2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

haklısın cnm aslında ellerde şiş ayaklarda bi ay felan önce yaptırmıştım azda olsa yapılırken kanamıştı eve gidince çk kanar die korkmuştum kuaförümde şişlik yüzünden böle galiba ilk kez kanattım dedi(sürekli gittiğim yer güvenirim)eve gelince hiç bişi olmadı acımadı bile,hatta pedikür ayaklarımı pamuk gibi yaptı baya hoşuma gitmişti,insan bu fil haliyle değişiklik istiyo. arada saçlarımı düzleştiriyorum hoşuma gidio aynadaki halim yaptırmasam daha ii aslında yok yere mikrop kapma ihtimali korkuttu gözümü...uyarıların için çk tşkkr ederim.ruh halimizi düzeltelim die bedenimize zarar vermeyelim şu son günlerde di mi ama?

Kızlar herkes mi lansinohun göğüs ucu kremini kullanıyor
Ben burda onubulamadığımdan ve diğer tüm ürünlerimde mustela olduğundan mustelanınkini aldım
Şimdiden kullanıyorum ama bebek doğup emmeye başlamadığı için etkisi hakkında fikrim yok
Bu ürünü kullanıp da memnun kalan var mı
Ben mustelanın diğer tüm ürünlerinden memnun kaldım
Umarım bu da işe yarar

canım ne oılursa olsun emzirmeye çalış boşver sen eşini kv.. kv zaten herzaman çok bilirler niyese.. kv yaptıgı hatayı biz annemle düzeltmeye calısıyoruz. kızım emsin beni die napacagımızı şaşırdık. annem mememdeyken kaşıkla agzına akıttı oyle yaptı boyle yaptı sımdı yavasla benı emmeye basladı cok şükür.. yakın zamanda tamamen beni ister inş. pes etme başındakiler cok karısır izin verme yoksa insan deliriyor. ben dün cıldırdım savaşımın karsılıgını alamadım die agladım odaya kapadım kendımı annem eşim çok üzüldü. eşimbeni dısarı cıkardı hem değişiklik oldu hemde kızım sanki benı daha cok istedi. dünden beri göğsümde bir kere mama verdik biberonla..

slm kızlar bugun dr cagırmıstı oglum hala dogmamakta ısrar edıyor ne kanala gırmıs ne sancı var ne acıklık var hıcbısey yok gercekten sınırım bozuldu artık eve gelıp agladım hatta ogluma kustum sevmedım o da tekmelemedı hıc anlamıs gıbıpazartesı gel yatıs yapalım sunı sancı deneyelım dedı ama benım en korktugum sey bu sunı sancıya kalmak ayrıca hıc acıklık yokken nasıl olacak bılmıyorum:44:netten baktım acıklık olmadan da sancı denenenler olmus ama hala kafam cok karısık:44:acaba bıkac gun daha beklesem mı bılemıyorum keske su 2 gunde kendılıgınden olsa ama hıc umudum yok kafası bıle daha yukardaymıs kanala dayanmamıs bı akıl verın kafayı yıycem

Evet chenncim mikrop kaptım mı acaba diye korktum baya ben de
Özellikle geceleri çok ödem olduğundan sabahları kalktığımda ayak baş parmağımı kanlar içinde görmek hiç de hoş olmadı
Herhalde şiştikçe tırnak batıyordu ve o da kanatıyordu
Şimdide tırnağının yarısı mor
Ama dediğin gibi şekili ve güzel gözükmeleri evde de olsak insanın hoşuna gidiyor
Birde en son 15 gün önce gittim ağdaya
Öyle şekillere girdim ki çokkomikti
Çıktığımda dayak yemiş gibiydim
Şimdi son kez tekrar gitmem lazım
Ona bile üşeniyorum
En iyisi lazer epilasyon sanırım
Doğumdan sonra ilk işim o olcak

bnde lansinoh aldım da kullanmadım,ne zmn başlasam bilemiyorum ne zmn başlamalı? senn markada iidir inş. cnm aslında hepsinin işe yaraması bi şans. kimilerinde ne kullanırsa kullansın işe yaramadığını sölüyo,bide soğan suyu sür diyenler var göğüs ucuna o da bi mucize die anlattı bi arkadaş kremler onda işe yaramamış,soğan derine derman olmuş:26:

