2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ah cnm bende 2,5 hafta önce sancı çıkmıştı , hemşire Dr u aramıştı sancısı çıktı diye.. Dr eve göndermişti beni.. Dr um diyoki seni başka bi Dr görse doğum başlamış diye yatırır hastaneye, ama ben seni sürekli takip eden olduğum için biliyorum, sen 1 ay önce de böyleydin.. Yani nolcak bilmiyorum.. Şuan yatağa çakılmış durumdayım başım dönüyor, kızım kasık kemiklerimle savaşıyo arada bir.. ağlamak istiyorum hep

Ben de normal istiyordum cnm , ama cesaretim kırıla kırıla bişey kalmadı sabrımın sonundayım. Ptesi Dr umla belki son kez görüşcem Çarşamba izne ayrılıyor. Ben böyle kalcam ortada... Aynen yeterki sağlıklı olalım başka bişey istemiyorum Allah'tan hayırlısı...

Kızlar çok sıkıldım hamilelikten bugün 40+3 oldun hala gelen giden yok :))) dün gece eşimle boş beşiği sallıyoruz hadi uyu artık diye:)))))ne zaman gelecek o günler

inşallah canım süt fışkırsın :) bir damlasını bile ziyan etme :))

daha iyiyim tatlım bebeğim büyüdükçe ben de büyüyerek rahatlıyorum inşallah en kısa zamanda yaşıtlarımızı yakalarız :) tıp dilinde düzeltilmiş 9 günlüğüz ama 2 aylığız :))

tşkler canım güzel sözlerin için ama emin ol yapamazsın gibi bir şey yok sen de en güzel şekilde bakarsın Mücadele'ni verirsin anne olmak çok farklıymış zombi gibi olsan da yılmıyorsun :))
Yalovacım sana içimden muck yapmak geldi :))

Canım benim ağlama sakın Allah sana ve evlatların uzun ömürler sağlık versin. Sen de zorlanmışsın süt konusunda sabrına hayran kaldım Dilek olay 1 sene sağmışsın başkası olsa dayardı mamayı zoru başarmışsın tebrik ederim inşallah ben de senin gibi basiretli olurum. Benim kız emmiyor canım 3 gün üst üste emmişti sevinmiştim başladı diye sonra nedense bıraktı birden. Bıraktığı gün ismi ve cismi lazım değil biri sormuştu telefonda emiyormu mu diye evet dedim ondan sonra tık dedi bıraktı memeyi artık nasıl bir göz varsa tövbe

Tatlım iyi olmanıza sevindim çok öpüyorum. Arasta ile de konuşursan geçmiş olsun dileklerimi iletirmisinkıyamam ben o minnoşa (
Fundacıkkkk nihayet cnm gözün Aydın Allah analı babalı büyütsün öp kokla Çek içine 41 kere maşallah çok öpüyorum

canım aynı sorunu biz yaşıyoruz. gerçi bebeğim memeyi yeni yeni almaya başladı önceleri daha agzına memem dokundugu gibi aglıyordu... şimdi maşallah nazar değmesin alıyor güzelce emiyor bi zaman sonra cıkarıyor aglarken kızarıyor falan ayaklarını karnına cekiyor biyandan da meme arıyor.. annem gazı oldugunu karnı agrıdıgını soyluyor. kendi gecınce gene memeği veriyorum emmek istemiyor.. karın agrıları cok zor yaaa kıyamamm onlara nasıl canları acıyor kimbilir..

bende gaz sorunu yasıyorum zorlanıyorum canım.. nebilim valla bende oyle duydum ama herkeste aynı olmaya bilir. inş biz hissetmeyiz..

canım biraz sabır sanırım. 7. günüme kadar yatarak uyuyamadım bile. bugün 12. günümüz ve benim karnımda toparlandı çok az bi şişlik kaldı oda göbek kısmımda rahim daha yukarda oldugu için löp löp oynuyor sanki. 40. güne kadar anca toparlanırmış organlar rahim falan..

ay inş çabuk geçer canım ya...

canım maşallah kızına nazarlardan korusun rabbim..

benim kızımda biberona alıştı... çok ağlıyordu mememi verince dünden beri daha iyiyiz. gece bi kere gündüz bikere veriyoruz biberonu oda cok aglarsa doymazsa.. sürekli mememi vermeye calısıyorum. inş. bebeişlerimiz bizi emecek..

Kizlar bz geldikkk eylul iyi cok sukr ben kndme yeni yeni gliyorm.biraz toparlandktn snra kizmla resminizi paylasicm sznle.dualarini eksk etmedgnz icn tesekkurler.darisi sze kizlar dualrm sznle..

canım gözün aydın çok şükür güzel haberini aldık. en kısa zamanda da seni aramıza bekliyoruz..

Bu suni sancıda ne var acaba, aynen benimki de suniden sonra kalbi yavaşladı panikle sezaryene girdik.
sıkışmış oğlum bi de kordonu dolamış...
sancıyı alınca panik mi oluyolar nedir...

