2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba hanımlar bende gecen sene bu zamanlar kızıma hamileydim 22 agustosda doğum yaptım bizim sıteyi gezerken sizede merhaba diyeyim dedim gögüs çatlakları için doğum yaptıktan sonra surulen sogan çok işe yarıyor allah doğum yapanların gule gule bebeklerini buyutmeyi nasip etsin doğum yapacakları allah bir avazda kurtarsın ınşallah

al bendende okadar kendimi çok gergin hissediyorum durmadan bişeylere patlıyorum ..ama sanki bazı konularda haklıyım az kaldı inş oğluşumun sancıları tutuverir bu akşam.......

her biri ayrı güzel. özellikle o yelkenliye bayıldım.nerden yaptırdın öğrenebilirmiyim? evde dağıtmak için alışverişe vaktim kalmadı maalesef.

Canım ben Ankaradayım Ulustan aldım. pek vaktim yoktu ellerinde olan en güzelleri bunlardı bende karışık aldım. Yarım saatte teslim ettiler.

Bunlar normal canım, ama asıl doğumdan sonra daha bi paranoyak manyak oluyo insan birazını da o zamana sakla :) yani bende öyle olmuştu ordan biliyorum :) bence en güzeli o zamanlarda etrafına pek kimsenin yaklaşmaması ama yardıma da ihtiyaç oluyo iki ucu.. değnek yani :) yapcak bişey yok tutabildiğin kadar tut kendini rahatlatmaya çalış, amaaaaan boşver deyip geçmeyi öğret kendine, zaten yakınların en fazla 1 ay kalır yanında sonra kendi hayatının hakimi olacan nasılsa rahat ol geçip gidiyo bu günler biraz sıkıntılı da olsa, ufak tefek şeylerle atlatırsan unutuluyo çok çacuk merak etme... Annelik çok güzel insana daha bi güç veriyo zaten bi süre sonra...

Yaaa canım yaa inan çok sevindim burda yazdıklarına, beğenmene daha çok sevindim çoooooook teşekkür ederim, umarım hayatınızın bu çok anlamlı ve güzel günlerine benim küçük prenslerim de en güzel şekilde eşlik eder ve Ömer Enes in doğumunu daha da unutulmaz kılan hatıralıklar olurlar. Bebeğini sağlıkla ve kolayca kucağına alman ve bol sütlü bi anne olman dileğiyle

al bendende okadar kendimi çok gergin hissediyorum durmadan bişeylere patlıyorum ..ama sanki bazı konularda haklıyım az kaldı inş oğluşumun sancıları tutuverir bu akşam.......

Evet canım mutlaka haklı olduğun noktalar vardır çünkü genelde çevredekiler hayatına müdehale eden tek kişi kendisi zannederken, genelde her kafadan çıkan sesi senin dinlediğini ve arada kaldığını pek farketmiyor neyse daha öncede dediğim gibi bugünler çabuk geçiyor ve her geçen gün annelik insanı biraz daha güçlendiriyor. içinizi ferah tutmaya çalışın rahat olun, bol bol nefes alıp güzel şeyler düşünüp gevşetmeye çalışın kendinizi

RNA TASARIM dan tavsiyeler ve teşekkürler :)

Son düzenleme:
Selam herkese, yarın bir sürü sevdiğim arkadaşımla beraber olacagım. Daha once bahsetmıştım en ıyı arkadasım baby shower duzenlıyor. Dunden beri manıkur pedıkur kıl tüy ışleri ile uğraşıyorum. Yarın da saç ve makyaj işlerini hallettim mi herseyle hazır olmuş olacağım. Izne ayrıldığımdan beri evde çok vakit geçirdim ve sanırım bunaldım. Yarın arkadaşlarımla olmak bana iyi gelecek.

Bazen kendi kendime diyorum ki 10 gün evde oturdun daraldın ya bebek olunca ne yapacaksın besle, gazını çıkar, altını temizle, uyut, yıka. Tekduze olacak. Sanırım onun sevgisi beni ayakta tutacak.

