2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım merhaba takviminde 10 haftalık gösteriyor sen 8 hafta demişsin merak ettim geç döllenme mi ? benimde öle bir durumum olabilir o yüzden sordum .

mavicim uzlaştırıcılığın için tebrikler
seninle aynı fikirdeyim
üstelik ortada büyütülecek bir mesele yok
insan hamileyken çok daha alıngan oluyor
normalde kızmayacağım çok şey beni hüngür hüngür ağlattı
tecrübe konuşuyor

lütfen arkadaşlar büyütmeyin bakın ne güzel bebeklerimizi konuşuyoruz

diş etleri ile ilgili sorun hamilelikten de kaynaklanıyo diye biliyorum. Diş doktorunun da yapacağı pek bişey yok sanki. şu bulantılar geçsin, iyi bakarız dişlerimize geçer.

Evet canım ben de öyle oluyordum.Naneli diş macunlarında öyle oluyor ama ben meyveli aldım onda daha az oluyor.Ben yeşil elmalı olandan aldım hoşuma gitti.Ama sen farklı tatlarda alabilirsin canım tavsiye ederim

bunu söylediğin iyi oldu hemen denerim. ama nane normalde bulantıya iyi gelir, ferahlatır ya hiç aklıma gelmemişti ondan olduğu.ilginç...

ah canım ya keşke gelseymişsin valla tvden görüyorum istanbuldaki sebze meyve fiyatlarını falan yok artık diyorum izmir ekonomik bi şehir kavgası gürültüsü olmayan bi şehir kısmet değilmiş yiyecek ekmeğin ankaradaymış üzülme nasip kısmet

ben varım, aslında var-dım. dün dr kıza benziyo diyene kadar.. gerçi hala erkek hissediyorum o ayrı :))

Bilemedim ki gerçekten de Ankara çok zor yaşamak için.Hayat şartları çok zor ve de trafik.Hele sabah gelirken o Gata'nın trafiğinden mahfoluyorum.Neyse belki tayin isterim ilerde:)

hahha ben bu tavuğa çok güldüm yaaa cvp yazacaktım başkalarına laf yetiştirmekten yazamadım
ama tavuk kız horoz olsaydı erkek mi acep ?

Pis boğaz mı oldum nedir uykuda yemek uyanıkta yemek:) Kız o satılan Tavuklar sadece tavuk mu yoksa horozları da mı satıyorlar güya tavuk diye alıyoruz.Anaaam kafam karıştı tavuklar,horozlar..........

bir sıkıntı söz konusu değil dimi benimde 22 kasım ama gecen pazartesi gittik kalp atısını falan duyamadık küçücük kese vardı salı günü tekrar gidicem iple çekiyorum ne olucak acaba

canım ben geçtiğmiz salı gittim herşey gayet güzeldi kalp atışlarını falanda duydum hiç bi sorun sıkıntı yok .. meraklanma sende duyacaksın :)

yok kız horoz ayrı olur onun eti siyah olurrr

Kız bu kadar üretilen horoz ne yapılıyor o zaman hep dişi mi çıkıyor yumurtadan? Çok önemli bir konu lütfen bilen cevaplasın.Hayati mesele.Ben hiç horoz eti yemedim mi? Yumurtadan hep tavuk mu çıkıyor? FLAŞ FLAŞ FLAŞ!!!! AZ SONRAAAAAA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…