- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #62.481
Benim erkek tipli kızımın yanakını sivrisinek ısırdı 1 aydır izi geçmedi kantoron yağı işe yararmı ki
valla canım bende görünüyor:44:buda benim astronot tulumEki Görüntüle 868144
ayy idoşun tulumuda çok güzel kokoşum benim yaaben sebzelerini yaptım bilee bi makarna haşlancak bide beşemal sos kaldı
ayy canım bu tarifte harika mutlaka denicemmm
Benim erkek tipli kızımın yanakını sivrisinek ısırdı 1 aydır izi geçmedi kantoron yağı işe yararmı ki
Cucu bi bizimkindrn annem hediye almisti 129muymuuuuusss eneeeeem cokmus yazik emekli kadina uzuldum simdi bak. Hemen giydirmem lazim:)))
Durunnnnnn!!!! biri yemek mi dedi.kızımdan fırsat bulup kaşarlı domatesli tostumu yerken yazılanları okudum kendimden geçtim. Eşimin ve benim en büyük zevkimiz yemek yemek. Bir ara vedat milorun peşinden 3 saat yol gidip restoran denemişliğimiz var:))) Yemek dendi mi orda ben olurum hemen size pratik tariflerimi vermek istiyorum kızlar;
1- tavuklu krep- (Arastanın krepine çok benziyor.)
Tavukları julyen doğrayıp az yağda tavada pişiriyoruz. sonra üstüne bir kavanoz doğranmış mantar. beşamel sos hazırlayıp tavuk- mantar karışımının üstüne döküp karıştırıyoruz. kreplerin arasına koyup yarım ay şeklinde kapatıyoruz. üstüne kaşar ... sür fırına... kızlar bundan 2 tane yemişliğim zafiyet geçirmişliğim var
2- beşamel soslu tavuk.
markete gidiyoruz bir kavanoz garnitür bir kavanoz doğranmış mantar alıyoruz. tavukları yine julyen doğrayıp az yağda tavada pişiriyoruz üstüne garnitür ve mantarı koyuyoruz. 5 dakika çevirdikten sonra fırın kabına alıp üstüne beşamel sos en üstüne de kaşar tabii kiii....
Kısacası beşamel sosa bayılıyorum.
Kimse kilolardan bahsetmesin lütfen.
Kızlar araya giriyorum ama bişey danışıcam;
gelecek yaza şimdiden yurtdışı tur almak istiyoruz. erken rezervasyon indirimi var. kızım o sırada 10 aylık olacak. 7 gece 8 günlük. kızımı anneme mi bıraksam götürsem mi bilemedim. gönlüm götürmekten yana. 10 aylıkken yurtdışı gezisi nasıl olur?? çok zor olur mu? kavanoz mamaları ile idare edebilir miyiz o dönem. turla sıkıntı çıkar mı?? ya da böyle turla 3 şehirden vazgeçip tek şehir 4 günlüğüne kendimiz bi program yapıp gideceğiz. yurdışına çıkan arkadaşlar fikir verebilir misiniz? parme sen isveçe gitmeye karar verdin mi?
Eline sağlık canım bunu da not aldım.
Parmiş Sütlü patatesi de yazdimmmm onu da yapicam çok severim zaten patatesi
valla canım bende görünüyor:44:buda benim astronot tulumEki Görüntüle 868144
ayy idoşun tulumuda çok güzel kokoşum benim yaaben sebzelerini yaptım bilee bi makarna haşlancak bide beşemal sos kaldı
ayy canım bu tarifte harika mutlaka denicemmm
Ben bu tatlıyı elmaların icine ceviz hatta bazen kuru uzun ekleyerek rulo seklinde sararak yapıyorum üstüne de pudra sekeri
slm kızlar. oğluşum gündüzleri uyumuyor. yarım saat iki kere şekerleme yapıyor. o zamanlarda ben ya çamaşır ya yemek hızlıca işlerimi hallediyorum. topiğe girmek pek mümkün olmuyor. akşam yatınca da tezimin başına oturuyorum. ben tez yazıyorum da maşallah siz KK'da destan yazıyorsunuz. bu ne çene :) oku oku bitirmek ne mümkün. alemsiniz valla. bebişleri öpüyorum. herkese iyi akşamlar..
slm kızlar. oğluşum gündüzleri uyumuyor. yarım saat iki kere şekerleme yapıyor. o zamanlarda ben ya çamaşır ya yemek hızlıca işlerimi hallediyorum. topiğe girmek pek mümkün olmuyor. akşam yatınca da tezimin başına oturuyorum. ben tez yazıyorum da maşallah siz KK'da destan yazıyorsunuz. bu ne çene :) oku oku bitirmek ne mümkün. alemsiniz valla. bebişleri öpüyorum. herkese iyi akşamlar..
medcezir ek gıdaya başlıyormuşsunuz. tecrübelerini mutlaka paylaş. umarım arada yakalayabilirim. ben de bu ay, artık kaşığın ucuyla yoğurt, elma, havuç suyu filan tattırmak istiyorum, tadımlık tabi. gerçekten çok heyecan verici..
