- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #5.521
bazı ülkelerde anne sütünden önce bal verirler ki burda en erken 1 yaşında başlanabirilir diyor dr.bilmiyorum sanki hamilelelr nar yemememesi gerktiğini okumuştum bir yerde ama emin değilm.Ki bebeğe verilmek pek emin değilim.İlk çovuğumda pek sorun olmazdı ama gazı olunca tereyğaver demişti kayınvalidem ilk baştan saçma falan dedim ama denedim ve çok memenun kaldım.Bir dk içinde çocuk rahatlıyordu.
Vaybe neler öğreniyoruz inşallah çok büyük gaz problemi yaşamayız hakikaten zor bir durum. Böyle çözümleri de hiç duymamışım çok tecrübesizim çok :)
bende kilo almadım ama göbeğim çok çıktı dün teyzeme gittim 4 aylk falan gibi duruyor dedi moralim bozuldu :)
maaşallah nazar değmesin sana da miniğine de
maşalalh çok güzelsin canım.çok şanslısın zayıfsın göbüşün çok güzel çıkmaya başlayınca çok güzel bir hamile olcaksın.
ben 45kiloydum hamile kaldigimda dumduzdu karnim 47olmusum sanirim 29beden hic bir pantolonumun dugmesi kapanmio 2cm acik kalio simdiden:)
cnm aynen bnmde gobus cıktı ama vla ben pek heveslıyım.ıc camasrlarm bıle dar glıo.bırazdan kocısle bna bsiler almaya gdıcez
Canım bal buna çözüm değil. Galiba yanlış anlaşılma oldu. sakın haaaa1 yasına kadar bebeğe bal verilmez. bal kavonozlarının üstünde bile yazar çoğunlukla.
beyaz çekirgeciğim,
nar fikri kulağıma hoş geldi. gaz için neler neler denemiyor insanlar... zararı yoksa denenebilir.
hemen yarın pazardan nar alıcam 1 tane. eve gelince 1000 tane olur zatenşaka bi yana ben hiç sevmem de
yaa ben de aşermek kocama bişeyler aldırmak istiyorum ama hep rüyamda yiyorum veya biyerde görünce canım ekiyo geçiyo sonra aşermek bu mu yani bi anda aklınıza bişey geliyo ama geçiyo bu 2. hamileliğim şu işin keyfini bi çıkarmadım yahuuu var mı tavsiyesi olan aşermiş gibi mi yapsam acaba:)
dediydim arada kaynadı yok mu aranızda aşeren ermeyen
angrysangel, mmlk ve laydbird hanımlaaa,
maşallahınız var tabisi 40 küsurlu kilolarda olunca insan göbeğim çıksın ister
bizler mevcut göbüşlüler naapalım ama
yaa tam anlamıyla aşerme sayılırmı bilmiyorum ama ara sıra canım birşeyler istiyo bazen kocişe aldırıyorum bazen kendim. ama normal mi canım istiyor yoksa aşerme dedikleri bu mu bilmiyorum. onun dışında canım genelde mandalina, yeşil elma gibi ekşi şeyler istiyormaaesef yoğurttan tiksindim ama süt içmeye çalışıyorum. bu arada kızlar ceviz yemek lazım çıcuklar zeki olsun
yaa tam anlamıyla aşerme sayılırmı bilmiyorum ama ara sıra canım birşeyler istiyo bazen kocişe aldırıyorum bazen kendim. ama normal mi canım istiyor yoksa aşerme dedikleri bu mu bilmiyorum. onun dışında canım genelde mandalina, yeşil elma gibi ekşi şeyler istiyormaaesef yoğurttan tiksindim ama süt içmeye çalışıyorum. bu arada kızlar ceviz yemek lazım çıcuklar zeki olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?