- 12 Nisan 2012
- 928
- 41
- 73
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #49.081
oyyy canım benim çok çok geçmiş olsun. çok sevindim. Allah bağışlasın Rabbim hayırlı uzun ömürler versin yavrunuza ve size :)
Canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Sen beni yalnız bıraktın ama oldumu hiç? Gerçi benim eski doktor 13 ü demişti şimdiki 15 i diyor yani bugün. Ama bende artan kasılmalar dışında bi belirti yok. Bide kızım aşağıya inmiş olabilir çünkü ayaklarım eskisi kadar şişmiyor. Basınç yaptığı yer değişmiş olabilir.
Oyyy kuşunun resimlerini de isterizzzzz
Sağlıkla büyüsün inşallah hayırlı uğurlu olsunnnne içersin canım
yası uzun olsun tatlım darısı basımıza
Canım Sezeryan Sonrası İyileşme Süreci Kişiden Kişiye Değişir. Ben 2. Gün Ayaktaydım, Gaz Sancım Olmadı, Ağrım Sızım Olmadı, Bahsettiğin Baş Ağrısı Olmadı (Olursa Da Ağrı Kesici Yazıyor Zaten Doktorun). İlk Gün Yattım 2. Gün Bebeğimin Bakımı Evimin Küçük İşleri Her İşimi Görebiliyordum. İyi Düşün İyi Olsunaramızda doğum yapan anneler artmaya başladı, soruma cevap şansımda
kesinlikle doğal doğum olacak diye büyük konuşan ben sezeryana mahkum oldumve yarın apar topar sezeryana alma ihtimali büyük doktorumun...
doğal doğumla ilgili herşeyi araştırmıştım ama sezeryan konusunda bilgi sıfır...aslına bakarsanız merak ettiğim doğum değil, sonrasında beni neler beklediği. mesela ağrım var diyor birçok kişi; okuduğum kadarıyla anestezinin yan etkisi baş ağrısıymış, sizin kastettiğinizde bu mudur? yatağa bağlı kalacakmıyım yoksa ertesi gün kalkabilir miyim ayağa? özetle ne gibi dertler beni bekleruyku sıfır bende bu gece stresten
Günümüz belli değil canım dr um normal doğumda ısrarlı gibi 1 cm açılmam varmış yani her an gelebilirim kızım :) Dün gece msjı yazdıktan sonra uyuyakalmışım kaburgama yediğim darbeyle uyandım :) Bugün biraz daha uslu ..Senin günün belliydi sanırım okumuştum..Allah yardımcımız olsun bebeklerimizi koklamamızı nasip etsin..
Kızlarr çoğunuzun problemi süt , gaz, uyku oldu:) ben hala neredeyim :)) bişey sormak istiyorum. Hastanede çikolata ikram edilecek, ben birde magnetli buzdolabı süsü yaptırdım. Üzerinde 'hoşgeldin Sare ' yazıyor.. Bu süsler hastanede dağıtılıyo dimi? Mevlüt'e sakla diyenler oldu da. Benm içn şimdi hastane önemli, hatıra kalsın istiyorum.
Selam canım biz söyle yaptık bıraz faZlaca tuttuk hastaneye gelen hastanede alacak mevlude gelen mevlutte alacak
Kızlarr çoğunuzun problemi süt , gaz, uyku oldu:) ben hala neredeyim :)) bişey sormak istiyorum. Hastanede çikolata ikram edilecek, ben birde magnetli buzdolabı süsü yaptırdım. Üzerinde 'hoşgeldin Sare ' yazıyor.. Bu süsler hastanede dağıtılıyo dimi? Mevlüt'e sakla diyenler oldu da. Benm içn şimdi hastane önemli, hatıra kalsın istiyorum.
Canım Sezeryan Sonrası İyileşme Süreci Kişiden Kişiye Değişir. Ben 2. Gün Ayaktaydım, Gaz Sancım Olmadı, Ağrım Sızım Olmadı, Bahsettiğin Baş Ağrısı Olmadı (Olursa Da Ağrı Kesici Yazıyor Zaten Doktorun). İlk Gün Yattım 2. Gün Bebeğimin Bakımı Evimin Küçük İşleri Her İşimi Görebiliyordum. İyi Düşün İyi Olsun
-------
Kızlar Bu Arada Bebeğim 2 Gündür Emerken Ağlıyor. Çok İştahlı Emiyor Bir Anda Memeyi Bırakıyor Kızarıyor Ikınıyor Ağlamaya Başlıyor. Bir Yandan Da Aceleci Aceleci Yeniden Meme Aranıyor. Yani Karnı Aç Ama Ememiyor. Gazdan Diye Düşünüyorum. Var Mı Aynı Sorunu Yaşayan..?
