2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm çok geçmiş olsun, Allah şifasını verir inş , Kollarına alır evine gidersin.(
İyi haberlerini bekliyoruz en kısa zamanda , dualarımız sizinle..

merhaba kızlar yazıyorum yazıyorum kimse yorum yapmıyor bende çok uzak kaldım biliyorum ama daha doğurmadan stresli günlerim başladı.kendi aileme eşim sayesinde düşman olmak üzereyim.yeni gelinler gibi herşeye konuşuyor. herşeylerine takılıyor,sıkılıyormuş bunalıyormuş,işe de gitmiyor 15 gündür denk geldi,her gün ayrı birşey söylüyor,anlatıyor.kadın olsa bu kadar olmazdı ne yapacağımı şaşırdım.onu ayrı dinliyorum haklı yönleri var,kendi anneme kardeşime bakıyorum onlarda haklılar. annemlere zaman zaman kötü davranıyorum bunun içinde çok üzülüyorum.diyorum ki her zaman böyle şeyler olur evlerin içinde onlar olmasa ben ne yaparım diyorum ama nafile.kendi annesinin umrunda değil,gelmediğini de benden çıkarıyor.neden olgun davranamıyor anlamıyorum.çok üzülüyorum kendimi ailemden kopmuş gibi hissediyorum,bütün bunları eşim bana her sene ailem 15 gün 20 gün kalmaya gelirler hep yapıyor.ama bu sene bebek dolayısıyla iyice durum sarpa sardı daha da uzayacak süreç.doğuramıyorum stresten 40+3 olduk.çarşamba suni sancıya alıcak doktorum her günüm bu durumları düşünmekle geçiyor.bana diyorki benim şimdi ağzım kulaklarımda olmalıydı ama gerginim diyor.benim ne halt yediğim,mutluluğum,mutsuzluğum dile gelmiyor.varsa yoksa onun evde sıkılması,oturacak yer bulamaması,kardeşimin umarsızlığı,annemin beni biraz fazla düşündüğü için onun bu durumu karışma olarak nitelendirip işi evimde huzur kalmadıya vurdurması,kendini kendi evinde yabancı hissediyormuş,bir gün sevmediği yemek yapıldı diye bana menüye müdahele et demesi....ya lbir insan hiç mi kendini çekmez biraz geri...bu kadarı fazla değilmi bana uzaktan nasıl görünüyor bütün bunlar söyleyin bana nolur? sizin evinizde de oluyor mu bu kadarı

Cnm çok sevindim , negüzel yavrunla evindesin sonunda.. Maaşallah Arda ya:) dualarını eksik etme biz de kavuşalım sağlıkla... Öp bizim için de Arda böcüğünü :))))

kızlar dün doktora dittim gene alttan muayene etti bebişim hiç yerleşmemiş.
sat a göre 41+1 olduk doktorum eski ultrason resimlerini istedi ultrasona göre 40+4 imiş.
pazartesiye kadar bekliyelim olmazsa pazartesi yatış dedi
dua adin nolur Rabbim hayırlısı ile sağlıcakla kurtulmayı nasip etsin...

Funda çım gözün Aydın sağlıkla büyüt yavurunu
İnşAllah en kısa zamanda tam olarak iyileşirsin
Öperiz Arda'yı bol bol

Canım olmaz olur mu? ama can sıkmaya gerek yok. hele de bu güzel günlerde. bebek gelince herşey değişir. sen duyma takma kafana, stres şuan en son ihtiyacın olan şey. ben daga dün ipleri koparıyordum ailemle ama sonuç yine yanımdalar hiç değmez üzülme sakın.

