2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

işte ben de böyleyim, aynı... hiç canım bir şey istemiyor öyle özel. eşim de sorup duruyor bekliyor o da. benim de senin dediğin gibi yapmak geliyor aklıma
damlasakızm bosver..belkıde ole bı kılo alıcamkı dogumdan snra bnde gobuslu bı bayan olucam bellımı olur :)
olmasın gene de kuzum latife ediyorum ben. fit anneler olalım biz gine de

Malesef henüz bi numara yok bir kere canım gece kivi istedi o da evde vardı. Kocama bişeyler aldırmayı ben de istiyorum ama yok canım hiç anormal bişey istemiyo

aynen bnmde arada cnm bşiler istıyo mesela gcen gun gce gce anneme patates haslattırıp yedım..bu aserme sanırım.bde hamılelık hftası 9dan buyuk arkadaslar mıde bulantınızda azalma oldumu olduysa ne zman oldu

nerde keşke azalsa benim 10. haftadan sonra daha da arttı 12. hftadayım ilerledikçe daha kötü oluyor

demekki benim vücutta eksik madde yok hhehehehe
bugün bi öykü okudum, onda bi meyve geçti de ayy dedim olsa da yesem... söylemeyeyim şimdi mevsimi değil, bulabilen olur bulamayan olur.

acaba onu söylesem mi?

yani ölmüyorum olsun yicem diye ama... olsa da güzel olur yani.

ne diyorsunuz aş ermiş saylanıyor muyum? yoksa bu sütten mi?

Son düzenleme:

tabbiiii aşeriyosunnn ta kendisiii mazallah karaciğer istemiş o meyveyii
neymiş merak ettim başharfini söyle ne karılar var gece yarısı adamlara fellik fellik bişeyler arattıran söz kkdan dışarı

Son düzenleme:
.
Ben asermiyorum sanırım pek istahimda yok.sadece 1 defa CANIM cok eski kasar çekmişti .

eveaaat ben geldim. bebem buyumus de ben kuculmusum ya la :44::44:

once tartiyolaa sonra doktorun yanina sokuyolaaa bizim hastanede. doktor elinde kagit siritarak yanima geldi noldu lady hanim bulantilar basladi heralde zayiflamissin dedi.

yeek yaa hic kusmadim ben niye zayifladim ki dedim. 49 olmusum geri. neyse olur oyle guze guzel ye yemegini takma bunlara dedi. ama benim biraz canim sikildi o kadar da yioz :125:

kan degerim tabiki dusuk cikti bir akdeniz anemisi olaraktan. 19 subatta 2li test yapcaz ben de sana o arada elevit ve kan hapi vercem dedi.

bebegimi gordum 22 mm olmus. kafasi, azicik elleri filan belliydi malum benimki tee agustos sonu. guccuk sizinkilere nazaran biraz

tokoplazma midir nedir negatif cikmis kediden kopekten cig etten uzak dur meyveni sebzeni sirkeynen yika didi. biraz daha riskliymisim bagisikligim olmadigi icin. Ama korkma bu yasina kadar bisey olmadiysa bundan sonra da olmaz dedi. kizamikciga bagisikligim varmis. bu ka :80:

Son düzenleme:

maşallahhh sıkıntılı bişey yok çok şükür hadi bakalım ilaçlarını iç güzel güzelll meyveni sebzeni de güzelce yıka oldumu annem gözün aydınn

Son düzenleme:
maşallah subhallah diyelim o halde size ana-evlat

bak ben sana dediydim sen çok yemiyon bizi yiyon diye

olsun kuzum o senden alıyordur alıcağını. bak 2 cm olmuş bile

geliyomu ıkın kızım ıkın hoh hoh hoh

maşallahhh sıkıntılı bişey yok çok şükür hadi bakalım ilaçlarını iç güzel güzelll meyveni sebzeni de güzelce yıka oldumu annem gözün aydınn
Sagol guzumm.. Damam sebzeyi meyveyi deterjanla yikasam ii olur mu ki :81:

maşallah subhallah diyelim o halde size ana-evlat

bak ben sana dediydim sen çok yemiyon bizi yiyon diye

olsun kuzum o senden alıyordur alıcağını. bak 2 cm olmuş bile

valla yiyom ya

evet dogru alcaani aliyodur su an benden.

bugünde mesaiyi bitirdik çok şükür eve gidem de 2 gr ekmek 150 gr yemeğimi yeyim bareeee

hadiii iyi akşamlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…