- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #6.261
Kızlar ben bugün gittim doktora 13+3 haftalık boyumuz 72 mm NTense kalınlığı):1,7 mm her şey normal dedi doktor devlet hastanesinde 2 li tarama yapmıyorlar sanırsam doktor da gerek yok dedi her durumda 3lü taramaya bakılacağı için dedi strese girmeye gerek yokk birdee %100 olmamakla beraber erkek demek istiyorum dedi bakalım 3 hafta sonra yeniden gideceğim çokk güzeldi bugün benden haberler bu kadar herkesin güzel haberlerini bekliyorum
günaydınn arkideşlerrr cumartesi kontrolüm varr yaklaştıkça heyecan bastı beni
ağdaya gitmek istiyorum ayrıca ama kaşlarımı alırken bile çok acıyo ya ağda yapan yaptıran var mı çok acıyomu kııı:18::18::18::18:
Canlarım nasılsınızzz..ben geldım idrar kulturu ve kan tahlılı yaptırmaya gıttım hastaneye yıne bır 200 verdım geldım bu bıcırıklar dogmadan batıracaklar bizi
Canlarım nasılsınızzz..ben geldım idrar kulturu ve kan tahlılı yaptırmaya gıttım hastaneye yıne bır 200 verdım geldım bu bıcırıklar dogmadan batıracaklar bizi
geçmiş olsun canımGeçmiş olsun. Ben de dün gidemedim işe. 2 ye kadar öyle bi uyumuşum ki baygın gibi. Sesleri duyuyorum ama elimi kolumu kaldırmaya, ses çıkarmaya, gözümü açmaya halim yoktu. Bugün geçti çok şükür. Az kaldı diyorum kendi kendime, cuma günü karne günü ve 2 haftalık uyku özgürlüğü.........
sanada geçmiş olsun canım ben bugün doktora sordum boğazım kötü ya bepantenin pastili kullanabilirsin diye işe yarıyor sende kullanabilirsin istersenben de hastayım kimse benlen ilgilenmiyor bu nassıl topik allasen?
de mi maths? sana da geçmiş olsun canımm... :2:
çok fenayım ben de. 3 gündür artarak devam eden boğaz ağrısı, halsizlik, burun akıntısı, kas ağrıları anaaaam...:2: eşek gribi diyolarmış buna, geçmiyomuş hemencek. dikkat edin diğer hamişler.
limon yiyin, ya da sıkıp için diyorlar onu denicem bu gece. umarım tez zamanda hepimiz dipçik gibim oluruz
@fkm: hep söyleniyor ama, bak doktorlar neler söylüyor da ne sağlıklı ne turp gibi bebeler doğuruyor analar... sakın aklına kötü şeyler getirme. allahü teala ne yazarsa muhakkak o. sen sadece ona inan, dualarını eksik etme bu özel gecede. ben de edicem bu gece hepimiz için...
@duyguyildiray: geçen yılın ağustos annesi olarak topikimi şenlendirmiş, bizi motive etmişsin. yaşayanların ağzından duymak bazı şeyleri daha iyi geliyor. insan bu zamanlarının da tadına varabilmeli... teşekkür ederiz güzel anne
@bezmicihan: çatlama iksirin çok hoşuma gitti zannederim ki denicem bunu. fakat ben bu konuda genetiğe inanıyorum sanırım, yani annede olduysa evlatta da olur gibi... senin var mıydı annende acaba? çünkü bazıları neler yapmadım ama ne yaparsam yapayım engel olamadım diyor da...ayrıca çok kıskandım dikiş nakı ehli olmanı ne mutlu sana.
@isetberry: bilinçli annecim benimnasıl da düşünür taşınırmış ilk göz ağrısını... canım bence çok üzerine gidip de evet kardeş istiyorum dedirtmeye çalışmayın. yani zaten dese de fark etmez eve geldikten sonra kıskançlığı arttıktan sonra... çocuklar çok çok akıllı, ondan da fazla hisliler; her şeyi hissediyor. yani sizin bak filancanın da ne güzel kardeşi var falanlarınız ona itici geliyordur, tam tersine yönlendiriyordur. bence hiç yapmayın. doğal akışında, daha da çok bebek geldiğinde, bir şeyleri gösterip anlatırsınız. şimdi soyut her şey onlar için. sen çok iyi bi annesin biliyorum bunu da iyi yönetirsin
@leydi: nerelerdesin bacım? bu hamişlik seni çoook değiştirdi çokkkk havalandın artık uğramaz oldun buralara
@polianna: ne dediysen altına imzamı attım. nokta. öperim.
günaydınlar okulu bitiriyoruzz son 2 gün :))
hoplayıver çekirge zıplayıver çekirge bıdı bıdı bıdı çekirge...
biz de dün tahlil ücretlerini ödemek için gittik. çalıştığım kurumu sordu görevli kız, sonra siz oturun, dedi. otururken bir yeri aradı, sonra çağırdı. sizden ücret almıyoruz, dedibiz de şaşırdık, üzümü yiyelim bağını sormayalım, dedik :)
ilahi policim geçmişi okuyordum daha bu tarafa gelememiştim, bir baktım bana seslenmişsin. içime doğdu demeksenin için hoplayıveriyorum, yoksa çok belim ağrıyor kıpırdayacak halim yok. Valla yine güldürdün beni saol
yau bende şu yüzük testini yaptım, seninki gib ileri geri gidiyiiiiiii... erkek mi demek oluyor bu. çinliler kız diyordu ne olacak şimdi
evet evt erkek demekti canımm sen bakma çinlilere onlar anca pilav yesinler
evet çok haklısın.... benim çıkmam lazım şükür ki mesai bitti
herkese iyi akşamlar
İyi diyelim iyi olalım canım..
Abim kalp krizi geçirdi maalesef bu genç yaşında. 3 gün yoğun bakımda kaldı. Şükürler olsun ki taburcu oldu. iyi şimdi. allah bizlere bağışladı. genç yaşta kötü sonuçlanıyo kalp krizleri bilirsin. ama şükür ki bizimle ve iyi.
biz de dün tahlil ücretlerini ödemek için gittik. çalıştığım kurumu sordu görevli kız, sonra siz oturun, dedi. otururken bir yeri aradı, sonra çağırdı. sizden ücret almıyoruz, dedibiz de şaşırdık, üzümü yiyelim bağını sormayalım, dedik :)
İyi diyelim iyi olalım canım..
Abim kalp krizi geçirdi maalesef bu genç yaşında. 3 gün yoğun bakımda kaldı. Şükürler olsun ki taburcu oldu. iyi şimdi. allah bizlere bağışladı. genç yaşta kötü sonuçlanıyo kalp krizleri bilirsin. ama şükür ki bizimle ve iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?