2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

33 yasinda bekar oldugumu, hayattaki tek sorumlulugumun fildir fildir gezme, seyahat, yeme, eglence, arkadaslar ve kitaplar uzerine oldugunu, evi otel gibi kullandigimi, evlilik ve cocugu asla dusunmedigimi soylesem?

35 yasinda evlendim, 38 yasinda hamile kaldim, allah kismet ederse 39 yasinda catir catir dogurmayi planliyorum :) Evlenmeden evvel esime sart kostum, ben asla cocuk istemiyorum haberin olsun dedim. O da bir o kadar cocuk isteyen biriydi. Neyse yine de kabul etti. Evlendikten 1 sene sonra ozellikle annemden hadi zati gec evlendin, kartalozsun, elini cabuk tut, bize torun ver nameleri yukselmeye basladi. Ben de asla dusunmuyorum bir daha bu konu acilmasin diye resti cekmistim.

Gel zaman git zaman yani evlendikten 3 sene sonra acaba ilerde pisman olur muyum dusunceleri sardi beni ve ben esime bebek yapsak mi acaba demeye basladim.Esim tabi soklarda o kadar ona ve etrafa bu konuda ultimatom vermisim ki kimse bir daha soramiyor bebek mevzusunu. Yas 38 olur mu acaba sorulari var, muhtemelen tup bebek yapariz diyoruz ve ben de kopek kani varmis herhalde korunmayi biraktikten cok kisa bir sure sonra hamile kaldim. Tabi hepimiz icin sok cunku etrafta benim yasimda arkadaslarim senelerdir deniyorlar olmuyor, kacinci tup bebek denemelerini yapmislar olmamis. Annem hem cocuk kararina vermis oldugumuza sasirmis hem de tedavisiz hamile kalmis olmama saskin durumda. Hatta annem gecen hafta aynen sunu soyledi kizim sen cocuk istemiyordun, lafini bile ettirmiyordun bu cocuk kaza kursunu mu? Yok anne valla isteyerek ve bilincli oldu dedim.

Neyse cok uzun anlattim ama ben 33 yasindayken etrafimdakiler bana deselerdi ki; o kadar hareketli hayatti birakacaksin, evleneceksin sonra da hamile kalacaksin, evde dogum sancilarini bekleyeceksin, bebekle/hamilelikle ilgili yazilari okuyacaksin, herhalde derdim ki siz hangi ruya aleminde yasiyorsunuz :)

Herseyde bir hayir varmis. Aslinda herseyin bir sirasi varmis. Benim de evlenmem, allah nasip ederse bebek sahibi olmam demek ki 39 yaslarima gelecekmis :)

Hepimiz icin hayirlisi olsun.

Merhaba kizlar dun sabah 8 de yaren dila mi normal dogumla kucagima aldim.cennet kokulum cok tatli darisi sizlerin basina...bu arada dogum yapan anneleri tebrik ediyorum...gecmise bakamadim daha eve gecince ins.hepinizi optukkkk

Merhaba kizlar dun sabah 8 de yaren dila mi normal dogumla kucagima aldim.cennet kokulum cok tatli darisi sizlerin basina...bu arada dogum yapan anneleri tebrik ediyorum...gecmise bakamadim daha eve gecince ins.hepinizi optukkkk

Hayırlı olsun, Allah sağlıklı büyütmeni nasip etsin. darısı başımıza:)

Hayırlı olsun canım , Allah anali babali , saglıkla büyütmeyi nasip etsin

canım nasıl oldun doğum yaptın mı merak ettim.

kızlaaarrr selammm!!! 40+5 de ayın 14.08.2013 günü 05:40 da kızımı kollarıma aldım...darısı tüm bekleyenlerin başına! doğum hikayemi ayrıyaten yazıcam inş. s

sancın gelmezse suni sancı veririz, olmadı sezaryen deyip beni son hafta başka doktotora sallayan tüm doktorlara inat, sancılarım çok güzel geldi, hiç suni sancı almadım tamamen kendi sancımla ve 6 saatte herşey olup bitti....darısı tüm bekleyenlerin başına... ayrıntılar daha sonra:)

günaydınlar hayırlı sabahlar bende bekleyenlerdeniz dün gece hiç uyuyamadım yatamıyorum kalkamıyorum ayaklarım acıyor halim yok doğurmak istiyorum

Günaydın herkes e sabah karnım taş gibi uyandım ara ara kasılmalar var sanki bir duşa gireyim geçerse kandırıkci ağırdır

fundacım gözünaydınnn maşallah oğluşuna ayrıntıları bekliyoruz

demos ve bezmicihan kızlar gözünüz aydın sizinde ne güzel normal doğurmuşssunuz allahım bizlerede normal yada sezeryan hayırlısı
ile kolay doğumlar nasip olur maşallah yavrularınıza

