- 19 Eylül 2012
- 558
- 0
- 66
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #6.241
Kız bu kadar üretilen horoz ne yapılıyor o zaman hep dişi mi çıkıyor yumurtadan? Çok önemli bir konu lütfen bilen cevaplasın.Hayati mesele.Ben hiç horoz eti yemedim mi? Yumurtadan hep tavuk mu çıkıyor? FLAŞ FLAŞ FLAŞ!!!! AZ SONRAAAAAA
canım ben geçtiğmiz salı gittim herşey gayet güzeldi kalp atışlarını falanda duydum hiç bi sorun sıkıntı yok .. meraklanma sende duyacaksın :)
Kız bu kadar üretilen horoz ne yapılıyor o zaman hep dişi mi çıkıyor yumurtadan? Çok önemli bir konu lütfen bilen cevaplasın.Hayati mesele.Ben hiç horoz eti yemedim mi? Yumurtadan hep tavuk mu çıkıyor? FLAŞ FLAŞ FLAŞ!!!! AZ SONRAAAAAA
merhaba arkadaşlar bebeğin cinsiyeti kacıncı haftasında belli oluyor bilgisi olan varmı öğrenmek için sabırsızlanıyorum yarın doktora gideceğim düşük teklikesi yaşadığım için ilaç kullanıyorum yarınki kontrolden sonra bırakıp bırakmayacağımı söyleyecek inşAllah bırakırım bu ilaç beni çok sersemletiyor
ilk tahmini 12. haftada yapıyolarmış ama doğru olma ihtimali tartışılır tam olarak 16 haftalık kesin ama tabi bebeğin pozisyonuna bağlı
hehe ağustos ayı kız ayı kızlar yani kız bebişlerimiz bol olacak maşallah1 şubatta benim 2 li için randevum inşallah belli olur diyeceğim ama beyazçekirgeyle aynı bizim doktorumuz ona çok erken henüz demiş ben de aynı cevabı alırım sanırım...
POLİİİİİ kız sana ne oldu bugün? Hadi sohbete devam.....Kimse topikten ayrılmasın. Yolumuz çooook uzun...RELAKS.RELAKS RELAKS RELAKS OLUN KIZLAAAAR
aaa ben şimdi geç döllenme olduysam bu topikten ayrılmak zorunda mı kalıcamşimdi bile ağustos sonu tahmini doğum tarihi eylüle kaydık :2:
İyi akşamlar kızlar. Yattığım yerden i phone la giriyorum okuyorum. Su tavuk meselesine güldüm ya. Bizimde 30 tane tavuğumuz / horozumuz var bizde çıktımdan sonra horozlar fazla olursa kesip yiyoruz biraz buyuyunce çok fark yok etindede.
Takip edemedim çok fazla liste konusunda bana ulaşmak isteyenler özelden yazarlarsa sevinirim.
Dış konusunda sunu söylemek istiyorum, çok sık fircaliyorum ama benim sorunum damak ağrısı dış çıkamıyor. Geçer inşallah.
Hepinizi öpüyorum kuzucuklarimmm
Kızların adet gunüne denk geldi galibasimdi Pitt diye doguruvercem kızlar kavganıza uzulmekten. Biz bile birmirimzi anlayamiyosak hamilelikte kimler anlicak ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?