2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar bebeğin cinsiyeti kacıncı haftasında belli oluyor bilgisi olan varmı öğrenmek için sabırsızlanıyorum yarın doktora gideceğim düşük teklikesi yaşadığım için ilaç kullanıyorum yarınki kontrolden sonra bırakıp bırakmayacağımı söyleyecek inşAllah bırakırım bu ilaç beni çok sersemletiyor

ayy alemsin yaahorozda cıkıyor tabe cıkmaz olurmu ciftleşmeye yarıyor herhalde bi tek horozlarrr
bizim tanıdığın tavuk ciftliği vardı binlerce yumurtadan en fazla 20-30 tane horoz cıkardııı ama nedeninii bilmiyomm

canım ben geçtiğmiz salı gittim herşey gayet güzeldi kalp atışlarını falanda duydum hiç bi sorun sıkıntı yok .. meraklanma sende duyacaksın :)

inşallah canım sonuna kadar sağlıklı olurlar aslında sürekli bulantım olması korkularımdan uzaklaştırıyor beni. ilk salı günü gittiginde mi duydun ondan önce hiç gitmiş miyidn .. şimdi ben 8 haftalık olarak gidip bişe duyamayınca biraz buruk ayrıldık ordan o yüzden sende öle durum yasadın mı.

ilk tahmini 12. haftada yapıyolarmış ama doğru olma ihtimali tartışılır tam olarak 16 haftalık kesin ama tabi bebeğin pozisyonuna bağlı

Son düzenleme:
aaa ben şimdi geç döllenme olduysam bu topikten ayrılmak zorunda mı kalıcam şimdi bile ağustos sonu tahmini doğum tarihi eylüle kaydık :2:

ay kızlar çok güldürdünüz beni bu horoz tavuk muhabbetiyle kendi yavrularımızı unuttuk tavukların yumurtalarına geldik alemsiniz yumurtalardan çıkan horozlar çiftlikte damızlık ayırılıyor bildiğim kadarıyla ama daha çok tavuk çıkıyor demekki bilemedim

ilk tahmini 12. haftada yapıyolarmış ama doğru olma ihtimali tartışılır tam olarak 16 haftalık kesin ama tabi bebeğin pozisyonuna bağlı

teşekkürederim cevabın içi 12 haftada çok küçük anlayamaz herhalde 16 haftaya kadar bekleyeceğim cinsiyeti belli olsa ona göre bişeyler bakmaya başlayacağım isim araştıracağım bu arada doğum tarihlerimiz aynı hafta :))

Son düzenleme:
nasılsın canım
sesin soluğun cıkmıyorr hayırdır
umarım iyisindir benim bulantılarım cok sükür bitti sanırım geri gelmez inş...

evet canım hakan bey söylemiyor. sanırım sana da söylemez.4.aydan önce cinsiyet kesin belli olmaz dedi :) bir sonraki randevu 16. haftada. 2li testin sonuçlarını telefonda görüşeceğiz. Ama sonuçlar çıksında ben başka doktora gitmeyi düşünüyorum. daha 3 hafta var kontrole dayanamıyorum yaaa

Merhaba anneler;
Cumartesi doktor randevumuz var. Heyecanlanıyorum yavaş yavaş. Cinsiyetler öğrenilmiş ne güzel... Keşke bi yolu olsa da biz de erkenden öğrenebilsek... Çok merak ediyorum ben. Saçım da kopmuyorki yüzük testini yapayım vitamin vitamin nereye kadar

Herkes rüyasını anlatmış. Ben hamile olduğumdan beri saçma sapan şeyler görüyorum. O kadar saçma ki anlatama deli dersiniz. Senaryo yazılır ya da bilim kurgu çekilir cinsten. Ama dün ilk defa normal bir rüya gördüm. ama garipti. rüyamda hamile olduğumu unutuyorum. ve kanamam oluyor ben adet olduğumu zannediyorum. Sonra hatırlıyorum bebeğimin olduğunu. Eyvahhh düşüyor bebeğim derken uyandım. Uyanınca rahatladım baya...

Ladybird çok geçmiş olsun bu arada. Allah size bir daha böyle korkular yaşatmasın. Abine de uzun ve sağlıklı ömür versin inşallah

POLİİİİİ kız sana ne oldu bugün? Hadi sohbete devam.....Kimse topikten ayrılmasın. Yolumuz çooook uzun...RELAKS.RELAKS RELAKS RELAKS OLUN KIZLAAAAR

Kızların adet gunüne denk geldi galiba simdi Pitt diye doguruvercem kızlar kavganıza uzulmekten. Biz bile birmirimzi anlayamiyosak hamilelikte kimler anlicak ;(

İyi akşamlar kızlar. Yattığım yerden i phone la giriyorum okuyorum. Su tavuk meselesine güldüm ya. Bizimde 30 tane tavuğumuz / horozumuz var bizde çıktımdan sonra horozlar fazla olursa kesip yiyoruz biraz buyuyunce çok fark yok etindede.

Takip edemedim çok fazla liste konusunda bana ulaşmak isteyenler özelden yazarlarsa sevinirim.

Dış konusunda sunu söylemek istiyorum, çok sık fircaliyorum ama benim sorunum damak ağrısı dış çıkamıyor. Geçer inşallah.

Hepinizi öpüyorum kuzucuklarimmm

geçmiş olsun Acil şifalar biz de seni öpüyoruz topik annneee

yüzük testi yaptım birincisinde sola sağa ikincisinde ileri geri sallandı. Anlamadım bi de el üstünde gezdiriyorduk değil mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…