Afiyet olsun kedicikim nefis bir tadı oluyo ve yanında olmazsa olması kola :))
Cucum senin tulum da çok şirin güle güle kullanın.Yav idoşa kokoş almıyım diyorum gidip gidip böyle şeyler alıyorum. Halbu ki ben çok salaş giyinirim geçen gün eşim çok sevindi ilk defa kendime yırtık olmayan bişeyler aldım daİdoşa aldığıma göre demek ki ruhumda biraz kokoşluk var Yemeği dene tabi sen sebzeli şeyleri seviyosun sırf vitamin baksana
Parmiş maşallah bilmediğin de yok he
Ay maşallah biri bebekle sınav kazanır, biri tez yazar. Biz burda yemek yapmakla ev işi yapmakla övünürken millet çığır açıyo. Ben de ders çalışıp bişeyler yapayım yaa olmuyo bütün gün böyle laklak valla
Cevap veren arkadaşlara teşekkürler. Karar verdim evde ve forumda pineklemekle olmayacak bu iş. Kalkıp kızımı emzirip diğer göğsümü sağmam falan derken (bu arada hem emzirme hem sağma neden derseniz bir çok arkadaş gibi benimde sütüm azaldı sanırım dönemsel bende çareyi memelerimden talebimi arttırmakta buldum. bu süt işi su içmek ve arz talep dengesi ile oluyormuş.) 3 gibi evden çıkarım 5 te dönerim hızlı hızlı işimi görürüm. Hem evde yemeklik hiç bişey yok bi Migros'a girerim. Küçük çantayla çıkmak lazım tabe.
Bu arada arasta benim arabanın yanında o zımbırtıdan gelmişti zaten ben onu unutmuşum. Takayım hemen. Benim astronot sevdam heves sanırım :)
Elimdeki mont ziyan olacak mutlaka. Hem büyük. Hemde görümcem almış. Ben hediyelere karşı genel olarak mıymıntı olduğum için eşim beğenmeme konusunda tepkili bana. O yüzden değiştirme işine hiç girmiyecem. Kış bitmeden o kadar büyürse kızım mecburen giyeriz ama mümkünse giydirmeyecem. Ziyan olsun parası da bazı şeyleri anne-babaya bırakmayı öğrensin. Yada öğrenmesin parasını boşa harcamaya devam etsin kendi bilir.
Byeee
Afiyet olsun kedicikim nefis bir tadı oluyo ve yanında olmazsa olması kola :))
Cucum senin tulum da çok şirin güle güle kullanın.Yav idoşa kokoş almıyım diyorum gidip gidip böyle şeyler alıyorum. Halbu ki ben çok salaş giyinirim geçen gün eşim çok sevindi ilk defa kendime yırtık olmayan bişeyler aldım daİdoşa aldığıma göre demek ki ruhumda biraz kokoşluk var Yemeği dene tabi sen sebzeli şeyleri seviyosun sırf vitamin baksana
Parmiş maşallah bilmediğin de yok he
OYle valla arasta cok aylak kaldık yükseğe bende mı başlasam yoksa tekrar ÖSS ye mı girsem acaba
Ay yavrum inş uyursun bu akşam. Ben de gaza geldim bu akşam hafiften başlıyım bakalım ders çalımayademek içten içe bi kokoşluk var ruhunda canım idoşta çıktı ortayaöle öle sırf vitamin yanındada colaaa
ayy ben komedi yalnız koltukta oturduğum yerde uyumuşum durum o kadar vahimdurunun çıığlıyıyla uyandım oynarken arada çıldırık sesler çıkarıyo farkedilmek istiyooo
Ay yavrum inş uyursun bu akşam. Ben de gaza geldim bu akşam hafiften başlıyım bakalım ders çalımaya
Ay senin de resimler grunmuyo... Angy nin de gorunmuyor. Fundaya solemistim farkli bi sekilde ekledi onunki gorundu ama sizin telefondan. Bakinca acilmiyo yaaa goremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?