2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynen valla bende hep kızım diye seviyorum oğlan olursa alışmakta zorlanıcam galiba sende benim gibi yeni evlisin :) izmirliler erken davranıyor galiba bende izmirliyim ama evlenince istanbula yerleştik çok özledim izmirimi

Evet canım ben de öyle oluyordum.Naneli diş macunlarında öyle oluyor ama ben meyveli aldım onda daha az oluyor.Ben yeşil elmalı olandan aldım hoşuma gitti.Ama sen farklı tatlarda alabilirsin canım tavsiye ederim

Evet canım ben de öyle oluyordum.Naneli diş macunlarında öyle oluyor ama ben meyveli aldım onda daha az oluyor.Ben yeşil elmalı olandan aldım hoşuma gitti.Ama sen farklı tatlarda alabilirsin canım tavsiye ederim

aynen bende sürekli yeşil elmalı kullanıyorum bulantı olmuyor bende de tabi herkes için aynı olmayabilir

cok acıktımmm canım deli gibi yemek yemek istiyorumm oturunca da 1 tabagı zor bıtırıyorumm neden boyle oluyor mıdem kazınsa da ıs yemeye gelınce fazla yıyemıyorum mıdem bulanıyor. Misal dun esımle yemge gıttık oglen bı corba ıctım ana yemegımı paket yaptırdım dokunamadım Alla Alaaaaa

sağol canım amin cümlemiz eşimde bende erkek hissediyoruz eşim sürekli oğluşum diye seviyo çocuğun psikolojisini bozma ya kızsa diyorum eli ayağı düzgün azada noksansız doğsunda kız erkek hiç önemli değil

amin canım benim için yanmazmıııı ya o senin sen onun bi parcasısın Rabbim kimseye yaşatmasın ...beklemek cok zor birinden haber almadan beklemek ....
cok sükür simdi ii Rabbim bi daha yasatmasın kuzum

Amin canım aminn.

Canım çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın çok üzüldüm ama çok şükür ki atlatmış

aaa ladycimmm şimdi okudum başına gelenleri çok üzüldüm canım Rabbim size bagıslamış abini çok çok gecmıs olsun Allah bır daha boyle sınamasın sizi canımm

Amin hazarcım, günebakancımm çok sağolun. Allah hiç kimseye yaşatmasın.

Son düzenleme:

Yiyemediğini postala canım hem yer hem de sohbet ederiz.Eve götürme canım sana yük olmasın

çok güzel bir dilek bu. hepimiz için geçerli olsun inşallah. bir de bahtları, kaderleri çok güzel olsun yavrularımızın inşallah. şansları hep açık olsun

çok geçmiş olsun lady. Allah bir daha yaşatmasın..

evet canım daha evleneli 2 ay olmadan hamile kaldım :) baya erken davrandık valla izmir cennet canım ya hiç bir şehre değişmem :)

bna bu sekılde cvp verırsen bnde gereken cvbımı verırım canım

Anyciğim tartışmayı bırakın artık.Sen paylaşımda bulunmaya devam et lütfen.Birbirinize de kırılmayın bak bu günler bir daha ele geçmez.Şimdi hamile demiyeceğim valla ikinize de girişeceğim haaa kızdırmayın kelimi

POLİİİİİ kız sana ne oldu bugün? Hadi sohbete devam.....Kimse topikten ayrılmasın. Yolumuz çooook uzun...RELAKS.RELAKS RELAKS RELAKS OLUN KIZLAAAAR

Son düzenleme:
POLİİİİİ kız sana ne oldu bugün? Hadi sohbete devam.....Kimse topikten ayrılmasın. Yolumuz çooook uzun...RELAKS.RELAKS RELAKS RELAKS OLUN KIZLAAAAR

ben çok relaksımm kız gülüyorum yerimde valla keyfim yerindee

eee anlatın hele dün gece herkes rüya görmüş bende gördüm tam cinsiyetini görecektimki sabah alarm çaldı

evet canım daha evleneli 2 ay olmadan hamile kaldım :) baya erken davrandık valla izmir cennet canım ya hiç bir şehre değişmem :)

Ah ah sorma canım tayinim oraya çıkmıştı da gitmedim.Pahalı bir kent falan diye düşündüm.Ama sonradan öğrendim hayatın o kadar da izmirde zor olmadığını.Arkadaşım da var orda o çok bahseder.Neyse kısmet Ankaraymış....

Amin canım sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsunlar...
evet kızsa alınır he nazlıdır bide onlar gönlünü alın bebişim diye sevin en iisi ortasını bulun en azından öğrenene kadar:)

ben çok relaksımm kız gülüyorum yerimde valla keyfim yerindee

eee anlatın hele dün gece herkes rüya görmüş bende gördüm tam cinsiyetini görecektimki sabah alarm çaldı

Sabahki rüya geçerli olmaz biz gece görüyoruz rüyayı:)))) Tam uykunun en ağır yerinde daha net görülüyor.Sabah olunca karışıyor rüyalar:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…