- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #49.021
Kızlar 12 agustos gecesı saat 22.55 oğlum rüzgarımı kucagıma aldım.20 saatte normal doğumla geldı bebişim. Hiiic korkmayin sakin. Ertesı gun 12 de taburcu olduk evdeyız ıkımız de gayet ıyıyız çok şükür. Annem ve kiz kardesim simdilik bizimle jaliyor. Bulutlarin uzerindeydim dogdugu anda ben de yeniden dogdum. Allah herkesi trk avazda kurtarsin diyorum ve bu surecteki dedteginiz icin cook tesekku ediyorum. Henuz alisma asamasindayiz uykusuz her gece:))birkac gun icinde dogum bikayemi yazacagim hepinizi opuyorum..
kızlar uzun süreden sonra karşınıza 2 kız annesi olarak geldimm..
kısaca doğum hikayemi anlatıyım.39+2 oldum ve hala bende tık yoktu o gün doktora gittim alttan muayene vs derken geri geldim sancı mancı yok..1 cm açıklık var dedi belki bu gece gelirsin belki bayramdan sonra dedi ve yürüyüş yap dedi akşam 5 gibi annemle kaynvalideme doğru yürüyelim dedik tam evden çıkarken kasıklarımda bi ağrı dedim ishal oluyorum galiba bide alttan muayene acıttı falan diye düşünüyorum.yollar ilerledikçe ağrılar çoğalıyor anneme şaka yapıyorum ayy sancımmm falan diye gözleri patlıyo ..neyse kayınvalideme çıktık eve girdim aman allahım belimden giriyor karnımdan çıkıyo sancılar wcye gittim ishalim ve birazcık kannn eyvah dedim galiba geliyoo bebiş..
dışarı çıktım ama oturamıyorum ilk çocuktan biliyorum 10 dk kada bi gelir sonra düşer saate bakıyorum ama 2 dk kada bir hatta biter bitmez yeniden başlıyo allahım noluyo hastaneye nasıl yetişcem ...
hemen doktoru aradım harika çok güzel demeye başladı 1 saate kadar hastaneye gel ben anestezi uzmanına haber veriyorum dedi... eşimi aradım hemen gel diye ..
gelir gelmez çıktık ama o gelene kadar akla karayı seçtim evde doğurcam sandımmm.. hemen arabaya bindik eve uğrayıp valizlleri aldık komşular geldiler yanıma dualarla uğradılar beni.. hastaneye girince derinn bi ohhhh çektiiimmm..emin ellerdeyim diyee elbise verdiler giydim yatağa oturdum suyum geldi ama nasıl akıyo o arada doktorum geldi muayene etti 4 cm hemen epidurali yapalım dedi epidural takıldı 10 dk sanraaa oohhhh böyle bi rahatlık yokkk...doktorum tekrar muayene etti aaa 8 cm olmuşşş tekrar muayene 9 cmmm hemen yan odaya geçiyoruz dedi yan odada normal oda gibi ameliyathane değil personel az çok rahattıı
ıkın bakalım geliyor bebiş dedi 1 2 3 4. ıkınmada geldi bebişim o anı babamızda gördü video çekti son anda geldi bebk çıkınca ıkınmamı falan görmedi üzerim örtülüydü..çıktıktan sonraki anları gördü şaşkın ve gözleri dolu doluydu...
bebişi temizleyip giydirdiler o arada dr dikişlerimi atıyor konuşuyoruz muhabbet ediyoruzzz sonra bebişimi verdiler kucağıma öhh miissss gibi kokuyoooduuu.dr aldı dışarda bekleyen eşime verdi bebeği ve odaya götürdüler eşim hemen anneme vermişşş...
sonra benim pijamalarımı giydirip odaya götürdüler uyuşuğum yaa yüzüm gülüyo acım yokkk hemen bebeğimi emzirdim.amaaa zaman geçtikçe epidural yan etkilerini gçstermeye başladı kustum başım döndü tuvalete çıkamadım falan ...ama o sancıdan iyidir...ağrılı bir geceden sonra ertesi gün gibi taburcu olduk evimize geldikkk...dikişlerden oturamadım halada tam geçmediiii...
veee göğüs uçlarım yara olduuu ne yapsam etki etmedi uyanacak bebeğim emecek diye aklımm çıkıyodu şuan biraz daha iyi ama hala yara emerken tam alamadığı için hala iyileşmedi.. annem hafta kaldı gitti yanlızım ...hep ağlama modundaydım ilk günler sanırım lohusa psikolojisi...
işte böyle kızlarrrr çok şükür kıızm sağlıklı olsunda göğüs ağrısı ve dikişlere razıyımmm hepinizin gözü aydın takip edemiyorum malum çocuk zor biri uyuyo diğeriyle ilgileniyorum ara ara girerim öpüyorum hepinizi....
