- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #62.401
ee bu kadar çenesi düşük bi araya gelirse
uçuştayız onlarda haklı ama napsınlar
:128::128: ağlamayan uslu bebekler ne olacak peki demekten alamıyorum kendimi:26:
ee bu kadar çenesi düşük bi araya gelirse
uçuştayız onlarda haklı ama napsınlar
:128::128: ağlamayan uslu bebekler ne olacak peki demekten alamıyorum kendimi:26:
Ahey ahey tey teytey
Annesi bu seker kiz her hali ile guzel :))
Sarjli süpürge değil de ben su ayaklı süpürgelerden almayı planlıyorum hatta önerisi olan var mı diye sormuştum fakir ve arzumunkini önermişti arkadaslar
şu akıllı süpürge robotlar nasıl kendi kendine gezinir evde bi bakın bakalım ben inceledimhttp://www........./daisy-akilli-sa...namic-search&gclid=CKr78v7I9boCFWbMtAod7wsAOw
Arastacım sana bişey sormak istiyorum.ben hep giriyorum foruma ama yazmaya fırsat bulamıyorum çoğu zaman.sana imreniyorum.İdoşu tek başına büyüttüğünü biliyorum.nasıl oluyor da bu kadar vaktin oluyor.İdoş gündüzleri ve geceleri ne kadar uyuyor?gece kaç defa uyanıyor?gündüzleri 2 uyku arası ne kadar?ben oğlumu bir türlü düzene sokamadım da.gündüz uykusu geliyor yatırıyorum 45 dk falan uyuyor.sonra 2 saat sonra bi daha böyle gidiyor.çok yoruluyorum.acaba biyerde yanlış mı yapıyorum bilmiyorum.
şu tv mevzusuda tulum olayına dönmesin isteyen istediği gibi büyütsün nasıl içine siniyosaa
Ne kadar güzel bir düzen kurmuşsunuz.gündüz 2 3 saat dediğin 11 ile 7 arasında mı?benim oğlum da 8 gibi uyuyor ama gece çok uyanıyor.emmek için,bazen oynamak için!(o zaman çok üzülüyorum alışacak diye)sabah 7 ye kadar 4 5 kere kalkıyorum ben.bi de canım ne kadar sıklıkta emiyor gündüzleri?İda çok imansız
Çestır bunu 2 dakikada bozar koca süpürgeyle bile oynuyo bunu ben de düşünmüştüm
Canım bikaç gün önceye kadar yarım gün temizliğe gelen yardımcım vardı oğlu askerden gelince çalışma artık anne demiş terketti şuan ev pek de temiz sayılmaz yemek vs. yapıyorum arada süpürüyorum. Kızım uslu bi kız çok ağlayıp zırlamıyor şu 1-2 gündür huy değiştirdi grçi. O büyüyünce ev de temiz durur herşey dört dörtlük olur ama şuan olmasa da olur. Yanındayım beraber vakit geçiriyoruz. Gündüz 2-3 saat uyuyor ama kısa kısa. Akşam da 7-8 gibi uyuyor ne sallıyorum ne başka bişey. Kendisi uyuyor eğer dalmakta sorun yaşıyorsa ya müzik kutusu çalıştırıyorum ya da loreena açıyorum dalıveiyor. Gece 2 kez emmek için uyanıyor sonra aynen uykuya devam. Sabah 7 de uyanıyor kaka yapıyor emiyor biraz babayla oyun sonra yine uyuyor 9 civarı ve 11 de filan kalkıyor. Öyle işte.
Ayrıca cucum linkin boş çıktı ama ben anladım seni şöyle ufak bi zımbırtı var robot gibi kendi kendine geziyo onu diyosun. Çestır üstüne atlar bodoslama
Edit: Açıklamasını yapmışsın zaten yaa hay allahım dünden beri 2 oldu bu neyseben yazılandan ziyade linkin üstündeki isme dikkat etmişim. Sorry :))
Oiiiiiyyyyyy masallah sanaaa:)))
ama ben seni yerimkii çok güzelsin sana kocaman bi maşallah güzel surat
o ne tatlılıktır ooooo....
anam bi şeker gördüm galiba...
maşaALLAH kızına canım.
Oy oy oy bu ne güzellik maşallah sana da günaydın fıstık
Çooook güzeeeel
çok teşekkür ederiz teyzoşlar... bütün ağustos bebişleri çok güzeller maşallah...