Dogum yapan bir arkadaşım sen ne kadar rahat olursan süreç de o kadar rahat geçer, ne kadar pimpirikli olursan da zor geçer diyor. Genelde geniş bir insanım ama yaşayıp göreceğiz

canım çok teşekkur ederim yazdıklarını okuyunca öyle moral oldu ki anlatamam.hikayeni ukumuştum tabi ama şimdi tekrar okuycam.içim öyle kabarmış ki düşünüp duruyorum ne yapsam diye senin gibi suni sancı ile ilgili olumlu konuşan da pek az.çevremde olumsuz şeyler duya duya yer etmiş artık beynimde demek ki.öyle üzülüyorum ki kendi sancım yok diye.neyse canım tekrar sağol içimi ferahlattın allah ta seni ferahlatsın

canım ne kadar şanslısın baby shower yaptığına göre türkiyede değilsin sanırım.keşke burda da öyle bi gelenek olsa.bebeğin için cici hediyeler kabul etmenin vereceği zevk bi yana arkadaşlarının toplanıp gelmesi falan harika.ben 1 aydır k.valdede kalıyorum ve kimseleri göremiyorum artık çok ağırlaştığım için evden de çıkamıyorum yani sana çok imrendim tadını çıkar canım.bollllllllllllllllllllll eğlenceler sana ve bebeğine

herkese merhaba size haber vermek için hemen fırsat bulmuşsan yazayım dedim 15 ağustos perşembe günü 40+4 günlük olmuştuk günlük nst ye giriyordum o gün bebeğimin kalp atışlarında zayıflık ve suyunda azalma olunca epidural sezeryanla saat 17:00 de doğum yaptım enkısa zamanda yazarım yaşadıklarımı şuan bebeğim ortalığı kaldırıyor görüşmek üzere hepinizi öptüm

Canlar ikinizinde bebekleriniz için alıp yaptığınız şeyleri çok beğendim.çok zevklisiniz.güzel günlerinizde kullanın.bizde yarın falan bebek kurabiyesi yapma işine girişicez kısmetse.umarım yüzümüze gözümüze bulaştırmayız.eşimin teyzesi ve yengesi çok ısrar etti,yoksa ben hayatta uğraşmam öyle şeylerle.maharetli de insanlar,aldım malzemeleri bekliyoruz bakalım.sonucu yazarım size.Luboyf'çum heralde şu an gösteridesindir.ben olsam kaçırmazdım,evde yalnız kalman daha fena,hem orda bile sancılar tutsa hiç unutulmayacak doğum hikayen olur.evdede ordada hastaneye nerdeyse eşit mesafedeymişsin.ayrıca keşke 2 saatte pırt diye doğurabilsek di mi?MYHONEY,canım naptın elbiseni?büyüdü mü seninkiler o kadar :)))))) şaka bir tarafa çık şık bir parti hamilesi olacaksın.bende feci daralmış durumdayım evde,sağıma yatıyorum depresyona giriyorum,soluma yatıyorum yine depresyona giriyorum.çok bunaldım ve sıkıldım yani.Aman Rabbim sağlık ve iyilik versinde doğurup biraz büyütüp dönelim yine işlerimize.tek derdimiz yorgunluk olsun ki ben hiç korkmuyorum bu tempodan.doğurmayanların hepsi galiba depresyonda yani canım,yalnız değilsin

Biliyordum doğurduğunu hemşom,inşallah kötü şeyler yaşamamışındır.hadi bakalım bekliyoruz haberlerini.Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.oğlan uyudukça bekleriz

Turkiyedeyim canım. Vallahi ne yalan söyleyeyim birgün evde oturmanın beni bu kadar sıkıp iş hayatımı özleyeciğimi hayatta düşünmezdim.

Güzel dileklerin için teşekkürler.

