2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ılk ay 1800 kg aldı ıkıncı ay 1200 sımdı noldu anlamadım ya

Aynen yaaa 4ten sonra saat basi ayaktayiz. Oyuzden aksam bizimki kacta uyuduysa hemen yatiyom ben de, 8se 8, 9sa 9. Hic bi diziyi izleyemiyom:)

:)

Efa omega3 canim, eczanelerde var aybike bebeginin kilo alimunda cok fayda gormustu ben de bi suredir kullaniyorum

ben de dün burda ki tavsiyelere uyup omega3 almak için gittim eczeneye ama Efa omaga 3 bulamadım. marincap aldım. bi sorun olur mu acaba..

bayram olması kötü oldu tatlı yedk bolbol börek yedk bolbol halada ewde çikolatalar war bolbol :)) yandık bizzz

napalım bebeğimize süt olsun bize kilo olmasn

ben de dün burda ki tavsiyelere uyup omega3 almak için gittim eczeneye ama Efa omaga 3 bulamadım. marincap aldım. bi sorun olur mu acaba..

Hicbi fikrim yok fidancim, ama omega3 omega3tur dimi ya? Nolabilir ki? Solgar icin mesela midemi bulandirdi filan demisti aybike, sende o gibi seyler olmazsa besleyiciligi aynidir herhalde bilemedim

Hicbi fikrim yok fidancim, ama omega3 omega3tur dimi ya? Nolabilir ki? Solgar icin mesela idemi bulandirdi filan demisti aybike, sende o gibi seyler olmazsa besleyiciligi aynidir herhalde bilemedim

dünden beri içiyrm bi terslik görmedimm. bakalımm bi kaç gün daha kendimi kontrol edeyim. sizlere omega 3 ü doktorunuz mu tavsiye etti..

Emel bebeğin doğum kilosunun 2 katına çıkmış daha nasıl toparlıycak kız otur oturduğun yere Sütün fazlasıyla yaramış aman nazar değmesin.

Sağol canım ama bunu bazı kişilere anlatamıyorsun. omega 3 almak istemem hafta da 3 gün balık yiyemiyorum yesemde hoş istifrar ediyorum. bu yüzden kızıma sütümden geçsin en azından. ben kızımın çok kilolu çocuk olacağını sanmıyorum. oysa ben tombiş bacakları olan bebişleri çok severim. :) sıka sıka :)

doktor sadece mama ver demişti ilk ay oda erken doğduğu için 2400 dü kızım sonra bir aylık olduğunda gittiğimizde mama artı süte devam dedi mama vermiyorum ki dedim o zaman sütün iyi yetiyor emzirmeye devam dedi. mamayı da kustu aptamil aptamil comformil bebelac ve sma bi hip denemedim :)

O araba işi zor valla canım yaa aldık kütük gibi arabaları görüntüleri güzel diye ama kullanım zor.
abimin kızında o hatayı yaptık kendi bebeğimde yapmadım gittim en hafif arabayı aldım :) çok rahat ediyorum :)

oo maşallah senin bebeğin güzel kiloda doğmuş.benim kız erken davrandı :) benimkide bu ay hep 5 dk emiyor bırakıyor az önce ilk defa 10dk emmi. şükürler olsun inşallah hep böyle devam eder. bu arada çok geçmiş olsun canım.

maşallah ne güzel kiloda doğmuş. İnşallah benim kızımda her şeyde yakalar yaşıtlarını. aynen gider merak etme :)

maşallah size
kelebekler vadisinin yeri özeldir benim için çünkü balayımız da ordaydık

canım bizimde balayımız oldu ama tek fark bebeğimizle :) geçen sene kasımda evlendik biz eşimin kendi işi bırakacak kimse yok o yüzden bayramdan başka tatilimiz yok ramazanda doğurdum o yüzden kurbanda balayına gittik kızımızla :)

bende zar zor buldum :) yok her eczanede :) peki nasıl kullanıyorsunuz günde iki kere açmı tok mu

Son düzenleme:
kızlar merhaba, uyku eğitimiyle ilgili yazdıklarınızı okudum. T.Hogg yöntemini 2 aylık oğluma başlamak için erkenmi? bazı makaleler ilk 3 ay bebek ne derse o olur diyor. oğlum emziksiz uyumuyor ve illa memede uyumak istiyor. şşşş pat yöntemı denedim ama gunduz işe yaramadı. şu an eğitim meğitim yok:) bir link bulduk onun sayesinde uykuya dalıyo Uras. aynı sorunu yaşıyanların denemesini tavsiye ederim.
WHITE NOISE Modulated sound electric heater Soothe Your Crying Baby - YouTube
birde karnınızdaki göbek çizgisi kahverengi olan çizgi hala var mı? bu fermuardan kurtulmak istiyorum.....

şimdiki aklım olsa bir tek oto koltuğu bir de onun altına uyan tekerlekli zımbırtısından alırdım gerçekten dediğiniz gibi pusetler biraz ağır bir yere getirip götürmek zor oluyor

Son düzenleme:

o fermuar bende de kaldı malesef rengi biraz açılmaya başladı ama hâlâ duruyor
uyku eğitimine gelince ben bilmeden uygulamaya başlamışim meğersem şöyleki
doğduğundan beri kendi yatağında yatiriyorum
çok yüksek sesle ağlama olmadığı müddetçe (mikirdaninca) yanına gidip hemen kucaklamiorum
Uykuya dalarken emzik ve saire vermiyorum çok sıkışıp versem bile erkenden çıkartıyorum
bir de esnemeye başladgı anda hemen sakince onu alıp yatağına yatirıyorum böylece uykuya orda uyacağını biliyor yatağında uykuya daha kolay dağlıyor
onun dışında yaptığım bir şey yok özellikle sallamak ve saire gibi

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım
hastalık dönemlerinde kilo alımında yavaşlamalar olabiliyor hemen sıkma canını

Cok üzüldüm cnm yaa bzm bi ark
Okulunda bi öğret. Ayni seyi yasamis.maalesef önceden soylemiyolar, bnde korkuyorum bi terslik olacak die bnm dgm 22agustos raporum 28 kasimda btck die hesapladim ins bi hata olmaz.mdr mdr yrdmcsi hbr etse önceden herkes ona göre tedbir alir.ins rapor alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…