- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #49.281
kızlar gögüs ucundaki çatlaklar için ne yapıyorsunuz.. lansinoh krem kullanıyorum ama yeterli olmuyor
Arkadaşlar ben inanılmaz gerginim ve sinirliyim annem ve kardeşim yanımda gelmelerini o kadar çok istedim ki şimdi herşeye geriliyorum onları kırmaktanda çok korkuyorum içimde patlamaya hazır bir bomba var yaa..Benim gibi olan var mı? Yoksa ben mi manyaklaştım yaaa
Kızlar benim bebişin şekerleri ve kapı süsü:) beğenecekmisiniz bakalımEki Görüntüle 780610 Eki Görüntüle 780611 Eki Görüntüle 780612 Eki Görüntüle 780613
merhaba hanımlar bende gecen sene bu zamanlar kızıma hamileydim 22 agustosda doğum yaptım bizim sıteyi gezerken sizede merhaba diyeyim dedim gögüs çatlakları için doğum yaptıktan sonra surulen sogan çok işe yarıyor allah doğum yapanların gule gule bebeklerini buyutmeyi nasip etsin doğum yapacakları allah bir avazda kurtarsın ınşallah
her biri ayrı güzel. özellikle o yelkenliye bayıldım.nerden yaptırdın öğrenebilirmiyim? evde dağıtmak için alışverişe vaktim kalmadı maalesef.
Arkadaşlar ben inanılmaz gerginim ve sinirliyim annem ve kardeşim yanımda gelmelerini o kadar çok istedim ki şimdi herşeye geriliyorum onları kırmaktanda çok korkuyorum içimde patlamaya hazır bir bomba var yaa..Benim gibi olan var mı? Yoksa ben mi manyaklaştım yaaa
Eki Görüntüle 780606 Eki Görüntüle 780607 Eki Görüntüle 780608 Eki Görüntüle 780609
selam kızlarrr...
kapı süsümüz BEBEK TASARIMLARI'na aittir...
manetlerimiz RNA TASARIM..Rna tasarımı kk vasıtası ile buldum siparişimi verdim güven konusunda hiçbir tereddütüm olmadı. Sağolsun Raziye Hanım da bunun hakkını verdi ilgisine teşekkürler....
Ayakkabılarımız e-bebeğin cazip indirimleri sonucu alınmıştır:) 23 numaradır artık oğlumuz kaç yaşına gelince giyer bilemiyorum...
pufidiklerimiz henüz cinsiyetimiz belli değilken babamız tarafından dubai den alınan ilk eşyamızdır:)) açıkta gördüğüm şeyleri foto ettim. Makinamız pro. olduğu için boyutları çok büyük oluyo uğraştıyo biraz bu yüzden başka foto koyamıyorumm..
al bendende okadar kendimi çok gergin hissediyorum durmadan bişeylere patlıyorum ..ama sanki bazı konularda haklıyım az kaldı inş oğluşumun sancıları tutuverir bu akşam.......
canım ne kadar şanslısın baby shower yaptığına göre türkiyede değilsin sanırım.keşke burda da öyle bi gelenek olsa.bebeğin için cici hediyeler kabul etmenin vereceği zevk bi yana arkadaşlarının toplanıp gelmesi falan harika.ben 1 aydır k.valdede kalıyorum ve kimseleri göremiyorum artık çok ağırlaştığım için evden de çıkamıyorum yani sana çok imrendim tadını çıkar canım.bollllllllllllllllllllll eğlenceler sana ve bebeğineSelam herkese, yarın bir sürü sevdiğim arkadaşımla beraber olacagım. Daha once bahsetmıştım en ıyı arkadasım baby shower duzenlıyor. Dunden beri manıkur pedıkur kıl tüy ışleri ile uğraşıyorum. Yarın da saç ve makyaj işlerini hallettim mi herseyle hazır olmuş olacağım. Izne ayrıldığımdan beri evde çok vakit geçirdim ve sanırım bunaldım. Yarın arkadaşlarımla olmak bana iyi gelecek.
Bazen kendi kendime diyorum ki 10 gün evde oturdun daraldın ya bebek olunca ne yapacaksın besle, gazını çıkar, altını temizle, uyut, yıka. Tekduze olacak. Sanırım onun sevgisi beni ayakta tutacak.
Dogum yapan bir arkadaşım sen ne kadar rahat olursan süreç de o kadar rahat geçer, ne kadar pimpirikli olursan da zor geçer diyor. Genelde geniş bir insanım ama yaşayıp göreceğiz
canım ne kadar şanslısın baby shower yaptığına göre türkiyede değilsin sanırım.keşke burda da öyle bi gelenek olsa.bebeğin için cici hediyeler kabul etmenin vereceği zevk bi yana arkadaşlarının toplanıp gelmesi falan harika.ben 1 aydır k.valdede kalıyorum ve kimseleri göremiyorum artık çok ağırlaştığım için evden de çıkamıyorum yani sana çok imrendim tadını çıkar canım.bollllllllllllllllllllll eğlenceler sana ve bebeğine
Canlar ikinizinde bebekleriniz için alıp yaptığınız şeyleri çok beğendim.çok zevklisiniz.güzel günlerinizde kullanın.bizde yarın falan bebek kurabiyesi yapma işine girişicez kısmetse.umarım yüzümüze gözümüze bulaştırmayız.eşimin teyzesi ve yengesi çok ısrar etti,yoksa ben hayatta uğraşmam öyle şeylerle.maharetli de insanlar,aldım malzemeleri bekliyoruz bakalım.sonucu yazarım size.Luboyf'çum heralde şu an gösteridesindir.ben olsam kaçırmazdım,evde yalnız kalman daha fena,hem orda bile sancılar tutsa hiç unutulmayacak doğum hikayen olur.evdede ordada hastaneye nerdeyse eşit mesafedeymişsin.ayrıca keşke 2 saatte pırt diye doğurabilsek di mi?MYHONEY,canım naptın elbiseni?büyüdü mü seninkiler o kadar :)))))) şaka bir tarafa çık şık bir parti hamilesi olacaksın.bende feci daralmış durumdayım evde,sağıma yatıyorum depresyona giriyorum,soluma yatıyorum yine depresyona giriyorum.çok bunaldım ve sıkıldım yani.Aman Rabbim sağlık ve iyilik versinde doğurup biraz büyütüp dönelim yine işlerimize.tek derdimiz yorgunluk olsun ki ben hiç korkmuyorum bu tempodan.doğurmayanların hepsi galiba depresyonda yani canım,yalnız değilsin
oğlum gün geçtikçe büyüyor maşallah tek sorunumuz hafiften sarılığı vardoktora göründük tedavilik bi seviyede olmadığını söyledi 1 hafta sonra tekrar bakalım dedi ve tabi bol bol emzirmem tembihlendi ama bebeğim emerken uyuyup kalıyo ve ne emdiğini anlayamıyorum bunun için 2 öğünden birini sağıp vermeye özen gösteriyorum en azından biberondan ölçüsünü görebiliyorum.Sizde bol ve sık emzirmeye çalışın bebeğiniz hasta olmasın kendinizde strese girmeyin. Bebişlerimizle nice sağlıklı güzel günlere...
günümüz aynı inşallah sorunsuz alırız bebelerimizi kucamıza bana 8 8 buçukta kahvaltını yap 11de hastaneye yatışını yap 3 gibi alırız dedi benim doktor cok yoğun sabah olsa çok iyi olurdu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?