilir ve hepimize yardımcı olur İnşAllah...
kızlaaarrr selammm!!! 40+5 de ayın 14.08.2013 günü 05:40 da kızımı kollarıma aldım...darısı tüm bekleyenlerin başına! doğum hikayemi ayrıyaten yazıcam inş. s
sancın gelmezse suni sancı veririz, olmadı sezaryen deyip beni son hafta başka doktotora sallayan tüm doktorlara inat, sancılarım çok güzel geldi, hiç suni sancı almadım tamamen kendi sancımla ve 6 saatte herşey olup bitti....darısı tüm bekleyenlerin başına... ayrıntılar daha sonra:)
Kızlar oğluşumla beraber geldik :)) 15 ağustos 14:50 de 3500 kg 50 cm boy ve 34 cm Minnak kafasıyla normal doğumla dünyaya geldi oğluşum sıkıntılı ve zor bi doğumdu ama herşeye değer onun mis kokusu vakit bulduğumda doğum hikayemi yazacağım kimler doğurdu daha bilmiyorum bebekkafa ve angys doğuracaktı bildiğim öpüyorum hepinizi
kızlaaarrr selammm!!! 40+5 de ayın 14.08.2013 günü 05:40 da kızımı kollarıma aldım...darısı tüm bekleyenlerin başına! doğum hikayemi ayrıyaten yazıcam inş. s
sancın gelmezse suni sancı veririz, olmadı sezaryen deyip beni son hafta başka doktotora sallayan tüm doktorlara inat, sancılarım çok güzel geldi, hiç suni sancı almadım tamamen kendi sancımla ve 6 saatte herşey olup bitti....darısı tüm bekleyenlerin başına... ayrıntılar daha sonra:)
Kızlar oğluşumla beraber geldik :)) 15 ağustos 14:50 de 3500 kg 50 cm boy ve 34 cm Minnak kafasıyla normal doğumla dünyaya geldi oğluşum sıkıntılı ve zor bi doğumdu ama herşeye değer onun mis kokusu vakit bulduğumda doğum hikayemi yazacağım kimler doğurdu daha bilmiyorum bebekkafa ve angys doğuracaktı bildiğim öpüyorum hepinizi
Bu arada bugün gerildim biraz
Takvimim ve sürem doldu
Doktor 1 hafta daha bekleyelim dedi
Nst de sıfır sancı
Sıfır açıklık
Bebekte yukarıda
Kanala doğru bile harekete geçmememiş benim kuzu daha
Allah'tan herşeyi yerinde
Plesanta bebeğin durmu falan iyi çok şükür
Bol yürü dedi
Artık günde 2 saat falan yürürüm herhalde bir an önce sağlıkla doğsun istiyorum artık
Bugün alttan muayene etti doktor tekrara
İlk kez çok acıttı
Elinin yumruk yapıp itti resmen
Rahmin çok kaslı ve sıkı dedi
Bi de minyonsun normal zor doğurursun dedi
Ya anlamıyorum o kadar kısa değilim ki benden daha kısa bir sürü insan normal doğum yaptı
Ben de sonuna kadar bekleyeceğimi ve doğal doğum istediğimi söyledim
Olayın sezeryanA dönmesinden çok korkuyorum
*Kızım 20 günlük oldu. Sarılıkla mücadelemiz sürüyor. 7 günlükken 1 gece foto terapi alıp düşmüştü değerleri ama sonra yine yükseldi. Doktor 20dünü geçtiği için bi sürü tahlil istedi, karaciğer fonksiyon testi,idrar tahlili, hemogram vs.. Çok şükür hiç bişey çıkmadı. Kendi kendine geçmesini beklicez, bol bol emzir dedi...
*Sağlık ocağından d-vit vermilşerdi. 15 günlük olunca başladık. Günde 3 damla. Çay kaşığı ile verirsen 4 damla ver dedi hemşire.
*Dikişlerim 3 gün önce tamamen alındı. 35 tane olunca 2 seferde aldılar 3 gün arayla. Ağrılarım hala devam ediyor ama azaldı baya...
