2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gözün aydın canım benim musmutlu olun inşallahh

Canım Allah sağlıkla yavruna kavuşmayı nasip etsin.senide bekleyenler grubundan doğuranlar grubuna yolluyoruz.sağlıkla kavuşup gelin.Dualarımız seninle,yarın senin için çok özel Birgün olacak.kokla yavrunu bizim içinde

aramızda doğum yapan anneler artmaya başladı, soruma cevap şansımda
kesinlikle doğal doğum olacak diye büyük konuşan ben sezeryana mahkum oldum ve yarın apar topar sezeryana alma ihtimali büyük doktorumun...
doğal doğumla ilgili herşeyi araştırmıştım ama sezeryan konusunda bilgi sıfır...aslına bakarsanız merak ettiğim doğum değil, sonrasında beni neler beklediği. mesela ağrım var diyor birçok kişi; okuduğum kadarıyla anestezinin yan etkisi baş ağrısıymış, sizin kastettiğinizde bu mudur? yatağa bağlı kalacakmıyım yoksa ertesi gün kalkabilir miyim ayağa? özetle ne gibi dertler beni bekler uyku sıfır bende bu gece stresten

Canımm negüzel haber bu, tebrik ederim:) maaşallah kuzuna... Ben hiç kavuşamıycakmışım gbi geliyo çok merak ediyorum çokkk.. Hemen iyileş aramıza dön , resim de isteriz

Aman da aman taze annemiz mi doğurup gelmiş!!!!!çok şükür Allaha iyiymişsiniz.yarına kadar sesin çıkmasaydı rahatsız etmek pahasına arıyacaktım artık.yatmadan önce bir bakayım dedim ve iyiki bakmışım.resim isteriz ona göre,inşallah sütün foşur foşur gelir lohusa Funda seni.level atladın valla.öpüyorum seni ve yavrunu.Allah analı babalı büyütsün ve herkes için hayırlı insan olsun.

Canım gecmis olsun ve gözün Aydın , Allah saglıkla büyütmeyi nasip etsin

Korkma canım , insallah hersey cok güzel geçecek ve sagsalim bebeğini kucağına alacaksın
Allah yardımcın olsun , kolaylık versin insallah , güzel hbrlerle gel

ben varmış. henüz doğurmadım:) ama 2 saattir kasılma ve ağrım var napsam bilemedim

Bende varım doğurmayan... Sancı yok açılma yok çatı normal bekliyoruz..Rabbim normal dogum isteyen herkese bir avazda dogum yapmayı nasip eder inşallah...

hayırlı olsun:)) darısı başımıza... İnşallah sağlıklı sıhhatli büyütürsün evladını
biz sayfalar 5000 i bulduğunda doğurmuş olurmuyuz kiii

Bizler de alsak kucağımıza sağlıkla , çok merak ediyorum yavrumu, anneliği , doğum apayrı stres ha gayret kızlar az kaldı bizim için de ...

Bende senin gibi normal doğum diye çıldırıp başıma ne geleceğini her 2 durumdada çok araştırmayanlardanım.daha doğrusu kimsenin anlattıklarından etkilenmeyeyim,herkesin doğum hikayesi kişiye özeldir diye düşünüp bilinçli olarak okuyup dinlemeyenlerdenim.sorunun cevabını bilmiyorum canım ama ben yalnızca yarın için herşey çok güzel olur ve sağlıkla kavuşursunuz inşallah demek için yazdım.Allah yardımcın olsun,dualarım senin ve bebeğinle,Angysangel'le ve tüm doğum yapacak annelerle.bize haber ver olur mu toparlanınca?bitmez şimdi bu gece senin için :))))

saol canım güzel dileklerin için :) aslında beni strese sokan belirsizlik... önce bütün işleri halledeyim diye güne başladım, arabamızı bile yıkattım sabah oğlumla dönücem diye. sonra kızım bukadar hazırlama kendini, yarın yalnız eve dönersen üzüleceksin dedim işleri yarım bırakttım..şimdi de yarın doğuma girersem evde bir sürü yarım kalan iş var diye vicdan yapıyorum. her an bilgisayar başından kalkıp tekrar iş yapabilirim :)

umarım seninde diğer tüm bekleyen annelerinde herşey gönlünce olur... sizinle çok geç tanıştım (forumun diğer sayfalarında dolaşmakla meşguldüm) ama iyi ki tanışmışım...bu son dönemeçte insanların duaları ile yanımda olduğunu bilmek, dertleşmek ve güzel haberler duymak okadar güzel bir duygu ki. hepinize tekrar teşekkürler :)

Her iddiaya varım ben buradaki herkesi doğurtmadan doğuramıycam.topiğin açılışı medvecezirden kapanışıda Yalova'dan olacak.bu kadar iddialıyım yani kızlar.tabi bunun böyle olmasını istediğim için demiyorum.ne sancı,ne yumuşama,ne açıklık,ne sancı,be bel ağrısı,ne yüzümde değişiklik....... Yok ki yok bişey.üzülmeyin kaderdaşlarım sizi sona bırakmam ben,bu fedakarlığı ben yaparım sizin için....doğurunca herşey çok çok mu güzel olacak?yine farklı sıkıntılarla uğraşıcaz ama galiba doğuranları görünce gaza geliyoruz,havalar sıcak ve sıkıldık galiba biraz.hareketlerimiz ağırlaştı,ne şekilde doğuracağımızı bilmediğimiz için ne yaşayacağımızı bilmiyoruz ve korkuyoruz.Allah sabır versin kızlar hepimize.bu bebekler hep içimizde kalacak değil ya!!!!!!! Ama ne zaman?????????????

