- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #5.541
işte ben de böyleyim, aynı... hiç canım bir şey istemiyor öyle özel. eşim de sorup duruyor bekliyor o da. benim de senin dediğin gibi yapmak geliyor aklımayaa ben de aşermek kocama bişeyler aldırmak istiyorum ama hep rüyamda yiyorum veya biyerde görünce canım ekiyo geçiyo sonra aşermek bu mu yani bi anda aklınıza bişey geliyo ama geçiyo bu 2. hamileliğim şu işin keyfini bi çıkarmadım yahuuu var mı tavsiyesi olan aşermiş gibi mi yapsam acaba:)
dediydim arada kaynadı yok mu aranızda aşeren ermeyen
olmasın gene de kuzum latife ediyorum ben. fit anneler olalım biz gine dedamlasakızm bosver..belkıde ole bı kılo alıcamkı dogumdan snra bnde gobuslu bı bayan olucam bellımı olur :)
yaa ben de aşermek kocama bişeyler aldırmak istiyorum ama hep rüyamda yiyorum veya biyerde görünce canım ekiyo geçiyo sonra aşermek bu mu yani bi anda aklınıza bişey geliyo ama geçiyo bu 2. hamileliğim şu işin keyfini bi çıkarmadım yahuuu var mı tavsiyesi olan aşermiş gibi mi yapsam acaba:)
demekki benim vücutta eksik madde yok hhehehehe
aynen bnmde arada cnm bşiler istıyo mesela gcen gun gce gce anneme patates haslattırıp yedım..bu aserme sanırım.bde hamılelık hftası 9dan buyuk arkadaslar mıde bulantınızda azalma oldumu olduysa ne zman oldu
bugün bi öykü okudum, onda bi meyve geçti de ayy dedim olsa da yesem... söylemeyeyim şimdi mevsimi değil, bulabilen olur bulamayan olur.demekki benim vücutta eksik madde yok hhehehehe
bugün bi öykü okudum, onda bi meyve geçti de ayy dedim olsa da yesem... söylemeyeyim şimdi mevsimi değil, bulabilen olur bulamayan olur.
acaba onu söylesem mi?
yani ölmüyorum olsun yicem diye ama... olsa da güzel olur yani.
ne diyorsunuz aş ermiş saylanıyor muyum? yoksa bu sütten mi?
.yaa ben de aşermek kocama bişeyler aldırmak istiyorum ama hep rüyamda yiyorum veya biyerde görünce canım ekiyo geçiyo sonra aşermek bu mu yani bi anda aklınıza bişey geliyo ama geçiyo bu 2. hamileliğim şu işin keyfini bi çıkarmadım yahuuu var mı tavsiyesi olan aşermiş gibi mi yapsam acaba:)
tabbiiii aşeriyosunnn ta kendisiiimazallah karaciğer istemiş o meyveyii
neymiş merak ettim başharfini söyle ne karılar var gece yarısı adamlara fellik fellik bişeyler arattıran söz kkdan dışarı
ay galibaa karaciğerim alarma geçtiii aş erme geliyooor
akşama karpuza aşercem hııhhhhbenim karı aşermiyo demesinn:13:
eveaaat ben geldim. bebem buyumus de ben kuculmusum ya la :44::44:
once tartiyolaa sonra doktorun yanina sokuyolaaa bizim hastanede. doktor elinde kagir siritarak yanima geldi noldu lady hanim bulantilar basladi heralde zayiflamissin dedi.
yeek yaa hic kusmadim ben niye zayifladim ki dedim. 49 olmusum geri. neyse olur oyle guze guzel ye yemegini takma bunlara dedi. ama benim biraz canim sikildio kadar da yioz :125:
kan degerim tabiki dusuk cikti bir akdeniz anemisi olaraktan. 19 subatta 2li test yapcaz ben de sana o arada elevit ve kan hapi vercem dedi.
bebegimi gordum 22 mm olmus. kafasi, azicik elleri filan belliydi malum benimki tee agustos sonu. guccuk sizinkilere nazaran biraz
tokoplazma midir nedir negatif cikmis kediden kopekten cig etten uzak dur meyveni sebzeni sirkeynen yika didi. biraz daha riskliymisim bagisikligim olmadigi icin. Ama korkma bu yasina kadar bisey olmadiysa bundan sonra da olmaz dedi. kizamikciga bagisikligim varmis. bu ka :80:
Karpuz biraz fazla olmadı mı policim, bu mevsiimde yazık
maşallah subhallah diyelim o halde size ana-evlateveaaat ben geldim. bebem buyumus de ben kuculmusum ya la :44::44:
once tartiyolaa sonra doktorun yanina sokuyolaaa bizim hastanede. doktor elinde kagir siritarak yanima geldi noldu lady hanim bulantilar basladi heralde zayiflamissin dedi.
yeek yaa hic kusmadim ben niye zayifladim ki dedim. 49 olmusum geri. neyse olur oyle guze guzel ye yemegini takma bunlara dedi. ama benim biraz canim sikildio kadar da yioz :125:
kan degerim tabiki dusuk cikti bir akdeniz anemisi olaraktan. 19 subatta 2li test yapcaz ben de sana o arada elevit ve kan hapi vercem dedi.
bebegimi gordum 22 mm olmus. kafasi, azicik elleri filan belliydi malum benimki tee agustos sonu. guccuk sizinkilere nazaran biraz
tokoplazma midir nedir negatif cikmis kediden kopekten cig etten uzak dur meyveni sebzeni sirkeynen yika didi. biraz daha riskliymisim bagisikligim olmadigi icin. Ama korkma bu yasina kadar bisey olmadiysa bundan sonra da olmaz dedi. kizamikciga bagisikligim varmis. bu ka :80:
geliyomu ıkın kızım ıkın hoh hoh hoh
Sagol guzumm.. Damam sebzeyi meyveyi deterjanla yikasam ii olur mu kimaşallahhh sıkıntılı bişey yok çok şükür hadi bakalım ilaçlarını iç güzel güzelll meyveni sebzeni de güzelce yıka oldumu annem gözün aydınn
maşallah subhallah diyelim o halde size ana-evlat
bak ben sana dediydim sen çok yemiyon bizi yiyon diye
olsun kuzum o senden alıyordur alıcağını. bak 2 cm olmuş bile
Sagol guzumm.. Damam sebzeyi meyveyi deterjanla yikasam ii olur mu ki:81:
valla yiyom ya
evet dogru alcaani aliyodur su an benden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?