2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sezeryandan bu kadar korkmayın, tamam adı üstünde diğeri 'NORMAL doğum' ama insanoğlunun dünya üzerinde var olduğu ilk zamanlarda sezeryan mı vardı ki onu tercih etmediler? :)
Ben sezeryanı bilinçli tercih ettim. Başkaları benim seçimimi beğenir ya da beğenmez ama kendimce şöyle sebeplerim vardı; bebeğim kanaldan geçerken o kadar strese, baskıya girmesin, kafatası yamulmasın :), ben karnımdan kesileyim ama alt taraftan kesilmeyeyim, o kadar sancı çekmeyeyim, geleceği zaman planlı olsun hazırlığımı yapıp öyle hastaneye gideyim... gibi sebeplerim vardı.

Doktorunuzun sizin için en doğru olanı tercih ettiğinden eminim. İnşallah 26'sında bebeğinizi kucağınıza alır, güzel güzel emzirirsiniz. :) Sizden bir gün sonra ben de kızıma kavuşacağım inşallah. :)
Oğlunuz adıyla gelsin, adıyla büyüsün. İki isim de güzel ama bana Uras daha modern geldi. Belki de diğeri Ediz Hun'u hatırlattığı içindir. ;-)

Ben ilk doğumumda hiçbir krem kullanmamıştım. Bir dönem hassaslaşmıştı o zaman da birkaç kere kelebek kullanmıştım. Ama şimdi eğer böyle bir sorunum olursa zeytinyağı sürmeyi planlıyorum. Açıkçası bir yerde falan okumadım, bana en doğal mantıklı çözüm gibi geldi. Belki siz de denemek istersiniz...

Kizlar bende sut az oldugunu daha once de yaZmistim, mecbur mama takviyesi yapiyorum ve son 2gundur her mama verisimde agliyorum( mama veren veya sagarak sut veren anneler, siz hangi biberonu kullaniyorsunuz?

Nasılsınız arkadaşlar umarım herkes iyidir.Bebişten fırsat bulupta pc başına oturmak çok zor.
Hiç uyumuyor desem yeridir,gaz sancısından ayaklarını topluyor ağlıyor off ne berbat birşeymiş bu gaz ağrısı.Yinede çok şükür halimize Rabbim başka dert vermesin.
Bugün anason ve rezene aldım kaynatıp vereceğim gaz sancısına iyi geliyormuş ve uyumasını sağlıyormuş.Bakalım inş.işe yarar gaz ilacı fayda etmedi.

Birde sorum olacak arkadaşlar gerçi belki henüz kullanma fırsatınız olmamıştır ama ateş ölçeri nasıl aldınız.?Biz dr.muayne esnasında kafasından dıgıtal ölçer kullanmıştı normallerini göstererek bununla evde popodan ölçeceksin dedi.
Ama ben popodan ölçemem gibime geliyor.Kafadan ölçen ateşölçerlerden alayım diyorum sizler nasıl bişey aldınız,tavsiyeniz varmı?

Canım sen nerelerdesin yaaaaa??? Özletmeyin fazla kendinizi doğuranlar.arada en azından iyiyiz falan deyin kızlar!!!bakın zaten biz doğurmayanlar iyice daraldık,ağırlaştık,miskin miskin yatıp duruyoruz bi de siz kızdırmayın valla bizi :)))) inanın çok tehlikeliyim bu aralar,korkutmak gibi olmasın ama )))) şaka bir yana her biriniz tek tek aklımızdasınız.sende epey deneyimli anne olmuşsun RÜZGAR'CIM.ne güzel anlatmışsın herşeyi,herşeyi de çok güzel atlatmışsınız.o kadarcık soğuk algınlığı olur,geçer merak etme.gerçekten ilacı çıkarınca bebek napıcaz ya?tekrar doz azalmasın,tedavi eksik kalmasın diye vermek gerekir mi acaba?deneyimli anneler top sizde.tabi inşallah gerek kalmaz ama Birgün illa en azından aşı öncesi ateş düşürücü vermemiz gerekecek.baştan bilelimde ona göre davranırız.seni ve oğluşunu kocaman öpüyorum tatlı anne.kendinize iyi bakın.deneyimlerini bizimle paylaşmaya lütfen devam et

selam kızlarrr...
kapı süsümüz BEBEK TASARIMLARI'na aittir...
manetlerimiz RNA TASARIM..Rna tasarımı kk vasıtası ile buldum siparişimi verdim güven konusunda hiçbir tereddütüm olmadı. Sağolsun Raziye Hanım da bunun hakkını verdi ilgisine teşekkürler....
Ayakkabılarımız e-bebeğin cazip indirimleri sonucu alınmıştır:) 23 numaradır artık oğlumuz kaç yaşına gelince giyer bilemiyorum...
pufidiklerimiz henüz cinsiyetimiz belli değilken babamız tarafından dubai den alınan ilk eşyamızdır:)) açıkta gördüğüm şeyleri foto ettim. Makinamız pro. olduğu için boyutları çok büyük oluyo uğraştıyo biraz bu yüzden başka foto koyamıyorumm..

Kizlar bende sut az oldugunu daha once de yaZmistim, mecbur mama takviyesi yapiyorum ve son 2gundur her mama verisimde agliyorum( mama veren veya sagarak sut veren anneler, siz hangi biberonu kullaniyorsunuz?

Öncelikle mama takviyesi yaptığın için kendini suçlama. Her annenin süt üretimi ve her bebeğin ihtiyacı farklıdır. Ben de hem emzirip hem mama vermek durumunda kalmıştım.

