2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben bugün gittim doktora 13+3 haftalık boyumuz 72 mm NTense kalınlığı):1,7 mm her şey normal dedi doktor devlet hastanesinde 2 li tarama yapmıyorlar sanırsam doktor da gerek yok dedi her durumda 3lü taramaya bakılacağı için dedi strese girmeye gerek yokk birdee %100 olmamakla beraber erkek demek istiyorum dedi bakalım 3 hafta sonra yeniden gideceğim çokk güzeldi bugün benden haberler bu kadar herkesin güzel haberlerini bekliyorum

hadi gözünnn aydıııınnn darısı bize evt devlette 2li yapılmıyormuş
anammm ben de cumartesi gitcemmm inş..

[Qkavga UOTE=polianna;28470252]yorgan gitti kavga bitti [/ kavga yok bıttı ama ben gıtmedım alıstım buraya polı tatısma ortamı sevmem gnelde kalpte kıran bırı degılımdr ıcıme batar bırınne bısı dedıgımde sanada dedım hamılelık psıkolojıyı degstırıo ksura bkma

Benim de çok acıyor kaşlarım (( Ben oraya ağda falan yaptıramam yaaaaa çok tırsıyorum jilete aboneyim vallahi...

Son düzenleme:
Canlarım nasılsınızzz..ben geldım idrar kulturu ve kan tahlılı yaptırmaya gıttım hastaneye yıne bır 200 verdım geldım bu bıcırıklar dogmadan batıracaklar bizi

Canlarım nasılsınızzz..ben geldım idrar kulturu ve kan tahlılı yaptırmaya gıttım hastaneye yıne bır 200 verdım geldım bu bıcırıklar dogmadan batıracaklar bizi

aynı sorun bndede var her gıttmde ıı para bayılıorm allah bol kazanc versn ne dıyelım bebıslerımz saglıklı olsunda

biz de dün tahlil ücretlerini ödemek için gittik. çalıştığım kurumu sordu görevli kız, sonra siz oturun, dedi. otururken bir yeri aradı, sonra çağırdı. sizden ücret almıyoruz, dedi biz de şaşırdık, üzümü yiyelim bağını sormayalım, dedik :)

geçmiş olsun canım
sanada geçmiş olsun canım ben bugün doktora sordum boğazım kötü ya bepantenin pastili kullanabilirsin diye işe yarıyor sende kullanabilirsin istersen
günaydınlar okulu bitiriyoruzz son 2 gün :))

yuppi çook mutluyum :)

hoplayıver çekirge zıplayıver çekirge bıdı bıdı bıdı çekirge...

ilahi policim geçmişi okuyordum daha bu tarafa gelememiştim, bir baktım bana seslenmişsin. içime doğdu demek senin için hoplayıveriyorum, yoksa çok belim ağrıyor kıpırdayacak halim yok. Valla yine güldürdün beni saol

çalıştığın kurumda eleman açığı var mı kuzumm ?

tahmin ettim geçmişi okuduğunu sesin soluğun çıkmadı
geçer inşallah sen de sağoll
:

Son düzenleme:
yau bende şu yüzük testini yaptım, seninki gib ileri geri gidiyiiiiiii... erkek mi demek oluyor bu. çinliler kız diyordu ne olacak şimdi

Çok büyük geçmiş olsun...

ay ıyıymışşş vallaa süperr .. ah bı gunde bıze ole dıyenler olsaa

tatlım şimdi gördüm çok geçmiş olsun rabbim abinizi size bağışlamış çok şükür... sende artık moralini yüksek tut allahım tekrarlamasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…