Kıyamam canım sana ya
Benim de bu en korktuğum senaryo
Hiç açıklık olmadan suni sancı verilirse genelde bu işin sonu sezaryenle bitiyor diyorlar
Moralini bozmayım tabi bu ihtimal benim içinde geçerli ve ben de bundan çok korkuyorum
Doktorum bana 1 hafta 10gün daha şans tanıdı
Acaba az daha beklesen olmaz mı ki

bende de catlaklar oldu son 2 gunde hametan krem yazmıstı dr um catlak ıcın kullanıyordum ama benımkı gelmemekte dıretınce vucut ne yapsın artık

luboyf canım beklenen tarıhımız aynı degıl mı 15 agustos
dr ne zamana kadar sans verdı sana.evet aynen dedıgın gıbı sonu sezeryan oluyomus bırde o sancıya katlanıp sonra sezeryan olmak ıstemıyorum hıc.en korktugum sey basıma gelecek galıba.sende de hıc acılma falan yok mu tatlım

cnm hiç korkma herkesın aynı olcak dıye bısey yok bende hıc acılmam yokken sunı sancıyla dogum yaptım dogum hıkayemı okuduysan görmussundur suyum geldıgı için hastaneye gıttım hıc acılma sancı yoktu sabaha kadar kendı sancım beklendıgelmeyınce sabah 9 da sunı sancı yedım saat 12 30 da bebegım kucagumdaydı dayanılmıcak sancı deıl merak etme bnm acılmam cok hızlı oldu 4 cm den bı saat sonra 10 cm oldu ıns snnde cok kolay acılır ben bol bol hurma yemıstım bol bol da yuru

lazer kesinlikle an rahatı ama bebekle seanslara düzenli gitmek zor olur sanırım,bn kol altıma yaptırmıştım çk memnunum iiki yaptırmışım ağda nasıl olacak bnde bilemiyorum en son gttiğimde bile zor olmuştu. ama bu kez tüm vücud baya uzun sürer hiç bşeye sabrım kalmadı sanki..biraz önce yeğenimle çarşıya gttm 1saat yürüdüm ama ne zoruma gtti,iice tembel olmuşum tazı gibiydim ben ah ah..lohusa şerbeti bardağı süsü bakmaya gttm bardaklara lastikten süs yapmışlar tanesi 2lira çk uygun tepsi 25lira dedi.uygun geldiEki Görüntüle 780566 Eki Görüntüle 780566 szler yaptırdınız mı aldınız mı

Arkadaşlar merhaba, geçmişi fırsat buldukça okuyorum ve her geçen gün hormonların etkisiyle sanırım doğum hikayelerinin dışında yaşanan şeylerede dayanamayıp ağlıyorum. Karşılıklı konuşmasak da sadece okumak bile terapi olabiliyor. Bazen doğum sonrası arkadaşlarımızın yaşadığı o zorlukları okuduğumda öyle bir empati kuruyorum ki erken doğurucam diye korkuyorum:)
Bende bu gun doktor kontrolündeydim, hersey normal ve güzel ancak benim 2 yıl önce teşhis edilen bel fıtığımı doktoruma yeni söyledim. Normalde bugun bana çatı muaynesi yapacakmış ama fıtık olduğu için zaten sezeryan olacağımı söyledi. ben böyle diyeceğini tahmin ettiğim için hafta içi beyin ve sinir cerrahisine gidip normal yapabilirmiyim diye sormuştum oda bana riske girmememi tavsiye etmişti. Nitekim bu gun de doktoruma bu konuda ıtıraz etmedim sadece gun konusunda pazarlık yaptık:) Nasipse 26 ağustosta gelicek oğlum. Lütfen dua edin daha erken acil bir şekilde doğum yapmak zorunda kalmıyım.. Kendimi hiç hazır hissetmiyorum çünkü. Daha oğlumun ismini bile netleştrmedik. sizce Ediz mi Uras mı? fikir verirseniz sevinirim.
bebeklerine kavuşanları gözleri aydın diyorum darısı biz bekleyenlerin başına..

dualrımız hep birbirimize cnmm,bizi birbirimizden başkası anlamazki... EDİZ daha hoş gelio kulağa bnce.Uras soğuk geldi bana sanki.

Selaaammm

Griple hasir nesiriz biz bugünlerde. Ben dogumdan beri öksürük hapsirik salya sumuktum zaten. En sonunda mehmethan ima da bulastirdim. Bi şurup biee burun spreyimiz oldu nur topu gibi. Burun spreyi bildigimiz SF aslinda. Her defasinda aglamakli oluyorum genzini cok yakiyor bebegimin cunku. Can cekisiyor gibi cirpiniyor kizariyor sesi falan kesiliyor. Oyle zor ki dayanmasi... ama bitti gibi acildi burnu bi iki defa daha kullaniriz en fazla. Surubun tadi da kotu galiba. Cunku DVit i ve gaz icin verilen bitkisel surubu guzel iciyor ama grip icin verdigim surubu puskurtuyor ve ben de tekrar versem mi acaba agzina biraz gitti mi ikinci defa versem fazla mi olur sorulariyla cebellesiyorum.

