- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #56.981
canım çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda düzelir. tekrar kilo alır dert etme ve emzirmeyi bırakma sakın süt en iyi antibiyotiktir onun için. bu ay benim kızımda çok kilo almadı gibi geliyor bakalım ama her ay aynı şekilde almazmış zaten değişirmiş üzülme ki oğlunda üzülmesin
Aynen yaaa 4ten sonra saat basi ayaktayiz. Oyuzden aksam bizimki kacta uyuduysa hemen yatiyom ben de, 8se 8, 9sa 9. Hic bi diziyi izleyemiyom:)
Kızlar omega 3 alamıyorum yani hap olarak alacağım ne kullanıyoruz ben hiç kullanmadım gebelik döneminde de kullanmadım midem bulanıyordu tiksinmiştim. doktorumda yersin daha sonraki aylarda dedi ve çok yiyemedim ilaçda vermedi. zaten onu bıraktım başka doktorda doğurdum :)
Efa omega3 canim, eczanelerde var aybike bebeginin kilo alimunda cok fayda gormustu ben de bi suredir kullaniyorum
O araba işi zor valla canım yaa aldık kütük gibi arabaları görüntüleri güzel diye ama kullanım zor.
Hangisinden aldiniz canim?
Playgro Mutlu Çiftlik Işık ve Sesli Oyun Halısı. Özellikle tepede yanıp sönen güneşi çok sevdi gözleri hep havada :)
:)
ben de dün burda ki tavsiyelere uyup omega3 almak için gittim eczeneye ama Efa omaga 3 bulamadım. marincap aldım. bi sorun olur mu acaba..
Hicbi fikrim yok fidancim, ama omega3 omega3tur dimi ya? Nolabilir ki? Solgar icin mesela idemi bulandirdi filan demisti aybike, sende o gibi seyler olmazsa besleyiciligi aynidir herhalde bilemedim
Emel bebeğin doğum kilosunun 2 katına çıkmış daha nasıl toparlıycak kız otur oturduğun yereSütün fazlasıyla yaramış aman nazar değmesin.
Canım her annenin sütü bebeği için özeldir.sütünün besleyici olmaması gibi bir durum söz konusu olamaz Her bebeğin ihtiyacı ve yapısı farklı uzmanlar 500 ila 1500 gr arası kilo alımını normal görüyorlar çıtır bir kızın olacak belkide... Olumsuz düşünüp kendini üzme doktoru gerekli görürse 4. Ayda ek gıdaya başlar hatta bende vermeyi düşünüyorum çünkü 6. Aydan sonra bebekler zor alışıo ek gıdaya 4. Ayda elma ve havuç suyu ile başlamayı düşünüyorum tabiki doktoruna danışıp
abimin kızında o hatayı yaptık kendi bebeğimde yapmadım gittim en hafif arabayı aldım :) çok rahat ediyorum :)O araba işi zor valla canım yaa aldık kütük gibi arabaları görüntüleri güzel diye ama kullanım zor.
hosbulduk canım. amelşyatı olduk... oldukca zordu... ameliyattan sonra cok kötü grip oldu 10 gun ugrastık. ılaclar ates agrı falan derken onu atlattık... sonrasında pişik kabız derken, makatta kılcal catlaklar olusmuş. kakasında kan vardı hemem dr.a goturdum.15 gundur ılac kullanıyoruz... daha tam ıyılesmedı. hala kakasını yaparken ve gaz cıkarırken aglıyor. canı cok acıyor yavrumun.
ama buda gececek ınsallah....
emelcım benım bebeğim 3450 gr dogmustu. dr. gelişimini çok ıyı dıyor. o kadar amelıyat hastalıklar falan derken hala kılosu cok ıyı dıyor ama ana yuregı ıste ben tatmın olamıyorum. simdi de sag gogsumu emmek ıstemıyor. zorla sekılden sekıle gırıp kandırıp vermeye calısıyorum. ama cogu zaman emmıyor. ondan dolayı sut yetmıyor gıbı geliyo....
bu da benım mınık kızım
Eki Görüntüle 838926
maşallah ne güzel kiloda doğmuş. İnşallah benim kızımda her şeyde yakalar yaşıtlarını. aynen gider merak etme :)Canım 38. haftamda 3240 doğdu benim oğlum. Bende mama vermiyorum sadece emiyor. Banada doktor her ağladığında emzirme kilosu önde gidiyor diyor. Napayım aç mı bırakayım çocuğu ? Emeklemeye başlayınca hareketten verir nasılsa kilo, dinlemiyorum doktoru
maşallah size
kelebekler vadisinin yeri özeldir benim için çünkü balayımız da ordaydık
ben de dün burda ki tavsiyelere uyup omega3 almak için gittim eczeneye ama Efa omaga 3 bulamadım. marincap aldım. bi sorun olur mu acaba..
kızlar merhaba, uyku eğitimiyle ilgili yazdıklarınızı okudum. T.Hogg yöntemini 2 aylık oğluma başlamak için erkenmi? bazı makaleler ilk 3 ay bebek ne derse o olur diyor. oğlum emziksiz uyumuyor ve illa memede uyumak istiyor. şşşş pat yöntemı denedim ama gunduz işe yaramadı. şu an eğitim meğitim yok:) bir link bulduk onun sayesinde uykuya dalıyo Uras. aynı sorunu yaşıyanların denemesini tavsiye ederim.
WHITE NOISE Modulated sound electric heater Soothe Your Crying Baby - YouTube
birde karnınızdaki göbek çizgisi kahverengi olan çizgi hala var mı? bu fermuardan kurtulmak istiyorum.....
kızlar hastaneden gelıyoruz oglum gecen gun oksuruyo demıstım hatırlarsanız acıle göturmustum önemlı bı oksuruk olmadıgını cıgerden gelmedıgını söylemıslerdı ıcım rahtattı nsurub kullanıyoduk.bugun sunnte ıcın götürdüm cerraha 1 yasından önce yapmak ıstemedı narkoz verılecegı ıcın tavsıye etmıyomus.gelmısken bıde oksuruyo dıye gostereyım dedım hırıltıda baslamıstım yavrum bransıt baslangıcı varmıs ılaclar degıstırıldı antıbıyotık fln verdıler buhar makınası aldım uyuyo sımdı cok üzgünüm nasıl oldu böyle bakamadım mı ben kendımı suclu hıssedıyorum eger ates cıkarsa ılerlerse hemn goturmemı yatıs yapılacgını söledı doktor nolur dua edın oglumk cabucak ıyılessın.bu ay kıloda almamıs 3 haftada 350 400 gr almıs anlamadım gıttı ılk aylar normalın ustunde alıyo sutum var yetmıyo mu doymuyo mu allahım kafayı yıcem oofff
Kızlar moralim çok çok bozuk sabah okuldan müdürüm aradı hocam gelin işbaşı yapın diye inanamadım şoklardayım raporum kasım sonuna kadar meğer ilçe doğum sonu raporumdan sadece 8 haftayı saymış 5 haftam tatile geldiği için kabul etmemiş okuldan da arayıp demiyorlar ki hocam şu gün başlayacaksınız diye bende lay lay lom kasımın sonunu bekliyorum bir de müdür demez mi bugün gelmediniz rapor alın diye hocam dedim haberim olsa bakardım çaresine hem bebek var nereye bırakıp gideyim de rapor alayım mazaret izni yazın olmaz yazamam diyor gel de çıldırma offffff eğer rapor alamazsam miniğimi evde bırakıp çalışmaya başlayacağım onun bana ihtiyacı var ben de kendimi henüz hazır hissetmiyorum(((( çok üzgünüm çok (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?