2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben yokken yine fotoğraflar paylaşılmış, yakışıklılar güzeller yakıyor ortalığı :)
tek tek alıntı yapamadım kusuruma bakmayın çünkü geçmiş çok birikmiş
arasta anlamadığım seninkiyle İda nın elbisesi aynı mı? eğer öyleyse ben bıcırık diyorum ama koca kız olmuş, senin 1 yaş elbiseni mi giyiyor?
hera nasıl tosuncuk olmuş bebeğin, maaşallah yerim o tombik elleri
bide herzamanki gibi diğer anneler alınmasın ama topicteki favorim beyler Selim ve Furkan yine pozlar harika :) şaka şaka tabiki tüm Ağustos böcekleri bir harika, güzellik ve yakışıklılıkta birbirleriyle yarışıyorlar...hepsini kocaman öpüyorum

offf ya canım çekti ama şimdi pırasa yemeği ile idare edicem :)

canım ben mothercaredan aldım ama fiyatı pahalımı gelir bilmiyorum 129 liraya almıştım istersen resmini çeker yüklerim çok kullanışlı bizde daha bi kere giydik

Ya bende açık havada fazla gezmeyiz arabaya kadar gerekmez mi acaba ile dün gittiğimiz pasaj veya outlet center yahut viaport gibi yerlere gidince iyi olur arasında gidip geliyorum. Fazla giydiremezsem diye de uygun bişey olsun istiyorum. Yada acımayıp alıcam kullanmış olmak için de pusetimizle site içinde düzenli yürüyüş işinemi girsek

Beşamel dedin ben bittim zaten şu an

valla canım sen bilirsin tabi ben çok severek aldım kullanışlıda karar senin ...
hem uygun hem güzel bişiy istiyosan lcw bak

LCWaikiki.com - Kaban ve Mont
canım bakburda modeller var çokta uygun fiyatı

Canım geçen gün lcwde hiç de fena olmayan montlar görmüştüm. Ben daha önce Kanzdan aldığım için alamadım lcwden bi bak istersen. Kanzdan kaça aldığımı hatırlamıyorum ama 0-9 aylık aldım bu kışı çıkarır. Şöyle bişey

Lakin elindeki montun ziyan olmasını istemiyorsan puseti için puset tulumu alabilirsin. Hem anakucağına hem de pusete rahatça takılıyor. Emniyet kemeri yerini delik yapmışar ordan geçiriyosun.Ben şuan kullanıyorum baya kullanışlı. Bildiğin yorgan gibi içi elyaflı bişey şöyle:

Ben de besamel sos kasar mantarın girdiği herseye bayılırım :))

Oy oy oy başamel dedin mi bende herşey biter bayılırım ve çoğu yemeğim başamellidir

Evet canım benim 1 yaş elbisem ona tam geliyor Şuan boyum 1.75 İdoş beni geçicek sanırım

kızlar az önce tuzlu anne sütün hakında okudum.Bazen bebekler emek istemiyorsa sütünüz tadına bakın belki tuzlu olduğu için emek istemiyor olabilir.merak etmeyiniz o sütü sağdıktan sonra tatlı sütünüz gelecek.Sebeb süt fazla beklemiş oluyor.Çalışan annelerin dikattine iş yerinizde düzenli sağmıyorsanız eve gelince böyle bir olayla karşılaşırsanız endişelemeyiniz göğüsleriniz biraz boşaltın taze süt gelsin.

Ben de bugün çocuk doktorundaydım bana da aynı şeyi söylediler öyle bir bilgi yokmuş. Kapıya gelen tipler dolandırıcı olabilirmiş. Aman diyim kızlar dikkat

Cevap veren arkadaşlara teşekkürler. Karar verdim evde ve forumda pineklemekle olmayacak bu iş. Kalkıp kızımı emzirip diğer göğsümü sağmam falan derken (bu arada hem emzirme hem sağma neden derseniz bir çok arkadaş gibi benimde sütüm azaldı sanırım dönemsel bende çareyi memelerimden talebimi arttırmakta buldum. bu süt işi su içmek ve arz talep dengesi ile oluyormuş.) 3 gibi evden çıkarım 5 te dönerim hızlı hızlı işimi görürüm. Hem evde yemeklik hiç bişey yok bi Migros'a girerim. Küçük çantayla çıkmak lazım tabe.

Bu arada arasta benim arabanın yanında o zımbırtıdan gelmişti zaten ben onu unutmuşum. Takayım hemen. Benim astronot sevdam heves sanırım :)

Elimdeki mont ziyan olacak mutlaka. Hem büyük. Hemde görümcem almış. Ben hediyelere karşı genel olarak mıymıntı olduğum için eşim beğenmeme konusunda tepkili bana. O yüzden değiştirme işine hiç girmiyecem. Kış bitmeden o kadar büyürse kızım mecburen giyeriz ama mümkünse giydirmeyecem. Ziyan olsun parası da bazı şeyleri anne-babaya bırakmayı öğrensin. Yada öğrenmesin parasını boşa harcamaya devam etsin kendi bilir.

Byeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…