*Rahmim alındığı için kanamam olmuyor, çok güzel bi duygu.. :)
*Sütüm çok bol maşallah. İçtiğim tek şey bol bol su.... Çok nadiren de meyve suyu...
Bizden şimdilik bu kadar... 40 ı çıksın foto da koyacağım... Hepinize kolay gelsin....
kızlar uzun süreden sonra karşınıza 2 kız annesi olarak geldimm..
kısaca doğum hikayemi anlatıyım.39+2 oldum ve hala bende tık yoktu o gün doktora gittim alttan muayene vs derken geri geldim sancı mancı yok..1 cm açıklık var dedi belki bu gece gelirsin belki bayramdan sonra dedi ve yürüyüş yap dedi akşam 5 gibi annemle kaynvalideme doğru yürüyelim dedik tam evden çıkarken kasıklarımda bi ağrı dedim ishal oluyorum galiba bide alttan muayene acıttı falan diye düşünüyorum.yollar ilerledikçe ağrılar çoğalıyor anneme şaka yapıyorum ayy sancımmm falan diye gözleri patlıyo ..neyse kayınvalideme çıktık eve girdim aman allahım belimden giriyor karnımdan çıkıyo sancılar wcye gittim ishalim ve birazcık kannn eyvah dedim galiba geliyoo bebiş..
dışarı çıktım ama oturamıyorum ilk çocuktan biliyorum 10 dk kada bi gelir sonra düşer saate bakıyorum ama 2 dk kada bir hatta biter bitmez yeniden başlıyo allahım noluyo hastaneye nasıl yetişcem ...
hemen doktoru aradım harika çok güzel demeye başladı 1 saate kadar hastaneye gel ben anestezi uzmanına haber veriyorum dedi... eşimi aradım hemen gel diye ..
gelir gelmez çıktık ama o gelene kadar akla karayı seçtim evde doğurcam sandımmm.. hemen arabaya bindik eve uğrayıp valizlleri aldık komşular geldiler yanıma dualarla uğradılar beni.. hastaneye girince derinn bi ohhhh çektiiimmm..emin ellerdeyim diyee elbise verdiler giydim yatağa oturdum suyum geldi ama nasıl akıyo o arada doktorum geldi muayene etti 4 cm hemen epidurali yapalım dedi epidural takıldı 10 dk sanraaa oohhhh böyle bi rahatlık yokkk...doktorum tekrar muayene etti aaa 8 cm olmuşşş tekrar muayene 9 cmmm hemen yan odaya geçiyoruz dedi yan odada normal oda gibi ameliyathane değil personel az çok rahattıı
ıkın bakalım geliyor bebiş dedi 1 2 3 4. ıkınmada geldi bebişim o anı babamızda gördü video çekti son anda geldi bebk çıkınca ıkınmamı falan görmedi üzerim örtülüydü..çıktıktan sonraki anları gördü şaşkın ve gözleri dolu doluydu...
bebişi temizleyip giydirdiler o arada dr dikişlerimi atıyor konuşuyoruz muhabbet ediyoruzzz sonra bebişimi verdiler kucağıma öhh miissss gibi kokuyoooduuu.dr aldı dışarda bekleyen eşime verdi bebeği ve odaya götürdüler eşim hemen anneme vermişşş...
sonra benim pijamalarımı giydirip odaya götürdüler uyuşuğum yaa yüzüm gülüyo acım yokkk hemen bebeğimi emzirdim.amaaa zaman geçtikçe epidural yan etkilerini gçstermeye başladı kustum başım döndü tuvalete çıkamadım falan ...ama o sancıdan iyidir...ağrılı bir geceden sonra ertesi gün gibi taburcu olduk evimize geldikkk...dikişlerden oturamadım halada tam geçmediiii...
veee göğüs uçlarım yara olduuu ne yapsam etki etmedi uyanacak bebeğim emecek diye aklımm çıkıyodu şuan biraz daha iyi ama hala yara emerken tam alamadığı için hala iyileşmedi.. annem hafta kaldı gitti yanlızım ...hep ağlama modundaydım ilk günler sanırım lohusa psikolojisi...
işte böyle kızlarrrr çok şükür kıızm sağlıklı olsunda göğüs ağrısı ve dikişlere razıyımmm hepinizin gözü aydın takip edemiyorum malum çocuk zor biri uyuyo diğeriyle ilgileniyorum ara ara girerim öpüyorum hepinizi....