Bugun rahmim tuhaf davraniyor. Hamileymisim de tekme yiyormusum gibi hareketlenmeler var bugun 25.gun arada cok kisa ve seyrek olurdu ve normal gelirdi bana rahim toparlanmak icin kasiliyor heralee diodum ama bugun resmen seyiriyor gibi. Hic durmadi desem yeri. Hayrdr ins. Basina bole bisi gelen oldu mu kizlar?

Adet oldugumda bi haftada bu pedlerden pisik olurdum Hamdolsun 25 gundur bise yok

Oglum gecen hafta 4000gr 52.5 cm olmustu. Ufak bi gaz problemi var dedi doktor bitki ozlerinden olusan bi surup verdi tam organik. Cok memnun kaldim. Senfoni orkestrasi gibi saril zurul... cok komik

Kendim 17 gunlukkenden beri oglumu yalniz yikayabiliyorum tabi ki.imdan ter akitarak

Oglen uykularinda yuzuztu yatirmaya calisiyorum. Sirti dinleniyo. Aklinizda bulunsun canlarim.

Banyodan ve ilaclardan hemen sonra bitap dusup baygincasina saatlerce uyuyor, kiyamam

Birileri surekli kendisiyle konussun istiyor neredeyse cevap vercek gibi duruyo. Bayiliyorum o triplerine.

Emzik sevmiyo zorlamiyorum sonucta onun tercihi. Ne kadar bnm oglum olsa da farkli bi kisilik tabi. ;-)

Eli ayagi boynu ve karni soyuluyor hemde ne soyulma koca koca dökülüyor. Bebe yaginda buldum careyi. Koltukaltlari ve boynundan gidiklanio minik sipa. Banyo ve giyinip soyunmak o bolgelerde tam bi iskence oluyo. Ilk gunden beri zemzem veriyorum her emzirdikten sonra. Pamukcuk olmadik cok sukur.

Lansinoh ilk bikac gun bana da etki etmedi ama suan cok rahatim. Arasira tekrar sizi olunca iki uygulamada duzeliyor gene.

Bezi cok sikmak istemedigim zamanlarda bacak kenarlarindan cis sizdirip yatagi yorgani batirmisligimiz da oldu

Simdi azcik sikiyorum ama hala rahat degilim cok sikiyom da gaza ben mi sebep oluyom die. Ikinmaktan bitap dustu oglan. Allahim sifa versin ins. Tum yavrucaklara...

Bizden haberler bole simdilik. Hergun forumdayim. Gozum ustunuzde yani. Firsat buldukca ve yazcak biseyler buldukca yazarim. Opuyorum hepinizi.

Tum yegenlerim hosgelmis saglikla huzur getirmis ins.

Allaha emanet olun.

ne mutlu sana doğurdun büyüttün bile biz hala beklemedeyiz gece uykusuzluğu rahatsızlık ayaklar elller davul gibi bide eşimin şakalarına katlanmaya devam allah seni hep mutlu ve sağlıklı etsin inşallah

Canım benimmm seni görmek ne güzel zaten havadan dolayı bugün duygusalım yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu :) Öpüyorum seni çok çok minik burunlu kızını da tabi :)

Evet ben bugün duygusallardayım siz de gelin üstüme üstüme İdaya çok üzüldüm ama o annesi gibi güçlü bir kızdır eminim çabucak toparlanır dönerler evlerine. Kesin nazar değdi kıyamam ya Allah en acilinden şifalar versin idoşa. Annesine de sabırlar versin AMİN.

Canım sakın kendini suçlama bilemezdin. Allahım senin yavruna da en kısa zamanda şifa versin inşallah.

Geçmiş olsun canım kuzuna da sana da. Büyüttün bile bak ne güzel anlatmışsın herşeyi doğurmak istiyorum ben!

ne mutlu sana doğurdun büyüttün bile biz hala beklemedeyiz gece uykusuzluğu rahatsızlık ayaklar elller davul gibi bide eşimin şakalarına katlanmaya devam allah seni hep mutlu ve sağlıklı etsin inşallah

Amin canım benim. Cumlemizi inş. Gece uykusuzlugu bitmicek ki ama. Bildigine eminim ;-)

Bu arada birisi çatlak mı dedi? :) Ben de 36. haftadan sonra çatlamaya başladım. Anladım ki her tenin bir sınırı varmış :) Önüne geçilemiyor bunun demek ki... Allahtan alt karnımda sadece şimdilik bakalım doğuma kadar neler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…