2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oyyy canım benim çok çok geçmiş olsun. çok sevindim. Allah bağışlasın Rabbim hayırlı uzun ömürler versin yavrunuza ve size :)

evet ya yalnız bırakmış oldum senin kzııznda hayrırlısı ile geldin dünyaya belkide gelmiştir artık geç cvp yazabildim

Oyyy kuşunun resimlerini de isterizzzzz
Sağlıkla büyüsün inşallah hayırlı uğurlu olsunnnne içersin canım

yası uzun olsun tatlım darısı basımıza

çok teşekkür ederim hepinize

Canım Sezeryan Sonrası İyileşme Süreci Kişiden Kişiye Değişir. Ben 2. Gün Ayaktaydım, Gaz Sancım Olmadı, Ağrım Sızım Olmadı, Bahsettiğin Baş Ağrısı Olmadı (Olursa Da Ağrı Kesici Yazıyor Zaten Doktorun). İlk Gün Yattım 2. Gün Bebeğimin Bakımı Evimin Küçük İşleri Her İşimi Görebiliyordum. İyi Düşün İyi Olsun
-------
Kızlar Bu Arada Bebeğim 2 Gündür Emerken Ağlıyor. Çok İştahlı Emiyor Bir Anda Memeyi Bırakıyor Kızarıyor Ikınıyor Ağlamaya Başlıyor. Bir Yandan Da Aceleci Aceleci Yeniden Meme Aranıyor. Yani Karnı Aç Ama Ememiyor. Gazdan Diye Düşünüyorum. Var Mı Aynı Sorunu Yaşayan..?

Son düzenleme:

amin inşallah canım benım gunum pazrtesı bellı olcak sezryan olucam benımde kaburgalarım agrıyo sureklı ayaklar orda benım bebışımde erkek hayırlısıyla sayılı gunlerımız kaldı sapasaglam atlatırız inşallah ALLAH yardımcımız olsun

Kızlarr çoğunuzun problemi süt , gaz, uyku oldu:) ben hala neredeyim :)) bişey sormak istiyorum. Hastanede çikolata ikram edilecek, ben birde magnetli buzdolabı süsü yaptırdım. Üzerinde 'hoşgeldin Sare ' yazıyor.. Bu süsler hastanede dağıtılıyo dimi? Mevlüt'e sakla diyenler oldu da. Benm içn şimdi hastane önemli, hatıra kalsın istiyorum.

Selam canım biz söyle yaptık bıraz faZlaca tuttuk hastaneye gelen hastanede alacak mevlude gelen mevlutte alacak

Benim de suyu gelen annelere söyle bır sorum olacak. En büyük endişem dışardayken suyumun gelmesı. Bu su geldıgınde şarıl şarıl bacaklardan dökülüyor mu? Rezil olmayayım sokaklarda

Canım ben magnetlilerden 35 tane hastane için 50 tane mevlüt için yaptırdım. Hastane için olanlarda tarih yazmıyo. Mevlüt için olanlara doğunca tarihini de ekleticem. Ben böyle çözüm buldum :) Aaah ah herşeyimiz hazır valizler çantalar öylece duruyo onları alıp gideceğimiz gün gelsin artık dimi :)

cnm bnmde aklmıa takılıyo bu soru bana hastanede dağıtma evde gelenlere dağıt dedi bi yakın arkadaşım,hastanede hemşirelere de vermek zorunda kalırsın hem hastaneye herkes gelmiyo ama,hastaneye gelen evede geliyo yani aynı kişilere 2.kez vermen de gerekebiliyo:26: dedi.bzm sipişler daha gelmedi ama ben evde dağıtmayı düşünüyorum zaten normal dğm olursa yatmayabilirmişim bi kaç saate çıkarsın diolar

gazdan cnm benmkide öyle kıpkırmızı oluo zaten o sancıyı çekerken emmioo gazı çıkınca emio..bide gaz damlası kullanıyoruzz

gaz sorunu bendede çook oldu..kayısı yemekten öldmm halada war sayılır...yıllarca sezeryan kendini hissettircek demekki..

gazdan cnm benmkide öyle kıpkırmızı oluo zaten o sancıyı çekerken emmioo gazı çıkınca emio..bide gaz damlası kullanıyoruzz
Gaz Damlası Bende Metsil Kullanıyorum Canım, Ama Yinede Devam Ediyor Sorun 5 Dk Emiyor Bırakıyor Ağlayarak. Sakinleşmesini Bekleyip Tekrar Veriyorum. Yine Aynı Şey.. Doyup Doymadığından Emin Değilim

sol kasığıma arada arada ince bir sızı vuruyor takip etsemmi yoksa umursamasammı yani dışarı çıkasım var çıksam yarı yolda kalırmıyım acep ?