Yarin sabah 8 de hastanedeyim..sabah yazmaya firsatim olmz belki..ilk keseyi gordugm gun agustos anneleriyle tanistim..kanamalrim oldu hamileligmle ilgilu zorluklr..hamileligimle ilgili cvremden naz yaptgm soylendi psikokojimi bozan insanlar oldu..bn dertlerimi sznle paylastim bnm hep ynmda oldunuz..sabah klkip ilk isim kadinlr kulubune girmk oluyodu.yuzleri isimleri bilmiyrm ama hepinizi taniyrm sanki...bnm yeri grlince ailem yeri gelince arkadsm oldunz icn tesekkur ederm kizlar.yarin sze guzel hberlerle gelirm iins.bn narkoz bni uyutana kadr hepimz icn dua ediyo olucam dualarinizi bkliyoruz eylulle.kndmi tooarlaynca ilk isim sze hber vermk olucak
bebeğimi dün ilk kontrolüne götürdük herşey yolunda çok şükür...
gecelerimiz zor geçiyor...2 saatte bir uyandır,emzir,gaz çıkar alt temizle derken tekrar emzir aynı şeyler...kısır döngü diyorum :) bazen geceleri zorlandığımda uyku ağır bastığında kadınlar kulübündeki annelerde şuan uğraşıo..dayan diyorum bebişin için :) kulaklarınızı çınlatıyorumm...
korse aldm dün ama daha takmıyorum sezeryan yerim acıo daha..bi 15 gün olunca takmayı düşünüyorum siz naaptınızzz?
Canlar artık çok az kişi kaldı rabbim geri kalanlarımızı ve benide kurtarsın inşallah.... sabah 10 da alcaklar sezeryana çok korkulu ve endişeliyim kızlar ama umarım çok iyi ve kolay geçer.. Hakkınızı helal edin.. döndüğümde buraya inşallah güzel bir hikaye ile dönerim.. Allah a emanet olun...
Canlar artık çok az kişi kaldı rabbim geri kalanlarımızı ve benide kurtarsın inşallah.... sabah 10 da alcaklar sezeryana çok korkulu ve endişeliyim kızlar ama umarım çok iyi ve kolay geçer.. Hakkınızı helal edin.. döndüğümde buraya inşallah güzel bir hikaye ile dönerim.. Allah a emanet olun...
slm kizlar bizde kaybolduk ortalardan 7 agustosta arife gecesi sezeryanla aldilar bebegimi o gunden beri ilk kez bilgisayara dokunuyorum o yuzden gecmisi okuyamadim...dogum yapan arkadaslari cok iyi anliyorum suan uykusuz yorgun ama mutlular....allah herkesin yavrusunu bagislasin saglikla buyutelim kuzularimizi...isleri yoluna koyar koymaz yine aranizdayim ama simdilik cok yogun geciyor gunler...
Kızlar bugün 13 gün oldu doğum yapalı ama ben hala iyileşemedim
Yani bebeğimi emziriyorum altını alıyorum onunla ilgilenebiliyorum ama onun dışında hiçbiey yapamıorumsizin durumunuz nasıl bi benmiyim böyle ya sanki hiç düzelemicekmişim gibi
Kızlar bugün 13 gün oldu doğum yapalı ama ben hala iyileşemedim
Yani bebeğimi emziriyorum altını alıyorum onunla ilgilenebiliyorum ama onun dışında hiçbiey yapamıorumsizin durumunuz nasıl bi benmiyim böyle ya sanki hiç düzelemicekmişim gibi
Bende varım doğurmayan... Sancı yok açılma yok çatı normal bekliyoruz..Rabbim normal dogum isteyen herkese bir avazda dogum yapmayı nasip eder inşallah...
İyi geceler canlarim. Hastane yatagimdan bildiriyorum :)) OGLumu ; canimin icini bu aksam ustu 6 civarinda spinal sezeryan ile dunyaya getirdim.. Cok guzel bir bebegim oldu.bakmaya doyamiyorum. Ben de iyiiym biraz agrim disinda. Ayrintilar sonra artik :)) hepinizi cok opuyorummm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?