Allah hepimizin kucağına sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin inşallah! Bende de hiç bir belirti yok ne göbek inmesi, ne sancı, ne ağrı, ne nişan ama hayırlısı diyorum demek ki daha zamanı var...Rabbim doğru zmanı bilir ve hepimize yardımcı olur İnşAllah...

canım bende o büyük konuşanlardan biriyim.. normal doğum dedim başka birşey demedim. normal dogumuda tattım sezeryanıda.. normale girdim sancı cektım 2 ıkınmada bebek gelicek dedi doktor ama gelmedi bebeğim ve acil sezeryana alındım.. herkeste aynı olcak die birşey yok senın inşallah agrısız ve gaz sorunsuz gecer hemencik. ben gaz sorunu cok yasadım herkes cıktı hastaneden ben lama yapılarak cıktım. diğerleri musmutlu ayrıldı hastaneden ben acı çekerek. bence kendını şartlama agrım olurmu falan die inş. çok güzel geçer dogumun

Doğum yapanlara acil sağlık bebeklerine de uzun ömür diliyorum arkadaşlar...

Bende doğuramadım henüz ne kasılma ne açılma ne su ne nişan ne bişi...hep böle kalcam gibi hissetmeye başladım artık...

Yalova'cım öncelikle gerçekten Yalova'da mısın bilmiyorum ama pozitif enerjin, sıcaklığın ve samimiyetin İstanbul'dan hissediliyor. Maşallah Allah bozmasın umarım hayatının tüm evresinde sen de hakettiğini alırsın. Bir arkadasin dediği gibi ben de özellikle izne ayrıldıktan sonra agustos annelerinde aktif olabildim. Önceleri işten eve erken gelebilirsem girebiliyordum. Ama bu kısa dönemde bile burası ve sizler bana yoldaş oldunuz. Sana ve herkese teşekkürler.

Gelelim bana; sanırım haklısın herkes doğurdukca gaza geliyoruz.Ama normal şartlarda süremiz var (ekstra bir durum olmadığı sürece). Bende de ne nişan ne yumuşama ne karnın inmesi var. Hayırlısı bekleyeceğiz sabırla. Ama gercek olan birşey var; yaşımdan dolayı bir daha doğurur muyum bilmiyorum ama olurda doğurursam ve hersey yolunda giderse bir sonraki dogumu yaza denk getirmemeye çalışırım. Yazın hamilelik çooook zormuş. Şuan bu yazıyı klimanın altında malak! Misali yatarak yazıyorum. Hepimiz için hayırlısı diyelim

Çok teşekkür ederim benimle ilgili güzel sözlerin ve temennilerin için,bende hepiniz için aynen böyle düşünüyorum.öncelikle yaş konusunda kartlığı :)))) kimseye bırakmam.profilinde yaşın yazmıyor ama ben tammmm 33 yaşındayım ve kısmet olursa ilk çocuğumu doğurucam.inşallah 2.'de olsun çok isterim hiç gözüm şimdiden almasada.hayatta yalnız olsun istemiyorum ve ben kardeşimle ablama(ablama biraz:)))) ölürüm mesela,çok kıymetliler benim için.gerçi elimi çabuk tutmam lazım 2. çocuk için.bilinçli bir seçim değildi ama 33 yaşında ve bu sıcakta doğurmam.tamamen mucize!!!! vardır Rabbimin bildiği bir hayır ne diyelim.Allah hepimize sabır versinde hepsi bitip geçecek,tek derdimiz bu olsun.gerçekten Yalova ilindende sevgiler,burda yaşıyorum çünkü.benim uyku kaçıp siteye girmişim sen çıkmışsın.Herkese ve sanada iyi uykular.nöbeti ben devraldım!!!!

yok canım bugün 41 hafta bitti kontrole gidicem doktor doper ultrasona falan bakmıştı bebeğin durumu iyi bekleyelim demişti bakalım bugün ne diyecek.
ben de senin gibi korkuyorum canım dua etmekten başka çare yok.
hergün yarım saat yürüyorum hareketli olmaya calılıyorum ama malesef gelen giden yok...
Rabbim hepimizi hayırlı zamanda sağlıklı bir şekilde kurtarsın amin...

canım o kaşıntıyı 1 hafta çektim. doktorum son zamanların zaten bişi kullanmayalım dedi yalnız bol bol su iç ve duşa gir.
başka çözümü yok malesef. seni çok iyi anlıyorum. aklıma geldikçe kaşınasım geliyo...

canım çok sevindim hayırlı olsun :) biran önce ağrıların geçsin inşaAllah. bekliyoruz doğum hikayeni...

Yalovacim yazılarında ki pozitifligin basından beri benimde dikkatimi çekiyor.. Dün gece ki yazdıklarını okudum sana bunu belirtmek istedim ama my honey benden önce davranmış:) hislerime tercüman olmuş yanii... Cok sıcak ve samimi buluyorum seni..Dogum konusunda söylediklerine de katılıyorum ama dogum hikayelerinden etkilenmemeyi beceremiyorum sanırım... Ama inanıyorum ki hiçbir belirti olmasa da haftaya çarşambaya kadar doğuracağım:)))) inanmaktan ziyade öyle olsun istiyorum... Hakkımızda hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…