- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #49.201
arkadaşlar bayramın 2. günü 20 saatlik sancının ardından normal doğum yaptım. 4 kilo dünya tatlısı bir oğlum oldu. hem doğum sırasında kakasını yuttuğu için hem de ciğerlerindeki sıvıyı atamadığı için bir haftadır hastanedeyiz. Çanakkale araştırma hastanesi yoğun bakım ünitesi yeteri kadar gelişmiş olmadığı için bursa izmir de yoğunluktan kabul etmediği için 3. gün apar topar çorluda şifa hastanesine sevkedildik. pazartesiden beri burada yoğunbakımda bebeğimiz. sadece saat 3 ile 4 arası 10dk görmemize izin veriyorlar ve daha çok gelişme kaydedemedik.40+2 de doğum yaptım ve normal doğum olduğu için o kadar pişmanım ki... her bebeğimi görüşümde ağlıyorum sütüm kesilecek diye de korkuyorum ama elimde değil. lütfen dua edin allahım onu bize bağışlasın
Allah hepinizden razı olsun canlarım..
ne kadar içten duygularla yazdığınızı kendimden biliyorum, iyi ki varsınız
biz evimizdeyiz çok şükür.. Ardamın maşallahı var, sağlıklı Allaha şükür..
anası da iyi olacak inşallah en kısa zamanda toparlanmayı umuyorum çünkü henüz doyasıya kucağıma alamadım çok sevgili dikiş yerim yüzünden :) çokça dinleniyorum,ilaçlarımı aksatmıyorum, bolca sıvı tüketiyorumsonunda oğlumla yardımsız kendim ilgilenebileceğim günlerin hayaliyle yapıyorum hepsini
doğum hikayemi daha geniş bir zamanda yazacağım inşallah.. takipteyim sizi bıraktım sanmayın gözüm üstünüzde
doğum yapan arkadaşları tebrik ederim..gözleri aydın hepsinin..
hala bekleyenlere de ennn hayırlı doğumları olsun diye dua ediyorum..aklımdasınız hepiniz
çok çok öpüyorum siziiiii!
Allah hepinizden razı olsun canlarım..
ne kadar içten duygularla yazdığınızı kendimden biliyorum, iyi ki varsınız
biz evimizdeyiz çok şükür.. Ardamın maşallahı var, sağlıklı Allaha şükür..
anası da iyi olacak inşallah en kısa zamanda toparlanmayı umuyorum çünkü henüz doyasıya kucağıma alamadım çok sevgili dikiş yerim yüzünden :) çokça dinleniyorum,ilaçlarımı aksatmıyorum, bolca sıvı tüketiyorumsonunda oğlumla yardımsız kendim ilgilenebileceğim günlerin hayaliyle yapıyorum hepsini
doğum hikayemi daha geniş bir zamanda yazacağım inşallah.. takipteyim sizi bıraktım sanmayın gözüm üstünüzde
doğum yapan arkadaşları tebrik ederim..gözleri aydın hepsinin..
hala bekleyenlere de ennn hayırlı doğumları olsun diye dua ediyorum..aklımdasınız hepiniz
çok çok öpüyorum siziiiii!
merhaba kızlar yazıyorum yazıyorum kimse yorum yapmıyor bende çok uzak kaldım biliyorum ama daha doğurmadan stresli günlerim başladı.kendi aileme eşim sayesinde düşman olmak üzereyim.yeni gelinler gibi herşeye konuşuyor. herşeylerine takılıyor,sıkılıyormuş bunalıyormuş,işe de gitmiyor 15 gündür denk geldi,her gün ayrı birşey söylüyor,anlatıyor.kadın olsa bu kadar olmazdı ne yapacağımı şaşırdım.onu ayrı dinliyorum haklı yönleri var,kendi anneme kardeşime bakıyorum onlarda haklılar. annemlere zaman zaman kötü davranıyorum bunun içinde çok üzülüyorum.diyorum ki her zaman böyle şeyler olur evlerin içinde onlar olmasa ben ne yaparım diyorum ama nafile.kendi annesinin umrunda değil,gelmediğini de benden çıkarıyor.neden olgun davranamıyor anlamıyorum.çok üzülüyorum kendimi ailemden kopmuş gibi hissediyorum,bütün bunları eşim bana her sene ailem 15 gün 20 gün kalmaya gelirler hep yapıyor.ama bu sene bebek dolayısıyla iyice durum sarpa sardı daha da uzayacak süreç.doğuramıyorum stresten 40+3 olduk.çarşamba suni sancıya alıcak doktorum her günüm bu durumları düşünmekle geçiyor.bana diyorki benim şimdi ağzım kulaklarımda olmalıydı ama gerginim diyor.benim ne halt yediğim,mutluluğum,mutsuzluğum dile gelmiyor.varsa yoksa onun evde sıkılması,oturacak yer bulamaması,kardeşimin umarsızlığı,annemin beni biraz fazla düşündüğü için onun bu durumu karışma olarak nitelendirip işi evimde huzur kalmadıya vurdurması,kendini kendi evinde yabancı hissediyormuş,bir gün sevmediği yemek yapıldı diye bana menüye müdahele et demesi....ya lbir insan hiç mi kendini çekmez biraz geri...bu kadarı fazla değilmi bana uzaktan nasıl görünüyor bütün bunlar söyleyin bana nolur? sizin evinizde de oluyor mu bu kadarı