Kızlar oğluşumla beraber geldik :)) 15 ağustos 14:50 de 3500 kg 50 cm boy ve 34 cm Minnak kafasıyla normal doğumla dünyaya geldi oğluşum sıkıntılı ve zor bi doğumdu ama herşeye değer onun mis kokusu vakit bulduğumda doğum hikayemi yazacağım kimler doğurdu daha bilmiyorum bebekkafa ve angys doğuracaktı bildiğim öpüyorum hepinizi

Canım hiç belli olmaz. Bak ben 1 aydan fazladır ha doğurdum ha doğurcam diye bekliyodum, ki Dr um da aynı şeyi söyledi, bna söylemediği halde heran gelirim diye bekliyormuş.. Ama şimdi sanki vazgeçti kızım :S kasılmalar , adet ağrısı gbi ağrılarla zaten bütünleştik :))) hayırlısı olsun hepimiz için... Gerçekten doğunca dertler şekil değiştiricek, dün bi arkadaşım Allah sana acıdığı için bekliyosun tadını çıkar dedi

Hayırlısı cnm hepimiz için, bak çoğumuz anne oldu sıra bize geliyor

Tebrik ederim cnmmm:) sağlıkla büyüt yavrunu. Normal doğum yapan nadir annelerdensin, hikayeni de bekliyoruz

Maaşallah canm size.. Tebrik ederim çok , darısı bize..çatır çatır doğurdum diyosun yani

Maaşallah cnm sağlıkla büyüt yavrunu hikayeni çok merak ediyorum ilk fırsatta bekliyoruz. Meleğinin resmini de tabiki

Gözünüz Aydın kızlar , maşallah ne güzel normal doğumla doğurmuşsunuz , Allah anali babali saglıkla büyütmeyi nasip etsin , dogum hikayenizi de paylaşmayı unutmayın

Allah bekleyenlere de kolaylık versin herkese hayırlı doğumlar nasip etsin

Canım inşallah herşey istediğin gibi olur çok da şartlanmamak lazım durumların nasıl gelişeceği belli olmuyor. Boyun kaç ki senin? Benim arkadaşım 1.52 boyla gayet güzel doğurdu.

Maşallah size canım tecrübeleri paylaştığın için teşekkürler minik kızını bizim için de öp

Gözünaydın maşallah doğumun kolay olmuş uzun sürmemiş açılman. Allah kızlarına sağlıklı uzun ömürler versin

Kuzum şimdi eylülcük kucağındadır inşallah Sen de bizim ailemizin bi parçası oldun güzel haberlerini bekliyorum. İnşallah herşey yolunda gitmiştir doğumun sorunsuz olmuştur canım benim

Gözünaydın canım oğlun hayırlı uğurlu bi evlat olsun

Bol şanslar canım inşallah doğumun rahat geçer iyi haberlerini alırız

Gözünaydın canım ne güzel sen de almışsın kucağına Allah sağlıklı ömürler versin

Ardamız da gelmiş hoşgelmiş Canım gözünaydın huzurla mutlulukla büyüt yavrunu ikinizi de çok öpüyorum

Allah bağışlasın canım tebrikler sen de doğurmuşsun çok mu az kaldık ne?

Canım çok sevindim herşey istediğin gibi ve kolaylıkla olmuş. Yavruna sağlıklı mutlu uzun ömürler dilerim. Darısı bizim başımıza özendim valla inşallah bizler de kolaylıkla doğururuz

canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün inşallah.. angy bugün doguma giricekti bakalım ondan da güzel haberler alırız inşallah

günaydınn annelerr....azcık okudum geçmişi doğuranlar war bebeişlerine kawuşanları tebrik ediyorumm :))

onun o mis kokusuu herşeye değer....benm hastanede yıkanmadığı halde miss gibi kokuodu oğlumm...

doğum bekleyenleride Allah kolaylıkla bebişlerine kawuştursun...

sezeryan yerim ağrıo diyenler benmde 11.gün hala tam geçmedi...sızlamalar war..sadece emziriyorum gazını bile annem çıkarıo ççünkü taşıcak halim kalmıo...

korsee ye başlayan warmııı daha takamadımm

canım sezeryan yerlerimiz ara ara hep sızlayacak sanırım.. dün bi teyze geldi bebek ziyaretine oda mecburi sezeryan olmuş zamanında şimdi oglum koca adam oldu dio ayaklarımı biraz üşütsem sezeryan yerim çok sızlar dikkatli ol dedi.. bende kendisine dikkat etmeyen biriyim bu benim için kötü oldu

korseye bende henüz başlamadım. karnımda su dolu balon var sanki löp löpp oynuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…