- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #6.221
selam kızlar ben 8 haftalık hamileyim doğal olarak cinsiyet daha belli değil fakat benim içimden hep erkek diye geçiyor öyle hissediyorum hatta elimi karnıma koyduğumda oğluşum diye seviyorum bianda ağzımdan çıkıyohep erkek isimleri araştırıyorum :) varmı benim gibi olan
Anyciğim tartışmayı bırakın artık.Sen paylaşımda bulunmaya devam et lütfen.Birbirinize de kırılmayın bak bu günler bir daha ele geçmez.Şimdi hamile demiyeceğim valla ikinize de girişeceğim haaa kızdırmayın kelimi
Ya bu diş fırçalama işi benim de canımı sıkıyor eskiden de dişetlerim kanardı ama hamileliğimden beri acımasından kanamasından nefret ediyorum midem de bulanıyor fırçalamak istemiyorum. Dişçiye mi gitsem ne yapsam
Evet canım ben de öyle oluyordum.Naneli diş macunlarında öyle oluyor ama ben meyveli aldım onda daha az oluyor.Ben yeşil elmalı olandan aldım hoşuma gitti.Ama sen farklı tatlarda alabilirsin canım tavsiye ederim
Ah ah sorma canım tayinim oraya çıkmıştı da gitmedim.Pahalı bir kent falan diye düşündüm.Ama sonradan öğrendim hayatın o kadar da izmirde zor olmadığını.Arkadaşım da var orda o çok bahseder.Neyse kısmet Ankaraymış....
canım merhaba takviminde 10 haftalık gösteriyor sen 8 hafta demişsin merak ettim geç döllenme mi ? benimde öle bir durumum olabilir o yüzden sordum .
selam kızlar ben 8 haftalık hamileyim doğal olarak cinsiyet daha belli değil fakat benim içimden hep erkek diye geçiyor öyle hissediyorum hatta elimi karnıma koyduğumda oğluşum diye seviyorum bianda ağzımdan çıkıyohep erkek isimleri araştırıyorum :) varmı benim gibi olan
Sen yine bebeğini görmüşsün poli.Ya benimki ne: tavuk doğramak.Bu yaaa!!! Bu hamilelik beni çok bozdu çooook
ah canım ya keşke gelseymişsin valla tvden görüyorum istanbuldaki sebze meyve fiyatlarını falan yok artık diyorum izmir ekonomik bi şehir kavgası gürültüsü olmayan bi şehir kısmet değilmiş yiyecek ekmeğin ankaradaymış üzülme nasip kısmet
Amin canım sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsunlar...
evet kızsa alınır he nazlıdır bide onlar gönlünü alın bebişim diye sevin en iisi ortasını bulun en azından öğrenene kadar:)
aynen canın sat 16 kasım fakat doktorum aralıkta olmuş dedi
hahha ben bu tavuğa çok güldüm yaaa cvp yazacaktım başkalarına laf yetiştirmekten yazamadım
ama tavuk kız horoz olsaydı erkek mi acep ?
ben varım, aslında var-dım. dün dr kıza benziyo diyene kadar.. gerçi hala erkek hissediyorum o ayrı :))
evet canım artık bebeğim annecim diye seviyorum alınmasın diye :))
Pis boğaz mı oldum nedir uykuda yemek uyanıkta yemek:) Kız o satılan Tavuklar sadece tavuk mu yoksa horozları da mı satıyorlar güya tavuk diye alıyoruz.Anaaam kafam karıştı tavuklar,horozlar..........
bir sıkıntı söz konusu değil dimi benimde 22 kasım ama gecen pazartesi gittik kalp atısını falan duyamadık küçücük kese vardı salı günü tekrar gidicem iple çekiyorum ne olucak acaba
an güzeli gücendirmeyelim minişiiii
annelerininnn kuzucuklarııı yaaa
RABBİM KORUSUN MİNİK MUCİZELERİNİ
yok kız horoz ayrı olur onun eti siyah olurrr
yok kız horoz ayrı olur onun eti siyah olurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?