Hayatın kime ne zaman ne getireceği belli olmuyor işte,bende senin yolunda emin adımlarla ilerlerken genlerime işleyen "evlenmelisin" komutuna çok direnemedim ve ilkel içgüdülerimle evleniverdim.tek güzel yanı eşim çooooooooooook iyi biri.iyiki onunla evlenmişim.herkes evlenecek yada çocuk doğuracak diye bişey yok ki!!!!biz 7 yıllık evliyiz ve 2 düşük oldu,ilk zamanlardada infertilite teşhisi konuldu hatta.bu hamileliğimdende çok umutlu değildik,5 ay hiç moda girmedik bile,sonra bir baktık göbek çıkmaya başladı,biraz gaza geldik işte.benim genotipimde temizlik ve yemek tanımlı değil mesela,hiç sevmem.yemek yemeyide sevmem.zaten baştan beri 8 kilo ancak alabildim.eşim benden daha titizdir hatta.ben bol bol çalışayım gece yarılarına kadar,akademik kariyerde yapayım çalışırken,eve gelince açayım 2 bira,yakayım sigaramı,zakkum,düş sokağı sakinleri,gripin,cem adrian,Bülent ortaçgil,bazı modumda müzeyyen senar'ın meyhane şarkılarını açıp dinleyen bir tipim.hala daha kocamında benimde kafa dalar gider,şimdi el kadar bebeyle ne nane yiyicez biz diye.....ama bu bir bayrak yarışı,anamız babamız bize devretti bayrağı,biz de kısmetse kendi evlatlarımıza.benim bu dünyada bırakabileceğim maddi bişeyim yok,olacağınıda zannetmiyorum.ne okul ne cami ne yurt yaptırabilirim insanlara faydalı bişeyler bırakmak için.yalnızca düzgün,iyi yetişmiş,onurlu,gururlu ve hayırlı bir evlat yetiştirebilirim diye düşünüyorum ki inşallah Rabbim şaşırtmaz ve yardım eder,bizden geriye o kalır inşallah.şundan eminim ki doğurunca keşke daha önce olsaymış diyeceğiz.tek üzücü tarafıda yaş farkımız biraz fazla olacak.ammaaaaaan be boşver olsun o da!!!biz öyle de yeteriz evlatlarımıza.

aybikecim benim sezeryanın olduğu ilk gece hastanede çok ağrım oldu, zaten hastanede olduğun için problem olmuyo 3 saatte bir ağrı kesici yapıyorlar, ilk yürümeye kaldırdıklarında ağrım çok olcak diye korkuyordum fakat o kısımda hiç sıkıntı olmadı sadece gözlerin kararıyor,aynen tansiyonun düşmüş gibi oluyorsun sonra o da geçiyor biraz yürüyünce zaten. Ertesi gün hastaneden çıktım zaten sadece yatarken kalkarken biraz zorlanmıştım onun dışında bebeğime bakıp ufak tefek işler yapabilmiştim. İlk gece biraz zor yani. Epidural ise herhangi bir ağrı falan yapmadı bende çok şükür. tabi bunlar herkeste farklı oluyor, umarım kolay bidoğum geçirirsin.

Sulozcum aynı problem bizde de var. Sütüm geliyor artık, 2 saatte bir uyandırıp emziriyorum zaten sarılıktan dolayı, gün içinde herhangi bir sıkıntı olmuyor ama 3, 4 gündür akşamlari 8 gibi aynen dediğin şekilde memeyi itiyo kızarıyo meme arıyo gazını çıkarayım diyorum gazıda olmuyor, sürekli meme arıyor, ellerini emiyor, dayanamıyorum, üzülüyorum aç kaldığını düşünüp baptamil veriyorum çok az, rahatlıyor sonrasında.

benim 4. günüm yatınca karnımın içindekiler yukarı çıkıyor. Kalkarken löp diye aşağı iniyor. Çok canım yanıyor. Bu organlar ne zaman yerleşcek yerine. Sırf canım yanacak diye yatmak istemiyorum.

İyi geleceğini düşünüyorsan dışarı çıkmak,çık bence ama çok uzaklaşıp yorma kendini.biz hasta değiliz ki yalnızca hamileyiz.

Eki Görüntüle 779908 Kızlar oğluma bakıııııııııııınnnnnnnnnnnn gerçek aşk buymuşşşşşş
maşallah canım kuzuna ,pek tatlı,Allah bağışlasın

herkesde aynı olmuyorki canım ,benim hiçbir sızlamam filan olmuyordu,hiç sezeryan olmamış gibiydim, 6 ve 2 yıl önce 2 sezeryan olmuş olmama rağmen, şimdi 2 hft oldu dikiş yerlerinde hafif sızlama var ama geçer inşallah ,öncekilerden bi sıkıntım kalmamıştı

Son düzenleme:

hepimize güzel dileklerin için tşkkrler cnm,bnde aynı duyguları taşıyorum ağustos annelerine çk geç takıldım ama ii ki takılmışım. işler yarımda kalsa önemli diil salla önemli olan sensin cnm.Rabbim ne hayırlıysa onu nasip etsin yrn olursa yrn olmazsa sonra...bnde de tmzlk var görümcelerim saolsun harıl harıl oda oda tmzlikteler bnde dinleniyorum koca göbüşle kalınca kızıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…