Hiiiii
Maşallah sana da günaydın prenses
Oyy maşallah.. Benim oğlum sizinkinden 2 hafta büyük ama hala böyle duramıyo yüzüstü yatırınca çok sinir oluyo başlıyo ağlamaya..
Ne kadar güzel bir düzen kurmuşsunuz.gündüz 2 3 saat dediğin 11 ile 7 arasında mı?benim oğlum da 8 gibi uyuyor ama gece çok uyanıyor.emmek için,bazen oynamak için!(o zaman çok üzülüyorum alışacak diye)sabah 7 ye kadar 4 5 kere kalkıyorum ben.bi de canım ne kadar sıklıkta emiyor gündüzleri?
Hehe bademin en korktuğu şey süpürge hele bu kendi kendine gidiyor ya aklı cikar kızımın zahar :))
İda çok imansız
Çestır bunu 2 dakikada bozar koca süpürgeyle bile oynuyo bunu ben de düşünmüştüm
Canım bikaç gün önceye kadar yarım gün temizliğe gelen yardımcım vardı oğlu askerden gelince çalışma artık anne demiş terketti şuan ev pek de temiz sayılmaz yemek vs. yapıyorum arada süpürüyorum. Kızım uslu bi kız çok ağlayıp zırlamıyor şu 1-2 gündür huy değiştirdi grçi. O büyüyünce ev de temiz durur herşey dört dörtlük olur ama şuan olmasa da olur. Yanındayım beraber vakit geçiriyoruz. Gündüz 2-3 saat uyuyor ama kısa kısa. Akşam da 7-8 gibi uyuyor ne sallıyorum ne başka bişey. Kendisi uyuyor eğer dalmakta sorun yaşıyorsa ya müzik kutusu çalıştırıyorum ya da loreena açıyorum dalıveiyor. Gece 2 kez emmek için uyanıyor sonra aynen uykuya devam. Sabah 7 de uyanıyor kaka yapıyor emiyor biraz babayla oyun sonra yine uyuyor 9 civarı ve 11 de filan kalkıyor. Öyle işte.
Bnde ondan korkuyrm sekerim vla yeni geldm koyip gderim geri :-D bu arada ARASTA ve BLACKR teyzeleri eylul tesekkur ediyo...biz agustos bebisleriyiz tatlislarr kizli erkekli yakarz ortaligi diyo ;-)
Ayrıca cucum linkin boş çıktı ama ben anladım seni şöyle ufak bi zımbırtı var robot gibi kendi kendine geziyo onu diyosun. Çestır üstüne atlar bodoslama
Edit: Açıklamasını yapmışsın zaten yaa hay allahım dünden beri 2 oldu bu neyseben yazılandan ziyade linkin üstündeki isme dikkat etmişim. Sorry :))
İda çok imansız
Oy kuzum bizim icin süpürge araştırmış sen buluşunda incelemem mı Canim :))
Hehe bademin en korktuğu şey süpürge hele bu kendi kendine gidiyor ya aklı cikar kızımın zahar :))
Bebekler az iman edenler ve cok iman edenler olmak üzere ikiye ayrılır .
Anladım canım.Ben de gündüzleri uyutmaya çalışıyordum.Bakalım kendi haline bırakayım ne olacak.Belki gündüz çok yorulursa gece iyi uyur...teşekkürlerEvet gündüz en uzun uykuyu 7 ile 11 arası uyuyor onun haricinde 15 er dakika uyuyup uyanıyor. Bazen oyun halısında uyuyakalıyor Bezen kucağımda dururken. Ama öyle enikonu uyutmaya çalışmıyorum gündüzleri. Ne kadar uyanık durursa gece okadar iyi uyuyor. Zaten büyüme homonu gece salgılandığı için sorun olmuyor. Ama akşam 7-8 civarı mutlaka uyutuyorum yani daha doğrusu uyuması için yatağına yatırıyorum ve gereken imkanları sağlıyorum. Emzirme konusuna gelince ben öyle saatle emzirmiyorum o ne zaman isterse. Çünkü bazen yarım saatte bir bile 5 dakika emiyor. Çünkü sadece doymak için değil susayınca susuzluğunu gidermek için de emiyor. Bu yüzden sayısı belli olmuyor :))
Ah keşke çiço da korksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?