Ah canm ya geldi gelicek bebeğin şu işe bak sen :/ kusura bakma ama çok bencil bi kocaya sahipmişsin, tamam o da gergin ama mutlu olması gerekir , onlar size destek için ordalar ve senin en yakınların.. Ailene sakın düşman olma bu sebeplerle.. Eşinle de aranı bozma diycem ama o iyi bi fırçayı hakediyo da neyse... Arada kalan sensin sonuçta.. İki taraftan biriyle karşı karşıya gelmen gene seni huzursuz ederki.. Eşine biraz daha rahat bi yaşam alanı sunmaya çalış, nebiliyim o tv izlerken siz dinlenin odanızda ailenle , tabi bunu ailenin hissetmesi onları da kırabilir.. Cnm Allah yardımcın olsun.. Bazen eşlerimizi çok şımarttığımızdan olabiliyor, onlar da bu şekilde naz yapabilir cnm .. Sonuçta en iyi sen tanırsın , ama eşini uyar huzura ihtiyacın var senin ..

gazını çıkarmaya çalışıyorum ama gazını çıkarınca da uykusu kaçıyor huzursuz oluyr. ağlamaya başlıyor susturmak için tekrar meme veriyrmm. memede uyuyor ve gazını .çıkarmadan uyutmak zorunda kalıyorumm.. ((

canım hepimizin başında malesef aynı durumu ben 1 aydır yaşıyorum.annem bi ara gtti yarın yine geliyor inş doğum zamanı aynı şeyleri bi daha yaşamam.inş en kısa sürede değişir senin ki de.kv den gelmediği için yapıyodur eşin.kesin annesi bişeler dyodur.ama takma herssey olacağına varıyo,sen üzüldüğünle kalıyosun.sıkıldığında allaha dua et o ferahlık veriyo.ve unutma ilahi adalet onun elinde o herseyi görüyo.bize bu halde bunları yaşatanların yanına hiçbişey kalmıycak inş.annene kardeşine hiç tavır alma boşuna iyi nyetleri ortada.oyüzden kendini pişman etcek davranışlarda bulunma.eşinde anlar hata yaptığını zamanla üzülme herkesin ayıbı kendine sen bebeğini düşün rahat ol canım allah yardımcın olsun

[

Chenncim eğer ellerde ayaklarda şişme varsa manikür pedikür yaptırma

Geçen hafta ağadan sonra yaptırayım dedim
Her zaman yaptırdığım kız çok dikkatlidir
Çok ince alır hiç kanatmaz
Ama eve geldikten sonrA sağ başparmağım kanamaya başladı
Kanaması 4-5 gün sürdü
Şimdi de tırnağım mosmor oldu sanırım düşecek tırnak çok acı çektim
Eğer çok güvendiğin bi yer ve yaptırmadan rahat edemiyorsan kendi setini götür
Bu ara mikrop kapma ihtimalimiz yüksek

Cnm en hayırlısı olsun senin için.. Beklemek en zor olanı , benm daha 10 gün var sata göre ama rahatsızlıklarım hat safhada... Allah yardımcımız olsun. Ptesi sezeryan mı suni sancı mı cnm ?

Cnm en hayırlısı olsun senin için.. Beklemek en zor olanı , benm daha 10 gün var sata göre ama rahatsızlıklarım hat safhada... Allah yardımcımız olsun. Ptesi sezeryan mı suni sancı mı cnm ?

Amin canım cümlemizin.
Açılma olursa suni sancı ile deniyecek. Bebek kanala hiç girmemiş doktor da çok sasırdı
ilk zamanlar hep normal doğum istiyordum ama şimdi yeterki sağlıklı olalım. Günler geçmiyor...

Kızlar çok tatlısınız sagolun :)

Dua edelim canım burda kaç kişi kaldı doğum yapayan.dua edelim herşey heyırlasıyla olsun.kısmetimizde ne ise o olcak.İnaşalalah herşey güzel olcak sağlıkla bebişlerimiz kucağımızda alırız.strese girme diyecem ama ne kdar mümkün o ayrı.salı günü biizm gunumuz doluyor ve bbeiş o kdar rahat görünüyorki hiç doğumak istemiyor sanki:)ee haklı diyorum ben orda ne sıcak ne soğuk ne açlık ne susuzluk var:) cenet annem cennet:)haqyırlasıyla canım alalh verdi alalh kucağımıza nasip edecek.

