2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

20 saatmi bu çok ürkünç geldi bana kendi sancılarınlamı açılma beklediniz neden bu kadar fazla merak ettim doğrusu geçmiş olsun hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlık versin

Canmmm tebrik ederim tekrar.. Maaşallah bebişine de sanada. Çok soğukkanlıymışsın bence, e tecrübe de konuşuyor tabi:) güzel bi doğum olmuş .. Bebişi bizm içn de kokla

Cnm Allah yardımcın olsun, dualarımız seninle. Güzel haberlerini bekliyo olucaz..

aynen her iki saatte bi meme dişarıkısır döngü gerçekten hep aynı şeyler:)...bende diyorum tek ben değilim kızlarda şu an bebekleriyle uğraşıyodurlar öyle avunuorumbenim göbeğim hamile kalmadan önceki gibi kaldı...sezeryan yerim acımıyo benim korsede takmayı düşünmüyorum canım

Evet bu dönem öyle geçiyor hergün aynı uyan altını değiştir emzir gazını çıkar uyut derken başa dönüyor umarım bu dönemi sağlıkla kolay atlatırsınız merak etmeyin 2 saaten fazla uyuyacağınız günler yakın azcık sabır Anne olmak kolay değil lohusalıkta size yardımcı olacak yazımı yayınlıyorum umarım işinize yarar unutmayın mutlu Anne mutlu Bebek

ANNESİNİN PRENSİ: "Lohusalık" Doğumdan Sonraki İlk 40 Gün Nasıl Geçer ?

Tabi bide gaz sıkıntılarına çözümler ;

ANNESİNİN PRENSİ: Ve Gaz Problemi Başladı....

Emzirirken meme bakımı;

ANNESİNİN PRENSİ: Emzirirken Meme Bakımı Nasıl Olmalı

Canlar artık çok az kişi kaldı rabbim geri kalanlarımızı ve benide kurtarsın inşallah.... sabah 10 da alcaklar sezeryana çok korkulu ve endişeliyim kızlar ama umarım çok iyi ve kolay geçer.. Hakkınızı helal edin.. döndüğümde buraya inşallah güzel bir hikaye ile dönerim.. Allah a emanet olun...

slm kizlar bizde kaybolduk ortalardan 7 agustosta arife gecesi sezeryanla aldilar bebegimi o gunden beri ilk kez bilgisayara dokunuyorum o yuzden gecmisi okuyamadim...dogum yapan arkadaslari cok iyi anliyorum suan uykusuz yorgun ama mutlular....allah herkesin yavrusunu bagislasin saglikla buyutelim kuzularimizi...isleri yoluna koyar koymaz yine aranizdayim ama simdilik cok yogun geciyor gunler...

allah kurtarsin cnm korkma sakin.. ben sezeryan oldum hemen o gun ayaga kalktim korkulacak bisey yok allah sabrinida gucunude veriyor...sonrasi zaten inanilmaz keyifli

Allah yardımcınz olsun cnm sağlıkla al kucağına.. Güzel haberlerle gel:)

Canm seni görmek negüzel)) sen bebişinle ilgilen burası bize emanet şimdilik :))

Kızlar bugün 13 gün oldu doğum yapalı ama ben hala iyileşemedim
Yani bebeğimi emziriyorum altını alıyorum onunla ilgilenebiliyorum ama onun dışında hiçbiey yapamıorum sizin durumunuz nasıl bi benmiyim böyle ya sanki hiç düzelemicekmişim gibi

Selam kızlar ben 2013 Nisan annesiyim kızım şu an 4 aylık ama ilk heyecanı özleyip size bi bakayım dedim ben sezeryanla doğum yaptım inanın bütün ağrılar sancılar geçiyor ve kısa sürede unutuluyor sadece 20 gün sabredin:) canım çok tatlıdır benim ama hepsi geçti hatta doğumdan sonra 20. Gün kızımı bebek arabasıyla gezmeye çıkardım 23. Gün eşimle akşam yemeğine gittik o kadar çabuk geçiyor herşey :) acının ağrının bile tadını çıkarın nazınızıda yapmayı unutmayın sakın en keyifli günler sizi bekliyor 40 günden sonra bebeğiniz hergün yeni birşeyle uyanacak :) bu arada büyüme atağı denen bişey var internetten araştırın bebeğim huysuzken anlam veremiyordum okuyunca daha anlayışlı ve huzurlu karşılamaya başladım ağlamalarını :)

canım benimde 10 gün oldu.. 5 günüm hastanelerde geçti. 3. günü ölmek istiyordum gaz sancısı sezeryan acısı adım atamazken o çektiğim gaz sancısı beni mahfetmişti. üstüne bide mide bulantısı öğüremiyorsun dikişlerin acıyor. istifra ederken neremi tutucagımı şaşırdım. 7. gününe kadar yardımsız ne oturabildim ne kalkabıldım. yatakta oturur vaziyette yattım. ama çok şükür ki birden ayağa kalktım sancılarım geçti ve şimdi hiç dinlenmiyorum evde annem olmasına rağmen sürekli kendimi bişey yaparken buluyorum ki çok şükür bu halime.. sende yakın zamanda düzelirsin kendini çok dinlememeye çalış canım..

ki ben normal dogumdan çıktım sezeryana girdim bünyem cok yorgundu toparlanmam cok zaman alacak sandım ama 7. günü bişeyim yoktu.. bian bende hiç düzelmicem sandım eşime öldür beni allah aşkına die ağlayarak yalvardıgımı biliyorum. kalp krizi geçiriyorum felç oluyorum sandım boynumdaki damarlar sancıyordu..

İyi geceler canlarim. Hastane yatagimdan bildiriyorum :)) OGLumu ; canimin icini bu aksam ustu 6 civarinda spinal sezeryan ile dunyaya getirdim.. Cok guzel bir bebegim oldu.bakmaya doyamiyorum. Ben de iyiiym biraz agrim disinda. Ayrintilar sonra artik :)) hepinizi cok opuyorummm.

Bende varım doğurmayan... Sancı yok açılma yok çatı normal bekliyoruz..Rabbim normal dogum isteyen herkese bir avazda dogum yapmayı nasip eder inşallah...

hayırlı olsun:)) darısı başımıza... İnşallah sağlıklı sıhhatli büyütürsün evladını
biz sayfalar 5000 i bulduğunda doğurmuş olurmuyuz kiii

kızlar bebeğiniz 15 günlük oldugunda kullanması için vitamin verilmiştir mutlaaka. çocuk doktoru o vitamini benimde kullanmamı söyledi bebek 1 yıl ben 6 ay kullanıcakmışım ama ben kararszım etrafmda kullanan anne yok sadece bebekler kullanıyor.. sizler naptınız???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…