- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #6.281
geçmiş okuyosun heralde oku oku bitmezzz ...
yau bende şu yüzük testini yaptım, seninki gib ileri geri gidiyiiiiiii... erkek mi demek oluyor bu. çinliler kız diyordu ne olacak şimdi
Ladycim tekrar tekrar gecmis olsun. Benim icinde kızım olana kadar en değerli varlık kardesimdi .
Beni yine hastaneye yatırıp serum taktirdilar bulantilar azalacak diye beklerken hiçbir yemeği yiyemez oldum, hic geçmeyecek galiba ve ben pes etmek uzereyim bitsiiiin artiiik ne olur...
Bana 2 gün önce yazdı doktor ikili testi ben ne ikilisini ne de üçlüsünü istemiyorum dedim.gereksiz diyemem tabiki ama saçma sapan risklerin çıkması neden beni 6 ay bunaltsın ki?hem elleri ayakları parmakları herşeyini gördüm ne olacak yani sağlıksız diye aldıracakmıyım asla...düşüncelerini tart ve bir karar ver.ben hiç düşünmedim bile sonuçta vazgeçmeyeceğim bir bebek.gerisi allaha kalmış canım benim.o öyle takdir ederse eğer , bende ömrümü adamakla yükümlüyüm ve aklıma bile takmıyorum
bizim bebiş doğana kadar biz acile devam galiba dün akşam 8 gibi yine kanamam oldu 6. haftada da olmuştu bu sefer tecrübe kazandık direkt marmaraya gittik ultrasonda gördüm minik ellerini ayaklarını kalp atışı falan derken ağlayarak gittim mutlu olarak çıktım hastaneden progestan a devam hala düşük tehlikesi var ona bişey olmasından çok korkuyorum
kızlar ben bebişim, hissediyorum acabaaaanlamadım gitti göbeğimin 4parmak altında garıp şeyler oluyor daha önce hissetmediğim gibi şeyler baloncuklar göbeğimin içinte patlıomus gıbı hiss ara ara oluo kalkıldıgım zamanda bişeyler yerken özelliklee... yoksa bağırsak hareketlerımmı ... daha önce yasayan anneler anlatsın bizlere birazcıkınnn nasıl bır hıs bu hisssss :81: [/ herkeze iyi akşamlar.. bundan yanlış hatırlamıyorsam 2 hafta önce kızlar bebeğimin kalp atışlarını hissediyrum karnımda pıt pıt hareketler var hisseden var mı diye sormuştum..ilk gebeliğimdede aynı şekilde hissetmiştim bir komşu teyze o bağırsakların hareketidir bebek değildir demişti..ama ben hissettiğime bebeğimin olduğuna inanıyorum o hareketlerin..burdada sorduğumda biri doktor cihazlarla zor görüyor kalp atışını biz nasıl hissedelim demişti kim dedi hatırlamıyorum..ama doktordan bebeğin kalp atışı başladıktan sonra çok rahat görüyorlar ve bize sesini dinletiyorlar..ben sesini duyuyorum demiyorum ama kalp atımlarını pıt pıt göbeğimde görüyorum ve nadirende olsa arada bir hareket hissediyorum..
kızlar ben bebişim, hissediyorum acabaaaanlamadım gitti göbeğimin 4parmak altında garıp şeyler oluyor daha önce hissetmediğim gibi şeyler baloncuklar göbeğimin içinte patlıomus gıbı hiss ara ara oluo kalkıldıgım zamanda bişeyler yerken özelliklee... yoksa bağırsak hareketlerımmı ... daha önce yasayan anneler anlatsın bizlere birazcıkınnn nasıl bır hıs bu hisssss :81: [/ herkeze iyi akşamlar.. bundan yanlış hatırlamıyorsam 2 hafta önce kızlar bebeğimin kalp atışlarını hissediyrum karnımda pıt pıt hareketler var hisseden var mı diye sormuştum..ilk gebeliğimdede aynı şekilde hissetmiştim bir komşu teyze o bağırsakların hareketidir bebek değildir demişti..ama ben hissettiğime bebeğimin olduğuna inanıyorum o hareketlerin..burdada sorduğumda biri doktor cihazlarla zor görüyor kalp atışını biz nasıl hissedelim demişti kim dedi hatırlamıyorum..ama doktordan bebeğin kalp atışı başladıktan sonra çok rahat görüyorlar ve bize sesini dinletiyorlar..ben sesini duyuyorum demiyorum ama kalp atımlarını pıt pıt göbeğimde görüyorum ve nadirende olsa arada bir hareket hissediyorum..