Canım ilk önce kendi rahatlığını düşün derim.Şuan en önemli sen ve bebişkosunuz.eşin gerçekten biraz çocukça davranıyor kaç yaşındaki böyle davranıyor.evet belki senin ailen orda olması onu rahatsız ediyor ama şuan önemli o değil sen ve gelecek bebek.ailen senin için bebeğiniz için orda.eşin de bunu anlaması kabul etmesi lazım.kendini rahatını biraz bıraksın.He benim demem kolay kaldı sen onunla yüzyüze ciddi rahat kimseyi kırmadan onunla konuşmak.açık açık konuşmalsın onu anladığını söyle hani kim olursa olsun eşinin ailesenden çekiniyor olma normal.rahatı bozulduğunu farkındasın ama seni de düşünmesi lazım.şuan hem eşinden hem ailenden destekten ihtiyacın var.eşin seni seviyor zor da olsa anlaaycak seni.küsme kırlmak içn yeri ve zamanı değil.bundan sonra çok kez rahatınız bozulcak eskiis gibi sorumsuz günlere sona olcak.ama bu zorluklar siziz aile yapıyor ve her zorlukla daha güçlü bir aile olcaksınız.bana göre her sorunun sebebi konuşmamaktır.diyer insana karşı beklentileri istediklerimiz ona açık söylmeke lazım.Sen doğuma hazırlanıyorsun sonra bebk de gelecek sen değil onlar sana göre hareket etmelidir.aman onlar üzülmesin kırılmasınlar diye sen değil onlar düşünmeliler.

ne güseell herkes doğuruyor bende doğurmak istiyorum artıııkk... kızımı kucağıma almak istiyorum nst de sancım çıktı ama açılma yok napmalıyım kızlar açılma için

cnm garmastanı temızlemeden de verebılırsın bana hemsıre ole tavsıye etmıstı bır hafta da düzeldi bıtkısel oldugu ıcın bı sorun olmaz dedı ılk once emzırdıgın gogsune sur kremı sonrakı emzırmede dıger gogsune ver bu kez ona sür kremı boylece gogsun kremı emmıs olur daha cabuk toplanır bende aglayark emzırıyodum kımseyı ıstemıyodum emzırrken yanmda fırca yıyodu herkes :) bu sekılde bı haftada topladı umarm snnde gecer hemencecık

ne güseell herkes doğuruyor bende doğurmak istiyorum artıııkk... kızımı kucağıma almak istiyorum nst de sancım çıktı ama açılma yok napmalıyım kızlar açılma için

Süper bir haber bu dokuzaycım,en azından nst'de sancın çıkmış.bu şimdilik benim için hayal.pazartesi kontrolümüz var yine,en azından 1 sancıcık çıksın bari de nasıl bişeymiş göreyim en azından.ileride azıcık sızlanırsam dinlenecek vaktim yok diye,hatırlatın bana kızlar bunları tamam mı?

doktor bu sancıların önemli olmadığını 10 gün bile böyle devam edebileceğini söyledi. yani gerçek doğum sancısı değillermiş canım. bu aralar doğurasım var. aslında doğum izni için eylülde doğsun diyordum ama yok yok beklemek çok sıkıcı. hergece rüyamda doğuruyorum zaten

Dokuzaycım Eylül'de doğmasa 2 haftalık doğum izni artışından yararlanamıyormuyuz

Canım kesin bi şekilde kendisini ifade etsen
Onlar olmasa ben ne yaparım mecburen sende katlanmak zorundasın falan gibi konuşsan
Ailenin de gönlünü hoş tut bence
Ben şu an o kadar arıyorumki annem yanımda olsa keşke
Geçenlerde telefonda ağladı aklım fikrim hep sende dedi
İlk torunumda yanında olmak isterdim dedi
O ağlayınca ben de ağladım
Annelerimizin hakkı ödenmez
Birde yemek de yapılıyor eşin daha ne istiyorki
Eşine sorup onun canının çektiği şeyleri pişirrmek de işe yarayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…