merhaba kızlar yazıyorum yazıyorum kimse yorum yapmıyor bende çok uzak kaldım biliyorum ama daha doğurmadan stresli günlerim başladı.kendi aileme eşim sayesinde düşman olmak üzereyim.yeni gelinler gibi herşeye konuşuyor. herşeylerine takılıyor,sıkılıyormuş bunalıyormuş,işe de gitmiyor 15 gündür denk geldi,her gün ayrı birşey söylüyor,anlatıyor.kadın olsa bu kadar olmazdı ne yapacağımı şaşırdım.onu ayrı dinliyorum haklı yönleri var,kendi anneme kardeşime bakıyorum onlarda haklılar. annemlere zaman zaman kötü davranıyorum bunun içinde çok üzülüyorum.diyorum ki her zaman böyle şeyler olur evlerin içinde onlar olmasa ben ne yaparım diyorum ama nafile.kendi annesinin umrunda değil,gelmediğini de benden çıkarıyor.neden olgun davranamıyor anlamıyorum.çok üzülüyorum kendimi ailemden kopmuş gibi hissediyorum,bütün bunları eşim bana her sene ailem 15 gün 20 gün kalmaya gelirler hep yapıyor.ama bu sene bebek dolayısıyla iyice durum sarpa sardı daha da uzayacak süreç.doğuramıyorum stresten 40+3 olduk.çarşamba suni sancıya alıcak doktorum her günüm bu durumları düşünmekle geçiyor.bana diyorki benim şimdi ağzım kulaklarımda olmalıydı ama gerginim diyor.benim ne halt yediğim,mutluluğum,mutsuzluğum dile gelmiyor.varsa yoksa onun evde sıkılması,oturacak yer bulamaması,kardeşimin umarsızlığı,annemin beni biraz fazla düşündüğü için onun bu durumu karışma olarak nitelendirip işi evimde huzur kalmadıya vurdurması,kendini kendi evinde yabancı hissediyormuş,bir gün sevmediği yemek yapıldı diye bana menüye müdahele et demesi....ya lbir insan hiç mi kendini çekmez biraz geri...bu kadarı fazla değilmi bana uzaktan nasıl görünüyor bütün bunlar söyleyin bana nolur? sizin evinizde de oluyor mu bu kadarı
Maşallah, keşke her bebek sizinki gibi emse! :) Umarım emdikten sonra sakince gazını çıkartıyorsunuzdur. Çünkü bebekler gaz sıkıntısı çektiğini anlamaz, o rahatsızlığı açlık zanneder ve sıkıntısını gidermek için yeniden yeniden emmek ister. Hatta memeye çılgınca saldırıp, birkaç emmeden sonra çığlık çığlığa kendilerini ayırdıklarına da rastlarız.
Emzik kullanmasını istiyorsanız alternatif emzikleri kullanmanızı öneririm. Öncelikle 0+ ölçüsünde olanları denemelisiniz, diğerleri ağzına büyük geleceği için midesini bulandırabilir. Ayrıca değişik formda olanları da denerseniz birinden memnun kalırsa o formda olanla devam edersiniz. Benim oğlum Avent'in damaklı emziğini sevmişti. Doğacak kızım için de aynı modelden aldım ama beğenirse...
Bazen bebek emzik emsin diye emziği şekerli bir şeylere batırıp verirler, çok büyük bir hatadır! Belki kendi sütünüze bir parça sürüp deneyebilirsiniz. Ama her bebek emzik istemez, bunu da göz önünde bulundurmak lâzım.
Ayrıca en güzeli kendi kendine doğal yoldan beslenip, doyduğunda bunu fark ettiği bir düzene girmesidir. Doyduğunu kabul edecek ve emzik istemeyecektir. Umarım sizin bebeğinizde de öyle olur. :)
günaydınlar herkese ...evim tmzlendi dün ohhhh bi dert daha bitti çk şükür..geriye bnm tmzlk kaldı ağda ya haftaya gidim diyorum tüm vücut-manikür-pedikür...inş. oğluşum aniden gelip annesini rezil etmez:26:..dün kıpır kıpırdı nerdeyse 10gündür bu kdr hareketli diildi. korktum bu bi geliş işareti mi die:18: sayfanın kapanışı için kavga etmeyin ben yapacağım kapanışı çünküüü...
kızlar dün doktora dittim gene alttan muayene etti bebişim hiç yerleşmemiş.
sat a göre 41+1 olduk doktorum eski ultrason resimlerini istedi ultrasona göre 40+4 imiş.
pazartesiye kadar bekliyelim olmazsa pazartesi yatış dedi
dua adin nolur Rabbim hayırlısı ile sağlıcakla kurtulmayı nasip etsin...