canım sezeryan yerlerimiz ara ara hep sızlayacak sanırım.. dün bi teyze geldi bebek ziyaretine oda mecburi sezeryan olmuş zamanında şimdi oglum koca adam oldu dio ayaklarımı biraz üşütsem sezeryan yerim çok sızlar dikkatli ol dedi.. bende kendisine dikkat etmeyen biriyim bu benim için kötü oldu
korseye bende henüz başlamadım. karnımda su dolu balon var sanki löp löpp oynuyor
Gaz Damlası Bende Metsil Kullanıyorum Canım, Ama Yinede Devam Ediyor Sorun 5 Dk Emiyor Bırakıyor Ağlayarak. Sakinleşmesini Bekleyip Tekrar Veriyorum. Yine Aynı Şey.. Doyup Doymadığından Emin Değilimgazdan cnm benmkide öyle kıpkırmızı oluo zaten o sancıyı çekerken emmioo gazı çıkınca emio..bide gaz damlası kullanıyoruzz
aramızda doğum yapan anneler artmaya başladı, soruma cevap şansımda
kesinlikle doğal doğum olacak diye büyük konuşan ben sezeryana mahkum oldumve yarın apar topar sezeryana alma ihtimali büyük doktorumun...
doğal doğumla ilgili herşeyi araştırmıştım ama sezeryan konusunda bilgi sıfır...aslına bakarsanız merak ettiğim doğum değil, sonrasında beni neler beklediği. mesela ağrım var diyor birçok kişi; okuduğum kadarıyla anestezinin yan etkisi baş ağrısıymış, sizin kastettiğinizde bu mudur? yatağa bağlı kalacakmıyım yoksa ertesi gün kalkabilir miyim ayağa? özetle ne gibi dertler beni bekleruyku sıfır bende bu gece stresten
Canım Sezeryan Sonrası İyileşme Süreci Kişiden Kişiye Değişir. Ben 2. Gün Ayaktaydım, Gaz Sancım Olmadı, Ağrım Sızım Olmadı, Bahsettiğin Baş Ağrısı Olmadı (Olursa Da Ağrı Kesici Yazıyor Zaten Doktorun). İlk Gün Yattım 2. Gün Bebeğimin Bakımı Evimin Küçük İşleri Her İşimi Görebiliyordum. İyi Düşün İyi Olsun
-------
Kızlar Bu Arada Bebeğim 2 Gündür Emerken Ağlıyor. Çok İştahlı Emiyor Bir Anda Memeyi Bırakıyor Kızarıyor Ikınıyor Ağlamaya Başlıyor. Bir Yandan Da Aceleci Aceleci Yeniden Meme Aranıyor. Yani Karnı Aç Ama Ememiyor. Gazdan Diye Düşünüyorum. Var Mı Aynı Sorunu Yaşayan..?
canım sezeryan yerlerimiz ara ara hep sızlayacak sanırım.. dün bi teyze geldi bebek ziyaretine oda mecburi sezeryan olmuş zamanında şimdi oglum koca adam oldu dio ayaklarımı biraz üşütsem sezeryan yerim çok sızlar dikkatli ol dedi.. bende kendisine dikkat etmeyen biriyim bu benim için kötü oldu
korseye bende henüz başlamadım. karnımda su dolu balon var sanki löp löpp oynuyor
maşallah canım kuzuna ,pek tatlı,Allah bağışlasın
saol canım güzel dileklerin için :) aslında beni strese sokan belirsizlik... önce bütün işleri halledeyim diye güne başladım, arabamızı bile yıkattım sabah oğlumla dönücem diye. sonra kızım bukadar hazırlama kendini, yarın yalnız eve dönersen üzüleceksin dedim işleri yarım bırakttım..şimdi de yarın doğuma girersem evde bir sürü yarım kalan iş var diye vicdan yapıyorum. her an bilgisayar başından kalkıp tekrar iş yapabilirim :)
umarım seninde diğer tüm bekleyen annelerinde herşey gönlünce olur... sizinle çok geç tanıştım (forumun diğer sayfalarında dolaşmakla meşguldüm) ama iyi ki tanışmışım...bu son dönemeçte insanların duaları ile yanımda olduğunu bilmek, dertleşmek ve güzel haberler duymak okadar güzel bir duygu ki. hepinize tekrar teşekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?