cnm tuhaf bısey bole rahmım o anda kasılıo kaskatı bısıler oluyor sonr yavasca gecıo çokzayıf bırıyım bn 45 kıloydum suan 47 sanırım bılmıyrmkı nedır belkıde bagırsak hareketı ama bı hı varrnese cnm bız bebeıs hareketıymıs gıbı sevınek kızzzzzzzz ha hareketı hadegıl orda kuzular sonucta sağlıkla ınsallah
İyi diyelim iyi olalım canım..
Abim kalp krizi geçirdi maalesef bu genç yaşında. 3 gün yoğun bakımda kaldı. Şükürler olsun ki taburcu oldu. iyi şimdi. allah bizlere bağışladı. genç yaşta kötü sonuçlanıyo kalp krizleri bilirsin. ama şükür ki bizimle ve iyi.
bizim bebiş doğana kadar biz acile devam galiba dün akşam 8 gibi yine kanamam oldu 6. haftada da olmuştu bu sefer tecrübe kazandık direkt marmaraya gittik ultrasonda gördüm minik ellerini ayaklarını kalp atışı falan derken ağlayarak gittim mutlu olarak çıktım hastaneden progestan a devam hala düşük tehlikesi var ona bişey olmasından çok korkuyorum
gecmıs olsunn canım[ı]iyi diyelim iyi olalım canım..
Abim kalp krizi geçirdi maalesef bu genç yaşında. 3 gün yoğun bakımda kaldı. şükürler olsun ki taburcu oldu. Iyi şimdi. Allah bizlere bağışladı. Genç yaşta kötü sonuçlanıyo kalp krizleri bilirsin. Ama şükür ki bizimle ve iyi. [/ı]
nereye gıdıyorsun datlum yaaaa bız senıde cok sevıyoruz arda olur ufak tefek seyler bsver canım hemencık gel buralar sınırlendırme benıben hesap sormadım sanada kavga etmek ıcın yer aramana gerek yok.bol muhabbetler ben bundan snra yazmıcam burda kımseye ....kavga falan edıcek dılım zaten zor bı durum yasamısın gecmıs olsunda dedım allah bda yasatmasın sana ve boyle bı durumu hıckımseye..konuda uzayıp gder hıc geregı yok.hepınıze saglıklı hamılelıkler dılıyorum hayırlı dogumlar hoscakalın
masallah cnm bır erkekgımız daha oluyorrrkızlar ben bugün gittim doktora 13+3 haftalık boyumuz 72 mm ntense kalınlığı):1,7 mm her şey normal dedi doktor devlet hastanesinde 2 li tarama yapmıyorlar sanırsam doktor da gerek yok dedi her durumda 3lü taramaya bakılacağı için dedi strese girmeye gerek yokk birdee %100 olmamakla beraber erkek demek istiyorum dedi bakalım 3 hafta sonra yeniden gideceğim çokk güzeldi bugün benden haberler bu kadar herkesin güzel haberlerini bekliyorum
canlarım nasılsınızzz..ben geldım idrar kulturu ve kan tahlılı yaptırmaya gıttım hastaneye yıne bır 200 verdım geldım bu bıcırıklar dogmadan batıracaklar bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?