2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oy kuşum inşalla bidaha olmaz iyi olmana sevindim. İyi kuzum dün akşam konuştuk. sigarayı tamamen bırakmış tuzu kesmiş. yediklerine dikkat ediyo, ilaçlarını düzenli alıyomuş.

Hava da ne biçim dimi ankarada yaaa uçcaktım demin

oh maşallah daha iyi olcak zamanla canım rabbim acil şifalar versin
hava içimi kararttı valla ama dışarı çıkıp az hava alcam dört duvar arasında bunaldım artık belime taş bağlıyım uçmayım 48 kiloyla

polianna canım sende kötüymüşsün çok geçmiş olsun umarım şimdi iyisindir

kuzum orda bi karışıklık olmuş isettberryin mesajı aslında o rahatsız olan o ben yazmışım gibi görünüyo ben iyiyim çok şükür

Abinin çok iyi olmuş sigarayı falan bırakması inşallah dahada iyileşir kuzum
evt Ankara coştu bugün karnesi kötü geldi heralde

amin kuzuuum. Taş işi bana da mantıklı geldi ama şemsiye de al. çiroz seni

Son düzenleme:

merhaba ben bursadan 23 yaşındayım son adet tarihim:03 kasım 2011'dir.

canım geçmiş olsun umarım şimdi kendini daha iyi hissediyosundur yat dinlen yorma kendini herşey bebişler için

merhaba kızlar,

12+4 hamileyim yüzümde sivilceler coştu resmen sizde de varmı öyle bir sorun

cnm yuzmde sivilce ndir bilmem gcen sabah bi uyandim sanki ergenlige bstan giriorm hormonlr tavan ypti ylniz dilsin.bnmde goguslerm iice gerildi ve kasinti oluo anneme sordm olurmu die normalmis daha neler yasicz bkalim

cnm yuzmde sivilce ndir bilmem gcen sabah bi uyandim sanki ergenlige bstan giriorm hormonlr tavan ypti ylniz dilsin.bnmde goguslerm iice gerildi ve kasinti oluo anneme sordm olurmu die normalmis daha neler yasicz bkalim

ewet canım ya benimde göğsüm ve karnım geriliyor.bebe yağını tavsiye ediyorlar.

seni cok ii anliorm cnm bn 3gun mide bulantisyla bas agrisini birlikte yasadim berbatti bde ben migren hstasyim .bu hftalr en bas agrisinn arttigi donemlermis bda olmz ins gcmis olsun

kızlar ben çıkıyorum azcık oksijen alalım bebişimle öpüldünüz iyi bakın kendinize ara öğünlerinizi ihmal etmeyin öpüldünüzz

bir karne günü daha geçti.şimdi 15 günlüktatile girdik büyük ihtimalle çok sıkı takip edemeyeceğim sizi artık döndüğümde 800. sayfaya ulaşırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…