- 5 Aralık 2012
- 198
- 2
- 96
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #6.201
selam kızlar ben 8 haftalık hamileyim doğal olarak cinsiyet daha belli değil fakat benim içimden hep erkek diye geçiyor öyle hissediyorum hatta elimi karnıma koyduğumda oğluşum diye seviyorum bianda ağzımdan çıkıyohep erkek isimleri araştırıyorum :) varmı benim gibi olan
dişlerinizi daha da sık fırçalayın demişsin canım ama normalde günde 3 defa diş fırçalayan ben 2-3 günde bir fırçalar oldum, fırçayı ağzıma sokmamla beraber öğürmeye başlıyorum hatta kusuyorum( benim midemi çok fena bulandırıyor bu diş fırçalama işi, çok rahatsızım ama ne yapayım sakızla filan idare etmeye çalışıyorum
muz olsa oğlana yorardık heralde :) ben de dün gece bir kız bir oğlan ikiz çocuk doğurdum :))
Canım eşimle ben de sürekli alican diye seviyoruz ben aslında kız istememe rağmen durum bu :) Hatta annemler falan herkes bebek nasıl diye değil de alican nasıl diye soruyorlar
Evet canım ben de öyle oluyordum.Naneli diş macunlarında öyle oluyor ama ben meyveli aldım onda daha az oluyor.Ben yeşil elmalı olandan aldım hoşuma gitti.Ama sen farklı tatlarda alabilirsin canım tavsiye ederim
hayırlı olsun canım sağlıklı bi hamişlik geciririz hepimiz inş...
kiminin içine doğuyorr hayırlısı olsun sağlıklı olsun en önemlisi...
ama benim içime doğmuyoo doğsada söylemem bebişime haksızlık yapmak istemem....
ama babamızın içine erkek doğuyoor benim için sağlıklı hayırlı bi evlat olsun gerisi Rabbimin takdiri
amin canım benim için yanmazmıııı ya o senin sen onun bi parcasısın Rabbim kimseye yaşatmasın ...beklemek cok zor birinden haber almadan beklemek ....
cok sükür simdi ii Rabbim bi daha yasatmasın kuzum
Canım çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın çok üzüldüm ama çok şükür ki atlatmış
aaa ladycimmm şimdi okudum başına gelenleri çok üzüldüm canım Rabbim size bagıslamış abiniçok çok gecmıs olsun Allah bır daha boyle sınamasın sizi canımm
cok acıktımmm canım deli gibi yemek yemek istiyorumm oturunca da 1 tabagı zor bıtırıyorumm neden boyle oluyor mıdem kazınsa da ıs yemeye gelınce fazla yıyemıyorum mıdem bulanıyor. Misal dun esımle yemge gıttık oglen bı corba ıctım ana yemegımı paket yaptırdım dokunamadım Alla Alaaaaa
aaaa yine mi sen hani gidiyorum demiştinn
bna bu sekılde cvp verırsen bnde gereken cvbımı verırım canım[/QUOT
içine doğan oluyor eşim de ben de kız diyorduk kızımız oldu
geçen de rüyamda pipim varmış gördüm ben allah allah diye şaşırıyorum
rüya tabirine göre oğlum olacakmış
eşim de bu oğlan bence diyor
ben tam karar veremedim allah bilir ama bu sefer merak etmeye başladım
ama ilk dileğim sağlıklı hayırlı güzel huylu bir evlat olsun gerisi önemli değil
İyi diyelim iyi olalım canım..
Abim kalp krizi geçirdi maalesef bu genç yaşında. 3 gün yoğun bakımda kaldı. Şükürler olsun ki taburcu oldu. iyi şimdi. allah bizlere bağışladı. genç yaşta kötü sonuçlanıyo kalp krizleri bilirsin. ama şükür ki bizimle ve iyi.
aynen valla bende hep kızım diye seviyorum oğlan olursa alışmakta zorlanıcam galiba sende benim gibi yeni evlisin :) izmirliler erken davranıyor galiba bende izmirliyim ama evlenince istanbula yerleştik çok özledim izmirimi
bna bu sekılde cvp verırsen bnde gereken cvbımı verırım canım
çok geçmiş olsun lady. Allah bir daha yaşatmasın..
POLİİİİİ kız sana ne oldu bugün? Hadi sohbete devam.....Kimse topikten ayrılmasın. Yolumuz çooook uzun...RELAKS.RELAKS RELAKS RELAKS OLUN KIZLAAAAR
evet canım daha evleneli 2 ay olmadan hamile kaldım :) baya erken davrandık valla izmir cennet canım ya hiç bir şehre değişmem :)
sağol canım amin cümlemiz eşimde bende erkek hissediyoruz eşim sürekli oğluşum diye seviyo çocuğun psikolojisini bozma ya kızsa diyorumeli ayağı düzgün azada noksansız doğsunda kız erkek hiç önemli değil
ben çok relaksımm kız gülüyorum yerimde valla keyfim yerindee
eee anlatın hele dün gece herkes rüya görmüş bende gördüm tam cinsiyetini görecektimki sabah alarm çaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?