- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #49.261
Arkadaşlar merhaba, geçmişi fırsat buldukça okuyorum ve her geçen gün hormonların etkisiyle sanırım doğum hikayelerinin dışında yaşanan şeylerede dayanamayıp ağlıyorum. Karşılıklı konuşmasak da sadece okumak bile terapi olabiliyor. Bazen doğum sonrası arkadaşlarımızın yaşadığı o zorlukları okuduğumda öyle bir empati kuruyorum ki erken doğurucam diye korkuyorum:)
Bende bu gun doktor kontrolündeydim, hersey normal ve güzel ancak benim 2 yıl önce teşhis edilen bel fıtığımı doktoruma yeni söyledim. Normalde bugun bana çatı muaynesi yapacakmış ama fıtık olduğu için zaten sezeryan olacağımı söyledi. ben böyle diyeceğini tahmin ettiğim için hafta içi beyin ve sinir cerrahisine gidip normal yapabilirmiyim diye sormuştum oda bana riske girmememi tavsiye etmişti. Nitekim bu gun de doktoruma bu konuda ıtıraz etmedim sadece gun konusunda pazarlık yaptık:) Nasipse 26 ağustosta gelicek oğlum. Lütfen dua edin daha erken acil bir şekilde doğum yapmak zorunda kalmıyım.. Kendimi hiç hazır hissetmiyorum çünkü. Daha oğlumun ismini bile netleştrmedik. sizce Ediz mi Uras mı? fikir verirseniz sevinirim.
bebeklerine kavuşanları gözleri aydın diyorum darısı biz bekleyenlerin başına..
Geçmiş olsun canım kuzuna da sana da. Büyüttün bile bak ne güzel anlatmışsın herşeyi doğurmak istiyorum ben!
bnde lansinoh aldım da kullanmadım,ne zmn başlasam bilemiyorum ne zmn başlamalı? senn markada iidir inş. cnm aslında hepsinin işe yaraması bi şans. kimilerinde ne kullanırsa kullansın işe yaramadığını sölüyo,bide soğan suyu sür diyenler var göğüs ucuna o da bi mucize die anlattı bi arkadaş kremler onda işe yaramamış,soğan derine derman olmuş:26:
Kizlar bende sut az oldugunu daha once de yaZmistim, mecbur mama takviyesi yapiyorum ve son 2gundur her mama verisimde agliyorum( mama veren veya sagarak sut veren anneler, siz hangi biberonu kullaniyorsunuz?
Canım sen nerelerdesin yaaaaa??? Özletmeyin fazla kendinizi doğuranlar.arada en azından iyiyiz falan deyin kızlar!!!bakın zaten biz doğurmayanlar iyice daraldık,ağırlaştık,miskin miskin yatıp duruyoruz bi de siz kızdırmayın valla bizi :)))) inanın çok tehlikeliyim bu aralar,korkutmak gibi olmasın ama)))) şaka bir yana her biriniz tek tek aklımızdasınız.sende epey deneyimli anne olmuşsun RÜZGAR'CIM.ne güzel anlatmışsın herşeyi,herşeyi de çok güzel atlatmışsınız.o kadarcık soğuk algınlığı olur,geçer merak etme.gerçekten ilacı çıkarınca bebek napıcaz ya?tekrar doz azalmasın,tedavi eksik kalmasın diye vermek gerekir mi acaba?deneyimli anneler top sizde.tabi inşallah gerek kalmaz ama Birgün illa en azından aşı öncesi ateş düşürücü vermemiz gerekecek.baştan bilelimde ona göre davranırız.seni ve oğluşunu kocaman öpüyorum tatlı anne.kendinize iyi bakın.deneyimlerini bizimle paylaşmaya lütfen devam et
Kizlar bende sut az oldugunu daha once de yaZmistim, mecbur mama takviyesi yapiyorum ve son 2gundur her mama verisimde agliyorum( mama veren veya sagarak sut veren anneler, siz hangi biberonu kullaniyorsunuz?
Meraba kizlar bizde tarihimizi belirledik kismetse haftaya persembe kizim kucagimda olacak insallah 22agustosa gun aldik.. sabah 9da yatis 10dada spinal ameliyatla bebisim gelecek .. insan tarih alinca heyecanlaniyor sanki hic cikmayacakmis gibi saniyorsun 9ay boyunca ama ameliyat icin gun alinincada heyecanlaniyor insan.. okadar basak burcu olsun dedim ama aslan olacak kismetse...
Canım gayet normal, yeni bir hayat bizi bekliyor. Etrafımızda olanlar anlar bizi, sen kendini sıkma, bebeğini düşün. Allahın mucizesi onlar bize. Tatlı tatlı bakacaklar gözlerimize o an herşey bitecek bizim için:)Arkadaşlar ben inanılmaz gerginim ve sinirliyim annem ve kardeşim yanımda gelmelerini o kadar çok istedim ki şimdi herşeye geriliyorum onları kırmaktanda çok korkuyorum içimde patlamaya hazır bir bomba var yaa..Benim gibi olan var mı? Yoksa ben mi manyaklaştım yaaa
Arkadaşlar ben inanılmaz gerginim ve sinirliyim annem ve kardeşim yanımda gelmelerini o kadar çok istedim ki şimdi herşeye geriliyorum onları kırmaktanda çok korkuyorum içimde patlamaya hazır bir bomba var yaa..Benim gibi olan var mı? Yoksa ben mi manyaklaştım yaaa
Canım gayet normal, yeni bir hayat bizi bekliyor. Etrafımızda olanlar anlar bizi, sen kendini sıkma, bebeğini düşün. Allahın mucizesi onlar bize. Tatlı tatlı bakacaklar gözlerimize o an herşey bitecek bizim için:)
arada bendede oluyor zor tutuyorum kendimi insanların bişey yaptığı yok aslında beklemek geriyo sanırım me zman ne olacağını bilmemenin stresi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?