Canım doğuran da doğurmayan da depresyonda:) Benimkiler heran ağzımdan çıkacak gibiler:) bugün tekrar denedim elbiseyi fermuar zar zor kapandı ama derin nefeste heran bır facıa yaşanacak gibi duruyor. Neyse yarın göreceğiz.

Kurabiyeler olunca koyda görelim resimleri. Ben ve benim etrafımda becerikli insanlar olmadığından maalesef sipariş vereceğiz. Ama eminim evde yapılan gibi sağlıklı ve leziz olmaz.

oğlum gün geçtikçe büyüyor maşallah tek sorunumuz hafiften sarılığı var doktora göründük tedavilik bi seviyede olmadığını söyledi 1 hafta sonra tekrar bakalım dedi ve tabi bol bol emzirmem tembihlendi ama bebeğim emerken uyuyup kalıyo ve ne emdiğini anlayamıyorum bunun için 2 öğünden birini sağıp vermeye özen gösteriyorum en azından biberondan ölçüsünü görebiliyorum.Sizde bol ve sık emzirmeye çalışın bebeğiniz hasta olmasın kendinizde strese girmeyin. Bebişlerimizle nice sağlıklı güzel günlere...

Eklentiler

• $20130810_223749.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 33
  • $20130810_161331.webp
    16 KB · Görüntüleme: 31
  • $20130817_185553.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 34

Oy maşallah kuzuya , cok seker , Allah nazardan esirgesin, anali babali büyütsün insallah

NARİNNAZENİN gözün Aydın canım , Allah anali babali saglıkla büyütmeyi nasip etsin , sende insallah hemen toparlanırsın

günümüz aynı inşallah sorunsuz alırız bebelerimizi kucamıza bana 8 8 buçukta kahvaltını yap 11de hastaneye yatışını yap 3 gibi alırız dedi benim doktor cok yoğun sabah olsa çok iyi olurdu yaa

Amin canim ins. Bana 12den sonra oruc gibi ol sabah 9da yatis 10da kuzum ins. Yanimda saatine ben karar verdim ameliyat gunu oldugundan dr secenek subdu daha erkende alabilirdim ama kaynanam sehordisinda duginde olacak yetissib istedim ilk torunundada yoktu gerci buyuk olasikikla biz ciktiktan sonra yine yetisebilir ama neyse artik hayirlisi..
Kizlar okadar cok sut sagmak mamadan bahsetmissinizki ikinci bebegim olmasina ragmen ürktüm diyebilirim.. ilk kizimda hep sinirda kilo aliyordu ve cok besleyici olmadigini biliyordum sutumun ama inadina emziriyordum ve hic mama vermedim hep sutim yeyiyor yetecek dusuncesine sahiptim ve 17 ay emzirdim.. bence birazda beynin rahat olmasi ve cevrendeki insanlarin mama duskunu olmamasi emzirmeye iyi geliyor.. okuduguma gore bircogunuzin cevresindekiler mudahaleci neyseki bebisler sqglikli artik gerisi onemli degil.. bakalim ikinci minnosum emecekmi.. ilkinde hic biberon kullanmamistik yonede bunda neolur ne olmaz diye qlmayi ihmal etmedim ins. Da kullanmam yine.. ikk olmamasina ragmen heyecanliyim.. safak ins. Bugunu saymazsqk 4 :))

Günaydın herkese:)) luboyf gsgsy ne yaptınız günlerimiz aynı sizinle benim gibi beklemede misiniz???? Arasta dan haber var mı çok merak ediyorum canım benim kızı doğduğundan beri hep sorunlarla karşılaştı inşaallah iyileşmiştir idacık güzel haberlerini duyarız

Selam herkese,
30 Ağustos'ta Çınar Kayra'mızı bekliyoruz.Sezaryenle alınacak.Daha önce miyomektomi ameliyatı oldum çok rahattım.Ama şimdi nedense korkuyorum. İnşallah o gün cesaretim yerine gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…