Gaz oluşumunu engellediği için oğlumda bu biberonu kullanmıştım;

Chicco %0 BPA Evolution Açılı Kauçuk Emzikli Biberon 250 ml , Chicco , Beslenme Ürünleri hellobaby.com.tr

Şimdi kızım için her ihtimale karşı bunu aldım (anne memesine benziyormuş);

http://www.hellobaby.com.tr/Biberon-ve-Bardak/Philips-Avent-Natural-PP-Biberon-125-ml-2li.aspx

Ama asıl bundan almak istiyordum, çünkü hem anne memesi formunda hem de gaz oluşumunu engelliyor. Ama hiçbir yerde bulamadım;

Chicco Step Up Biberon 0 m+ 150 ml Silikon , Chicco , Beslenme Ürünleri hellobaby.com.tr

Son düzenleme:
bugüne kadar gitmek istediğim iki şey vardı hep bi engel çıktı gidemedim
birisi anadolu ateşinin gösterisi diğeri farid farjad konseri,
bugün buraya anadolu ateşi geliyor ve biz de özel davetliyiz eşimle birlikte
1.5 saatlik bir mesafede gösteri,hastneye uzaklığı 2 saat
eşim ya orda sancın tutar su falan gelirse diye gitmemi istemiyor
ben de ben evde tekken ve sen de müziğin sesinden telefonumu duymazsan daha tehlikeli değil mi evde sancılansam diyorum
o yüzden de gitmek istiyorum
şimdilik ikna ettim eşimi
ama bi taraftan da eşimin tezi tutar da orda sancılanırsam diye de endişeliyim
benim kuzucuk bu kadar bekleyip de o sırada gelmeye kalkışırsa bilmiyorum ne olur

Demek tehlikelisin :-D :-D

Evden kactigin gibi burdan da mi kaccan kiiiizzz... Neyse allahtan geri donuyon :-D

Cok tatli seyler yazmissin sekerim. Valla moralim cok fena asiri asirisi yukseldi. Dusuk degildi zaten de doping oldu iice bana. Cok tesekkurler. Hep burdayim aslinda ama gecmisi okuyayim derken bnm minnak ya cis yapio ya acikio yada al dolastr beni dio, yarim saatte bitecek gecmis bir gun icinde bitmio haliyle. Biraz takintiliyim ben. Sayfalar bitmeden yazamiyorum. Sayfa atlayamiyorum. Sikintiliyim yani. Hep ondan. Tum suc mehmethan in :-D

CANIM benim yalnız degilsin ağlama, cok şükür ki mama var aç değil yavrun. Eskiden pirinç unuyla besliyorlarmış yavruları sut olmayınca.
Su an benimde sütüm az . Ayrıca bebegim ne yaptıysam emmiyor. Ben de ağlama nöbetlerine girdim . Bı yandan sut sag bir yandan bebisle ilgilen bir yandan üzül bir yandan milletin benim sütüm bu kadardı sen beceremiyorsun emzirmeyi laflarını dinle. Helak oldum. Bende yavrumu koynuma alıp rahat rahat emzirmeyi cok isterdim ama olmayınca olmuyor iste. Yavrum bas bas bağırıyor emme alıştırması yaparken bir işede yaramıyor.
Yinede deneniyorum umut iste, sagdigim sütte yetmiyor mecbur mama veriyorum bende . Kimseyi dinleme boşver senin bebegin aç bırakmıyorsun ya mama veriyorsun. Herkes sansli olmuyor . Cok şükür saglikli bebislerimiz var CANIM Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etti. Tek sorunumu mama olsun napalim Allah başka dert vemesin.
Kaldı ki Emzirmek sağmaktan mama hazırlamamdan daha kolay .
Bazen elden bisey gelmiyor iste napalim
.
Ben avent biberon veriyorum onun yeni dogan akisli başlığını kullaniyorum gayet rahat.
Ve bebeğine güçlü görünmen lazım zayıf olup ağladığını anlamasın CANIM .
Elde değil insan üzülüyor ve ne olursa olsun bu yolda yalnız olduğunu gôruyorsun . Ama merak etme ben de varım

günümüz aynı inşallah sorunsuz alırız bebelerimizi kucamıza bana 8 8 buçukta kahvaltını yap 11de hastaneye yatışını yap 3 gibi alırız dedi benim doktor cok yoğun sabah olsa çok iyi olurdu yaa

ii akşamlar kızlar doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum tek tek yazmıyorum baya çoksunuz çünki :) biz bekleyenler azaldık inş sıra bizede gelecek :) evlatlarınızı allah bağışlasın güle güle büyütün ömürleri uzun bahtları açık olsun hasta olanlara rabbim şifa versin hiç birimize evlat acısı yasatmasın inş sizler meleklerinizle uğraşırken dinlenemiosunuz bende ne zamn doğuracağım diye stresten rabbim bneim gibi bekleyenlerede sağ salim kavuşmayı nasip etsin inş

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben inanılmaz gerginim ve sinirliyim annem ve kardeşim yanımda gelmelerini o kadar çok istedim ki şimdi herşeye geriliyorum onları kırmaktanda çok korkuyorum içimde patlamaya hazır bir bomba var yaa..Benim gibi olan var mı? Yoksa ben mi manyaklaştım yaaa

Canım gayet normal, yeni bir hayat bizi bekliyor. Etrafımızda olanlar anlar bizi, sen kendini sıkma, bebeğini düşün. Allahın mucizesi onlar bize. Tatlı tatlı bakacaklar gözlerimize o an herşey bitecek bizim için:)

arada bendede oluyor zor tutuyorum kendimi insanların bişey yaptığı yok aslında beklemek geriyo sanırım me zman ne olacağını bilmemenin stresi

İnşallah inşallah canım Allahım o günleri göstersin başka bişey istemiyorum zaten ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…