Yarin sabah 8 de hastanedeyim..sabah yazmaya firsatim olmz belki..ilk keseyi gordugm gun agustos anneleriyle tanistim..kanamalrim oldu hamileligmle ilgilu zorluklr..hamileligimle ilgili cvremden naz yaptgm soylendi psikokojimi bozan insanlar oldu..bn dertlerimi sznle paylastim bnm hep ynmda oldunuz..sabah klkip ilk isim kadinlr kulubune girmk oluyodu.yuzleri isimleri bilmiyrm ama hepinizi taniyrm sanki...bnm yeri grlince ailem yeri gelince arkadsm oldunz icn tesekkur ederm kizlar.yarin sze guzel hberlerle gelirm iins.bn narkoz bni uyutana kadr hepimz icn dua ediyo olucam dualarinizi bkliyoruz eylulle.kndmi tooarlaynca ilk isim sze hber vermk olucak
Kızlar 12 agustos gecesı saat 22.55 oğlum rüzgarımı kucagıma aldım.20 saatte normal doğumla geldı bebişim. Hiiic korkmayin sakin. Ertesı gun 12 de taburcu olduk evdeyız ıkımız de gayet ıyıyız çok şükür. Annem ve kiz kardesim simdilik bizimle jaliyor. Bulutlarin uzerindeydim dogdugu anda ben de yeniden dogdum. Allah herkesi trk avazda kurtarsin diyorum ve bu surecteki dedteginiz icin cook tesekku ediyorum. Henuz alisma asamasindayiz uykusuz her gece:))birkac gun icinde dogum bikayemi yazacagim hepinizi opuyorum..
Canlar artık çok az kişi kaldı rabbim geri kalanlarımızı ve benide kurtarsın inşallah.... sabah 10 da alcaklar sezeryana çok korkulu ve endişeliyim kızlar ama umarım çok iyi ve kolay geçer.. Hakkınızı helal edin.. döndüğümde buraya inşallah güzel bir hikaye ile dönerim.. Allah a emanet olun...
slm kizlar bizde kaybolduk ortalardan 7 agustosta arife gecesi sezeryanla aldilar bebegimi o gunden beri ilk kez bilgisayara dokunuyorum o yuzden gecmisi okuyamadim...dogum yapan arkadaslari cok iyi anliyorum suan uykusuz yorgun ama mutlular....allah herkesin yavrusunu bagislasin saglikla buyutelim kuzularimizi...isleri yoluna koyar koymaz yine aranizdayim ama simdilik cok yogun geciyor gunler...
İyi geceler canlarim. Hastane yatagimdan bildiriyorum :)) OGLumu ; canimin icini bu aksam ustu 6 civarinda spinal sezeryan ile dunyaya getirdim.. Cok guzel bir bebegim oldu.bakmaya doyamiyorum. Ben de iyiiym biraz agrim disinda. Ayrintilar sonra artik :)) hepinizi cok opuyorummm.
günaydınn annelerr....azcık okudum geçmişi doğuranlar war bebeişlerine kawuşanları tebrik ediyorumm :))
onun o mis kokusuu herşeye değer....benm hastanede yıkanmadığı halde miss gibi kokuodu oğlumm...
doğum bekleyenleride Allah kolaylıkla bebişlerine kawuştursun...
sezeryan yerim ağrıo diyenler benmde 11.gün hala tam geçmedi...sızlamalar war..sadece emziriyorum gazını bile annem çıkarıo ççünkü taşıcak halim kalmıo...
korsee ye başlayan warmııı daha takamadımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?