ı ...

canım ben 2. ye hastaneye yattıgım gecesi sancıları olan bayan gelmişti. bebeğin kalp atışları çogalmış.. bende koridorda geziniyorum o sırada doktor acıklama yaparken duydum.. bazı bebekler sancılardan korkarmış ve dayanamazmış bu yüzden bebeğin kalp ritimi değişirmiş. çok tehlikeli bu şekilde normal dogum olmaz sezeryana almalıyız sizi diyordu..

canım kv hepsi aynı sanırım. bizdede mama ver sütün gelmez yok agrın var alamazsın şimdi. hıckırır lımon verelım falan cıldırmıstım. en sonunda kocam uyardı sonra görümceleri alıp kapıma kavgaya geldi lohusa evıne utanmadan. şimdide eşim hatrına konusuyorum evime gelio sabahları annemle bebegımı yıkıyolar bıraz durup gıdıo. yuzune bakasım gelmıo... bunlar boyle canım bişey desen aglar bebek gibi.. kızım her agladıgında kucagımdan aldı emzırmememe ızın vermedı mamayı dayadı. şımde ben ve annem mucadelesını verıyoruz benı emsın die. sinir krızı gecırdım dun sut var emmek ıstemıyor bıberon kolayına gelıyor doktor ii kullanır seni dedi. ama azmedicez emsinler bizi..

kızlar yazdıklarınızı okudum da çok ağladım sanki dertleşiyormuşuz gibi oldu.teşekkür ederim dediğiniz gibi onlar benim için burdalar ve bazılarının yokluğunu bu anlamda benden çıkarıyor eşim.akşamları yürümek bahanesiyle çıkıp konuşuyorum seni de anlıyorum diyorum herkesin evinde olur böyle şeyler ilk kez oluyor diye cahillik yapmayalım diyorum o da zaten sesini çıkartmadığını benim için katlandığını söylüyor falan filan ama bu katlanan haliyle her gün yeni bir vızırtıyla geliyor yanıma.böyle insan tiksinir ya hani bazı insanların davranışından öyle oldum artık.normalde sinik bir insan değilimdir ama kavga gürültü olmasın diye bu ortamda diye ben sustukça iyice bi tarafı dikiliyor.bütün bunların farkındayım ben keşke yalnız olsaydım da ne halt yiyeceğini şaşırsaydı evin içinde köpek gibi kullanıcan o zaman kıymet bilcek.ama kimseyi bu ilkten mahrum edemezdim hemde ben neden bu yalnızlığın ortasında kendimi bu duruma sokayım.inanın annem odasını,herşeyini donuna kadar aldı,ankaradan istanbula bir araba yiyecek taşımışlar getirmişler burda yokmuş gibi.ama yok,nankörlük bu.kadın bi de buraya geldi onun kaprisleri yüzünden annemi de uyarayım biraz derken kalbinin de kırıldığıyla kaldı.nefret ediyorum kendimden olgun davranamadım.hata ettim anneme hiç şöyle yapma böyle yapma demeyecektim.teşekkür ederim hepinize.allah razı olsun hepinizden

Sizi çok iyi anlıyorum, hazır uyumuşken bırakayım o rahat haliyle de, ben de iki dakika huzurlu oturabileyim, diye düşünüyorsunuzdur. Benim oğlum 7 aylıkken günde sadece 7 saat uyuyordu ve resmen çığlık çığlığa doktora gidip, "bu çocukta ne var böyle doktor, uyumuyor bir türlü!" diye feryat etmiştim. Kaç saat uyuyor diye sordu, 7 dedim, "Bu ona yetiyor. Sorun şu ki size yetmiyor," demişti.
Bebekler ihtiyaç duydukları uykuyu her koşulda tamamlarlar, ama gaz sancısını kendi başlarına atlatma şansları yoktur. O uykusundan uyandırdığınız için huzursuz olmuyordur belki, gaz tam çıkmak üzereyken iyice sıkıntı yapar ya hani, onun huzursuzluğudur.

Gazını pıtpıtlayarak değil, avuç içinizi bastırarak bel ve sırt bölgesinde gezdirerek çıkartmaya çalışın. Bir de tam karın bölgesi omzunuzun sert yerine gelecek şekilde dursun, daha kolay çıkar. Hem o arada omzunuzda uyuklamaya da devam edebilir. Ben de sizin gibi gazını çıkartmadan uyumaya bırakıyordum oğlumu, doktorumuz böyle tarif etmişti, sonrasında hiç sorun yaşamadık.

Tatlım çok sagol :) bu arada yazdıklarını gördüm daha once de söylemiştim yine söyleyim sen harika bir annesin :) büyüyünce Tatli kızın seninle gurur duyacak bundan eminim :)

Öpüyoruz sizi .

Kızlar çok sıkıldım hamilelikten bugün 40+3 oldun hala gelen giden yok :))) dün gece eşimle boş beşiği sallıyoruz hadi uyu artık diye:)))))ne zaman gelecek o günler

:))))) İnanın ki kahkahalarla güldüm!
Sahiden sabrınıza hayran kaldım. İnşallah en kısa zamanda, sağlıkla kucağınıza alırsınız, sağlıkla büyütürsünüz...

Hakkınızda hangisi hayırlısıysa öyle olsun. Normal ya da sezeryan diye diretmektense, o an hangisi sizin ve bebeğiniz için uygun olacaksa, öylesinin olmasını dilerim. Ama en kısa zamanda da olsun artık! :)

Canım 20 saat doğum sancısı hiç de ürkütücü değil
Zaten son 1-2 saatinde acıyı hissediyorsun
İlk doğumlar için12-20 saat sancı ise gayet normal
Çok takdir ettim seniiii çok güzel bir doğum olmuş
Darısı başımıza
Sağlıkla büyüt kuzunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…