2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cucu bi bizimkindrn annem hediye almisti 129muymuuuuusss eneeeeem cokmus yazik emekli kadina uzuldum simdi bak. Hemen giydirmem lazim:)))

Durunnnnnn!!!! biri yemek mi dedi. kızımdan fırsat bulup kaşarlı domatesli tostumu yerken yazılanları okudum kendimden geçtim. Eşimin ve benim en büyük zevkimiz yemek yemek. Bir ara vedat milorun peşinden 3 saat yol gidip restoran denemişliğimiz var:))) Yemek dendi mi orda ben olurum hemen size pratik tariflerimi vermek istiyorum kızlar;

1- tavuklu krep- (Arastanın krepine çok benziyor.)
Tavukları julyen doğrayıp az yağda tavada pişiriyoruz. sonra üstüne bir kavanoz doğranmış mantar. beşamel sos hazırlayıp tavuk- mantar karışımının üstüne döküp karıştırıyoruz. kreplerin arasına koyup yarım ay şeklinde kapatıyoruz. üstüne kaşar ... sür fırına... kızlar bundan 2 tane yemişliğim zafiyet geçirmişliğim var

2- beşamel soslu tavuk.
markete gidiyoruz bir kavanoz garnitür bir kavanoz doğranmış mantar alıyoruz. tavukları yine julyen doğrayıp az yağda tavada pişiriyoruz üstüne garnitür ve mantarı koyuyoruz. 5 dakika çevirdikten sonra fırın kabına alıp üstüne beşamel sos en üstüne de kaşar tabii kiii....

Kısacası beşamel sosa bayılıyorum.

Kimse kilolardan bahsetmesin lütfen.

Benim erkek tipli kızımın yanakını sivrisinek ısırdı 1 aydır izi geçmedi kantoron yağı işe yararmı ki

oyy kıyamamm sana sivrilermi ısırdı senii o şirin surata yazık etmiş hain sivrii

Cucu bi bizimkindrn annem hediye almisti 129muymuuuuusss eneeeeem cokmus yazik emekli kadina uzuldum simdi bak. Hemen giydirmem lazim:)))

aaa ölemi güzel günlerde giydir sende cnm:)evet canım 129 a aldım ben ...
torun çok seviliyoo canım feda olsun güle güle giysin

bencede yaşasın g
güzelmiş tarifler canım hemde pratik tam bizlik bebişlerle zor çünkü
kilomu oda nee

Kızlar araya giriyorum ama bişey danışıcam;
gelecek yaza şimdiden yurtdışı tur almak istiyoruz. erken rezervasyon indirimi var. kızım o sırada 10 aylık olacak. 7 gece 8 günlük. kızımı anneme mi bıraksam götürsem mi bilemedim. gönlüm götürmekten yana. 10 aylıkken yurtdışı gezisi nasıl olur?? çok zor olur mu? kavanoz mamaları ile idare edebilir miyiz o dönem. turla sıkıntı çıkar mı?? ya da böyle turla 3 şehirden vazgeçip tek şehir 4 günlüğüne kendimiz bi program yapıp gideceğiz. yurdışına çıkan arkadaşlar fikir verebilir misiniz? parme sen isveçe gitmeye karar verdin mi?

Ben vazgeçtim Canim biz hala koligiz çünkü ama o kadar üzülmüsum ki esimin is gezisi de iptal oldu İsveç'e :))Yasasın kötülük

slm kızlar. oğluşum gündüzleri uyumuyor. yarım saat iki kere şekerleme yapıyor. o zamanlarda ben ya çamaşır ya yemek hızlıca işlerimi hallediyorum. topiğe girmek pek mümkün olmuyor. akşam yatınca da tezimin başına oturuyorum. ben tez yazıyorum da maşallah siz KK'da destan yazıyorsunuz. bu ne çene :) oku oku bitirmek ne mümkün. alemsiniz valla. bebişleri öpüyorum. herkese iyi akşamlar..

medcezir ek gıdaya başlıyormuşsunuz. tecrübelerini mutlaka paylaş. umarım arada yakalayabilirim. ben de bu ay, artık kaşığın ucuyla yoğurt, elma, havuç suyu filan tattırmak istiyorum, tadımlık tabi. gerçekten çok heyecan verici..

Son düzenleme:
Eline sağlık canım bunu da not aldım.

Parmiş Sütlü patatesi de yazdimmmm onu da yapicam çok severim zaten patatesi

Afiyet olsun kedicikim nefis bir tadı oluyo ve yanında olmazsa olması kola :))

Cucum senin tulum da çok şirin güle güle kullanın.Yav idoşa kokoş almıyım diyorum gidip gidip böyle şeyler alıyorum. Halbu ki ben çok salaş giyinirim geçen gün eşim çok sevindi ilk defa kendime yırtık olmayan bişeyler aldım da İdoşa aldığıma göre demek ki ruhumda biraz kokoşluk var Yemeği dene tabi sen sebzeli şeyleri seviyosun sırf vitamin baksana

Ben bu tatlıyı elmaların icine ceviz hatta bazen kuru uzun ekleyerek rulo seklinde sararak yapıyorum üstüne de pudra sekeri

Parmiş maşallah bilmediğin de yok he

Canim sen yuksek mı yapıyordun doktoramı

Ay maşallah biri bebekle sınav kazanır, biri tez yazar. Biz burda yemek yapmakla ev işi yapmakla övünürken millet çığır açıyo. Ben de ders çalışıp bişeyler yapayım yaa olmuyo bütün gün böyle laklak valla

Hehe siskolugumdan belli değil miydi :))

OYle valla arasta cok aylak kaldık yükseğe bende mı başlasam yoksa tekrar ÖSS ye mı girsem acaba

Ahahhah ayni benimkiler. Benimkiler diyorum cunku tam 3 tane var ucude birbirinden zevksiz,dusuncesiz ve bencil. Kizimin mevlut kiyafetinde bile saygi gostermediler. Bu arada saygisizlar demeyi unuttum :))

demek içten içe bi kokoşluk var ruhunda canım idoşta çıktı ortayaöle öle sırf vitamin yanındada colaaa
ayy ben komedi yalnız koltukta oturduğum yerde uyumuşum durum o kadar vahim durunun çıığlıyıyla uyandım oynarken arada çıldırık sesler çıkarıyo farkedilmek istiyooo

OYle valla arasta cok aylak kaldık yükseğe bende mı başlasam yoksa tekrar ÖSS ye mı girsem acaba

Ben tekrar giricem veteriner fakültesi açılma kararı verilmişti onu bekliyodum ama tık yok daha iyisi mi girip başka bişeyler okuyayım. Kitapları aldım daha sayfa açmadım idoş ayaklanmadan çalışıp kazanmalıyım.

Ay yavrum inş uyursun bu akşam. Ben de gaza geldim bu akşam hafiften başlıyım bakalım ders çalımaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…