- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #49.041
İyi geceler canlarim. Hastane yatagimdan bildiriyorum :)) OGLumu ; canimin icini bu aksam ustu 6 civarinda spinal sezeryan ile dunyaya getirdim.. Cok guzel bir bebegim oldu.bakmaya doyamiyorum. Ben de iyiiym biraz agrim disinda. Ayrintilar sonra artik :)) hepinizi cok opuyorummm.
İyi geceler canlarim. Hastane yatagimdan bildiriyorum :)) OGLumu ; canimin icini bu aksam ustu 6 civarinda spinal sezeryan ile dunyaya getirdim.. Cok guzel bir bebegim oldu.bakmaya doyamiyorum. Ben de iyiiym biraz agrim disinda. Ayrintilar sonra artik :)) hepinizi cok opuyorummm.
Canım gecmis olsun ve gözün Aydın , Allah saglıkla büyütmeyi nasip etsinİyi geceler canlarim. Hastane yatagimdan bildiriyorum :)) OGLumu ; canimin icini bu aksam ustu 6 civarinda spinal sezeryan ile dunyaya getirdim.. Cok guzel bir bebegim oldu.bakmaya doyamiyorum. Ben de iyiiym biraz agrim disinda. Ayrintilar sonra artik :)) hepinizi cok opuyorummm.
Canlar artık çok az kişi kaldı rabbim geri kalanlarımızı ve benide kurtarsın inşallah.... sabah 10 da alcaklar sezeryana çok korkulu ve endişeliyim kızlar ama umarım çok iyi ve kolay geçer.. Hakkınızı helal edin.. döndüğümde buraya inşallah güzel bir hikaye ile dönerim.. Allah a emanet olun...
ben varmış. henüz doğurmadım:) ama 2 saattir kasılma ve ağrım var napsam bilemedim
Bende varım doğurmayan... Sancı yok açılma yok çatı normal bekliyoruz..Rabbim normal dogum isteyen herkese bir avazda dogum yapmayı nasip eder inşallah...
hayırlı olsun:)) darısı başımıza... İnşallah sağlıklı sıhhatli büyütürsün evladını
biz sayfalar 5000 i bulduğunda doğurmuş olurmuyuz kiii
Canım Allah sağlıkla yavruna kavuşmayı nasip etsin.senide bekleyenler grubundan doğuranlar grubuna yolluyoruz.sağlıkla kavuşup gelin.Dualarımız seninle,yarın senin için çok özel Birgün olacak.kokla yavrunu bizim içinde
Kimseler kalmadı mı doğurmayan kaç kişiyiz
Bende senin gibi normal doğum diye çıldırıp başıma ne geleceğini her 2 durumdada çok araştırmayanlardanım.daha doğrusu kimsenin anlattıklarından etkilenmeyeyim,herkesin doğum hikayesi kişiye özeldir diye düşünüp bilinçli olarak okuyup dinlemeyenlerdenim.sorunun cevabını bilmiyorum canım ama ben yalnızca yarın için herşey çok güzel olur ve sağlıkla kavuşursunuz inşallah demek için yazdım.Allah yardımcın olsun,dualarım senin ve bebeğinle,Angysangel'le ve tüm doğum yapacak annelerle.bize haber ver olur mu toparlanınca?bitmez şimdi bu gece senin için :))))
aramızda doğum yapan anneler artmaya başladı, soruma cevap şansımda
kesinlikle doğal doğum olacak diye büyük konuşan ben sezeryana mahkum oldumve yarın apar topar sezeryana alma ihtimali büyük doktorumun...
doğal doğumla ilgili herşeyi araştırmıştım ama sezeryan konusunda bilgi sıfır...aslına bakarsanız merak ettiğim doğum değil, sonrasında beni neler beklediği. mesela ağrım var diyor birçok kişi; okuduğum kadarıyla anestezinin yan etkisi baş ağrısıymış, sizin kastettiğinizde bu mudur? yatağa bağlı kalacakmıyım yoksa ertesi gün kalkabilir miyim ayağa? özetle ne gibi dertler beni bekleruyku sıfır bende bu gece stresten
Her iddiaya varım ben buradaki herkesi doğurtmadan doğuramıycam.topiğin açılışı medvecezirden kapanışıda Yalova'dan olacak.bu kadar iddialıyım yani kızlar.tabi bunun böyle olmasını istediğim için demiyorum.ne sancı,ne yumuşama,ne açıklık,ne sancı,be bel ağrısı,ne yüzümde değişiklik....... Yok ki yok bişey.üzülmeyin kaderdaşlarım sizi sona bırakmam ben,bu fedakarlığı ben yaparım sizin için....doğurunca herşey çok çok mu güzel olacak?yine farklı sıkıntılarla uğraşıcaz ama galiba doğuranları görünce gaza geliyoruz,havalar sıcak ve sıkıldık galiba biraz.hareketlerimiz ağırlaştı,ne şekilde doğuracağımızı bilmediğimiz için ne yaşayacağımızı bilmiyoruz ve korkuyoruz.Allah sabır versin kızlar hepimize.bu bebekler hep içimizde kalacak değil ya!!!!!!! Ama ne zaman?????????????
Açelyacım sen ne yaptın ben kaçırdım mı acaba
Takip etmeye çalışıyorum ama
Nasılsın yolunda mı herşey
Benim minnoş doğmadı daha
En ufak bir belirtisi bile yok
Doktor 1 hafta şans tanıdı
Korkuyorum gelmemesinden ve sezeryandan
Ben de funda gibi hadi kuzum gel nolursunnn çoook özledik seniiii diye yalvarıyorummm şimdiden
Kızlar ya ben alerjik bi insanım hamileliğimde ne bir şişme ne bir kızarıklık yaşamamıştım ilaçlarımı almıyor olmama rağmen. Ufak tefek nezleler dışında rahattım. Taa ki düne kadarBoynum, göğsüm, göbeğim, kollarım kısaca belimden yukarısı kıpkırmızı kabarcıklar doldu çok kaşınıyor Akşamüstü sağlık ocağına gidicem belki bebişi etkilemiycek bi krem falan verir yoksa duramıyorum ter bi yandan bu lanet kaşıntı bi yandan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?