Cnm en hayırlısı olsun senin için.. Beklemek en zor olanı , benm daha 10 gün var sata göre ama rahatsızlıklarım hat safhada... Allah yardımcımız olsun. Ptesi sezeryan mı suni sancı mı cnm ?
canım hoşgeldin,bebişler başlarda hep böle oluyomuş bende merakla ogünleri bekliyorum gercektenkolay gelsin inş cok cabucak büyüsün incin
arastanın allah yardımcısı olsun gercekten nazar var sanırım,dua edicem her aklıma geldiğinde inş yüzü güler bi an önce.idacık sağlıkla büyür inş
Kızlar öncelikle soruma cvp verenlere çok teşekkür ederim göğüs kuruluğu ile ilgili.. Alıntı yapmıştım ama tel kapandığı için gitti alıntılarım.. Krem sürmeye başlıycam geç bile kalmışım demekki..
Arasta için çok üzüldüm geçmiş olsun, inş en kısa sürede güzel haberlerle aramızda olur.. Dua edicem ona ve bebeğine de...
Doğum hikayelerini paylaşanlar harikasınız , ne güZel doğumlar .. İnş bize de nasip olur sağlıkla alırız kucağımıza. Soğukkanlılığınızı takdir ettim.. Bana da lazım biraz..
Bugün de doğum yapcak arkadaşlar dualarım sizinle.. Güzel haberler getirin , bize de dua edin..
Bekleyen arkadaşlarım ahhh ahhh napcaz biz yahu))
Canım senin ve İnci'nin iyi olmasına çok sevindim.eksikliğinizi hissettiğim için bir sesleneyim dedim size,aklımızdasınız hep.merakta ediyoruz sizi,bebeklerinizi.bir süre uğramayınca(ki çok normal,bebekler bütün vaktinizi alıyordur) inşallah ters giden bişeyler yoktur diye endişelenmeye başlıyorsun.çok şükür sen ve kızın iyiymişsiniz.İda içinde çok üzüldüm.herkesin her an yaşayabileceği bişey aslında ama tanıdık birinin başına gelince kıyamıyor insan.anladığım kadarıyla çok ta ağır atlatmış.hayati tehlike falan demişsin.Allah'ım en kısa zamanda tüm hastalarada,İda'ya da şifa versin.Arasta'nın inşallah yüzü güler,kızı da artık evinde ve kollarında olur.Geçmiş olsun ARASTA'CIM ve İDA'CIM.DUALARIM SİZLERLE.Haber verdiğin için çok sağol PARME'CİM.öpüyorum İNCİ'Nİ
Bende arasta yi merak ediyordum , cok gecmis olsun , insallah İDA hemen iyileşsin , bebekler küçük oldugu icin bağışıklık sistemi de zayıf oluyor , Allah şifa versin bir an önce insallah , ne korkmuşlardir simdi , Allah sabır versin
Dua edelim canım burda kaç kişi kaldı doğum yapayan.dua edelim herşey heyırlasıyla olsun.kısmetimizde ne ise o olcak.İnaşalalah herşey güzel olcak sağlıkla bebişlerimiz kucağımızda alırız.strese girme diyecem ama ne kdar mümkün o ayrı.salı günü biizm gunumuz doluyor ve bbeiş o kdar rahat görünüyorki hiç doğumak istemiyor sanki:)ee haklı diyorum ben orda ne sıcak ne soğuk ne açlık ne susuzluk var:) cenet annem cennet:)haqyırlasıyla canım alalh verdi alalh kucağımıza nasip edecek.kızlar dün doktora dittim gene alttan muayene etti bebişim hiç yerleşmemiş.
sat a göre 41+1 olduk doktorum eski ultrason resimlerini istedi ultrasona göre 40+4 imiş.
pazartesiye kadar bekliyelim olmazsa pazartesi yatış dedi
dua adin nolur Rabbim hayırlısı ile sağlıcakla kurtulmayı nasip etsin...
Bugün 10.gün canım yaaaa.Canım öyle çok yanıyor ki... Lansinoh hiç fayda etmedi garmastan'ı temizlemek için karbonatlı su yapıyorum. canım dah çok yanıyor. Bu sıcaklarda duşa girmekten nefret eder oldum. Su değdikçe ağlıyorum resmen. Dikişlerim, dikişlerimin üstü hala acıyor. Karnımın içini bıçakla kesiyorlar sanki. Seninki de böyle miydi??? Dikişlerimin üstüne karnımın alt kısmından bir parça düşmüş gibi duruyor. Normal mi böyle olması?
ne güseell herkes doğuruyor bende doğurmak istiyorum artıııkk... kızımı kucağıma almak istiyorum nst de sancım çıktı ama açılma yok napmalıyım kızlar açılma için
doktor bu sancıların önemli olmadığını 10 gün bile böyle devam edebileceğini söyledi. yani gerçek doğum sancısı değillermiş canım. bu aralar doğurasım var. aslında doğum izni için eylülde doğsun diyordum ama yok yok beklemek çok sıkıcı. hergece rüyamda doğuruyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?