2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ladycim tekrar tekrar gecmis olsun. Benim icinde kızım olana kadar en değerli varlık kardesimdi .

Beni yine hastaneye yatırıp serum taktirdilar bulantilar azalacak diye beklerken hiçbir yemeği yiyemez oldum, hic geçmeyecek galiba ve ben pes etmek uzereyim bitsiiiin artiiik ne olur...

Son düzenleme:
ladybird, yazılanları ancak okudum, allah abine acil şifalar versin.

mats55: hani çu iksir vardıya çatlama patlama iksiri.... annem ilk hamileliğinde yani bana hamileyken cayır cayır çatlamış. tabi o zaman krem falan nerdeee.... olsa belki çalamazdı. harita gibi anacığımın karnı.

bu arada benim bulantılarım biraz hafifledi.son iki gündür daha rahatım.... sabah kalkınca ve av-cıkınca hissediyorum bulantıyı ve öğürmekle spnuçlanıyor... ve bütün iğrenç kokuları hala duyuyorum....

ikili test sonucumu aldım ama dr ye gösteremedim. cut off değerinin altında yazıyor risk bölümleri. anladığım kadarıyla risk oldukça küçük. <1:10000 gibi bişeyler yazıyordu.

hamileliğin en güzel yanlarını paylaşmış bi arkadaş,,, içinde bi mucize olduğunu bilmek falan yazıyor. benim ilk doğumum kadir gecesindeydi ve sancı odasında hep doğum olayının çok büyük bi mucize olduğunu rabbimin nelere kadir olduğunu herşeye gücünün yettiğini falan düşünüp hep dua ettim. çektiğim sancıları sen günahlarıma kefaret say rabbim dedim... tüm bebek isteyenlere sende bu sancıları yaşat v.s. v.s..... doğum masasına çıkıncada sen bu mucizeye beni şahit yaz diye dua ettim... çok keyifli bi doğumdu benim için... mucizeyi gördüm yaşadım rabbim lütfetti diye düşündüm hep. çok rahattım ve dikişsiz bi doğum oldu.

Mucize ve lütuf olarak görmek, şükretmek,,,,

oyy kıyamam canım ya cok az kaldı inş tez vakitte gecer bulantıların.
bende hic gecmicek sanıyodum ama 3 gündür cok iyiyim gitgide dahada ii oluyorum sanki
bi sabah kalkıcaksın ve hic bulantın olmıcak bıcak gibi kesilcek diyolardı hic inanasım gelmiyodu ama gercekten bıcak gibi kesildiii
darısı sizlere olsun inş.... cnm

aslında haklısın canım insan kıyamaz ki Allahım yardımcımız olsun ama araştırmayaacam bundan sonra senin gibi takmayacam

canım abine Allah şifa versin inşallah kısa zamanda eski sağlığına kavuşur üzme sende kendini dikkat et

canım Allahım korusun bebişini kanamaların bitsin inşallah

amanın kızlar çok duygusalım bahane arıyorum ağlamak için biri gözünün üstünde kaşın var desin de bahanem olsun:)) bu aralar zaten kendimi tanıyamıyorum arada sinirli arada tembel arada pasaklı arada temiz herşeyden tiksinir anlayacagınız her türlü karakterim bozuldu

kızlar ben bebişim, hissediyorum acabaaa anlamadım gitti göbeğimin 4parmak altında garıp şeyler oluyor daha önce hissetmediğim gibi şeyler baloncuklar göbeğimin içinte patlıomus gıbı hiss ara ara oluo kalkıldıgım zamanda bişeyler yerken özelliklee... yoksa bağırsak hareketlerımmı ... daha önce yasayan anneler anlatsın bizlere birazcıkınnn nasıl bır hıs bu hisssss :81:

kızlar bu arada günde en az 1,5 litre su tüketmemiz gerekiyormuş idrar yolu enfeksiyonu olanlara iyi geldiğini biliyordum ama 2. gebeliğim olmasına rağmen sağlıklı kese oluşumu için gerekli olduğunu bilmiyordum..ablamda gebe ona doktoru önermiş yeni öğrendim hemen yazayım dedim..

ÇOK ÇOK geçmiş olsun arkadaşım

allahım size bağışlasın yavrunuzu pozitif düşün

gecmıs olsunn canım
nereye gıdıyorsun datlum yaaaa bız senıde cok sevıyoruz arda olur ufak tefek seyler bsver canım hemencık gel buralar sınırlendırme benı
masallah cnm bır erkekgımız daha oluyorrr
canlarım nasılsınızzz..ben geldım idrar kulturu ve kan tahlılı yaptırmaya gıttım hastaneye yıne bır 200 verdım geldım bu bıcırıklar dogmadan batıracaklar bizi

Masallahnız var bugun kızlar oku oku gozlerım sasdı oldu

Bebisim bu sabah beni erken uyandırdı . Karnımız gurul gurul günaydın kizlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…